20 tyylikästä tapaa käyttää nilkkasaappaita


Joustavuuden, tyylikkään ja suoraviivainen tyyli, nilkkuri saappaat ovat ehdottomasti yksi monipuolisimmista kengistä jokaisen tytön pitäisi omistaa. Ja tämä 20 ainutlaatuisen ja erillisen tyylin luettelo auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

 1. Lyhyt hame.
Miranda Kerr

Miranda Kerr

Täydellinen tyyli nuorille ja rohkeille tytöille, jotka osaavat näyttää hyvältä ja saada haluamansa. Miranda Kerr varmasti tuntee voittonsa ja ei pelkää yhdistää näitä käskyjä saappaisiin lyhyellä hame-asuilla.

 1. Koko hame.
Rachel Bilson

Rachel Bilson

Tämä on erinomainen valinta tyylikkäille naisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä mitä tahansa. Rachel Bilson yhdistää yksinkertaisen koko hameen asusteen parilla saappaat ja lopullinen tulos ei ole vain moitteettomasti urbaani ja tyylikäs, mutta myös mukava ja rento.

 1. Pitkällä hameella.
selena Gomez

Selena Gomez

Nilkkasaappaat, joissa on pitkä hame, on yksi yksinkertaisimmista tavoista vetää pois nämä kaksi kappaletta, sillä usein tytöt kohtaavat haasteen siitä, miten pitkä hame näyttää hyvältä pitämällä se rento puoli, niin pitkät hameet on tämä hienostunut kosketa heitä. Yhdistäminen mukavilla nilkkuritaskuilla on yksi parhaista ratkaisuista tähän haasteeseen. Pitkä hame pitää kuvan tyylikkäästi, mutta nilkkasaappaat auttavat sitä pysymään maassa.

 1. Peep toe saappaat.
Zendaya Coleman Coleman

Zendaya Coleman

Tämä ei ole vain kaunis lisävaruste vaan raskas lausunto. Valitse peep toe booties, jos olet nuori ja haluat vaikutuksen. Ja älä unohda, että sinulla on täysin jalkautuneet varpaat, jos aiot käyttää näitä saappaita.

 1. Lisää glitteriä.
20 tyylikästä tapaa käyttää nilkkasaappaita

Jessica Biel

Saappaiden ei tarvitse olla tylsää, enempää nilkkaiset saappaat, joten miksi emme lisää hehkuja ja kimallusta tavalliseen pariin? Jessica Biel-kengät ovat mitä muuta kuin tavallista ja tylsää, ja sen seurauksena hänen koko ulkonäkö nousee uudelle tyylikkäälle tasolle.

 1. Farkkushortsit.
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Monet tytöt ajattelevat, että kesä on tennarit, sandaalit ja vyöt, ja vaikka se ei ole väärin, kesä voi olla jopa saappaiden aika. Nilkkasaappaat. Paranna suosikki nilkkurit saappaat denim shortsit mukava katu rento näyttää, kuten Ashley Tisdale teki, ja sinusta tuntuu rento ja rauhallinen.

 1. Kesä shortsit.
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Denim shortsit eivät ole ainoa tyyppi shortsit nilkka saappaat voidaan käyttää. Kokeile muita värejä ja kankaita, jotta se näyttää mielenkiintoisemmalta, ja kesäsi tulee kirkkaammaksi ja rennommaksi. Muista myös muistaa, että nilkan saappaiden väri ei välttämättä vastaa muuhun asustesi väriä. Älä pelkää kokeilla ja kokeilla uusia ilmeitä.

 1. Lyhyt mekko.
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Lyhyt mekko menee erittäin hyvin nilkkuri saappaat. Tämä tyyli tekee jalat näyttävät pidempään kiiltävän ihon altistumisen ansiosta ja antaa sinulle mukavan vireen katselematta liioiteltua (mikä on riski, jota saatat käyttää, kun esimerkiksi parikytketään lyhyt mekko, jossa on stetoskoot). Tuloksena on täydellinen tasapaino mukavuuden ja kauneuden välillä, ja Reese Witherspoon -asut vain todistaa sen.

 1. Maxi mekko.
Kendall Jenner

Kendall Jenner

Oikea maxi-mekko on täydellinen vaatekappale käytettäväksi nilkkakenkien kanssa. Jos haluat muodostaa romanttisen asun, yhdistä vain maxi-hame mukavilla nilkkuritakseilla - tussit tai asunnot. Kun se yhdistää niskalenkit, tuloksena on ilmava ja romanttinen, ja jos yhdistät maxi mekko raskas pyöräilijän nilkkurit, se tuottaa mukavan tasapainon karheuteen ja naisellisuuteen.

 1. Pillifarkut.
Gwyneth Paltrow and Cameron Diaz

Gwyneth Paltrow ja Cameron Diaz

Ihottuja farkkuja ja nilkkureita valmistettiin toisilleen! Se on tyylikäs, se on yksinkertainen, ja se on hyvännäköinen. Gwyneth Paltrow ja Cameron Diaz osoittavat sen hyvin.

 1. Poikaystävä farkut.
Eva Mendes

Eva Mendes

Toinen tapa käyttää nilkkasaappaita tyylikkäässä ja mielenkiintoisessa jaksossa on yhdistää ne poikaystävän farkkuihin. Se on silti yhtä mukava kuin farkut parittamalla lenkkarit, mutta vähemmän urheilullinen ja selkeä. Viimeinen ulkoasu on erittäin rento ja rento.

 1. Leggingsit.
Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Nilkkasaappaat, joilla on leggingsit, voivat luoda varsin selkeän ulkonäön, mutta muistaa, että avain on valita oikea värinkorjaus sukkahousujen ja leggingstien välillä ja tietysti oikeat lisävarusteet.

 1. Polven sukkia.
selena Gomez

Selena Gomez

Kyllä, voit käyttää nilkkasaappaita tyylikkäästi tällä kaudella polvisukkien päälle. Se pitää sinut lämpimänä ja kodikkaana ja luo illuusion pitemmistä ja ohuemmista jaloista. Jos seuraat Selena Gomezin esimerkkiä ja sovitat heidät suurella puserupukuilla, näytätkin pitemmältä ja nöyrältä.

 1. Paita mekko.
Diane Kruger

Diane Kruger

Joten trendikäs t-paita pukeutuu erittäin mukavaksi nilkkasaappaiden kanssa, sillä nämä kengät tasapainottavat paitapaidan liiketalouden ja pitävät sen enemmän rentoa.

 1. Lausuma takki.
Blake Lively

Blake Lively

Nilkkasaappaat, jotka on yhdistetty kirkkaaseen julkisuustekstiiliin, ovat kaikkien muotitieteilijöiden ja kaupunkisuunnittelijoiden perimmäinen ulkoasu. Ei ole väliä, mikä takki on, sillä ulkonäkö on vaikuttava ja samalla oikeutetusti tasapainossa, jotta henkilö ei näytä liioiteltuna (vaikutus, jonka saavutit parittamalla lausekkeen päällä tikkuja tai korkeat saappaat) eikä liian rento. Täydellinen asu kalliille ostoskävelylle.

 1. Ammatillinen puku.
Pippa Middleton

Pippa Middleton

Kyllä, liikemies ei välttämättä vastaa klassisia mustaa pumppua, sillä joskus se sopii ammattimaisesti nilkkureisiin, se voi tuottaa halutun vaikutelman. Näin ei koskaan unohda joutua käyttämään samoja asioita toimistoon.

 1. Mustat nilkkurit.
Ashley Madekwe

Ashley Madekwe

Nyt kun tiedät perusasiat nilkkasaappaiden tyylikkyydestä, puhutaan väreistä. Kyllä, väriasioissa ja niille, jotka vain ostavat ensimmäisen pari nilkkasaapunsa, on hyvä aloittaa yksinkertaisella mustalla värillä, joka voi olla sekoitettu ja sovitettu lähinnä mitä tahansa ja aina näyttää hyvältä ja sopivalta. Jos haluat jotain rohkeampaa, seuraa Ashley Madekwe -tyyliä ja hanki itsellesi mukava pari mustia nilkkaketjuja, joissa on erittäin korkea kantapää.

 1. Ruskeat sukkahousut.

18

Ruskea ei ole pelkästään unohdettu neutraali, vaan myös erinomainen väri. Ruskeat nahkasaappaat ovat kirkkaampia kuin mustat ja antavat paremman lausunnon samalla kun ne jäävät klassiselle puolelle. Erinomainen valinta tytöille, jotka vain alkavat kokeilla nilkkurit ja rakkautta yllään kirkkaita farkkuja tai housuja.

 1. Eläinten tulostaa saappaat.
Victoria Justice

Victoria Justice

Ainoa sääntö leopardilla tai muulla eläimellä painattaa nilkkasukkia, ei ole käyttää muita eläimen tulosteita asustasi. Muista: Sinun tehtäväsi on tehdä muotitieto, ei huutaa muotokieltä!

 1. Siirry sähköiseen.

20

Valitse pari nilkkasaappaita, jos haluat antaa lausunnon. Sen ei pitäisi välttämättä olla sininen, mikä tahansa kirkas väri menee. Varmista, että vaikka tavallinen asu, nämä kengät takaavat, että kaikki silmät ovat sinua.

Tämä luettelo auttaa sinua sisällyttämään nilkkurit mitä tahansa tyyliä ja asuja, ja tekee sinusta näyttävät mielenkiintoisilta ja ainutlaatuisilta. Älä pelkää kokeilla ja kokeilla uutta ulkoasua, koska nämä kengät ovat ajattomia.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterestistä)

Leave A Comment

23 − 17 =