20 Получете добри желания преди операцията

Влизането в операцията не е мисъл, че много хора се наслаждават; опит, който обикновено е лечението на медицински проблем, достатъчно лошо само по себе си. Отивате "под ножа", независимо дали става по медицински или козметични причини, винаги ще бъде доста обезсърчително преживяване. Съществуват рискове, които трябва да се вземат предвид, заедно с времето за възстановяване. Пациент, който отива за операция, е пациент, който може да използва приятел точно сега.

получавам Well Wishes Before Surgery 1

Ако сте този приятел (или роднина), като държите ръцете си чрез операцията на лекаря си или сестра си, умът им да се облекчи, когато се притесняват, е част от работата. За това са приятелите, нали? За да държите ръката си през лошите времена, и да ви се смеят от време на време също?

Ето няколко неща, които бихте могли да кажете или да изпратите на вашия приятел или на роднина, които отиват за операция, да се облекчат и да се чувстват по-комфортно:

20 Получете добри желания преди операцията

1 - Здравейте, скъпи приятелю, надявам се, че се справяте добре. Знам, че днес е голям ден за вас, но аз съм тук за вас от другата страна. Ще ви нахраня с грозде и ще ви прочета списания и ще ви помогна в банята, ако е необходимо. Приятелите трябва да са там, за да се опирате, когато времената станат малко трудни, така че, по думите на Бил Уидърс, можете да "се опрете на мен".

2 - Знам, че днес се страхувате. Това е страшно нещо, което се случва. Но ще бъдеш добре, знам. И ще съм тук, за да те разсмея, когато се събудиш. Само помислете за това така: операцията, която имате днес, ще спре всички тези проблеми, които сте имали преди. Животът ще бъде много по-добър, след като сте напълно възстановени. Вземете го бавно, задръжте го стабилно и винаги помнете, че съм тук.

3 - Днес ще свърши, преди да го разберете. Ще се смеем и шегуваме, причинявайки зло, в мига на окото. Какво минава днес? Това е само един кратък момент във времето в сравнение с всички невероятни времена, които ще имаме, когато всички сте по-добри. Обичам те, приятелю. Ще видиш от друга страна, ПО-ДОБРА страна.

4 - Може да не ме видите там. Може би дори не знаете, че днес съм там, но ще бъда на всяка крачка. Хирургията е страшна, но ще държа ръката ти. Това е плашещо, но аз ще бъда там, когато се събудите, с усмивка на лицето ми и любезни очи, за да ви видя. Надявам се, че хирургията ви върви добре днес. Ще се видим, когато се събудиш!

5 - Когато днес се стигне твърде много, просто си представете, че сте у дома си. Представете си, че сте се отпуснали на дивана, чаша чай в ръка, любим филм на Disney на телевизора. Ще тичам след теб, ще ти дам чаши чай и ще ти дам цял шоколад, за да те видим. Скъпи приятелю, ще бъде голям ден, но обещавам, че ще чакам теб.

получавам Well Wishes Before Surgery 3

6 - Знам, че не искате хората да знаят, но можех да видя, че сте се уплашили. Усещах, че днес се притеснявате. Чувствах, че наистина се нуждаете от мен. Надявам се, че хирургията ви върви както може да се очаква и днес, че времето ви за възстановяване е кратко и сладко, но каквото ви трябва, просто ми се обадете. Веднага ще бъда там!

7 - С всички прекъсвания, които сме преживяли заедно, бихте помислили, че малко операция ще бъде разходка в парка. Какво е малка хирургическа операция, когато стотици пъти сте счупили сърцето си? Направихме го през всички тези лоши дни и разпадания и ще го направим днес. Имам гръб, Бести, скоро ще се оправиш!

8 - Винаги съм вярвал, че малко позитивност ще ви види през лошите дни и днес, изпращам всички мои позитивни вибрации към вас. Мразя мисълта, че преживявате операция, страхувате се или се притеснявате за нещо, но сте в сигурни ръце, с добри лекари и трябва да бъдете уверени, че получавате най-добрата грижа, която можете. Ще бъда тук, когато имате нужда от мен, колкото и да е кратък или кратък периодът за възстановяване. Връщай се и се бори. Имаме някаква злоба, която трябва да направим!

9 - Какво ще кажете да се отпуснете днес, деня на операцията и ще се погрижа за всички притеснения? Чували сте лекарите - направили са тази процедура стотина пъти или повече. Просто трябва да вложиш вярата си в тях, да затвориш очите си и да се събудиш с всичко по-добро, отколкото когато си заспал. Успех там! Ще бъда тук, за да те успокоя след всичко!

10 - Нормално е да се чувствате притеснени от операцията и искам да знаете, че можете да предадете всичките си страхове и тревоги за мен. Ако мога да успокоя тревогите си, ще го направя. Ако мога да намеря отговори на вашите въпроси, ще направя точно това. Ако имате нужда от чаша чай, чаша вода, кафе, нещо за ядене или просто още едно ново списание, което да прочетете, ще го взема. Това е единственият път, когато ви е разрешено да "мляко", скъпи приятелю, така че продължавайте. Позволете ми да отслабна за известно време.

получавам Well Wishes Before Surgery 2

11 - Трябва да излязат с клетва за приятели, нещо, което върви по брачните връзки "в болест и здравословно състояние". Ние можехме да направим такива обещания един на друг, но като приятел, със сигурност съм тук на всеки етап от пътя днес. Ако имаш нужда от мен, ще те държа. Ако трябва да плачеш, ще изтрия сълзите ти. Знам, че е безсмислено да ви казвам да не се безпокоите, но наистина не трябва. Ще бъдете добре. Знам, че ще го направите. Надявам се, че всичко върви добре за вас!

12 - Има голяма вероятност да се възстановите от тази хирургия, чувствайки само част от болката и страданието, които сте почувствали преди, така че трябва да мислите днес като нещо добро, а не като ТЕЧНО или НЯКОЛКО. Времето за възстановяване ще бъде кратко и сладко, с мига на окото, а след това отново ще се върнете отново на краката си, правете това, което правите така добре - като се усмихвате на лицата на другите. Засега обаче - денят на операцията - какво ще кажеш за това, че ми позволи да положа усмивката на лицето ти? Ще ми липсваш, приятел, скоро ще се оправиш!

13 - Знам, че нямате нужда от мен, за да ви кажа колко смели, силни или решителни сте, но аз просто искам да знаете, че знам всички тези неща за вас. Знам също, че днес ще бъде добре. Вие сте достатъчно силни, за да се възстановите от операцията и да направите живота по-голям и по-добър от другата страна. Каквото и да се случи, независимо дали трябва да подам ръка или не, ще съм там. Обичам те, пич, надявам се документите да те оправят!

14 - Хирургията е точно зад ъгъла, преброяваме часовете, минутите и секундите. Знам, че е голям и страшен, но не се притеснявам. Медицинските специалисти знаят какво правят и аз наистина вярвам, че Бог гледа над теб. Аз чакам тук, отчаяно проверявам телефона си на всеки пет минути, за да кажа, че отново се връщате. Просто мислете за това като дълга дрямка. (Част от желанието за натоварване като това!) Пазете се, останете добре, всичко ще бъде по-добре отново.

15 - Слава богу за съвременната медицина. Без него нямаше да чакате днес да се занимавате с операция, въпреки че съм сигурен, че предпочитате да правите нищо друго освен това. Само си представете колко по-добър би бил животът ви, когато се събудите, и колко щастливо ще живеете, след като приключите с възстановяването си. Страшно днес означава по-ярко утре. Не мога да чакам да видя какви приключения идват по пътя ни.

16 - Просто си мислех, че ще ви изпратя малко съобщение, за да ви уведомя, че наистина ще се наслаждавам на досада, правейки ви да се смеете в неподходящи времена и вероятно да кажете съвсем неправилно нещо през следващите няколко дни и седмици. Колкото и дълго да е необходимо да се възстанови; това е колко дълго ще бъда прав от ваша страна. Хирургията е голяма работа, без значение колко "незначителни" казват, че е. Време е да съм досаден за промяна ... ��

17 - Понякога животът ни ще тества. Това ще ни изпрати тъга и болка, някои от които можем да поправим и да поставим прави, някои от които не можем. Това ще ни изпрати препятствия и битки, неща, които ни докарват толкова, колкото и неща, които вдигат нашето духове. Предполагам, че днес е едновременно нещо, което те извежда и те сваля. Хирургията не е забавна. Това определено не е върха на нашия "забавен" списък. Какво се случва след това; това е забавно. Ще получите по-добре, болката и болката от предишните ви проблеми се проляха. Това ще бъде доста езда. Пригответе се да се вкопчите!

18 - Исках да ви напиша нещо супер весело днес, но не исках да рискувам да го прочетете след операцията и след това да изскочиш бод! Просто знайте, че съм тук за вас, каквото ви трябва и ви желая най-лесният и бърз начин за възстановяване. Оздравявай скоро!

19 - Хей, скъпи приятелю! Надявам се, че ще успеете много скоро. Имам много, живот, за да живея, и се надявам, че ще бъдете надолу за пътуването. Просто запомни; ако някога се нуждаете от операция, трябва да сте там, за да ми помогнете да се възстановя. Просто играя, но аз искам всичко най-добро за днес. Ще се видим от другата страна - животът е на път да получи цял товар по-добре!

20 - Благодаря, приятелю, човекът, който прави вашата операция днес, е много по-добър, отколкото някога съм играл играта, операция. Спомняте ли си тази игра? Е, когато сте будни и аз съм другата страна, по пътя си към възстановяването, да кажем, че вземем тази игра и я играем? Всъщност, да кажем, че правим много неща заедно. Да направим списък. Ще се видим скоро, приятелю, и аз изпращам всички мои положителни мисли и желания към вас.

Leave A Comment

5 + 3 =