12 Най – добрите уеб сайтове за Pen Pen

Всеки има нужда от някого, с когото да говори. Понякога не винаги намирате някой, на когото да живеете, и трябва да търсите другаде, за да се свържете с някого на по-дълбоко ниво.

Ако това звучи като теб, тогава може да се интересувате от намирането на нещо, наречено писалка. Писанецът е човек, с когото комуникирате с писмени писма. Кажете им каквото искате и изпратете писмата си по пощата и изчакайте отговора им.

В епохата на технологиите, това е идеалният начин да поддържате хубава връзка отворена с някой, който може да бъде толкова далеч, колкото и в целия свят! Ще научите за нова култура и дори ще направите цял живот приятел в този процес.

Най-трудната част за намиране на писател за някой е как те всъщност намерят такъв. Щастлив за теб и за вашето скорошно писане, има много сайтове с единствената цел да те съчетае с някой страхотен. Тук са най-добрите 12 уебсайтове.

 1. Interpals

писма

www.Interpals.net

Това е невероятен уеб сайт, който ви позволява да се свързвате с хора от различни страни. Можете да се регистрирате безплатно и да вземете своя избор от над 3 милиона различни членове. Не само ще имаш писател в различна държава, ще ти позволи да научиш за култура извън собствената си, но ще можеш да изградиш дълготрайни приятелства, които дават ти лекота, когато искаш да пътуваш. Ще можете да останете с любимата си писалка и да спестите себестойността на хотелите.

 1. Международен Пен Приятели

писалка pal_letters201103041415

http://www.ipfworld.com

Това е още един чудесен уеб сайт, който ви позволява да се свържете с над 300 000 членове в 192 различни държави. Ако наистина искате да направите нови приятели по целия свят, които потенциално бихте могли да пътувате и посетите, това е уебсайтът за вашия приятел. Можете също така да използвате този тип уеб сайт, за да намерите нов приятел, който дори може да ви научи на нов език. С международните Pen Friends, вашият избор е неограничен. Тъй като е минало около 1967 г., знаете, че тя работи чудесно.

 1. Facebook

Facebook създадете

https://www.facebook.com

Сигурен съм, че вече сте чували за Facebook за целите на социалните медии, но мислили ли сте, че това би било идеалното място да се срещнете с писане? Процесът на търсене на писалка на този уебсайт може да е малко по-трудно от някои от другите, но можете да се свържете с милиони и милиони хора от цял ​​свят. Можете да търсите по местонахождение и да намерите някой, да потърсите разговор и да сте на път към песната територия за нула време.

 1. Tumblr

Ръкописни-писмо-010

https://www.tumblr.com

Мисля, че ако сте хардкор фен на някоя популярна телевизионна серия, в края на краищата знаете какво е Tumblr. Ако не, позволете ми да обясня. Tumblr е основно една голяма мрежа от лични блогове. Можете да добавите практически всичко, което искате, и хората да могат да търсят и намират неща, които ги интересуват и това може да е вашият блог. Това е чудесно за хора, които са големи почитатели на различни телевизионни предавания, а федемоните владеят над Tumblr. Ще можете да намерите някой, който харесва същите неща, които правите, и ще можете да настроите писалка, която ще продължи толкова дълго, колкото искате!

 1. Пен Пал Светът

2_pen-приятел свят

http://www.penpalworld.com

Този уебсайт за писалка, точно като двойка, която споменах по-рано, ви позволява да се свързвате с хора от цял ​​свят. С почти 2 милиона членове можете да изберете и с кого да се свържете и с които не искате да имате контакт. Това е безплатен уебсайт, който предлага много контрол върху края на потребителя. Можете да блокирате хора на възраст над 18 години и дори да блокирате цели държави, ако искате. Вие сте в контрол с този сайт и ще намерите някой, който да бъде ваш собствен писател приятел в нито един момент.

 1. Студентското писмо Exchange

писалки приятели

http://www.pen-pal.com

Този уебсайт е широко използван в училищата за тези на възраст 9-20 години. Основният му фокус е да намерите хора, които са на вашата възраст, за да можете да ги използвате като учебен процес, вместо просто да опознаете някого. Ще научите за тяхната култура, живота в друга страна и ще направите нов приятел в този процес. Тъй като е насочена към ученици и по-млади възрастни, това е много по-безопасно от други уебсайтове, така че знаете, че вашата информация ще бъде защитена, за да можете да се безпокоите с вашите писалки приключения.

 1. Писмото на писателя

9c368e626eb74c4321b5017f43768e0c

http://16sparrows.typepad.com/letterwritersalliance/

Първото нещо, което трябва да знаете за този сайт за писатели е, че трябва да имате платено членство, за да намерите приятели. Но не позволявайте това да ви обезкуражи да участвате в един от най-добрите уебсайтове, които са там. Този уебсайт е посветен най-вече на това, че писането на писма остава жива под формата на истинска поща на охлюва и ще ви свързва с писатели от цял ​​свят. Можете да направите цял живот приятел от посещение на този сайт писалка.

 1. Писалка за пилета сега

5_letternet

http://www.penpalsnow.com/index.html

Това е уебсайт за тези, които търсят писател, който има близки интереси като тях. С този сайт можете да въведете личните си данни - включително вашите харесвания и нехаресвания - и да чакате хората да дойдат при вас. Но ако предпочитате да извършите търсенето и да оставяте важните детайли, можете да потърсите някой, който е точно като вас, и да започнете връзката с писалката. Можете да направите бързо търсене на писалка или да разгледате подробно подробностите, за да сте сигурни, че намирате подходящия писател за вас.

 1. Преминаване на поща

shutterstock_92858029_n3eulr

https://www.postcrossing.com

Ако сте човек, който обича да се свързва с хора по целия свят, но едва ли има време за приятели в реалния живот, тогава този сайт определено е този, който искате да намерите. С този уебсайт не намирате точно някой, на когото да изпращате писма, но откривате хора, на които да изпращате пощенски картички. Тези хора ще ви изпратят пощенски карти и ще имате колекция от различни от всички краища на света, без да се налага да посещавате сами тези места. Това е идеално за зает човек, който все още иска да се чувства свързан с други части на света.

 1. Моят езиков обмен

a7b55929683fd1cd5398a23ea4a61bfd

https://www.mylanguageexchange.com/penpals.asp

За всеки, който някога е искал да научи втори език или е научил и трябва да практикува повече, Моят езиков обмен е идеалното място да го направите. Не само ще бъдете свързани с хора, които говорят езика, който търсите, но и вие ще можете да научите всичко за тяхната култура.

 1. Приятелките на писане на писалка на Маартен

loveletterblog_1

https://www.mylanguageexchange.com/penpals.asp

С този сайт, който е на живо от 1998 г. насам, не е чудно, че това е идеалното място за намиране на истински писател, който да пише по стария моден начин - чрез пощенска поща. Можете да търсите сами някой или да изчакате тези, които да ви търсят, за да започнете връзката с пан-приятел.

 1. Sassociations

писане на писмо

http://www.sassociations.net

Това е наистина забавен уеб сайт, който ви позволява да се свързвате с хора от цял ​​свят. Можете да търсите по възраст и пол, за да сте сигурни, че намирате някой, който е подходящ за вас! Нека вашето търсене на перфектния пан приятел започне!

При търсенето на писалка винаги искаш да внимаваш да не паднеш за разказите на измамника, в случай че искат пари. В противен случай намирането на писалка е перфектен начин да направите свой дългогодишен приятел в друга част на света. Имате ли писалка?

Leave A Comment

+ 66 = 70