60 Казано сбогом на приятел Цитати, изказвания и послания

Когато ви интересува много за вашия приятел, последното нещо, което искате да направите, е да кажете сбогом. За съжаление приятелите понякога ще трябва да ви напуснат. Вашият приятел може да се е преместил в различна държава или да е отишъл в колежа. Какъвто и да е случаят, тези 60, които се сбогуват с приятелски цитати и думи, могат да ви помогнат. Трудно е да се намери правилният начин да се каже сбогом на приятел, но тези цитати и послания могат да ви помогнат да поставите чувствата си в думи.  сбогом My friend

1. Вчера беше началото, а утрешния ден свърши. Някъде по средата вие и аз станахме най-добри приятели.

2. Където и да отидете, потърсете дъгата във всяка буря. Полетнете като ангел и никога не се отказвайте. Довиждане приятелю! Докато знам, че се отдалечаваш, никога няма да бъдеш забравен. Няма значение колко далеч отивате, чувствам се, че все още сте на моя страна.

3. Никакво разстояние или пространство от време не може да намали приятелството между приятели, които познават истинската си стойност.

4. Въпреки че можем да бъдем на няколко километра, това никога няма да раздели сърцата ни. За истинско приятелство не можете да преброите мили. Вие само преброявате всяка усмивка.

5. Чувствам се толкова щастлив, че успях да имам приятел толкова голям, че да се чувствам невъзможно да кажа сбогом.

6. Истинското приятелство е много подобно на мокър цимент. Колкото по-дълго останете, толкова по-трудно става да си тръгвате. Независимо от това, което правиш, никога не можеш да си тръгнеш без да оставяш отпечатъци зад себе си. Довиждане приятелю!

7. Да се ​​сбогуваш с приятел, никога не е лесно, така че просто ще кажа ранно здравей за следващия път, когато те виждам.

8. Когато чуете добра песен, не я забравяйте, след като мелодията избледнява и спре да свири. Точно като добра песен, добър приятел оставя безценни спомени, които продължават да свирят, дори когато приятелят е далеч.

9. Начинът, по който го гледам, като се сбогува с приятел, означава, че скоро ще дойде време за здраве. До нашето следващо здравей, не ме забравяй!

10. Светът може да приключи, но докато казвам сбогом на моя приятел, знам, че ще преодолея болката, защото някой ден ще се срещнем отново.

11. Приятелството ни определено е най-доброто нещо, което някога се е случило с мен. Около теб ме накара да се усмихна и да освободя сърцето си. Сега не мога да повярвам, че съдбата ще те откъсна от мен. Просто исках да разбереш, че вече ми липсваш от дъното на сърцето ми.

12. Някак си знам, че ще се срещнем отново. Не мога да съм сигурен къде или точно кога. Просто знам, че сте в сърцето ми, така че дотогава ще кажа сбогом.

13. Когато си тръгваш, истинският приятел никога няма да каже довиждане. Те просто казват: "Ще се видим скоро!"

14. Сбоговете никога не са завинаги, а сбоговете не са краят. Те са просто начин да кажат: "Ще ви липсвам", докато не се срещнем отново!

15. Истинските приятели никога не могат да кажат сбогом или да се разделят. Те просто са разширили листа от отсъствия един от друг.

Довиждане Quotes And Farewell Sayings

16. Ти и аз ще се срещнем отново, когато най-малко го очакваме. На някое далечно място ще видя лицето ти. Засега няма да кажа сбогом на моя приятел, защото знам, че ще се срещнем отново.

17. Ако дойде ден, когато не можем непрекъснато да бъдем един до друг, държи ме в сърцето си. Ще остана там завинаги, ако ме оставиш.

18. Може да е трудно да се каже "довиждане", но "доброто" е просто обещание за по-добри неща.

19. Паметта продължава вечно и никога няма да умре. Така, истинските приятели могат да останат заедно и никога да не кажат сбогом.

20. Сбогом, приятелю. Аз съм тъжна и вече ми липсва, но знам, че ще бъдете щастливи, където и да отидете. Мисълта, че ще бъдете щастлива, ме прави и щастлива.

21. Сбогом е наистина трудно. Единственото, което го прави по-добре, е надеждата, че ще се срещнем отново някой ден.

22. Помнете всички усмивки и смех, които сме споделили, защото така винаги ще ви помня. Предпочитам да ме забравите, отколкото да си спомните някаква тъга, затова се усмихвайте в съзнанието си. Довиждане приятелю!

23. Силното приятелство не се нуждае от постоянна съвместна работа или ежедневни разговори. Всичко, от което се нуждае, е приятелство, което остава в сърцето, дори когато приятелите могат да бъдат разделени. Сбогом, скъпи приятелю!

24. Въпреки че това е само кратко, никога не съм имал толкова добър приятел, колкото и ти. Сега си тръгваш и не знам какво да правя. Твоята любов и разбиране ми дадоха нови надежди, затова просто искам да те накарам да останеш тук и да ме вържеш с въже.

25. Това не е довиждане, скъпа моя приятелка. Това е благодарност за всички смях, щастие и радост, които сте докарали в живота ми.

26. Може да си отидеш, но никога няма да бъдеш забравен. Приятелство като твоето се грижи в сърцето за цял живот.

27. Знам, че ще останем приятели за цял живот и ще споделим всички най-скъпи приятели заедно. Ние ще ходим заедно по пътя на живота и ще споделим спомените си за цял живот. Дори и когато сме привлечени в различни светове, нашето приятелство и спомени ще останат за цял живот. Това не е сбогом завинаги, просто сбогом за цял живот.

28. Не се ужасявайте, че трябва да кажем сбогом - трябва да се сбогуваме, за да може отново да поздравим. Дали ще се срещнем отново след миг или цял живот, това ще се случи, защото сме най-добри приятели.

29. Нашите спомени от вчера са достатъчно щастие за цял живот. Ние просто ще вземем най-доброто, ще пренебрегнем останалите и се надяваме отново да преживеем някои от тези щастливи спомени отново в бъдеще.

30. За нас никога не може да бъде довиждане. Няма значение къде отивате в света, винаги ще останете близо до мен в сърцето ми.

сбогом Messages for Friends

31. Сбогуването всъщност изобщо не означава нищо. Всичко, което има значение, е времето, което прекарахме заедно, а не как сме тръгнали.

32. Когато продължавате, помнете ми, помнете ни и всичко, което бяхме.

33. Време е да се сбогуваме. Тъй като мисля, че сбогомът е тъжен, бих казал да ви поздравя. Вместо да се сбогувате, ето едно хубаво приключение с чисто ново приключение!

34. Време е да се сбогуваме, но мисля, че сбогомът е тъжен и предпочитам да кажа по-добре. Здравейте на едно ново приключение.

35. Времето твърде бързо идва за раздяла, така че времето ни свършва. Следващата фаза от живота ви започва, така че вече няма да имаме време да харчим. Имали сте блестящи моменти, които осветяват тъмната сцена на живота. В моята книга с невероятни неща, никога не бихте могли да бъдете просто друга страница.

36. Сбогом изглежда завинаги и сбогом изглежда като крайна цел. В сърцето ми винаги ще има памет и никога няма да ме напуснеш.

37. Те казват, че да бъдеш влюбен означава, че никога не трябва да казваш, че съжаляваш, но като приятел означава, че никога няма да трябва да кажеш сбогом.

38. Ние бяхме само двама непознати, но тогава станахме двама най-добри приятели. Сега, когато сме приятели, се надявам, че никога повече няма да бъдем непознати, дори ако живеем мили отдалечени един от друг.

39. Винаги съм мислила, че ще бъдем приятели завинаги и винаги ще бъдем един на друг. Завинаги имах много по-малко, отколкото си мислех. Усещането за тъжно не означава, че не трябва да си тръгвате и да ходите на мечтите си

40. Никога не трябва да кажете сбогом на приятел, защото казвайки сбогом означава напускане и оставяне на средства да забравяте.

41. Харесва ми, че е трудно да се каже сбогом, защото това означава, че съм намерил истински приятел.

42. Ние се познаваме завинаги, и ние сега вървим по нашите отделни начини. Някои може да забравят един приятел, но винаги ще сте част от мен.

43. Може да се разменяме, но винаги ще те държим скъпо в сърцето ми!

44. Когато слънцето се сбогува със земята, то оставя слънце като последен подарък. Когато приятелите кажат сбогом, те оставят безценни спомени за щастие. Довиждане приятелю!

45. Може да се разменяме, но приятелството ви се корени дълбоко в сърцето ми. Довиждане приятелю!

сбогом message to a friend going abroad

46. ​​Докато преследваме собствените си пътища в живота, знам, че всички пътеки ще се върнат един към друг. Ще се видим отново скоро!

47. Сбогом на приятел може да е трудно, но е трудно само защото сте толкова добър приятел. Имам късмет, че съм намерил приятел като теб.

48. На истински приятел: сбогом за сега, но помнете, че приятно ще дойде отново достатъчно скоро.

49. Може да сте готови да кажете сбогом на всички нас, но ние не сме готови да ви простим. Ще ни липсва толкова много!

50. Време е да продължим и да достигнем нови висоти. Просто не забравяйте приятелите, които ви са обичали завинаги.

51. Колко щастлив съм да имам такъв приятел толкова невероятно, че е невъзможно да се каже сбогом!

52. Не плачи, защото трябва да кажеш сбогом. Усмихни се, защото имаш някой, който си струва да плачеш.

53. Това не е сбогом, приятелю, това е благодаря. Благодаря ви, че дойдохте в живота ми и запълнихте живота си с такава радост.

54. Сбогом е най-трудното нещо в света да кажеш, когато казваш, че сбогом не е това, което искаш.

55. Дори и да не можем да сме заедно винаги, все още се радвам, че сте част от моя живот.

56. "Ако сте достатъчно смели, за да кажете сбогом, животът ще ви възнагради с ново здраве" - Пауло Коело

57. "Сбогом винаги прави гърлото ми наранено" - Чарли Браун

58. В някакъв момент откривате, че хората могат да останат в сърцето ви, но не и в живота ви.

59. Не е до сбогом, че боли, но всички приятни спомени, които са запомнени сами.

60. Единственото време, когато довиждане е болезнено, е когато знаете, че никога повече няма да се обадите. До нашето следващо здравей, сбогом, приятелю.

Leave A Comment

+ 26 = 33