50 Нагласете текстове, за да изпратите някого

Когато става въпрос за справяне с лични трудности или загуби, най-доброто нещо, което някой може да има, е близък кръг от приятели и членове на семейството. Обикновената прегръдка, телефонното обаждане или текстовото съобщение могат да доведат до огромна разлика в нечий поглед към живота. Ако познавате някого, който трябва да бъде развеселен, опитайте да му изпратите един от тези 50 весели текста. Всеки от веселите текстове е създаден, за да помогне да се вдъхне по-светла нагласа и по-позитивна перспектива за живота.

настроение up

1. Най-добрите хора в света винаги са приятелски, ярки и дават. Изпратете това съобщение до един от най-добрите хора в света - току-що го направих!

Когато източникът на мрака им е неизвестен, най-доброто послание, което можете да изпратите, е весел текст, който се фокусира само върху светлата страна. Не е нужно да отидете в спецификата със съобщението, просто го изпратете.

2. Те казват, че животът не е отпадък, стига да имате един човек, който се грижи за вас в света. Винаги, когато нещо ви потисне, просто помнете, че имате мен!

Възможно е да не можете да решите проблемите си, но е лесно да напомните на приятеля си, че ви е грижа.

3. Когато камъни или пръчки са хвърлени в пътя си, направете нещо от него. Дори една купчина скали може да се превърне в красив мост. Радвай се и трансформирай живота си.

настроение Up Texts to Send Someone_01

Това е римейк на старата поговорка "Когато животът ви дава лимони, направете лимонада." И двете версии на посланието работят перфектно.

4. Имам нещо голямо, топло и размито. Измъкнете ума си от канавката - това е прегръдка от мен към вас!

Нещо сладко и приятелско е идеалният начин да подобрите приятеля си или да обичате външния вид на живота.

5. Животът никога не е проблем, който трябва да решите. По-скоро това е подарък, който винаги трябва да се ползва. Направете най-доброто от подаръка на нов ден.

настроение Up Texts to Send Someone_02

Когато някой е дълбоко депресиран, изглежда невъзможно да се намери необходимата мотивация за промяна. Любовта и подкрепата са най-доброто нещо, което можете да направите, за да им помогнете.

6. Усмивката е охлаждащата система за мозъка и осветителната система за лицето, както и за лечебната система на сърцето. Продължавай да се усмихваш!

настроение Up Texts to Send Someone_03

Сладко, странно послание може често да прави чудеса.

7. Ето красиви пожелания за красив човек на красив ден! ��

Ако наистина искате да постигнете оптимистично отношение, можете да завършите теста с удивителен знак и емотикон за усмивка на лицето.

8. Казват, че Бог никога не дава на някой товар, който не може да се справи. Когато времето е трудно, помнете, че Бог вярва, че сте достатъчно силни, за да се справите с тази бъркотия - това е комплимент!

Проектиран за религиозни хора, това послание осигурява възходящо завъртане на трудни тежести и задължения.

9. Най-големият враг, който имаме за успех, е страхът от провал. Когато страхът дойде, почукайте на вратата с кураж и ще намерите успех, който ви очаква.

настроение Up Texts to Send Someone_04

Този развеселен текст, за да изпратите някой, казва всичко.

10. Ти си светлината на моя свят и първото нещо, което мисля за ежедневието. Усмихнете се и не забравяйте да имате прекрасен ден.

Текстовете като този не са запазени само за неприятни дни. Можете също така да ги изпратите на приятел по всяко време, за да можете незабавно да настроите настроението си.

11. С пет секунди се усмихваш, правиш една изключително красива снимка. Само си представете колко красив ще бъде животът ви, ако просто продължавате да се усмихвате през цялото време!

настроение Up Texts to Send Someone_05

Не може да ги накара да се усмихват завинаги, но това поне ще доведе до временна усмивка на лицето им, докато го четат.

12. Винаги помнете, че сте необходими и има работа, която да бъде свършена. Без теб, хората ще се чувстват загубени и работата няма да бъде пълна.

Има ли някой, който е на вашето работно място, плаващ безцелно през работния ден? Използвайте весело текстово съобщение като това, за да ги върнете на пистата.

13. Никога не го поискайте за по-лек товар. Вместо това го помолете за по-силен гръб.

настроение Up Texts to Send Someone_06

Отново това послание обикновено е предназначено за по-религиозните. Ако вашият приятел е твърд вярващ, това е отлично напомняне за силата на молитвата.

14. Знанието никога не е достатъчно; ние трябва да се приложим. Желанието да бъде, никога не е достатъчно; ние трябва да го направим сами. Вярвайте в себе си и всичко останало ще последва.

Ако този приветлив текст не е достатъчно мотивация, опитайте да го изпратите на Invictus. Още по-добре, запълнете филма "Руди" в DVD плейъра.

15. Не се притеснявайте твърде много, защото ще получите бръчка. Най-малкото, ако прекарате времето си с усмивка, ще свършите с драскотини.

настроение Up Texts to Send Someone_07

Не е съвсем вярно, но има още един въпрос: предпочитате ли да се смеете линии или намръщени линии?

16. Винаги помнете да се наслаждавате на малките неща. Някой ден може да се огледате и да осъзнаете, че малките удоволствия в живота са били единствените неща, които някога са имали значение.

Отвъд просто развесели някой, това са думи, за да живееш.

17. Продължавайте да се усмихвате и някой ден ще ви измори!

В живота перспективата е едно от най-важните неща. Това, което се случва в живота ви, не е важно, а как го възприемате.

18. Животът предлага много пътеки, но някои могат да ви отклонят. По време на това тъжно време, помнете, че съм тук за вас и просто го вземайте ден след ден.

настроение Up Texts to Send Someone_08

Този развеселен текст, за да изпратите някой, е подходящ след голяма загуба или смърт в семейството. Може да работи и за някой, който е претърпял голямо събитие като развод.

19. Животът е твърде кратък, затова не забравяйте да: обичате истината, нарушете правилата, целунете се бавно, прости бързо и винаги помнете нещата, които ви карат да се усмихвате.

настроение Up Texts to Send Someone_09

Както някои от предишните весели текстове, това послание е напомнящо да приемете положителна перспектива и да се насладите на живота си.

20. Казват, че всеки облак има сребърна облицовка и това е вярно. Потърсете ярките страни на всеки проблем и изчакайте всичко да се справи.

настроение Up Texts to Send Someone_10

Имайте вяра, че нещата ще се окажат най-добрият и животът може да ви изненада.

21. Усмивката често се вдъхновява от друга усмивка. Ето една усмивка, за да започнете деня си - разпространете го наоколо!

За незначителни неуспехи или временна мрачна перспектива, това послание със сигурност ще вдъхнови усмивка или кратка кикотене.

22. Животът е като калейдоскоп - винаги има различни гледни точки. Забрави това, което другите хора казват или възприемат и развеселяват! Вашата гледна точка е единствената, която има значение!

настроение Up Texts to Send Someone_11

За модерна победа върху "Животът е като кутия шоколадови бонбони", опитайте да изпратите това съобщение на вашите приятели.

23. Извинете за загубата си. Имайте предвид, че и това ще мине. Дори най-великите от скърбите постепенно ще се отклоняват. Междувременно аз съм тук за вас по какъвто и да е начин, от който се нуждаете.

настроение Up Texts to Send Someone_12

Този весел текст е предназначен за по-сериозни събития като смърт в семейството.

24. Радвайте се, защото винаги сте в моите мисли и молитви!

Съобщението, за да развесели приятеля си, не трябва да е особено сложно или подробно. Просто трябва да им кажете, че мислите за тях и желаете техните проблеми да се развият бързо.

25. Усмивката е невероятно нещо - тя може да затопли сърцето и да охлади всяка болка. Винаги помнете да се усмихвате.

Малко поетично, това текстово съобщение е сладък начин да напомните на любимия човек да се развесели.

26. Насладете се - току-що ви е даден текст от някой, който ви обича!

Ако членът на вашето семейство или любимото ти лице е надолу в сметищата, изпратете това съобщение, за да ги развеселите.

27. Винаги гледайте слънчеви лъчи и дъги в облачни дни. ��

Тази метафора е красив начин да напомните на приятеля ви да погледне към светлата страна.

28. Момичетата го злоупотребяват, смъртта замръзва, супермоделите я продават и художниците я създават. Знаеш ли какво е това? Усмивка! Ето една усмивка точно за вас!

настроение Up Texts to Send Someone_13

Загадка и напомняне да се развесели? Звучи като добра рецепта за мен!

29. Животът може да бъде влакче, но височината на кривите зависи от вас. Вие определяте как животът ви въздейства и вашият отговор.

Напомняне за поемане на контрол и предотвратяване на живота да ви контролира.

30. Да се ​​държиш неспокойно е като да позволиш на най-лошия си враг да живее безвъзмездно в съзнанието ти. Оставете нервите и усмивката!

настроение Up Texts to Send Someone_14

Това може да се каже по-лесно, отколкото да се направи, но е вярно.

31. Приветствайте всеки ден с добро в сърцето си и усмивка на устните си. Освободете негативите и живейте в момента.

Може да е трудно да се направи, но положителната перспектива играе огромна роля в цялостното ви щастие и благополучие.

32. Най-щастливите хора често нямат най-доброто от всичко; те просто знаят как да направят най-доброто от него.

настроение Up Texts to Send Someone_15

По-честна фраза никога не беше казана.

33. Когато всичко изглежда да е против теб, не забравяй, че самолети излитат, плаващи под вятъра, а не с него!

Това приветливо текстово съобщение работи най-добре за по-маловажни проблеми и неуспехи.

34. Не можеш да върнеш вчера или да видиш утре. Всичко, което имате, е днес - затова се нарича настоящето.

настроение Up Texts to Send Someone_16

Всеки ден е подарък. Понякога трябва да си припомним този факт.

35. Животът може да бъде като музика. Винаги има силни бележки и ниски бележки. Без значение колко ниска или висока е музиката, трябва да държите навреме, така че никога да не изпадате в живота си.

настроение Up Texts to Send Someone_17

Не съм сигурен, че първоначалният автор на това послание го е имал предвид, но звучи поетично.

36. Винаги поискайте това, което заслужавате в молитвите си, вместо това, което желаете - заслужавате много.

За по-религиозните хора там е отлично напомняне да поставиш вярата си в Бога и да оставиш Него да се справи с подробностите.

37. Вярвайки, че всичко ще се окаже най-доброто, няма да направи планините по-малки - просто ги прави по-лесно да ги изкачвате.

настроение Up Texts to Send Someone_18

Отлично напомняне за силата на перспективата и проследяването на вашите намерения.

38. Бог положи дъжд в небето, за да направи дъга. Сълзата в очите ви създава дъга в сърцето ви. Винаги, когато нещо се окаже в най-лошото, просто помнете, че в душата ви има цъфтяща дъга.

настроение Up Texts to Send Someone_19

Красиво написано, това текстово съобщение е един от най-добрите начини да освежите деня на някой друг.

39. Тук се надяваме, че имате страхотен ден. Пожелавам ви най-доброто и се надявам, че всичко върви по пътя ви!

Сладкото кратко стихотворение е лесно за изпращане, но дава огромни резултати!

40. Никой никога няма да направи точно това, което искаш, или да те обичам точно как искаш. Всичко, което можете да направите, е да пожелаете най-доброто и да продължите.

настроение Up Texts to Send Someone_20

Това е напомняне за по-реалистични очаквания от други хора.

41. Веднага щом се доверите на себе си, можете да започнете отново да живеете.

Изключително вярно, но доста сложна идея.

42. Куражът не винаги е рев, понякога е плах, но той казва: "Утре ще опитам отново".

Истинска и досадна.

43. Всеки залез, който получаваме, е още един ден, който трябва да живеем. Всеки изгрев ни дава още един ден, за да се надяваме за по-добро. Радвай се и се надявай на най-доброто.

настроение Up Texts to Send Someone_24

Винаги има загуби в живота. Това е, което правиш с тях, което всъщност има значение.

44. Бог ни дава сънища всяка вечер, за да можем да ги превърнем в реалност всеки ден. Изживей мечтите си!

настроение Up Texts to Send Someone_21

Този вдъхновяващ цитат е напомняне на любимия ви човек да остане на път и да бъде верен на мечтите си.

45. Никога не гледайте назад, освен ако не планирате да се върнете.

Останете фокусирани върху бъдещето и вашите цели, ако искате да успеете в живота.

46. ​​Животът може да бъде смес от слънце и дъжд, но слънчевите лъчи могат да блестят през най-тъмните облаци.

настроение Up Texts to Send Someone_22

Дори когато се сблъскват със скръб и загуба, има възможности за създаване на по-добро бъдеще. Както се споменава и друг вежлив текст, всеки облак има сребърна подплата.

47. Куражът не е липсата на страх, а решението да се развиваш въпреки страховете си.

настроение Up Texts to Send Someone_23

Ако вашият приятел се страхува от успех или какво може да се случи, това е отлично послание за изпращане.

48. Старайте се! ��

Едно приветливо текстово съобщение може да бъде изключително просто, но все пак ефективно.

49. Фокусирането върху проблемите ги кара да се увеличават, но смяхът им предизвиква проблеми, за да се отдалечат.

настроение Up Texts to Send Someone_25

Отличен начин да напомните на близкия човек да се фокусира върху позитивите.

50. Усмихвайте се през цялото време, защото помага лечението да започне.
Както казват, фалшиви, докато не го направите. Ако продължавате да се усмихвате през тъгата си, тялото ви ще забрави един ден, че емоцията не е реална.

Leave A Comment

49 − 41 =