20 най-добри песни за приятели

Предишна1 от 2Следващия

Всеки знае за песни, които са посветени на любов и романтика, но най-добрите приятелски песни са малко и далеч. Ако обичате най-добрия си приятел и искате да знаят, че ви е грижа, изберете един от тях 20 песни за приятелство. Прочетете списъка и ни оставете коментар с любимите си. Ако ни липсва една от любимите ви любими песни, оставете ни коментар в дъното, за да ни уведомите.

1. Всеки път, когато имате нужда от приятел от Марая Кери

Ако слушате внимателно песента, ще чуете песен за вида любов, която съществува между двама приятели. Тази песен е свързана с факта, че любовта винаги ще бъде там, за да ви води вкъщи. В крайна сметка това е една от любимите ни най-добри приятелски песни, защото е доста лесно да се чукаш и красиво да слушаш.

2. Вие сте най-добрият ми приятел от кралицата

Тя не става по-добра от кралицата. Ако сте фен на класически рок и андрогинен начин на живот, тогава Фреди Меркюри е човекът, който да слушате. Тази песен ви оставя щастлив късмет и ново благодарност за приятелството. Още по-добре, свържете се с този видеоклип в сайта на социалните медии на приятеля си и позволете на най-добрия ви приятел да чуе как се чувствате.

3. Моят най-добър приятел от Weezer

Weezer може би не са толкова популярни, но песните им все още си заслужават да слушат. Единственото тъжно нещо за слушането на тази песен е, че искаме да е за нас - наистина, колко готино би било да стане най-добрият приятел на Рейс Куомо?

4. С малко помощ от моите приятели от Бийтълс

Никой списък не би бил пълен, без поне едно споменаване на Бийтълс. Известно като една от най-добрите рок групи на всички времена, Бийтълс също създава песен за приятелство. По пътя те също споделят няколко цветни вицове и някои съвети за постигане на високи нива. Може или не може да искате да играете това за децата си, но това със сигурност е една от най-добрите песни за приятелство. Издаден на 30 септември 1978 г., тази песен достига номер 71 в списъка Hot 100.

5. Вятър под крилете ми от Бет Мидлър

Всеки има ниски точки в живота си, но добрите приятели и семейството ни помагат да го преодолеем. Ако сте преминали през груб кръпка и имате нужда от напомняне, че вашите приятели са там за вас, след това нагласете тази песен. Издаден на 10 юни 1989 г., тази песен може да е стара, но тя се нарежда на първо място в класациите на Hot 100 Billboard. Дори и да не го разпознаете точно сега, включете го - несъмнено сте чували, че е играл няколко пъти по радиото.

6. Ще бъдем приятели от White Stripes

Ако искате по-топъл, по-щастлив тон на White Stripes, тогава "Ние ще бъдем приятели" е най-добрият ви вариант. Все още има същите ретровидни китарни тонове, но цялата скорост и звук са малко по-меки.

7. Ще бъда там до Джаксън 5

Преди скандали и съдебни дела, Джаксън 5 бяха сладка млада трупа на деца. Те направиха вълни, за да станат една от най-младите групи, за да се превърнат в хит. Въпреки че очевидно са се променили, някои от оригиналните им песни остават класически. Ако слушате внимателно, можете да ги чуете да пеят "Просто се обадете на моето име и аз ще бъда там". Както всеки, който някога е имал близък приятел, може да свидетелства, точно това е истинското приятелство.

8. Облегни се върху мен от Бил Уидърс

Пика на номер едно за три седмици, тази песен е пусната за първи път на 8 юли 1972 г. Въпреки че най-вероятно не сте запознати с Бил Уидърс, това е една от онези песни, които хората избират в краката си в асансьора. Малко хора помнят художника или името, но това не спира тази песен да бъде изключително търг, оптимистичен ремикс. За разлика от оригиналната версия на този син, версията на Бил е много по-добра и е много по-сърдечна.

9. Истински приятел от Майли Сайръс

Ако не си спомняте тази песен от Майли Сайръс, вие не сте единствената. Тя всъщност за първи път пее, когато е в ролята на Хана Монтана. Тя пее песен за това, че е основана и винаги е била там за приятел. Песента покрива и възходите на приятелството, а вие трябва да вземете доброто с лошите. Въпреки че тази песен и нейното изображение на "Хана Монтана" отдавна са минали, тя все още е страхотна песен за приятелство.

10. Имаш приятел в мен от Ранди Нюман

Технически това може или не може да бъде песен, която планирате да слушате много. Това наистина зависи от това как се чувствате за песните на Дисни. Ако сте фен на Дисни, или просто обичате да пеете песните им, то това ще работи за вас. Може да разпознаете песента от първия филм за филми за играчките. Сунд от Ранди Нюман, това е далеч една от най-добрите песни за приятелство там. Трябва да обичаш да пееш с песни на Дисни, но после пак, кой не?

Предишна1 от 2Следващия

Leave A Comment

52 − 51 =