100 въпроса да попитате хората около вас

Независимо дали искате да опознаете дадена дата по-добре или просто да получите вникване в приятел, тези въпроси ще ви помогнат да разберете отговорите. Отвъд основните въпроси "да" и "не", тези запитвания са предназначени да копаят по-дълбоко кой е. Можете да ги използвате като стартови разговори и да разчупите леда. Задаването на въпрос е първата стъпка към доброто разговор. Следващата стъпка е наистина да слушате отговора. Уверете се, че сте отделили време, за да слушате внимателно това, което вашият приятел трябва да каже - отговорите може да ви изненадат.

въпроси

1.) Въпрос: Кой учител е променил живота ви? Кой има най-голямо влияние върху това кой сте днес?

Защо работи: Учителят играе централна роля при формирането на това, което сме ние. Те могат да ни помогнат да открием страст и да развием нашите умения. Често определен учител ще играе роля в това, което ще изберем да направим по-късно. Отговорът на тази заявка ще разкрие как те стигнаха до сегашното си място в живота.

2.) Въпрос: Ако спечелихте лотарията, какво ще направите с парите?

Защо работи: Това е забавен въпрос за разговор. По време на разговора ще научите повече за целите, възгледите за парите. Ще напуснат ли кариерата си? Пътуване? Установявам се? С неограничени средства, изборът, който прави някой, е дълбоко разкриващ.

3.) Въпрос: Каква е любимата ти памет в детството??

Защо работи: Детството на някого е изключително разкриващо за това кой са като човек. Отговорът може да бъде хумористичен или да разкрие дълбока надежда или мечта. Знаейки как някой е израснал, показва много за това кой са като човек.

4.) Въпрос: Какво бихте искали да кажете за вашия надгробен камък?

Защо работи: Очевидно ще трябва да имате малко взаимоотношения, преди да поискате това, или ще изглеждате странно. Тази заявка разкрива това, което някой очаква и желае от живота. Човек, който иска надгробен камък да каже "Добра съпруга и майка", ще има различия от някой, който иска надгробен камък да каже "благородна награда".

5.) Въпрос: Ако бихте могли отново да направите едно нещо в живота си, какво ще направите по различен начин?

Защо работи: В един момент всеки има поне едно съжаление. Отговорът на този въпрос ще покаже какво искат да направят по-добре и уязвимостта си. От въпросите, които трябва да зададете на хората в този списък, това е един от въпросите, които трябва да изчакате по-късно в отношенията, които трябва да зададете. То може да бъде изключително лично, така че не е въпрос да се появи някой незабавно.

6.) Въпрос: С какво се гордеете най-много?

Защо работи: Най-голямото постижение на някого не винаги е това, от което са най-горди. Понякога хората се чувстват по-силни относно решението да започнат семейство или да постигнат цел, отколкото за наградата.

7.) Въпрос: Какво правиш във вашето свободно време?

Защо работи: Всеки трябва да работи и повечето от нашите работни часове се контролират от шеф. За да видите какво наистина харесва някой, трябва да знаете как те прекарват свободното си време. Тази част от деня е, когато наистина имат шанс просто да са сами.

8.) Въпрос: Какво ви плаши най-много?

Защо работи: Отговорът на това може да бъде изключително просветен. Нашите страхове се основават на детския опит, уязвимостта и личните ни страсти. Ако се страхуват да загубят любим човек, това показва история на силни взаимоотношения. Тъй като това е сериозен въпрос, трябва да отговорите съчувствено и да слушате техния отговор.

9.) Въпрос: Как се срещнахте??

Защо работи: Ако говорите с двойка, това е чудесен начин да започнете разговора. Честитите двойки обичат да говорят за това как са дошли да бъдат заедно. В допълнение към изучаването на миналото си, това ще ви позволи да разговаряте.

10.) Въпрос: Как ви опишат приятелите ви?

Защо работи: Това дава възможност на оратора да обмисли как те се разглеждат от външна гледна точка. Тя също така показва тяхното лично ниво на самосъзнание.

11.) Въпрос: Какъв е любимият ви стил на музика?

Защо работи: Въпреки че този въпрос може да не е особено разкриващ, той е страхотен стартов разговор. Ако те имат изключително странно музикален избор, опитайте се да ги питате за това, което е причинило тяхната любов към жанра. Често близък член на семейството или приятел е човекът, който ги интересува от някакъв вид музика.

12.) Въпрос: Бихте ли посетили Европа или Мексико?

Защо работи: Това, което наистина питате, е дали те са забавно-забавният тип или класическия авантюрист.

13.) Въпрос: Ако може да пътувате до която и да е страна или държава, къде ще отидете?

Защо работи: Този въпрос е чудесен начин да разберете кои са те. Можете също така да използвате това като отправна точка и за двама ви да споделите вашите пътувания и истории.

14.) Въпрос: Какъв момент е определил живота ви?

Защо работи: За младите хора това може да бъде академичен конкурс, спортно събитие или член на семейството. Възрастните хора могат да имат по-дълбоки и по-уязвими дефиниращи моменти. Често развода, смъртта или кръстосването на страната определя кой сме ние.

15.) Въпрос: Какво е най-страшното нещо, което някога сте правили?

Защо работи: В допълнение към разкриването на потенциална история на ужасите, този въпрос ще покаже и дали те са типът човек, който обича да поема рискове.

16.) Въпрос: Ако бихте могли да запазите само пет от вашите вещи, какво би било?

Защо работи: Макар че повечето хора гледат на това като на повърхностни въпроси, всъщност са невероятно разкриващи. Петте притежания, които държат, показват какво ценят и какво има значение за техния живот.

17.) Въпрос: Ако сте написали книга, за какво ще бъде?

Защо работи: Почти всеки има идея за романтична или не-фантастична книга. Това, което искат да пишат, показва кои са те и типа на книгата, която те обичат да четат. В зависимост от новата идея може да предизвика изключително интересен разговор.

18.) Въпрос: Каква е вашата настояща професия?

Защо работи: Ако в момента работят в "Макдоналдс", не се отказвайте. Макар да не са в избраната от тях професия, те могат да бъдат в процес на изучаване или работа към нова цел.

19.) Въпрос: Какво те накара да избереш работата си?

Защо работи: Ако те вече са в избраната от тях кариера, питането за това наистина може да ги изтегли от черупката им. Избрана професия показва какво се интересува от някой, неговите мотиви и цели. Тъй като повечето от нас прекарват 30-50 часа седмично на работа, този въпрос показва много за нашите ценности.

20.) Въпрос: Кой се възхищаваш най-много в живота си?

Защо работи: Често хората ще се опитат да моделират живота си след модел на подражание. Чрез изучаването на кого се възхищават, можете да разберете къде иска да отиде в живота ви. Този въпрос разкрива много за истинския им характер.

21.) Въпрос: Каква е най-голямата ви сила?

Защо работи: Това разкрива две неща: колко точно е тяхното самосъзнание и какво ценят. Някой се стреми да има силни страни, които са в съответствие с личните им ценности. Независимо дали те постигат това или не, зависи от личността.

22.) Въпрос: Коя е най-голямата ви слабост?

Защо работи: Въпреки че може да звучи като въпрос за интервю за работа, това е още едно разкриещо нещо, което трябва да зададете. Можете също така да ги питате защо виждат нещо като слабост или какво правят, за да я променят.

23.) Въпрос: Какви са вашите топ три любими книги? Защо?

Защо работи: Ако искате да намерите обща основа, това е отличен въпрос, който трябва да зададете. Това ви позволява да научите за другия човек. Това може да ви даде възможност да научите нещо ново или да придобиете различна гледна точка по въпросите.

24.) Въпрос: Били ли сте в автомобилна катастрофа? Какво стана?

Защо работи: Смъртта, данъците и автомобилните злополуки са единствените неща, които повечето хора имат. В един момент почти всеки ще попадне в автомобилна катастрофа. Споделянето на истории за инциденти или шофиране на ужаси може да бъде отличен начин за вас двамата да се свържете.

25.) Въпрос: Кои празници празнуваш?

Защо работи: Много хора празнуват същите празници. В зависимост от нашата етническа, религиозна и културна среда, начинът, по който ние празнуваме, може да бъде различен. Те може да имат стара традиция за почивка, която може да бъде интересно да се чуе.

26.) Въпрос: Смятате ли, че сте религиозен човек?

Защо работи: Този въпрос трябва да бъде разгледан с голяма чувствителност. Ако сте скромен атеист, казвайки на християнин, че Бог не съществува, няма да ви спечели никакви приятели.

27.) Въпрос: Кое е любимото ти нещо за твоята личност?

Защо работи: Някои хора ще се чувстват неудобно да отговорят на този въпрос. Ако успеят да спрат скромността си, този въпрос ще покаже какво ценят за себе си. Тя също така може да покаже своите нива на самоувереност. Ако няма нищо, което им харесва в личността, те вероятно страдат от ниско самочувствие.

28.) Въпрос: Предпочитате ли да прочетете на Kindle или на меки корици?

Защо работи: Това може да не е най-вълнуващия въпрос, но ще се изненадате колко силно се чувстват някои хора. Традиционалистите вярват, че книгата с меки корици е единственият начин, докато любителите на технологиите са очаровани от цифровите опции. От този въпрос можете да започнете допълнителни разговори за любимите автори, книги и жанрове.

29.) Въпрос: Ако бихте могли да се върнете във времето или в бъдеще, за да станете свидетел на всяко събитие, какво ще бъде това?

Защо работи: Освен че е изключително забавен въпрос да попитате, този въпрос също е чудесен начин да започнете интересен разговор.

30.) Въпрос: Какъв е най-добрият комплимент, който някога сте получили?

Защо работи: Това може да не е най-вълнуващия въпрос, но може да разкрие какво ценят. Някой, който цени един комплимент, основан на разузнаването, е по същество различен от този, който харесва комплимент за това, как изглежда.

31.) Въпрос: Вече сте танцували в дъжда преди?

Защо работи: Този въпрос е забавно да се питате и показва дали те са безгрижни хора. Това също може да показва тайна любов към класическите филми като "Singin 'in the Rain".

32.) Въпрос: Ако бяхте президент на Съединените щати, каква е първото нещо, което бихте избрали да направите?

Защо работи: По време на началото на връзката, задаването на политически въпроси винаги трябва да се извършва внимателно. Тази заявка ще покаже някои от техните политически ценности, без да се налага да питат за резултатите от гласуването. Винаги трябва да внимавате. Ако реагирате със смях или критика, те ще се обидят.

33.) Въпрос: Какво е първото нещо, което винаги сте искали?

Защо работи: Отговорът може да бъде цел, амбиция или принадлежност. След като зададете първоначалния въпрос, трябва да проследите следното: "Получихте ли го?". Ако те са човек, задвижван от целта, те вероятно са получили най-дълбокото желание на сърцето си.

34.) Въпрос: Какви действия или думи се чувстват като любов към вас?

Защо работи: Всеки има различни стилове на връзка и личен език на любовта. Тези думи и поведения представляват начина, по който всеки човек изразява своята любов. Тази заявка е идеална за потенциален приятел, съпруг или романтичен партньор.

35.) Въпрос: Харесва ли ви пътуването?

Защо работи: Някой, който обича да пътува, обича да споделя историите си. Като започнете разговор с това, можете също така да разберете дали те са домашно тяло или пътна гайка.

36.) Въпрос: Бихте ли предпочели почивка в Аляска или Хавай?

Защо работи: Това може да разкрие няколко неща. Докато Хавайските острови е традиционно, популярно, слънчево място, Аляска е често срещан избор за любителите на студа. От вас зависи да зададете повече въпроси и да определите какви качества има вашият приятел.

37.) Въпрос: Каква възраст чувствате в момента? Защо?

Защо работи: Сред по-възрастното поколение отговорът на този въпрос може да бъде разкрит. Повечето хора на възраст над 50 години не се чувстват като всъщност толкова стари. Отговорът е просветлен, защото показва как някой се чувства отвътре, дори и да изглежда различно отвън.

38.) Въпрос: Кой е вашият любим автор?

Защо работи: Това е шанс за вас да обвържете споделените автори и преживявания. Това също е възможност да научите за нов автор или жанр.

39.) Въпрос: Какво е едно умение, което ви интересува да научите?

Защо работи: Много хора отделят време за самоусъвършенстване. Други хора искат да научат нови умения, защото се радват на тях. Отговорът на това показва какво иска някой да направи. Следвайте го, като питате дали някога са научили умението. Живите събития или бариери, спиращи някого от постигането на цел, могат да бъдат също толкова разумни, колкото и самата цел.

40.) Въпрос: Предпочитате ли да останете в хостел, хотел или с приятел?

Защо работи: Що се отнася до въпросите, това не е най-вълнуващият от тези въпроси да питат хората. Използвайте това като начин да започнете отново разговора. Също така, попитайте своя приятел защо са избрали конкретна опция. Харесват ли са само време? Или биха предпочели да се срещнат с хора в хостел?

41.) Въпрос: Какво смятате за най-смущаващият ми момент да бъдете??

Защо работи: Можем да се опитаме да се свържем с нашите общи интереси, но смехът обикновено е по-добър начин да се свържем. Ако те споделят най-дълбоката, най-тъмната си тайна, уверете се, че правите същото. Странната история ви дава шанс да се смеете. Ако смущаващата приказка е особено болезнена, трябва да изразявате съпричастност към това, което минават през нея.

42.) Въпрос: Били ли сте някога да обмислите приемането?

Защо работи: Хората приемат по много причини. Освен невъзможността да имате деца, една от най-честите причини е, че те действително се грижат. Някой, който иска да приеме второ или трето дете, обикновено ще бъде изключително състрадателен, съпричастен човек.

43.) Въпрос: Какъв е вашият идеален ден??

Защо работи: Това би могло да бъде един перфектен ден, в който са имали или нещо, за което се надяват. Освен че започнете разговора, този въпрос също ще помогне да се повиши настроението на вашето приятелство. Да мечтаете за перфектен ден или да си спомните добро събитие винаги е щастливо преживяване.

44.) Въпрос: Предпочитате ли да отидете на филм, игра или музика?

Защо работи: Задаването на това показва колко е култивирано индивидът. Може би те са участвали в театър в гимназията или много пъти са гледали Мулен Руж. Каквото и да е отговорът, това ще покаже нещо ново за вашето познание.

45.) Въпрос: Каква беше последната снимка, която взехте на телефона си?

Защо работи: Отговорът на този въпрос е основният начин да разговаряте. Възможно е да са направили снимка от скорошното им изкачване или от първите стъпки на дъщеря им. Какъвто и да е моментът, в който се намираше, най-вероятно беше последното полумесечно събитие в техния живот. Като такъв, това е чудесен начин да започнете разговор.

46.) Въпрос: Знаете ли за вашето наследство?

Защо работи: Семейните истории и традиции винаги са интересни. Израствайки, един от учителите ми се събираше със семейството си всяка година, за да направи наденица. От стандарт до необичайна, тези истории могат да бъдат изключително просветлени.

47.) Въпрос: Обичате ли клюките??

Защо работи: Сред жените най-често срещаният отговор е "да". Повечето дами няма да признаят това, но има нещо приятно да споделяте тайни за колеги и приятели.

48.) Въпрос: Какъв беше последният път, когато излъгахте?

Защо работи: В действителност в света има хора, които никога не са лъгали. Вашият приятел може да бъде един от тези хора, или тя / тя може да има една приказлива история, за да разкаже за последната лъжа. Сред възрастните, най-разпространеното нещо, за което се лъжа, е болест. Обаждането в "болни" на работа е толкова често, че е популярна тема в комиксите.

49.) Въпрос: Какви са някои от любимите ви филми?

Защо работи: Този въпрос може да не е вълнуващ, но ви дава възможност да се свържете с общи интереси.

50.) Въпрос: Каква е вашата кръвна група?

Защо работи: В Съединените щати има много хора, които всъщност не познават кръвната си група. Сред японците се смята, че кръвната група на някого показва характера на личността.

51.) Въпрос: Били ли сте някога маратон? Какви са някои от вашите фитнес цели?

Защо работи: Изненадващ брой хора имат маратон в списъка си с кофи. Ако споделяте едни и същи цели за упражнения, може дори да имате нов приятел на тренировка.

52.) Въпрос: Какъв е вашият любим вид бира?

Защо работи: Дали те са хипстър, който харесва микробивлакнетата или момче, което отива за природен лед? Този въпрос може да се разкрие на толкова много нива. Ако не сте сигурни как да охарактеризирате предпочитанието за напитка, винаги можете да поискате от местния бар оферта за стереотип.

53.) Въпрос: Какво ви накара да влезете в сегашната си кариера?

Защо работи: Някои хора просто попадат в кариера. За повечето работници, кариерата е била съзнателно избрана въз основа на ролеви модел, минал опит или уникална възможност.

54.) Въпрос: Били ли сте някога били отвлечени от ченге??

Защо работи: Подобно на въпроса за автомобилната катастрофа, повечето хора вероятно са били оттеглени в някакъв момент. Споделете историите си за последното време, в което сте били оттеглени.

55.) Въпрос: Какво правиш за забавление?

Защо работи: Дори ако вече сте попитали за техните хобита, този въпрос все още може да получи различен отговор. Някой може да се наслади на хобито си, но идеята им за забавна дейност може да бъде съвсем различна.

56.) Въпрос: Женен ли си??

Защо работи: Ако това е дата, трябва вече да знаете дали са женени. С нов приятел това е добър въпрос, който трябва да зададете. Можете да попитате за съпругата си или да споделите истории от собствените си взаимоотношения. Те могат също да искат да споделят историята за това как се срещнаха със съпруга си.

57.) Въпрос: Какво е едно нещо, което сте научили в живота?

Защо работи: Отговорът на това може да се покаже, ако видят, че стъклото е наполовина празно или пълно.

58.) Въпрос: Имате ли деца??

Защо работи: Това е задължителен въпрос за всяка дата. Независимо дали обичате или мразите децата, трябва да бъдете предупредени за всички деца, които имат ваша дата. Трябва да знаете дали ще бъдете заместваща майка, преди нещата да започнат да стават сериозни.

59.) Въпрос: Бихте ли препоръчали кариерата си на някой друг?

Защо работи: Някой може да избере кариера, за която са страстни и изгорени по-късно. Можете да поискате това, за да разберете дали те са доволни от избора си на кариера и от това, как в момента се чувстват за своята работа.

60.) Въпрос: Какво искахте да бъдете, когато бяхте дете??

Защо работи: След предишния въпрос това може да бъде чудесна последователна заявка. Тъй като научаваме повече за живота и стесняваме фокуса си, кариерен сън от детството може да изчезне. Тези въпроси ще осветят кои са и как се сравняват с кого са станали.

61.) Въпрос: Коя култура е най-интересна за вас?

Защо работи: Освен разкриването на потенциална цел за пътуване, този въпрос ще покаже техните настоящи интереси. Трябва също да попитате как са развили този интерес. Те може да са взели класа в училище или да имат приятел от тази култура.

62.) Въпрос: Кой би искал да се срещнеш?

Защо работи: Не всеки може да се срещне с любимата си знаменитост, но винаги е интересно да разберете с кого някой иска да взаимодейства.

63.) Въпрос: Какъв е най-странен навик??

Защо работи: Може би вашият приятел е OCD и три пъти дръжката на вратата. Те могат да имат особени изисквания за сгъване на кърпи, необичайна традиция преди легло или странно учудване. Този въпрос помага да ги хуманизира и ви позволява да се свържете с приятеля си на по-лично ниво.

64.) Въпрос: Искате ли да бъдете грозни и да живеете вечно или да умрете красиво в годината?

Защо работи: Забавлявайте се, този въпрос показва техните нарцистични тенденции. Промяната на този въпрос би била да попитате: "Бихте ли предпочитали да живеете на 90 години с перфектни умствени способности и старо тяло или отслабване на умствената функция и тялото на 50-годишен?"

65.) Въпрос: Какви са някои от нещата, които те правят щастливи?

Защо работи: Трябва да знаете как да направите приятел, дата или партньор щастлив. Когато някой има лош ден, можете да го направите по-добре, ако знаете отговора на този въпрос. Любима чаша, изненадващо катерене по скалите или друг символ на любовта е всичко, което е нужно, за да се обърнете на някой ден.

66.) Въпрос: Били ли сте някога шегите някой? Какво каза?

Защо работи: Почти всички шеги се обадиха като тийнейджър или дете. Някои от по-добрите французи са добре дошли да кажат.

67.) Въпрос: На кого имате доверие в живота си? Вярвате ли на някого??

Защо работи: Дори и най-хубавите хора могат да имат доверие. Невъзможността да се доверите не означава, че не можете да бъдете с човек. Това просто означава, че ще трябва да работите малко по-трудно, за да спечелите доверието им.

68.) Въпрос: Има ли някой, за когото ще умрете?

Защо работи: Това е много сериозен въпрос. Те може никога да не трябва да отговарят на вашите отговори, но не трябва да приемате леко техния отговор. Кой ще умре от твоя приятел, показва на хората, които им пука.

69.) Въпрос: Да се ​​разбирате ли със семейството си?

Защо работи: Всички казват, че имат лудо семейство, но някои хора действително го правят. След като се запознаете с някой доста добре, можете да зададете този въпрос, за да разберете колко силни са техните семейни връзки.

70.) Въпрос: Има ли ситуация, в която бихте измъчвали някого? Кой ще бъде и защо?

Защо работи: Научните изследвания показват, че средният човек може и ще измъчва, ако бъде поставен в конкретна ситуация. Дори и без да са в лоша ситуация, има случаи, когато нормален, грижовен човек може да направи неразбираеми неща. Общите отговори включват мъчения за член на семейството или за защита на голям брой хора. Бъдете внимателни с този въпрос, защото той може да се превърне в разгорещен дебат.

71.) Въпрос: Откривате, че вашето малко дете е било смесено по време на раждането, до болнична грешка. Бихте ли желали вашето биологично дете или онова, което сте растали да обичате?

Защо работи: Ако имате проблеми с провеждането на разговори, говорейки за уникални, странни ситуации като това биха могли да помогнат за катализиране на интересен разговор.

72.) Въпрос: Бихте ли искали да ядете купа с щурци за $ 5000? Един милион долара?

Защо работи: Отново това е още един въпрос, който е просто предназначен за забавление.

73.) Въпрос: Би ли се озовал в съда, за да спасиш приятел от живота в затвора?

Защо работи: Този въпрос разкрива колко силно те ценят правилата и честно. Той също така показва качеството на личните им отношения. Ще бъдете ли в съда и ще рискувате лъжесвидетелстване, за да спасите приятел?

74.) Въпрос: Какво е първото нещо, което мислите, когато се събудите? Какъв е вашият сутрешен ритуал?

Защо работи: Вашият приятел е сутрин? Пишат ли роман, преди да отидат на работа? Или те са от типа на човек, който се хвърля от леглото, преди да излязат от вратата?

75.) Въпрос: Ако можете да имате такива суперсила, какво би било?

Защо работи: Според мечтаните анализатори нашите мечти през нощта показват как се чувстваме. Хората, които искат да летят, търсят свобода или бягство. Хората, които искат супер сила, смятат, че нямат правомощия в нормалния си живот. По-важното е, че трябва да попитате какво биха направили, ако са имали своята мечтана супер сила.

76.) Въпрос: Ако бихте могли да направите нещо точно сега, какво ще бъде това?

Защо работи: Ако сте на среща, се надяваме, че той иска да бъде точно там с вас. Освен тази зловеща, романтична реакция, други отговори биха могли да осветят нечии цели или любимите си развлечения.

77.) Въпрос: Смятате ли, че децата трябва да бъдат защитени от тъга?

Защо работи: Отговорът на този въпрос е доста труден. Въпреки че децата трябва да бъдат защитени от трагедии и злоупотреби, това не винаги е възможно. Освен това, някой ден ще трябва да се научат как да се чувстват с отрицателни емоции. Решаването на кога пристига този ден може да бъде трудно дори и за най-добрите родители.

78.) Въпрос: Какъв е въпросът, който наистина не обичате да отговаряте??

Защо работи: Добра новина: Чрез задаване на този въпрос, вие се въздържате от задаване на онова, което всъщност не искат да отговорят. Като странична полза, те най-вероятно ще отговарят на омразния въпрос във всеки случай.

79.) Въпрос: Ако можете да се събудите в тялото на някой друг, кой е тялото бихте избрали?

Защо работи: Ние непрекъснато се бомбардираме с медийни образи, които ни казват как трябва да изглеждаме и какво трябва да направим, за да бъдем привлекателни. Ако искаме да прекараме много от живота си, тревожим за външния вид, можем да се забавляваме с него, като използваме такива въпроси.

80.) Въпрос: Ако бяхте на изоставен остров, кой искате да донесете с вас?

Защо работи: Това може да е трудно да се отговори. Вие бихте искали някой приятно и интересно, но достатъчно спокойно, за да бъде около 24/7.

81.) Въпрос: Кое е най-голямото ви предизвикателство?

Защо работи: Отново това е отличен начин да откриете целите си.

82.) Въпрос: Ако трябваше да ядете същото хранене за останалата част от живота си, какво би било?

Защо работи: Когато останете за нещо да кажете, такива въпроси са забавни.

83.) Въпрос: Ако сте имали всичките пари в света, как бихте прекарали времето си?

Защо работи: Ако те вече прекарват времето си как биха искали, вие се срещнахте с изключително добре балансиран човек.

84.) Въпрос: Смятате ли, че колежа или житейски опит ви подготвя за работа?

Защо работи: Академиците могат да твърдят, но има някои точки, които трябва да бъдат направени в полза на жизнения опит.

85.) Въпрос: Каква е любимата ви памет?

Защо работи: Споделянето на любимите спомени е отличен начин да разберете повече за тях.

86.) Въпрос: Какво беше любимото ти нещо в клас "фитнес"?

Защо работи: Ако сте на среща, този въпрос може да бъде чудесна идея за бъдеща дата. Скално катерене, всеки?

87.) Въпрос: Ако бяхте художник, каква би била вашата среда?

Защо работи: Дали те са по-скоро от маслена живопис или от скулптура? Или, разбира се, има художникът, който е направил Дева Мария от слонова кофа ...

88.) Въпрос: Какво е едно нещо, което смятате, че трябва да бъде преподавано в училище и не?

Защо работи: Този отговор може да се развие от техния житейски опит или класовете, които взеха в колежа. Съвременната образователна система се нуждае от основен ремонт, така че има много отговори.

89.) Въпрос: Играете ли инструмент?

Защо работи: Много хора играели инструмент като дете или били в група. Споделянето на истории и съвместната игра може да бъде забавно и за двама ви.

90.) Въпрос: Какъв е сегашният ти живот за това кой си??

Защо работи: Решенията ни, неизбежните събития и близките ни играят силна роля в това кои сме ние. От тези фактори най-интересно са нашите решения.

91.) Въпрос: Кое е най-дългото, че си отишъл без сън? Защо?

Защо работи: Повечето хора обичат съня и никога няма да изберат да спият. Да се ​​научиш защо са останали толкова късно е също толкова важно, колкото и фактът, че те го направиха.

92.) Въпрос: Ако някой ви е дал машина за промиване на мозъци, кой бихте го използвали? Защо?

Защо работи: През годините може да са имали смутен момент, лошо разпадане или трагедия, които искат да изтрият от ума си. За смущаващи моменти те може би искат да го изтрият и от ума на някой друг.

93.) Въпрос: Какво е най-странното нещо, което някога сте яли?

Защо работи: Този въпрос може да бъде разделен на най-странните храни от детството и като възрастен. Децата често ядат бъгове или подобни предмети, но възрастните избират това, което ядат. Изстрел от змийска отрова или ухапване от калмари вероятно носи необичайна история.

94.) Въпрос: Какво ви благодаря, когато сте тъжни?

Защо работи: Освен да научат какво харесват, този отговор ще покаже как можете да ги развеселите в лош ден.

95.) Въпрос: Какво е едно нещо, което винаги губите.

Защо работи: Този списък вероятно ще бъде покрит с ключове и мобилни телефони.

96.) Въпрос: Разкажете ми нещо, което ви се е случило, за което нямате никакво обяснение.

Защо работи: Може да не вярвате в призраци, но винаги има страшни неща, които се случват без разумна причина. Съберете се около огъня и се подгответе да бъдете заинтригувани.

97) Въпрос: Каква е любимата ти дума?

Защо работи: Библиографите и граматиците обичат такива въпроси.

98.) Въпрос: Има ли някой, който отива при вас за съвет?

Защо работи: Ако имате проблеми да попитате, това може да е достоен въпрос.

99.) Въпрос: Какво направихте на последния ви рожден ден?

Защо работи: Един рожден ден е един от малкото дни, в който почти всеки може да се освободи от работа и да похарчи как иска. Това, което някой предпочете да направи на рождения си ден, демонстрира какво им е грижа. Кой прекарват рождения си ден с шоута, за които се интересуват.

100.) Въпрос: Има ли нещо, което трябва да знам?

Защо работи: Това е подходящо време за среща с деца, опасни заболявания и криминална история. Това също означава, че можете да им напомняте в бъдеще, че сте попитали за тяхното минало. За един нов познат този въпрос е шанс за тях да ви кажат нещо, което никога не сте искали да попитате.

Тези въпроси, за да зададете на хората около вас, са предназначени да накарат разговора да върви. Простирайки се от забавни до сериозни теми, тези въпроси ще ви помогнат да научите повече за хората около вас. Ако имате любима или идея за въпрос, който сме забравили да публикувате, публикувайте го в секцията за коментари по-долу!

Leave A Comment

68 − = 61