Kuinka käyttää päällisiä

Alusvaatteiden näyttäminen ja ultra-läpinäkyvien esineiden kuluminen olivat vain muutama vuosikymmen sitten muotivirhe, mutta muotikuvakkeiden ja julkkisten ansiosta pelkkä pää on tällä hetkellä melko kuuma, ja kun se kuluu oikein, se voi olla tyylikäs ja siro. Katso nämä 10 tyylikästä tapaa käyttää selkeä ylhäältä ja astu ulos laatikosta uudella trendikkäällä kappaleella.

  1. kerroksittainen.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Se vie rohkeutta päällystää silkkaa päätä sellaisena kuin se on, siksi se, että kerrostuminen johonkin muuhun olisi hyvä tapa aloittaa matkanne pimeyden ja läpinäkyvyyden maailmassa mukavassa kunnossa. Kertakäyttöinen topatukka, jossa on neuletakki, blazer tai farkun takki, lisää epäsäännöllisen vaatekappaleen rakennetta ja tekee koko ulkoasun hienostuneemmaksi ja syvällisemmäksi. Kim Kardashian näyttää kiistattomalta tyylikkäältä tämän mustan ulkoasun kanssa pitkin päällystä ylhäältä.

  1. Pitäkää ylös.

Taylor Swift

Taylor Swift

Klassinen napitus saa uuden merkityksen, kun se on valmistettu läpinäkyvistä kankaista. Koko dynamiikka ja perinteisesti konservatiivisten vaatetusten merkitys muuttuvat täysin uudeksi ulottuvuudeksi ja muuttuvat leikkisäksi hirvittäväksi kappaleeksi. Siirry keulapainikkeeseen miedolla värillä, kuten Taylor Swift, ja voit saavuttaa hyvin naisellisen romanttisen ilmeen.

  1. hajanainen.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Liian ujo käyttää paksu päällinen? On täydellinen ratkaisu sinulle - valitse jotain, joka ei ole avoin koko, ja paksut kankaat kattavat strategiset kohdat. Näin ulkoasu on täydellinen ja tasapainoinen ilman, että se näyttää mautonta ja rohkeaa. Miranda Kerr: n pusero ei ole liian rohkea edes illalliselle bf: n vanhempien kanssa. Pehmeät hihat osoittavat, että olet romanttinen henki, ja vankka miehu osoittaa vakavuudestasi ja vaatimattomuudestasi.

  1. Painettu.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Painetun pelkistetyn paidan valinta on win-win. Se on sekä nerokas ja selkeä ja yllään se tarkoittaa, että olet vakavasta lausunnosta erinomaisesta muodin makuudesta ja sopimattomuudesta. Lihavilla painotuotteilla tarkoitetaan rohkeita tyttöjä, jotka tietävät, mitä he haluavat ja miten he saavat sen. Olivia Palermon painettu läpinäkyvä alusta erottuu ja on syytä harkita, kun etsit silkkaa päätä.

  1. Löysä.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Säännöllinen silkkipäällysteinen sääntö on, että ne ovat parhaiten kuluneet löysästi. Tiukka vaatetus on paljastava ja provosoiva, mikä tekee koko asu tarpeettomaksi, kun puhutaan sheerness. Päälliset ovat seksikkäitä ja paljastavat oletusarvoisesti, mutta niiden käyttö rennolla tavalla neutralisoi väärinkäsitysten vaarat. Jennifer Lopez näyttää tasapainoisena ja samalla seksikäs kiitos miellyttävän irtonaisen paidan.

  1. Pelaa tekstuureilla.

selena Gomez

Selena Gomez

Tämä ilme ei ole vaatimattomille. Sinun on oltava rohkea ja kauniisti innokas antamaan lausuman, jos haluat katsoa helposti yhdistyneenä silkkaa ja kiinteää. Selena Gomezin upea asu sopii juhliin ja ehdottomasti kadulle. Yhdistämällä kahta eri materiaalia eri tekstuurilla, hän korostaa hänen selkeästi ylhäältä jäävän tyylikkäästi ja tyylikkäästi samaan aikaan.

  1. Vastaavat alusvaatteet.

Kuinka käyttää päällisiä

Kate Moss

Nyt puhumme, mitä pukeutua selkänojan alla. Mustat tai kirkkaasti värjätyt yläosat on turvallista käyttää mukavaa mustaa rintaliivettä. Muista varmasti varmistaa, että rintaliivit ovat laadukkaita ja näyttävät kauniilta. Kaunis musta rintaliivit, jotka sopivat erinomaiseen tyyliin, on yksi suosituimmista tavoista käyttää tätä hankalia esinettä ja se näyttää aina hyvältä ja tyylikkäältä. Kate Moss on täydellinen esimerkki ulkoasusta.

  1. Vastakkaiset alusvaatteet.

Jessica Alba

Jessica Alba

Kun päällesi on valkoinen tai ihonväri, on parempi korostaa väriä lisäämällä sen alla oleva kontrastinen rintaliivit. Jos yläosa on neutraali väri, kuten tässä Jessica Alba -valokuvassa, neutraali värillinen rintaliivit luovat alaston illuusion, eikä kukaan oikeasti halua sitä. Musta rintaliivit on hyvä valinta, mutta jotain kirkkaampaa ja optimistisempaa tekee myönteisemmän lausunnon.

  1. Kasvin yläpuolella.

9.1

Pukeutunut pelkkään päälliseen, joka on ylhäällä, on erinomainen tapa esitellä suosikkielokuvasi katsomatta liian uskallusta. Sekä sadon yläpäätä että silkkaa yläosaa ei ole suunniteltu käytettäväksi yksinään, mutta niiden yhdistäminen tekee niistä täydellisen ottelun.

  1. Yli mekko.

emma Stone

Emma Stone

Tämä ilme on aivan hämmästyttävä ja antaa mielenkiintoisen kierteen molemmille pukeuksille (se voi olla mikä tahansa mekko, mutta olkaimeton toimii parhaiten) ja pelkkä paita. Emma Stonein ilme on selkeä, selkeä ja inspiroiva. Ja se on helppo kopioida. Kaikki mitä tarvitset on vanha mekko ja selkeä pää. Tulos on iloisesti yllättävä, ja se antaa uutta elämää vanhoille arkipäiväisille esineille.

Leave A Comment

57 − 56 =