Mitä pitää käyttää baarissa

Ulkopuolella baarissa ei tarvitse olla yhtä haastavaa kuin näyttää siltä, ​​on olemassa erilaisia ​​tyyppejä klubeja, baareja ja tanssiliitoksia valita, ja kaikki vaativat sinun harkita asuja varovasti. Voit mennä äärimmäiseen reittiin ja käyttää mahdollisimman vähän vaatteita, mutta usein tyttö näyttää epätoivoiselta tai helpolta. Jos tämä ei ole tavoitteesi, katsotaan muutamia vaihtoehtoja.
Rento ja mukava tunne, sitä hauskempaa, joten älä yritä valita asioita liian pienissä kokoluokissa tai muutat jatkuvasti, koska se ärsyttää ihoa tai kiinnittää takanasi.
Pari vinkkejä. Ensinnäkin, muista käyttää kenkiä, joita voit käydä, varsinkin jos aiot juoda (tai tanssia), mikään ei ole noloa kuin laukaista omia kenkiäsi, joita voit tuskin vaeltaa tavallisissa. Toiseksi, yöllä on, kun voit mennä raskas silmämeikkiä, joten jos olet halunnut kokeilla, nyt on aika päästä eroon siitä.

  1. Babydoll-syvyys.
Rihanna

Rihanna

Värikäs tai tavallinen vauvan nukke mekko, jossa hiukset alas ja luonnollinen näköinen meikki on loistava tapa huutaa "Olen täällä rentoutua ja hauskaa." Pair it joitakin seksikäs sandaalit tai pumput.

  1. Sundress hauskaa.
Taylor Swift

Taylor Swift

Söpö pikku mekko on aina voittaja, voit valita pitsit, paljetit, jopa jean-mekot. Yhdistä se korkokenkiä, pieni kukkaro ja maustele koruja tai värikkäitä tai söpöjä silmämeikkiä. Esimerkiksi hello kitty keula teidän silmäluomen kanssa työskentelee enemmän rento outfit maistaa sitä ja huutaa "ihastuttava".

  1. Sparkles villinä.
beyonce

beyonce

Aina halunnut käyttää paljetteja? Yö ja klubit ovat oikeita aikoja vetää pois ne paljaat topit ja laiha farkut, jotka olet aina halunnut yhdistää toisiinsa. Tai harkitse paljain mekko, jos valitsit esim. Hopeaa, voit yhdistää sen tummilla kengillä ja pimeällä silmämeikin kanssa pienellä mustalla kukkarolla. Voit jopa laittaa paljetteja silmiisi sopivaksi vaatteesi kanssa.

  1. Pitsi pitsi.
Kate Moss

Kate Moss

Lace on myös suosittu vaihtoehto. Varmista, että kaikki bittiesi peitetään, jos pitsi on läpinäkyvä. Käytä nippusuojia, jotta et näytä mitään sopimatonta tanssin tai juomisen aikana. Jean-korkokengät, tai ruskeat sandaalit toimivat erinomaisesti pitsi mekkoilla. Up-do-hiustyypit näyttävät myös mukavalta pois olkapäästyleistä. Harkitse tehdä musta savusilmukka.

  1. Punainen mylly.
irina Shayk

Irina Shayk

Bustier-tyylien yläosat toimivat erinomaisesti erilaisin pohjavaihtoehdoin, farkkuilla, hameilla tai jopa pitsillä tai nahalla. Yhdistä ne harjattu sandaalit, kytkin käsilaukku ja neutraali meikki, ja painopiste on asusteellasi. Jos asustasi näyttää hieman tavalliselta ja haluat lisätä siihen jotain jännittävää - meikki on tapa tehdä se. Ota intensiivinen silmämeikkiäsi, musta silmänrakkula minkä tahansa värin kanssa sopii vaatteesi ja silmien väriisi ja koristele sen sitten silmälamilla.

  1. Rento.
Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Jos haluat katsoa rentoa, mutta käytä mekkoa, t-paidan mekko, sukkahousut tai leggingsit on hyvä valinta. Yhdistä se pari nilkkurit tai jopa Keds. Haluat käyttää isoja, jäykkiä koruja pukeutua. Yläpuolella olkalaukku toimii hyvin myös tämän asun kanssa, ja sinä teet mieleisesi hienompaa, koska tämä asu ei ole huutavan "juhlatyttö", sen sanonta "Olen täällä rentoutumaan".

  1. Nahka tyylikäs.
Kendall Jenner

Kendall Jenner

Nahka on hauskaa. Voit valita valintoja housuista, hameista ja yläosista. Mutta menemään baariin, biker-tyttö näyttää voi olla hauskaa. Mene äärimmäisen pitkät hiukset, suuret korvakorut ja tiukat housut. Yläosan tulee olla vähäinen, tai paljastava tai tiivis vetää tämä ulkoasu pois. Tumma silmämeikki, punaiset huulet voivat olla hauskoja. Yhdistä se polvilla tai saappailla. Nahka toimii hienosti curvier-kuvioille; se on hyvä valinta näyttää käyristesi.

  1. Lihavointi mini.
Miranda Kerr

Miranda Kerr

Minihousut ovat aina hyvä varalle vaihtoehto. Ne tekevät jalat näyttävät pitkiä ja ne voidaan yhdistää useisiin eri tasoihin. Jos et ole tyytyväinen ihokuvioihin, se on hyvä valinta, koska hame voi olla tiukempi ja kärki voi olla löysempi ja tasapainottamaan ulkonäköä, johon olet menossa. Musta on aina hyvä valinta, koska se näyttää laihtumiselta, mutta voit myös parin tehdä denim mini-hame, jossa on pitsi tai värikäs pää. Pukeudu vain plainer hame / top kanssa koruja, kukkaro, ja jotkut seksikäs kengät sen sijaan. Korkea ponihäntä, jotkut vaaleanpunaiset huulet ja neutraali silmämeikki ovat voittaja, vaatteesi ja korut ovat kiinnostuksen kohteena täällä.

Nyt olet kaikki varustettu seuraavaan baari-iltana.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterestistä)

Leave A Comment

+ 64 = 71