60 съвпадение на сестра татуировка идеи

Сестри споделят неразрушими облигации. Те имат уникална връзка, която ги държи заедно. Повечето сестри са най-добри приятели. Те споделят всичко и знаят, че винаги могат да разчитат един на друг. Покажете любовта, която имате към сестра си, с татуировка, която отговаря. Татуировките са отличен начин за укрепване на връзката между вас и най-добрия ви приятел. Те са специални, защото всеки кариес има различно, специално и много лично послание. Направете своя избор и проверете тези 60 невероятни съвпадение татуировки сестра. Оставете се да се вдъхнете от тези хладни, иновативни идеи.

Contents

1.Simple Heart Tattoo

сестра matching tattoo_01

Понякога най-добрите татуировки са най-простите. Това сладко сърце татуировка е идеално за сестри. Тя кара доста значимостта, да не говорим, че е невероятно дискретна и секси.

2. Татуировка на пръстови отпечатъци от сърце

сестра matching tattoo_02

Пръстовите отпечатъци са уникални и всеки един от нас има отделен пръстов отпечатък. Покажете любовта, която имате към сестра си, със съответна татуировка за пръстови отпечатъци на сърцето. Изглежда толкова просто, но все пак има значение, което само вие и вашата сестра можете да разберете.

3. Татуировка за безкрайни стрели

сестра matching tattoo_03

Неопределена татуировка със стрелка, запечатана на китката, веднага ще направи впечатление. Изглежда елегантен и модерен, да не говорим, че носи невероятно значение. Това е идеалната идея за съвпадение на татуировка, за да получите със сестра си.

4. Голяма сестра / малка сестра татуировка

сестра matching tattoo_04

Съобщението на това татуировка не изисква обяснение. Обичаме и тънкия шрифт и идеята за рождения ден. Тя дава на татуировката съвременна атмосфера и тя непрестанно ви напомня да се грижите за сестра си.

5. Татуировка за графика с невероятна стрелка

сестра matching tattoo_05

Дайте обрат на класическата идея за безкрайната татуировка с наведена стрелка. Уверете се, че е подпечатан някъде, където винаги можете да го помните и да го ценим. Нейната значимост - връзката между сестрите е нечуплива.

6. Слънце и луна татуировка

сестра matching tattoo_06

Оставете го хладно и просто! Вземете татуировка слънце и луна със сестра си и всеки път, когато го гледате, ще ви запомнят връзката, която споделяте двама.

7. Ацтекско вдъхновено луна татуировка

сестра matching tattoo_07

Вдъхновени от ацтеките татуировки са най-добрите. Уверете се, че вашият и сестра ви са някъде, където можете да го видите. Персонализирайте го според собствените си предпочитания и го направете уникален знак. И двамата ще го разпознаете навсякъде и любимата ви сестра ще бъде с вас, дори ако сте на няколко километра.

8. Татуировки на сестри от сърца

сестра matching tattoo_08

Ако търсите татуировка, която да отговаря на вашите нужди, тогава не търсете повече. Тази невероятна татуировка на сърцата с "сестри", написани на дъното, е точно от това, от което се нуждаете. Това е забавно и лесно, но невероятно смислено.

9. Съответстващи крила 

сестра matching tattoo_09

Съответстващи крила е вид татуировка, която ви казва, без значение къде отивате и докъде ще "летите" сестра ви винаги ще бъде там, за да ви подкрепя. Заедно вие сте непоклатими!

10. Татуировки на птици

сестра matching tattoo_10

Тази минималистична татуировка е абсолютно зашеметяваща. Той е малък и дискретен, така че можете да го направите навсякъде по тялото си. Китката изглежда като идеално място. Носете го с гордост и се грижете за сестра си.

11. Съзвездие татуировка

сестра matching tattoo_11

Линейни татуировки са в тенденция тези дни. Те наистина са красиви и съвременни. Това татуировка, вдъхновена от съзвездието, е невероятно, не само защото изглежда добре, но и поради съобщението, което носи.

12. Птици, птици, птици

сестра matching tattoo_12

Съответните татуировки на лястовицата са забавни, секси и доста вълнуващи. Както вие, така и сестра ви ще обичате идеята. Изберете своя дизайн и място и се наслаждавайте! Удивително е какво може да има очевиден ефект, който може да прости, но все пак привлекателна татуировка.

13. Yin & Yang татуировка

сестра matching tattoo_13

Направете връзката, която имате със сестра си, да означите нещо и да получите танц за ин / янг. Това ще ви покаже колко ви е грижа за нея. Попълнете се взаимно и покажете на света, че заедно можете да завладеете всичко.

14. Татуировка "Слънце / Звезда / Луна"

сестра matching tattoo_14

Тази великолепна идея за татуировка определено ще ви обжалва пред вас и вашите сестри. Това е забавно и просто, но същевременно смислено и оригинално. Отидете за най-лесната, най-линейната идея и ще имате най-готината, най-впечатляваща татуировка.

15. Татуировка, вдъхновена от слънчоглед

сестра matching tattoo_15

Половин слънчоглед за вас и другата половина за сестра си е вид идея за татуировка, която братята и сестрите трябва да разгледат по-често. Тази фънки, графична и невероятно добре направена татуировка изглежда зашеметяваща. Какъв по-добър начин да се свържете със сестра си, отколкото през татуирова сесия?

16. Двойна стрелка татуировка

сестра matching tattoo_16

Изглежда стрелата е предпочитана татуировка сред жените, по-специално сестри. Тя символизира силата и е идеалната идея да се използва като обвързващ обет. За да дадете на татуировката допълнителен стил на оригиналност, направете една стрелка по-малка, за да различите по-голямата сестра от малката.

17. Татуировка с лък и стрела

сестра matching tattoo_17

Татуировка с лък и стрела е комбинация от убийци. Това е отлична идея, защото двата елемента се комплират помежду си перфектно; те не могат да функционират един без друг, точно както вие и вашата сестра. Направете тези съответстващи татуировки на пръста си за още по-голям уейв ефект.

18. Вяра татуировка

сестра matching tattoo_18

Проверете тази невероятно подпечатана "вяра" татуировка! Използваният шрифт е толкова елегантен и красив, дори и малко деликатен. Това е страхотна идея за татуировка, която да получите със сестра си, защото показва, че вярата завладява всички. Вярата прави нашите мечтани реалности.

19. Вдъхновен татуировка от гълъби

сестра matching tattoo_19

Гълъбите са символ на чистота, свобода и любов. Те са зашеметяващи птици и тази идея за татуировка със сигурност ще привлече сетивата на сестра ви също. Изберете един прост, но интересен дизайн; можете дори да добавите обрат към обичайната рисунка и да изберете сърце-вдъхновена форма.

20. Татута на любовта

сестра matching tattoo_20

Татуировка, в която се казва, че колко ви е грижа за сестра ви, определено ще ви направи два по-близо една до друга. Тя ще бъде като вашето подписно послание и това ще означава за всеки от вас всеки път, когато го кажете един на друг - "Ще те обичам завинаги ... Ще те харесвам винаги".

21. Котва татуировка

сестра matching tattoo_21

Ако не сте фен или смели, видими татуировки, опитайте тази дискретна идея за татуировка на котва. Направете татуиране точно под ухото си, близо до задната част на главата си. Така вие и вашата сестра ще споделите малко тайна, за която никой друг не знае.

22. Татуировка за татуировка на котва 

сестра matching tattoo_22

Сега, ако не искате татуировка за котва точно под ухото ви, какво ще кажете от страната на клепача ви? Тя изглежда толкова забавна и проста, но в същото време невероятно шик.

23. Безкрайно татуировка

сестра matching tattoo_23

Бъдете приятели завинаги със сестра си и обещайте да сте един за друг винаги с "до безкрайност ... и отвъд татуировка". Отидете до знака за безкрайност за допълнителна оригиналност и го персонализирайте със собствения си стил на писане.

24. Черно и бяло делта татуировка

сестра matching tattoo_24

Черно-бяла делта или триъгълна татуировка е толкова очарователна идея, която трябва да вземете под внимание. Отидете за проста, геометрична форма и изберете хубаво място, като горната част на ръката. Насладете се на крайния резултат и винаги помнете да се грижите за сестра си.

25. Морзов код - Lill & Big Sister Tattoo

сестра matching tattoo_25

Имайте малко и голяма сестра подпечатана на горната си ръка, но я запишете в морзовия код. Идеята е готина, оригинална и наистина забавна. Всеки ще забележи тънката татуировка, но само няколко ще знаят какво значи.

26. Татуировка с ключ в сърцето

сестра matching tattoo_26

Искате ли да си направите татуировка, но нямате идеи? Търсите ли нещо забавно и просто, но и интересно и оригинално? Защото, ако това е така, тогава трябва да получиш татуировка с ключови думи в сърцето. Това ще бъде символ на любов и преданост между вас и вашата сестра.

27. Съвпадение на племенни татуировки

сестра matching tattoo_27

Татуировките, вдъхновени от племената, са танци и са доста привлекателни. Ако вие и вашата сестра търсите идеалния начин да се откроите, тогава тази идея за татуировка ще съвпадне перфектно с вашите луди, свободни духове личности.

28. Удебелено сърце татуировка

сестра matching tattoo_28

Дръзката сърдечна татуировка не може да остане незабелязана, особено ако тя е с отпечатъци "сестри". Тази оригинална идея за татуировка трябва да служи като вдъхновение. Променете го, ако искате, и му дадете лично удоволствие.

29. Елегантен и прост сестра татуировка

сестра matching tattoo_29

Ето още една готина идея за татуировка "сестри". Писането е уникално и забавно, а красивото сърце, включено в писането, съвпада идеално с цялостната идея за татуировка.

30. Татуировки на сестри с докосващо послание

сестра matching tattoo_30

Татуировка, която носи докосване, емоционално послание е точно това, което вие и вашата сестра трябва да получите. Декларирайте любовта, която имате един към друг и без значение какво се случва в живота, просто бъдете един за друг на всяка крачка от пътя.

31. Половината пеперуди съвпадение татуировки

сестра matching tattoo_31

Половината пеперуда за вас и другата половина за сестра ви е идея за татуировка, която не може да бъде пренебрегната. Заедно вие сте пълна пеперуда, която може да направи всичко. Подкрепете сестра си и вземете съответстващо татуировка, за да покажете вечната любов и възхищение, които имате за нея.

32. Татуировка слънце / луна

сестра matching tattoo_32

Споменахме татуировката "слънце / луна" в линиите по-горе. Въпреки това не можем да получим достатъчно от него. Този път, изберете място с висока видимост на тялото си, за да получите тази татуировка и се гордеете със сестра си - китката например, е отлично място.

33. Озадачено Заключване & Ключови татуировки

сестра matching tattoo_33

Графичните татуировки са най-добри, защото те са невероятно визуални и привлекателни за окото. Изберете командата за заключване и ключ и се уверете, че сестра ви знае, че тя е вашата душевна партньорка.

34. Heart Lock и ключа за татуировка

сестра matching tattoo_34

Още по-добра идея за татуировка на татуировки сестри е сърцевината с ключ. Дизайнът е съвременен. Обичаме факта, че татуировката е проста, но по някакъв начин има рекордна привлекателност за нея.

35. Съобщения за татуировка

сестра matching tattoo_35

Още веднъж, ако обичате татуировките със съобщение, определено трябва да отидете за цитат, който означава нещо за вас и за сестра ви. Това трябва да е изречение, което описва отношенията, които вие двамата имате.

36. Комбинирана татуировка за безкрайност и сърце

сестра matching tattoo_36

Любовните сестри, които споделят един за друг, са вечни. Връзката не може да бъде счупена, така че идеята за знак за безкрайност, смесена със сърце, е перфектна.

37. Колоритен татуировка бухал 

сестра matching tattoo_37

Колоритните, игриви татуировки са за сестри, които винаги са щастливи, глупави и безумно смешни. Идеите за изображения, представени по-горе, са особено привлекателни. Обичаме подробностите, поставени в татуировките, и макар че те са подобни, при по-близък поглед двете сови са съвсем различни.

38. Подобни татуировки Arrow

сестра matching tattoo_38

Вземете татуировка със стрелка, съответстваща на сестра си, но модифицирайте основата. Въпреки, че се обичате един друг с Луната и обратно, не можете да бъдете същите и не трябва да бъдете и двете. Обърнете се взаимно и винаги подкрепяйте!

39. Свобода татуировка

сестра matching tattoo_39

Тази идея за татуировка на свободата е доста готина. Един от вас трябва да има клетка, татуирана върху китката, а другата трябва да има птиците. Посланието е просто - летене, бъдете щастливи и свободни, но никога не забравяйте да обичате и подкрепяте сестра си.

40. Съвпадение на цветя / сърдечни татуировки

сестра matching tattoo_40

Татуировка сърце / цвете изглежда женствена и интересна на китката. Тази идея е особено подходяща за жени, сестри да бъдат по-точни. Това е забавно, графично и съвсем модерно в същото време.

41. Карнавал-вдъхновени сестри татуировки 

сестра matching tattoo_41

Тези две карнавални вдъхновени сестри татуировки са доста очарователни. Както луната, така и слънцето са изключително добре изработени. Всеки дизайн носи индивидуална фигура. Аксесоарният аспект на татуировката прави урока уникален и доста специален.

42. Татуировка за татуировки и инфинити с форма на сърце

сестра matching tattoo_42

Какво още можеш да поискаш? Тази фънки татуировка с пръстови отпечатъци с форма на сърце с прикачен инфинити е абсолютно зашеметяваща. Това е страхотна идея за татуировка, която да обмислите със сестра си. За да запазите интересите си, сменете пръстовите отпечатъци!

43. Татуировка на емоционалните думи

сестра matching tattoo_43

Сестрите трябва да се пазят взаимно. За да почитате любимия си брат, вземете татуировка с емоционално послание. Уверете се, че това е нещо, с което може да ви разкаже, и да получите татуировката на Morse кодовия вариант отдолу. Това ще направи идеята още по-оригинална.

44. Съответстващи интуитивни кръгови татуировки

сестра matching tattoo_44

Получете подходяща татуировка за ин и янг със сестра си и направете връзката, която вие двамата сте още по-силни. Тази идея за татуировка е доста оригинална, да не говорим, че точката точно над петата шапка е доста секси.

45. Татуировка на червено сърце / пики

сестра matching tattoo_45

Вземи най-малката, но най-сладката татуировка със сестра си и се сети за това невероятно червено сърце & пики татуировка идея. Той върви наистина добре на пръстена на пръстена, и е доста готино също. Хората обикновено не татуират пръстите си, затова тази идея е толкова оригинална.

46. ​​Татуировка на Айфеловата кула и империята

сестра matching tattoo_46

Айфеловата кула и The Empire State Building са две от най-очарователните сгради в целия свят. Вземете вдъхновение и разполагайте с тези татуирани върху китката си. Оставете сестра ви първо да се уверите, че дизайнът е класически, но стилен.

47. Смешни татуировки за рисуване 

сестра matching tattoo_47

Funky татуировки за свободна ръка са в тенденция. Разгледайте вдъхновението на изображението от по-горе. Може да изглежда така, сякаш е съставен от 5-годишен, но всъщност е доста готино. Съберете сестрите си заедно и ги вземете!

48. Вдъхновение за Ин / Ян и Сън / Звезди

сестра matching tattoo_48

Оригиналните татуировки са най-добри. Проверете тази комбинация от ин и ян с добавки за звезди и слънце. Удивително е колко далеч може да се случи въображението ви, когато става дума за правене на нещо с и за някой, когото обичат.

49. Красива тайна на сестрата

сестра matching tattoo_49

Няма значение къде и колко далече отивате, сестра ви винаги ще бъде там за вас и дори ако тя не е там с тялото си, тя винаги ще мисли за вас. Посланието по-горе е само идея за татуировка със смислено послание. Вие и вашата сестра имате свой собствен?

50. Matching Galaxy-Inspired Tattoo

сестра matching tattoo_50

Тази татуировка, вдъхновена от галактиката, може да изглежда необичайна за много хора. Но за две сестри, които споделят едни и същи интереси и страсти, всъщност има доста важно значение. И какво, ако това е странно за другите? Ако вие и вашата сестра ви харесвате, тогава трябва да го притежавате.

51. Интересно оформено сърце татуировка

сестра matching tattoo_51

С татуировка с форма на сърце може да изглежда средна за много хора. Но формата, представена на изображението по-горе, е доста интересна. Обичаме минималистичното докосване до идеята за татуировка.

52. Съвпадение на татуировката на сестра Дисни

сестра matching tattoo_52

Сега ето идея за татуировка, която не виждате много често - татуировка, вдъхновена от "Дисни", с голяма сериала и малко писане на сериала, както и шарка на върха. Това е забавно и забавно, но и хладно и наистина хип.

53. Съвпадение на татуировка на сърцето

сестра matching tattoo_54

Сестри споделят същите ритъма на сърцето, теоретично. Те са подобни една на друга, но в същото време са различни. Оставете се вдъхновени от тази идея за татуировка и направете своя колкото е възможно по-хладна. Персонализирайте го според Вашите предпочитания, за да му придадете допълнителна оригиналност.

54. Цветна татуировка на гъби

сестра matching tattoo_55

Тази идея за татуировка на гъби е вдъхновена от известната видео игра "Супер Марио". Сигурен съм, че всички запомнят връзката между Марио и Луиджи. В края на деня те също бяха братя.

55. Вечна татуировка на облигации

сестра matching tattoo_56

Връзката, която споделят две сестри, е вечна. Обърни това изречение в татуировка и я напечатайте на китката си. Направете го оригинален, като му придадете сърце. Тя ще изглежда толкова готино и интересно!

56. Такито на Мики и Мини Мишо

сестра matching tattoo_57

Обичаме татуировки, вдъхновени от карикатурите. Те са толкова невинни и забавни. Сестри с развито чувство за хумор, които имаха взрив в детството си, определено трябва да вземат предвид тази идея.

57. Татуировка за големи сестри и малки сестри с обрат

сестра matching tattoo_58

Нищо не се сравнява с идеята за голяма татуировка за сестра и малко сестра. Но ако искате да го направите по-интересно, направете татуировка с татуировка на мишката, като заменете точката на "i". Тя ще изглежда много по-хладна!

58. Татуировка на кръгове

сестра matching tattoo_60

Обикновени, геометрични татуировки са в стила този сезон. Кръговете са страхотни, забавни и наистина интересни, независимо от техния среден дизайн. По-голямата сестра трябва да има по-голям кръг, средната сестра и малко по-малка и т.н. Почитайте връзката, която имате с тях с елегантна идея за татуировка.

58. Съвпадение на ръце татуировка

efcbe01a8ca59f1e6a7fb602e2892ca5

Тази идея за съвпадение на татуировката на сестри е доста забавна. Но, разбира се, това също е страхотна идея, защото ясно показва невероятната връзка между братята и сестрите.

60. Идеята за татуировка, вдъхновена от компаса

6369840bfb242352bad55a2f8f4198f3

Не на последно място, имаме тази невероятна идея за татуировка, вдъхновена от компас. Това е перфектният дизайн за сестрите, които винаги гледат един към друг. Татуировката ще бъде постоянно напомняне, че тя ще бъде без значение къде отивате и тя винаги ще ви намери, ако имате проблеми.

Избрахте ли още своя избор? 60-те съвпадащи идеи за татуировки на сестра, които представихме, са грандиозни. Имате много идеи; използвайте ги като вдъхновение за следващата си татуировка със сестра си.

Leave A Comment

9 + 1 =