Kuinka pukeutua, jos sinulla on pitkät jalat ja lyhyt vartalo

Liz Hurley

Liz Hurley

Jos olet loputon jalat onnekas omistaja, sinulla on vielä muutama muotitieto: voit yrittää visuaalisesti lisätä lyhyttä kehoa ja luoda hyvät mittasuhteet ja tasapaino yläosasta ja pohjasta. Säännöt ovat seuraavat:

  • Voit jättää paitasi taivutettuna vyötärönauhan pitenemiseen
  • Mene pitkiä pusseja puseroihin
  • Valitse lisävarusteet, jotka vetävät silmät alas
  • Hameet ja housut pitäisi olla vaatekaapassasi, mutta ei vyötärönauhoja
  • Käytä alhaisia ​​vyötäröä olevia hameita ja housuja
  • Kapeat, ei-kontrastiset vyöt
  • Valitse pienet ja keskikokoiset korkokengät.
Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Saat lopulta selville minkälaiset paidat sopivat sinulle. Tähän asti saat kuitenkin paidan räätälöityjä. Tuo joitain suosikkipaidoistasi läheiseen räätälöön ja selitä, mitkä osuudet olette poikkeuksetta. Myös tiukat paitot ja huiput näyttävät hyviltä teiltä, ​​älä vain käytä niitä liian tiukasti ja valitse aina haluamasi koko.
Pysäytä housut alhaalla. Käytä housuja, jotka sopivat, ja käytä niitä hyväksyttävänä, niin että ne heiluttavat sinua ja kehoa. Haluat käyttää tavaroita, jotka näyttävät tyylikkäiltä sinulle. Sinun on käytettävä tavaroita, jotka näyttävät fiksuilta, ja jos se tarkoittaa, että vältät tämän nimenomaisen muodin, vältä se.

Blake Lively

Blake Lively

Jos olet täysi-ikäinen nainen, käytä asioita, jotka korostavat vyötäröäsi, eivätkä ole kovin kelvottomia, joten et näytä massiivilta ja suurilta. Luo vyötärö, jos luulet, ettei se ole kovin selkeä. Se voi myös auttaa, jos et käytä vaatetta, joka vetää kovaa viivaa vyötäröltäsi, koska se voi lyhentää ulkoasua. Niinpä esimerkkinä, sen sijaan, että sekoitat valkoisen paidan ja mustat housut, sinun pitäisi käyttää sininen paita, jossa on harmaat housut - melko monokromaattinen asu, luopumaan harhasta, että olet korkeampi. Ja mieluummin kuin urheilullinen, sanoa rusketusvaatteita, joissa on musta vyö, käytät taas ruskeaa vyötä, joten se sekoittuu, eikä leikkaa sinua vyötäröllä ja aiheuttaa vartalosi vielä lyhyemmän.

Taylor Swift and Karlie Kloss

Taylor Swift ja Karlie Kloss

Yksi temppu pukuhuoneen sisällä on kuljettaa älypuhelimesi mukanasi ja ottaa valokuva itsestäsi, kun yrität asioita. Tarkista sitten kuva, ei peiliä. Saat paremman käsityksen siitä, mitä kohde näyttää, kun se on sinulle. Se voi myös auttaa, jos tuo ystäväsi, että olet varma, että hän on rehellinen kanssasi.
Ole tyytyväinen kuka olet ja ole yksinkertaisin sinä juuri sellainen.
Puseroinnin ansiosta vartalo näyttää pidemmältä ja siten koko kuva tasapainoisemmaksi, älä vain kiinnitä sitä kokonaan, työnnä se sisään ja vedä sitten hieman ulos hieman vyön peittämiseksi.
Käytä pitkiä paitoja ja alempia vyötärölinjoja luopumatta laajennetun kehon vaikutelmasta. Älä myöskään käytä babydoll-mekkoja ollenkaan, koska tavallisesti babydollilla on empire-vyötärö ja heijastavat vielä pitkiä jalkoja ja pieniä rungon.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Söpö T-paidan mekko tai A-line-hame sopii erinomaisesti lämpimiin kesäpäiviin. Hemmottele itseäsi niillä, joilla on kaikenlaista säätä ja mielialaa.

Naomi Campbell

Naomi Campbell

Korkea-vyötäiset farkut tai shortsit näyttävät siltä, ​​että jalat alkavat jopa korkeammalle paikalle kuin he tekevät. Vaikka voisin joskus sanoa, että optiset harhaluulot yleensä vahvistavat hegemonian käsityksiä toivottavuuteen, oikeastaan ​​tuntisin, että jalat ovat pituudeltaan kahdeksan metriä, joten pyrin menemään eteenpäin ja tukemaan tätä suuntausta.

heidi Klum

Heidi Klum

Joka tapauksessa nämä vinkit, jotka pyrkivät tasapainottamaan ulkoasua, ovat vain joitain ohjeita, joiden avulla voit tuntea olosi mukavaksi omassa kehossasi. Joka tapauksessa naiset, joilla on kauniita kauniita jalkoja, ovat aina suosittuja ja kuumia, ja jos et vielä ole varma, mitä käyttää ja kuinka olla varma, miten olet, etsi vain julkkiksia, sillä useimmilla niistä on pitkät jalat ja lyhyet torsot ja luottavat kauniisiin naisiin.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterestistä)

Leave A Comment

85 − = 80