7 parasta kauppaa teini-ikäisille

Jokainen teini tietää kuinka tärkeä muoti on; mutta mistä löydät tyylikkäimmät asut trendikkäimmälle vaatekaapille? Meillä on tullut must-know luettelo 7 ehdottoman BEST myymälät teens-kaikki vuorattu edessä ja takana trendikkäitä vaatteita ja tyylikäs muotia, jotka pysyvät ajat.

8379eb50ada2ef9b28ee9a371f02213a

  1. Ikuisesti 21

Jos olet teini-ikäinen tyttö, olet kuullut Forever 21: sta; se on kuin sääntö tai jotain! Forever 21: ssä on valtava valikoima vaatteita, joista kaikki urheilevat korkealaatuisia vaatteita puoleen hintaan. Se on melko edullinen paikka tehdä ostoksia, mutta löydät kaikki trendikkäät vaatekappaleet huipulta pohjaan, mekkoihin ja alusvaatteisiin. Heillä on jopa söpöjä kenkiä sopivaksi!

cf7ea8c1b341ee5b9ba4871c48f17b0e

  1. American Apparel

American Apparel on ehdottomasti yksi kuumin myymälöistä teini-ikäisille. Miksi? Koska ne keskittyvät tarjoamaan viileitä ja rentoja vaatteita sekä pojille että tytöille. Ne tarjoavat erilaisia ​​trendikkäitä vaatteita ja, aivan kuten Forever 21, ovat melko edullisia niiden hinnoittelussa. Erona tässä kaupassa on, että he keskittyvät paljon enemmän rentoutumiseen ja söpöihin suuntauksiin kuin huipputason mallit, joita monet teini-ikäiset pitävät.

5ec6062b76210c5946b5967d4199893f

  1. Kuuma aihe

Joten tiedät, mistä saat huippulaadukkaat muodot alhaalla, ja tiedät, mistä saat viileää ja rentoa vaatetta edulliseen hintaan. Mutta entä teini-ikäiset, jotka mieluummin omituinen, ärtyisä muoti? Hot Topic on vastauksestasi kaikki villi ja hullu. Neonhameista bändi-teeseihin, gotiikkaan inspiroiduista leningeista lävistyskoruihin, niillä on kaikki. Hinnoittelu on hieman jyrkempi, mutta vain siksi, että niiden tyylit ovat monimutkaisempia ja niillä on ainutlaatuinen ulkoasu. Vakavasti, siellä ei ole parempaa paikkaa ostaa "goottilaisia" ja kiihkeitä muotia kuin Hot Topic.

102848246417528fd0cd81d8a02c95c7

  1. Clairen

Olemme puhuneet paljon siitä, mistä vaatteita saataisiin, mutta entä tarvittavia lisävarusteita? No, kuten jokin teini tai nuori aikuinen tietäisi, paras paikka on CLAIRE'S! Olemme olleet rakastuneet tähän suloiseen myymälään, koska olimme 5 tai 6-vuotiaita, ja me jatkamme sitä rakastamaan hyvin kaksikymppisenä. Ne tarjoavat niin söpö ja flirty valikoima lisävarusteita ja koruja vastaamaan mitä tahansa tyyliä, ja hinnat ovat hyviä. Jos olet joidenkin suloisten lisävarusteiden markkinoilla, Claire's on vastauksesi; ei ole kysymystä siitä.

510b1f432111cb47738c1c55686f89ce

  1. Vapaa kansa

Bohemian tyyli, joka tunnetaan myös nimellä "boho", on yksi suurimmista tyylisuunnista juuri nyt. Ja jos etsit kauneimpia, lumoavimpia boho-vaatteita, sinun täytyy tarkistaa vapaat ihmiset. Heillä on valtava valikoima "boho-chic" vaatteita, jotkut urheilevat vintage-valitus, joka palvelee runsaasti teini-ikäisiä. Heidän hinnat ovat jyrkät, mutta heidän vaatteensa on tehty uskomattoman hyvin ja kestää sinua vuosia.

7b858ac2ab7a10f8be2b1bbae986ea67

  1. Charlotte Russe

Hurmaava tyylejä ja trendikkäitä vaatteita löytyy helposti Charlotte Russe! Ja parasta on, että ne kaikki tulevat halvalla hintalappulla vastaamaan. Charlotte Russe keskittyy tarjoamaan teini-ikäisille ja nuorille naisille muotia, joita saatat nähdä kiitotiellä, laiha farkut, blazers, korkokenkiä ja flirty mekkoja. Heillä on valtava valikoima vaatteita, joista voit valita, ja lupaan teille, et kävelet ulos tältä kaupasta ilman laukkua täynnä herkkuja kädessäsi. Se on hyvin samanlainen kuin Forever 21, vaikka minusta tyyli on hieman tyylikäs ja hienostunut.

44ba02fe49757b7a5b4ef1fee337f51c

  1. Abercrombie & Fitch

Soittaminen kaikkiin preppy teens! Jos olet koulussa tiedossa "prep", niin tiedät Abercrombie & Fitchin. Heillä on laaja valikoima prep-innoittamia vaatteita, joista voit valita, tarjoamalla sinulle äärimmäisen kiillotetun, mutta rento tyylin, joka sopisi vain tyttöjen ja poikien parhaimpaan. Heidän hinnoittelu on keskipitkän, ei liian kallista, mutta ei halpaa. Löydät tyypillisesti "A & E" -logon urheilulliset paidat sekä söpöt (ja erittäin laadukkaat) farkut, shortsit ja paljon muuta.

Jos olet teini, ostatko sinä missä tahansa näistä myymälöistä? Jos on, mitkä ovat suosikkisi? Olen varma, että siellä on paljon "teini-kaupoista", joita ei mainita tässä luettelossa, jota ehdottomasti rakastat, ja olisimme halukkaita kuulemaan, mitkä kaupat ovat suosikkisi!

Leave A Comment

+ 83 = 93