10 най-добри песни

Ако искате да помните носталгичните си учебни години през 90-те, 80-те или 2000-те години, тогава това е перфектният списък за вас. В този списък ще откриете десет от най-добрите песни. Хвърлете тези песни на Пандора или направете плейлист. След това просто се отпуснете и оставяйте мелодиите да се носят над вас.

1. Хълбоците не лежат от Шакира

Шакира говори седем езика и има гениален IQ. Още по-учудващо, тя се научи да танцува на корема, докато се учи в католическо училище, управлявано от монахини. С такава интересна история на живота, има смисъл, че тя би могла да произведе Hips Do not Lie. Тази песен ви придава танци и ви кара да пожелаете да танцувате като корем като Шакира. Не се изненадвайте, ако се озовете на ритъма докато шофирате по магистралата.

2. Вдигни сърцето ми от N * SYNC

Това е една от най-емблематичните песни на 90-те години на миналия век. В онези дни вие бяхте фен на Backstreet Boys или фен на N * SYNC и двете групи бяха горещо обсъдени. Въпреки че много хора хвърлят очи, когато чуят, че тази песен се появи в радиото, те също са едни и същи хора, които започват да докосват краката си до песента. Също така се случва да е една от онези песни, за които всеки познава текста. Включете го и ще видите какво имам предвид!

3. Wannabe от Spice Girls

Spice Girls бяха типичните момичета от 90-те години на миналия век. Wannabe е забавно да танцува и е чудесен начин да вдигнете духа си. Ако обичате песни за завръщане, тази песен е страхотна, за да слушате.

4. Ами сега! Аз го направих отново ... от Бритни Спиърс

Бритни Спиърс имаше грубо десетилетие, но песните й все още са известни. Тази песен също имаше изключително интересно музикално видео, което да върви с него. Музикалното видео е смешно, за да гледате - специалните ефекти от 90-те години на миналия век не са били най-великите - но ще се окажете пеейки песента така или иначе. Ако слушате тази песен ви кара да се чувствате носталгични, тогава винаги можете да настроите в Hit Me Baby One More Time или Toxic - и двете песни надминават списъка.

5. Искам го по този начин от Backstreet Boys

Само в случай, че все още има разискване на N * SYNC срещу Backstreet Boys, ще добавим тази песен в нашия списък. Това е първата песен на техния най-голям хитов компакт диск и е драстично надхвърлена на радиото. Когато слушате тази песен, тя ви напомня за 90-те години на миналия век: по-просто време, когато икономиката беше добра и най-големият проблем беше да решите коя момченце е най-доброто.

6. Не искам да пропускам нещо от Aerosmith

Първоначално може да не разпознаете името на песента. Налейте в нея малко и бързо ще разпознаете мелодията. Тази песен е популярна в караоке бара и все още се играе по радиото. Тази песен има изключително голямо значение и текст. Освен това може да го разпознаете още от времето, когато се играе по време на филма "Армагедон".

7. Мама на Стейси с фонтани от Уейн

През 2000-те години песента става хит за една нощ. Ако не сте чували за това, аз ще го обобщя с няколко кратки думи: текстовете се въртят около Фонтана Уейн, говорейки за това колко привлекателна е майка на Стейси. Може и да не спечели Оскар за най-добро писане, но все още е популярна песен за този ден. Ако искате да се отдалечите в море от носталгия, тази песен е за вас.

8. Не бях аз от Шаги

Надявам се, че никога не сте чували приятелят ви да казва "Не съм аз". Ако никога не сте чували това в една връзка, тогава наистина можете да се насладите на текста. Мелодията е невероятно привлекателна и текстовете ще ви накарат да се ролите на пода, ако ги слушате. Ако имате нужда от пикап или песен, за да те танцувате, след това слушайте, че не бях аз от Шаги.

9. Това е как го правим от Монтел Джордан

Отново това е страхотна танцова песен. Може би сте го чули на последната сватба, в която сте ходили - тя остава обичайна любима на сватбата. Що се отнася до възпроизвеждането на песни, това е как го правим от Монтел Джордан винаги трябва да бъде включено в началото на списъка.

10. Кажете името ми по детето на съдбата

Ако никога не сте чували тази песен, не се притеснявайте: можете да научите рефрейма за минути. В по-голямата си част чувате "кажете моето име", повтаряно отново и отново. Въпреки доста опростените текстове, песента се опитва да слуша и е изключително привлекателна. Текстът се фокусира върху приятелка, която мисли, че нейният приятел е измама. Поради подозренията си, тя иска да каже името й и иска да разбере защо вече не се обажда на бебето си. За съжаление, това вероятно е тема, с която много хора са се занимавали.

Leave A Comment

64 + = 74