9 Magnificent Styles of Wearing Riding saappaat

Jos jalkineissa on jollakin sellaista kengät, jotka pysyvät vihreinä, niin se on klassinen ratsastuskengät. Tämä jalkineiden päällinen lisää ylimääräistä hienostuneisuutta ulkonäköäsi kohtaan, ja tekee siitä erinomaisen erottuvan muusta..

On olemassa erilaisia ​​tyyppisiä ratsastus saappaita, jotka ovat saatavilla tänään. Suurin osa heistä on säilyttänyt vintage-ilmeen, kun taas jotkut ovat nykyaikaisen kierteen muodossa. Parasta ratsastuskengät valitsemalla itsellesi ja vetämällä pois kuvan täydellinen tyyli käyttää niitä voi osoittautua varsin vaikeaksi tehtävä todellakin.

Jos sinulla on vaikea päättää tyylistä, joka tuo esiin viehättävän naisen luoksesi, tutustu näihin 9 uskomatonta upeaan tyyliin yllään ratsastuskengät.

  1. Ratsastaja.
Prinsessa Charlotte Casighari

Prinsessa Charlotte Casighari

Ratsastuskengät ovat lähes samankaltaisia ​​kuin hevoset. Yksi todentaa toisen. Pidä molemmat erossa toisistaan, kun se tulee muotiin, olisi kardinaali synti. Vaikka et omista hevonen ja et ole koskaan ajoinut sitä ennen, on silti hyvä, että vedät pois hevosurheilun. Tämä on ehkä tyylikkäämpi tyyli yllään ratsastus saappaat kuin voit noudattaa. Yhdistelmä tähän tyyliin kuuluu ratsastuskengät, kevyet housut, terävä valkoinen paita ja mahtava blazer. Jos etsit hieman vanhentuneita, voit kokeilla joitain moderneja lisävarusteita.

  1. Mukava maa.
Kate Hudson

Kate Hudson

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset käyttävät ratsastuskengät, on mukavuuden lämpöä. Talvella, syksyllä tai kevään kevyemmillä päivillä voit yhdistää ratsastustasi mukavasti ja viihtyisästi. Vaatteesi tulisi sisältää villahuivi ja villapaita. Käytettävien saappaiden väri on ruskea, ruskea ja maaväri.

  1. Ammattilainen.
Kate Middleton

Kate Middleton

Ei ole mitään seksikkäämpiä kuin yhtiömies, joka harjoittaa paria hienoja saappaita. Pidä kuluminen yksinkertainen ja tyylikäs tähän. Lyijykynän hame, silkkipaita ja kengännauha tai kaivoslakki riittää muuntamaan tappavan badass-naisen, joka jokainen pelkää ja salaa ihailla.

  1. Pillifarkut.
Taylor Swift

Taylor Swift

Ihon farkut ovat ehkä suosituin valitsin housuja, joissa on ratsastuskengät. Kun vedät tämän yhdistelmän pois, varmista, että ratsastuskengän kirkkaan ruskea väri on voimakkaasti vastakkain laihaisten farkujen tumman tumman sinisen sävyn kanssa. Voit halutessasi laittaa joitain sävyjä tuon lisäsyvyyteen awesomeness.

  1. Vastaavat säärystimet.
Olivia Palermo

Olivia Palermo

Sukkahousut tai leggingsit, joissa on ratsastuskengät, eivät ole niin erilaisia ​​kuin yllään laiha farkut. Ainoa ero, jonka sinun on pudonnut tänne, on housujen ja saappaiden väri. Varmista, että ne ovat samanvärisiä. Musta on erittäin suositeltavaa, mutta voit myös olla rohkea ja laittaa kaikki valkoinen yhdistelmä.

  1. eksentrisyys.

6

Tämä on todellakin outo yhdistelmä, jota sinua kehotetaan olemaan käyttämättä, ellei sinulla ole tunne melko itsevarmasta muodin tunteesta. Pitkäpituinen maxi-mekko, jossa on ratsastuskengät, on varma kääntää päitä ja nostamaan muutamia kulmakarvoja. Kun olet tehnyt oikein, olet ehdottomasti luokka muusta.

  1. Mini ja leggingsit.

7

Tämä on tyyli, joka sopii kylmällä säällä. Valoisa punainen mini-hame, jossa tummat mustat leggingsit ja klassiset ruskeat ratsastuskengät tekevät silmät kiinni yhdistelmästä. Mikä on niin hienoa tässä tyylissä, että se on puolikiinteä ja puolikiinteä.

  1. maksamatta.

8

Useimmat ratsastuskengät näyttävät suurilta nahkajalkineilta. Jotkut ovat kuitenkin monimutkaisia ​​ja harhaanjohtavia yksityiskohtia, jotka parantavat heidän kauneuttaan. Nämä yksityiskohdat sisältävät yleensä hihnoja, solkia tai kohokuvioita. Jos olet taitava henkilö, niin saappaat, kuten nämä on oltava sinulle.

  1. Cowboy näyttää.
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Paras oli tallennettava viimeiseen. Jos olet mukana yllään ratsastus saappaat, sinun on harkittava laittamalla cowboy asu. Kaksinkertainen denim, vaalea valkoinen paita, punainen nenäliina ja silmä-karkkia nahka cowboy-hattu toimii täydellisinä täydennyksinä cowboy ratsastuskengät. Päivitä ulkoasu pukeutumalla denim mekko, kuten Reese Witherspoon.

Joten seuraavalla kerralla, kun päätät viettää jalkineille, anna ratsastuskengille ylimääräinen huomionosoitus minuutti. Päivän päätteeksi sinun on myönnettävä, että nämä kengät näyttävät selkeämmäksi kuin pariskunta korkokenkiä.

Leave A Comment

71 − 66 =