Kuinka käyttää lyijykynä

Lyijykynä on ohut, jalka hugging hame, joka usein on rako, tai pleat, jotta parempi valikoima liikkuvuutta. Christian Diorin 1950-luvulla luotu tavoite oli naisellinen keho-hugging-muotoilu. Alkuperäisessä mallissa naiset muuttivat usein melko vähän, kun he kävivät, joten vuosien ajan hameet kehittyivät sisältämään ristin selkäpuolelle tai sivulle, jotta liikkuvuus olisi helppoa. Tavoitteena oli kiinnittää huomiota lantion sijaan vyötäröön. Tämä tekee siitä ihanteellisen hame tahansa kehon tyyppistä.
Kynän hame sai nimensä, koska se oli hoikka, muodoltaan sopiva leikkaus, joka oli luotu erityisesti kiinnittämään huomiota naisen naisellisuuteen. Kun se on polven alapuolella, jopa raon tai laskostuksen yhteydessä, voi olla vaikea käydä, koska se on paljon suppeampi kuin useimmat muut hameet, mutta tämä tekee siitä niin naisellisen, että se pakottaa naiset tekemään pienemmiksi askeleet.
Usein käytäntö on käyttää kynän hamea tiukan luonteen vuoksi, joka rajoittaa liikkeet. Tämä voi vaikeuttaa naisen pääsemistä sisään ja ulos autosta armolla. Yksi etu on se, että kylmissä sääolosuhteissa se on lämpimämpi ja tuuli ei pysty nostamaan sitä ja salamaa potentiaalisia sivullisia. (Ajattele Marilyn Monroe!)
Kun päätät käyttää kynän hamea, varmista, että pidät kauemmin sormenpäät / polvet virallisempaan asentoon. Lyhyempiä lyijykynnyksiä voi käyttää rennosti tai päivämäärinä. Mutta perinteisesti kynän hame toimii liike-tai virallisessa ympäristössä, koska se kattaa kaikki osat, mutta viittaa siihen, kuinka naisellinen sinun hahmosi on.

Kokoasi, muodollisuutesi ja kuvasi myös osuvat siihen, miten voit valita kynän hameen
Ota huomioon myös hahmosi muoto ja koko. Mene kokoon ja asenna se räätälöitynä, jos pohja on raskas. Varmista, että tarkastelet hameasi sivulta, koska et halua hölmöä, yritä käyttää kehonmuotoista shamperia tarvittaessa puhtaan linjan tekemiseksi. Kyky käyttää kehon muotoilua mahdollistaa minkä tahansa muodon tai kokoisen naisen käyttämään kynsilakkaa luokassa; kuitenkin iso pohja on otettava huomioon, koska kaikki hameet eivät sovi suhteellisesti ja saatat tarvita myös räätälöidä suuremman koon, jotta se sopisi vyötärösi.
Korkeus on myös osa. Varmista, että valitset oikean pituuden hamea, mitä haluat tehdä ja kuinka pitkä olet. Päätä paita, joka on upotettu sisään tai työnnetään ulos. Lyhyempi nainen, joka haluaa näyttää pitemmältä tai kiinnittää huomiota hänen linjaansa, voi päätyä pukeutumaan pukeutuneeseen paitaan, jossa - pitempi nainen voi haluta pienentää hänen korkeuttaan ja jättää paidan irti.

Kuinka käyttää lyijykynän hamea työhön

 1. Puhdas linjat.
Angelina Jolie

Angelina Jolie

Pidä linjat puhtaana käyttämällä vartalonmuotoilua vaatteen alla. Käytä musta kynän hame, jossa on valkoinen pusero ja kampaamo. Käytä pumppuja ja pariliitos sopivalla olkalaukulla tai salkulla.

 1. Valkoinen hame.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Musta kynän hameita pidetään yleensä toimistokäyttöön, mutta harkitse valkoista kynää hame, pariksi oikeaan yläosaan ja kengät sen sijaan. Valkoiset hameet voivat työskennellä, vain käyttää sitä korostamaan asuasi yläosasta ja kengistäsi.

 1. Käytä vyötä.

3

Polvipituinen kynän hame, jossa ruskea vyö ja valkoinen paita ovat aina voittajia. Varmista, että sovitat kengät vaatteelle, jotta et näytä liian rentoa. Korot ja pumput ovat täällä voittajia; vältä lenkkarit, sandaalit ja vähemmän kenkiä.

 1. Harmaa lyijykynä hame.
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Harkitse harmaa lyijykynän hame. Tämä on niin monipuolinen, että voit todella pukeutua asuihin kengät tai alkuun loppuun ulkoasua. Voit myös yhdistää sen puseron tai blazerin kanssa.

 1. Sininen hame.
Olivia Palermo

Olivia Palermo

Siniset lyijykynät ovat hyvä valinta villapaitoilla ja ruskeilla vöillä. Käytä valkoista puseroa ulkoasun loppuun. Tämä toimii hyvin hiustesi kanssa.

Kuinka käyttää lyijykynän hame päivämääränä

 1. Sheer top.
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Pitkä hugging-kynsilakka, joka on yhdistetty ylhäältä katsottuna ja mustat rintaliivit sekaisin seksikkäältä, ja se on täydellinen intiimeä yöksi kahdelle. Lisää joitakin punaisia ​​korkokenkiä ja kulta- tai hopeakoruja täydentämään ulkoasua.

 1. Nahka hame.

7Nyt kun kynän hameet tulevat valtavaan valikoimaan kankaita, voit kokeilla yllään nahkaa, jossa on seksikäs pää, korkokengät ja söpö olkalaukku.

 1. Leikkaa alkuun.

8

Pitkä nahkahousu, joka on sekoitettu sorkkahihnan yläosaan, joka näyttää pilkkoutumisen, yhdistettynä korkeisiin korkokenkiin, on aina voittaja.

 1. Korsetti.

9

Kynsilakka on aina voittaja. Voit kokeilla erilaisia ​​värejä ja erilaisia ​​korkokenkiä löytääksesi täydellisen ulkoasun sinulle ja kehon muodolle.

 1. Kameleontti.

10

Heitä vyötärönauhan korsetti autoosi, jotta voit siirtyä suoraan toimistosihteeriisi kynsilakkaasi ja puseroosi kuumaksi päivälliseksi päiväksi muutamassa sekunnissa.

Kuinka käyttää kynän hame rennosti

 1. Lenkkarit.
Karolina Kurkova

Karolina Kurkova

Tennarit ovat loistava tapa pienentää kynän hameen muodollista ulkoasua. Tämä voi myös auttaa sinua kävelemään paremmin, jos sinulla on vaikeuksia kävellä korkokenkiä tavalla, jolla hame rajoittaa liikkumista.

 1. T-paita.
Rihanna

Rihanna

Käytä yksinkertaista T-paitaa ja anna hame puhua asusta naisellinen kosketus. Harkitse rohkeita värejä tai tulosteita kynän hameen, pariksi ruskeilla sandaaleilla tai korkokennoilla. Pue asenne söpöillä kampaileilla, päänauilla ja korvakoruilla.

 1. Jean-takki.
Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Heitä jean-takki tavallisella värillisellä lyijykynällä. voit myös käyttää lyhyttä mini-kynän hamea, joka näyttää jalat. Jos haluat vaihtaa sen, käytä baseball-hattuja tai lenkkareita, jotka näyttävät hauskan rento puolesi.

 1. Romanttinen.
Jamie Chung

Jamie Chung

Kokeile kukkakuviota, jossa on harjattuja sandaaleja ja söpö tavallinen värikäs talonpuseripusero. Rannekorut ja kapeat kaulakorut näyttävät upealta kukkatiedostoilta. Jos haluat mieluisampaa tulosta paitaasi tai puseroistasi, varmista, että käytät tavallista väriä tai tulosta hameellesi.

 1. Mini pencil hame. 
Kendall Jenner

Kendall Jenner

Harkitse nilkkurit, mini-kynän hame ja sadonkorjuu. Pääset käsiksi olkalaukkuun ja kevyeseen puseroihin. Voit myös käyttää tavallista värikynätää ja yläosaa ja käyttää kaikkia tarvikkeita kiinnittämään huomiota asuun.

Miten pukeutua lyijykynän hame ainutlaatuisia tyylejä

 1. Yli mekko.
Blake Lively

Blake Lively

Harkitse yllään mekko, ja sitten laittaa lyijykynän hame sen päälle. Tämä huutaa omituista, mutta koska muutamat julkkikset ovat tehneet sen, voit luultavasti päästä eroon sen kanssa.

 1. Olemme nyt armeijassa.

17

Voit kokeilla kynän hameen yhdistämistä armeijan tulostapauksiin. Tämä huutaa tomboy, mutta lisäät lyijykynän feminiinisen tyylin. Olive Green tai Brown-kynän hameet toimisivat parhaiten tämän kanssa ja harkitsisivat Converse-tossut tai Keds-kenkiä korkeiden korkojen sijaan.

 1. Farkkuhame.
Rihanna

Rihanna

Yleisesti ottaen pidemmälle muodollista / liiketaloudellista käyttäytymistä voit käyttää lyijykynän hamea erilaisissa tekstuureissa, kuten denim ja pari denim topin kanssa, ja pukeutua alas katsomaan sekä leikkimielistä että hauskaa.

 1. Villi olento.
Victoria Beckham

Victoria Beckham

Valitse leopardi painettu hame rohkealle, rohkealle ja ainutlaatuiselle ulkoasulle.

 1. Flanel-paita.

20

Yhdistä jean-kynän hame, jossa on flanelli-paita, ylisuuret aurinkolasit ja sandaalit tai korkokengät. Tämä on rento, hauska ilme ja sopii loistavaan lounaan tai retken ystävien tai perheen kanssa.

Leave A Comment

97 − 88 =