20 tapaa käyttää Maxi hameita

Maxi-hameet voivat olla mitä tahansa - rento tai tyylikäs, ja ne sopivat mihinkään runkotyyppiin ja mihin tahansa tyyliin ja persoonallisuuteen. Ei ole ihme, että ne ovat edelleen tärkeä trendi monen vuoden ajan ja kausien ajaksi. Nämä 20 tapaa käyttää maxi hame auttaa sinua luomaan täydellinen allekirjoitus näyttää ja tulla todellinen maxi trendikkäitä.

 1. Kanssa jean takki.

Jessica Alba

Jessica Alba

Jean-takit ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen mitään, mukaan lukien tietysti maxi-hame. Pituuksien ja tekstuurien välinen kontrasti johtaa lonkkaan ja ärsyttäväksi. Jessica Alba tuntee hänen tavaraa ja käyttää Jean-takkia yhdistettynä naiselliseen maxi-hameen hänen edukseen.

 1. Kukat, joilla on sato.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Maxi-hameet ovat eri tyyliä, mutta ne, joissa on kukka-arkisto, ovat edelleen yksi suosituimmista makuista joka makuun. Kukkahameet ovat hyvin naisellisia ja pehmentävät jopa vaikeinta ulkonäköä. Lisää sadonkorjuu tasapainottamaan naisellisuutta ja pysymään rento puoli, ja olet valmis tekemään ostoksia ystäviesi kanssa.

 1. Ballroom-tyyli.

Leighton Meester

Leighton Meester

Maxi on täydellinen pituus korkean tason tapahtumalle, eikä sen tarvitsisi olla pallohame, tyylikäs maxi-hame voisi toimia vieläkin paremmin monissa tapauksissa. Yhdistä se yksinkertaisella säiliöllä tai paidalla, joka korostaa hameen kauneuden ja tyylikkyyden ja olet pallon kuningatar (tai mikä tahansa muu tapahtuma). Ballroom-tyylinen maxis on vain moitteeton.

 1. Epäsymmetrinen.

Halle Berry

Halle Berry

Jotkut saattavat ajatella, että maxi-hameet ovat vakavia ja aikuisia, mutta se ei ole totta. Pelaa ja koe ja vakavan lausunnon sijaan maxi hame ilmaisee iloa ja hyvää tunnelmaa. Valitse epäsymmetrinen hame, jos olet sitä mieltä, että olet liian nuori pukeutumiseen täysipituisesta vaatetuksesta, ja lyhyen ja pitkän välinen ero korostaa nuorekkuutta ja jumalaa. Ja näyttävät jalkasi. Halle Berry varmasti tuntee vahvuudet tällä epäsymmetrisesti kääritty maxi.

 1. Takki.

Kate Moss

Kate Moss

Liike-tyyppinen takki tai sen muunnelmia, joissa on tavallinen maxi-hame, nostavat koko ulkoasun uudelle tasolle. Se muuttuu heti tyylikkääksi ja tyylikkääksi. Valitse takki, joka sopii kehosi tyyliin ja tyyliisi, eikä sen tarvitsisi sopia hameen värimallin kanssa, kuten Kate Mossin asu. Itse asiassa vastakkainen takki voi tuoda esille kaiken parhaan.

 1. Rento.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Maxi-hameita ei välttämättä tarvitse käyttää fancy-tapahtumiin ja hääseremoniin, vaan se voi toimia minkä tahansa muun pohjakappaleen roolissa. Avain on valita yksinkertaisemmat kankaat ja kuviot hameelle, kuten monokromaattiset liinavaatteet tai puuvilla. Yhdistä se mitä tahansa parin kanssa farkkujen kanssa ja uusi erillinen rento asu on valmis menemään. Ihanaa tällaisesta sekoituksesta on, että ulkoasu on vielä rento, mutta tuore ja ainutlaatuinen.

 1. Liikemies.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Hieno musta maxi-hame voi olla mielenkiintoinen korvike mustille työhousuille tai kynän hameelle. Käytä sitä valkoisella napituksella ja taskuilla tai alustalla ja teet uuden vakavan lausunnon liiketoiminnan ja luovuuden maailmassa. Lisää selostuslaukku ylimääräisiin tyylikkäisiin tuloksiin. Victoria Beckham näyttää hämmästyttävän ammattimaiselta ja lumoavalta liikemiehensä varustukselta.

 1. Sekoita ja sovi.

heidi Klum

Heidi Klum

Sekoita ja sopivat alkuun ja alas mielenkiintoisista visuaalisista tehosteista. Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Ensin valitset saman mallin yläosastasi ja pohjallesi, aivan kuten Heidi Klum teki yllä olevassa kuvassa. Näin maxi-hame, joka on yhdistetty samaan tyyliin ja kuvioon, muuttuu mielenkiintoiseksi maxi-mekoksi. Toinen vaihtoehto on muodikkaimmille tytöille, jotka tietävät vastaavuuden taidetta, ja se koostuu valitsemasta erilaisia ​​tulosteita ja kuvioita yläosastasi ja pohjallesi. Varmista, että ne vastaavat tyylillisesti, ja lopputulos on todella upea.

 1. Ohut leikkaus.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Oikein valittu maxi-hame voi antaa koko ulkoasenne hienommaksi. Hienojakoisen hameen ohut leikkaus nostaa koko kehosi ja tekee sen visuaalisesti ohuemmaksi. Jos et ole varma täydestä porrastetusta hameesta, valitse sitten sarakekokoiset maxi-hameet. Jos kuitenkin olet jo liian laiha, on parempi välttää tämä muotoilu. Olivia Palermon keho on täydellinen kaikille aisteille, ja hän näyttää hämmästyttäväksi hänen ylimääräisessä, pitkähihainen maxi-hameessa, jossa on lyhyt takki.

 1. Bohemian tyyli.

Pariisi Hilton

Paris Hilton

Jos olet villi ja vapaa henki (ainakin muutaman kerran vuodessa, kun annat itsesi menemään), niin valitsemalla Boho style maxi hame seuraavalle seikkailulle olisi oikea valinta. Värikäs täyspitkä hame näyttää sinulle hyvältä, kun tanssi ulkona tai picnicking on ruohoa tai haluat vain korostaa persoonallisuuttasi. Lisää maalaismainen tai hippi-lisävarusteita, äläkä unohda kukka-seppeleitä.

 1. laskostettu.

20 tapaa käyttää Maxi hameita

Blake Lively

Lyhdyt Maxi näyttää tyylikkäältä ja naiselliselta ja on ajattomia muotitieteilijöiden suosikki. Yhdistä se pohjapintaan tai yläosaan, koska liiallinen sisustus ja röyhelöt saattavat häiritä kuvan keskikappaletta. Etkö ole vielä varma, mitä tehdä laskostetun maxi hameen kanssa? Seuraa Blake Lively -tyyliä, ja sinä voitat yksinkertaisuuden ja suunnittelun loistokkuuden.

 1. Suurella puserolla.

Kate Hudson

Kate Hudson

Tämän yhdistelmän irrottamiseksi ei välttämättä tarvitse olla raskaana, kuten Kate Hudson on yllä olevassa kuvassa. Vaikkakin päällään suuren hameen päällinen veistos voi varmasti peittää vatsaasi, jos se on tietenkin lopullinen tavoite. Joka tapauksessa, päällään suuret hameet, joissa on iso vaippa, ei ole vain täydellinen yhdistelmä rento ja eleganssia, mutta myös merkittävä toteamus siitä, että olet itsenäinen ja erillinen nainen.

 1. Pitkällä blazerilla.

emma Watson

Emma Watson

Siksi me rakastamme maxi hameita niin paljon - he voivat näyttää hyvältä kirjaimellisesti kaiken, mukaan lukien pitkä tyylikäs blazer. Varoitetaan kuitenkin, että kaikki eivät voi poistaa tätä ulkoasua. Jokaisen tämän aseen kohteen pitäisi sopeutua moitteettomasti, joten se ei näytä siltä kuin lainasi vanhempi sisaresi asustetta. Emma Watson näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä tässä vaatteessa, epäilemättä.

 1. Nahka takki.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Mene kovaa tyttöystävyyteen maxi-hameen kanssa nahkatakilla, aivan kuten Miranda Kerr teki. Suuret aurinkolasit, nahkakypärät ja ylisuuret käsilaukut maksimoivat vaatteen tyylistä vaikutusta ja tuovat esiin kaiken parhaimman. Tulos on naisellinen ja pehmeä ja samalla kova ja valmis taistelemaan.

 1. Retro tyyli.

selena Gomez

Selena Gomez

Mene retro-tunnelmaan, jossa on äärimmäisen pitkä maxi-hame ja venytetty t-paita. Ulkonäkö on rento ja tyylikäs samaan aikaan, ja näyttää siltä, ​​että Selena Gomez ei tarvinnut panostaa ylimääräisesti hänen ulkonäkseen, vaan syntyi niin tyylikäs ja tyylikäs.

 1. Monochromatic.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Yläosa ja pohja samalla värillä on erinomainen tapa erottaa itsesi maxis-ystävien joukosta. Kim Kardashian monokromaattinen asu ei tarvitse mitään muuta, koska se on omavarainen sellaisenaan. Se ei edes tarvitse mitään lisävarusteita tai koruja, kaikki ansiosta ainutlaatuinen leikkaus alkuun ja pohjaan ja sen syvä musta väri. Tällainen monokromaattinen asu on hieno kaikkiin jännittäviin tapahtumiin, eikä sinun tarvitse vaarantaa yksinkertaisuutta katsomalla tyylikkäästi.

 1. Pitkä tunika.

17

Pitkä tunika tai ohut pusero saa uuden merkityksen, kun se on yhdistetty muodikkaaseen maxi-hameeseen. Asu on rento, mutta trendikäs ja tyylikäs, ja se sopii kylmempään säähän. Yhdistelmä rehevä maxi ja minimalistinen tunika pitkänomassa koko kuva ja antaa sille mielenkiintoisen ohut ja hoikka ulkonäkö. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, sillä mikään ei voi todella mennä vikaan tämän kekseliäisen ulkoasun kanssa.

 1. Midi pituus.

Garcelle Beauvais

Garcelle Beauvais

Päällinen maxi ei välttämättä tarkoita sitä, että hameisi koskettaa lattiaa, mikä luo sinulle kaikenlaisia ​​haittoja. Joskus on viisasta mennä jotain muutaman tuumaa lyhyemmäksi, varsinkin jos sinulla on kauniit nilkat, joita et halua piiloutua. Upea Garcelle Beauvais tuntee muutamia asioita tyylistä ja kauneudesta, ja hänen valintansa maxi-midi-hame osoittaa sen. Valoisa, uskollinen, upea - jos et vielä ole varma siitä, onko maxis sinulle - tämä ilme näyttää varmasti mielesi.

 1. Urheilujalkineilla.

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Mene urheilulliseen vireeseen, jossa on kevyesti läpinäkyvä maxi-hame ja pari urheilullisia kenkiä. Kevyt ja raskas kontrasti on ainutlaatuinen, ja se osoittaa, että naiset voivat pysyä naimisissa ja urheilussa samanaikaisesti ja kaikki tarvitsee vain tehdä oikeita valintoja. Suuri asu rento kävelylle, kun et halua valita mukavuus ja tyttöystävyys.

 1. Hame hameet ikuisesti.

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swiftin kuva sivupalkissa maxi hame sanoo kaiken. Kaistaleet ovat kauniita, tyylikkäitä, seksikkäitä, aistillisia ... Se voidaan jatkaa loputtomasti. Muista kuitenkin, että jalat näyttävät hyvältä, jotta saavutat upean vaikutuksen yksinkertaisella rihlakudoksella. Harjoittele ja huolehdi kehostasi ja sitten saatte kuningatar jokaisella puolueella.

Kaikki nämä vinkit maksimoivat muotoilupotentiaalin ja antavat uuden elämän ja näyttävät suosikki Maxi-hameenne.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

+ 69 = 72