Mitä pitää 60 asteisessa säässä

Kuusikymmentä astetta sää on sellainen, että "välissä" sää; se ei ole tarpeeksi kylmää yltäkää tuhlaava, viihtyisä takki, mutta ei aivan tarpeeksi lämmin päästäkseen t-paidaan ja shortseihin. Kun huomaat, että sää tulee olemaan noin 60 astetta, luultavasti tuijotat kaapin edessä miettimään, mitä maan päällä kuluu. No, hyvät, olemme täällä tarjoamaan sinulle hienoja asuvalintoja, kun sää on kuusikymmentäluvulla. Nämä asut ovat SUPER söpöjä ja varmasti pitävät sinut lämpimänä tai viileänä kuin haluat.

Mitä pitää 60 asteisessa säässä

Villapaita mekko + polvi korkeat saappaat

Kuusikymmentä astetta sää on IDEAL-sää, joka kuluttaa rakkaasi villapaidat-mekkoasi! Villapaidat ovat epäilemättä yksi markkinoiden kimmoisimmista vaatteista, mukavalla neuloksella, joka osuu juuri polven yläpuolelle, mutta myös ranteisiin, jotta voit pysyä lämpimänä. Pue villapaita pukeutumaan pari polvisuojatasoa ja älä unohda lisävarusteita pitkä kaulakoru ja kirjekuoripussi. Olet matkalla!

Mitä pitää 60 asteisessa säässä

Pitkähihainen + shortsit + sukkahousut ja saappaat

Vaikka pusero leningit on suunniteltu neulominen varmistaa lämpöä, shortsit toisaalta eivät; niin kun voit ohittaa tiukasti yllään villapaita mekko, on parasta heittää pari sukkahousut, jos haluat rock shortsit 60 astetta sää.

Shortsit sopivat hyvin yhteen lähes minkä tahansa pitkähihainen. Saatat tai ei ehkä tarvitse takki, riippuen siitä, miten hoidat kylmempää säätä, mutta yksi asia varmasti sinä olet tarve lopettaa ulkonäkösi joissakin saappaissa. Polvi-saappaat ovat ihanteellinen menestys, mutta voit myös saada joitakin lyhyempiä tyylejä tai jopa nilkkavaippoja. Jos vielä löytää itsesi vähän liian kylmä ulkona, mutta et halua pilata koko tyyliäsi suurella vaippa tai pusero, niin voit aina rock huivi kaulan ympärillä. Huivit ovat aina trendikkäitä ja ne ovat helppo tapa varmistaa, että olet lämmin ja paahdettu ylös.

60-asteisella säällä on paljon tapoja rock-shortseihin, jotka tekevät niistä selkeän menon, kun olet menossa kouluun tai vain roikkuu ystäväsi kanssa.

Mitä pitää 60 asteisessa säässä

Maxi mekko + huivi + villapaita

Maxi-mekot ovat yleensä varattu vain kesän säälle, mutta miksi sinun pitäisi täysin jättää huomiotta ne ihastuttavat mekot 60 asteen säällä? Unohda! Pudota suosikki maxi mekko ja rock it ylpeänä, vaikka se on hieman viileämpi ulkopuolella.

Mutta yksinkertaisesti yllään maxi mekko ei todennäköisesti ole hieno ajatus viileämmän sää, varsinkin jos se on hihaton maxi tai yksi erittäin pieniä hihnoja. Varmista, ettet ole jäädyttämättä kuolemaan, kun olet poissa ja haasta, heittää mukava villapaita vastaamaan maxi-tasoa ja älä unohda upeaa huivi.

Tämä erityinen ilme on täydellinen päiväyönä, kun sää on hieman kylmä, mutta silti haluat näyttää kauniilta, naiselliselta diasta, joka on varmasti KAIKKI silmät häntä. Käytä hiuksia ylös tai alas, lisää hieman meikkiä ja viimeistele tyyliisi joitain kengät tai sandaalit riippuen siitä, miten tunnet. Viola! Olet päivämäärää valmis ja etsimässä virheetöntä.

Mitä pitää 60 asteisessa säässä

Pitkähihainen Top + Skinny Jeans + Vest + Booties

Me kaikki tiedämme, että laiha farkut ovat nykyään välttämättömiä, koska ne ovat THEE trendiest farkut markkinoilla ja muotiteollisuudessa. Kuusikymmentä astetta sää on täydellinen aika pukeutua rakkaaseen ihonhoitoon, olivatpa he sitten tumma pesu tai vaaleampi pestä trendikkäillä ripsillä ja aksentteilla. Mutta mitä parit suosikki skinniisi, kun sää sijoittuu noin 60 asteeseen?

Ihon farkut ovat erittäin monipuolisia ja melkein mitä tahansa voi liittyä heidän kanssaan. Mutta yksi klassisimmista tavoista käyttää laihaa farkkuja on pari söpöä saappaat - tiedät, saappaat, jotka osuivat oikein nilkkaan ja jossa on hieman vinkkejä kantapään tiettyyn lisäkorkeuteen. (Huomaa: naiset lisäävät hieman korkokenkien korkeutta ja tekevät jalat näyttävät kauemmin ja hoikkaisemmiksi, täydellinen pariliitos, kun rohkaisitte nahkoja farkuihin, jotka näyttävät jalat ja kaaret kauniisti).

Kun olet saanut suosikkijalostosi poimittu, on aika mennä pitkähihainen. Kaikki pitkät hihat tekevät, oletteko valinnut jotain elävää ja hohtavaa tai hieman miellyttävämpää. Kaikki pitkät hihat, joissa on laiha farkut, ja jos olet yksi niistä tytöistä, jotka LOVE-nappuspainikkeet ja flanellit, voit vapaasti yhdistää sen ulkoasuasi.

Päätä tämä klassinen tyyli valitsemallasi liivillä. Faux turkki on erinomainen vaihtoehto, koska se antaa hienostuneen, tyylikkään ja äärimmäisen tyylikkään tunnelman, joka on ladattu sassy-asenteella. Mutta jos et ole faux-turkis-rakastaja, melko paljon tahansa liivi tekee. Se pitää sinut lämpimänä, kun sää on lähempänä 60 astetta, mutta jos sää muuttuu 70-luvulle asti, voit nopeasti ja helposti päästää liivi pois ja näyttää trendikkäitä vaatteita.

Mekot, laiha farkut, liivit ja huivit - on hienoja tapoja rakentaa suosikkiosasi 60 asteen säällä ja mikään ei ole raja-arvoja niin kauan kuin osaat sekoittua ja sopia varmistaaksesi, että olet lämmin ja mukava.

Me rakastamme näitä hämmästyttäviä 60 asteen sääolosuhteita, mutta meidän on kysyttävä: mikä näistä asusteista on suosikkisi ja mitä yleensä käytät kun sää laskee 60-luvulle? Jätä kommentit!

 

Leave A Comment

38 − = 37