15 Chic-tapaa Pariisin tyyliin

Coco Chanel, nainen, joka mullisti muodin ja teki sen tapaa, jolla me nyt tiedämme, sanoi tytön olevan kaksi asiaa: tyylikäs ja upea, ja tämä lainaus selittää kaiken. Jos haluat olla pariisilaista tyyliä, pysyt tyylikkäinä ja upeina, ja näillä 15 vinkillä onnistut saavuttamaan ranskalaisen tytön iankaikkisen tyylin.

 1. On aina parempi olla hieman alihaittaa (Coco Chanel).

Audrey Tautou

Audrey Tautou

Tunnetuin muotisuunnittelija on aina oikeassa ja vaikka nämä sanat on sanottu yli puoli vuosisataa sitten, heillä on nykyään enemmän kuin koskaan. Ennen kuin lähdet ulos, katsele itseäsi peilistä ja poista yksi (tai useampi) esine. Pariisin tytöt miettivät aina, miksi amerikkalaiset käyttävät niin paljon kaikkea, kun he pukeutuvat, koska kun tyttö on yliluonnollinen, on vaikea nähdä tyttö itseään kaiken sisustuksensa takana. Yksinkertainen asu, joka koostuu savukkeiden parista ja valkoisesta paidasta, joka on epätavallinen ja joka on yhdistetty asuntoihin, on kaikki, mitä sinun tarvitsee erottua Audrey Tautou -näyttelijän, jonka koko kuva puhuu ranskaksi.

 1. Poikaystävä sileä siluetti.

lou Doillon

Lou Doillon

Laita poikaystävänne asu, liitä se raskaisiin kenkiin ja leveä hamehattu, ja täydellinen pariisilaitosi on valmis menemään. Ylisuuret takit, liian tiukat tai liian suuret housut, jalkineet, Oxford-kengät ... Nämä miehen vaatekaapit auttavat sinua näyttämään tosi pariisilta ja sopivat loistaviin tyttöihin. Ja älä huoli, poikavainen ei anna sinut näyttämään maskuliinilta, au contraire - se antaa sinun näyttävä leikkisä kosketus, joka on niin seksikäs ja houkutteleva.

 1. Laissez-faire-asenne.

Caroline de Maigret

Caroline de Maigret

Ranskalaiset ovat kadun ritarikunnan päälliköitä. Esimerkiksi Caroline de Maigret näyttää siltä, ​​ettei hän edes yrittänyt, kun hän pukeutui aamuun, ja silti hänen ilmeensä on varsin vaikuttava. Se saattaa näyttää siltä kuin hän ei yritä, mutta täydellinen vastaavuus eri sävyjä sininen ja iso kirkkaan punainen kukkaro osoittavat päinvastaista. Säännön tässä ei ole, että painat paitaasi ylös ja rullataan hihat tai housut (tai molemmat) lopulliseen laissez-faire-ilmeeseen.

 1. Minimalismi ja yksinkertaisuus.

vanukas Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Tämä sääntö on yhteydessä kaikkiin yllä oleviin sääntöihin. Se ei kuitenkaan ole aivan sama kuin edelliset. Toisin kuin suosittuja stereotypioita, ranskalaisella ulkoasulla ei ole kyse siitä, että koristellaan itsesi, se on yksinkertaisten vaatteiden käyttäminen, jotka eivät ole niin yksinkertaisia ​​ja jotka antavat sinun erottua ja korostaa persoonallisuuttasi. Vaatteet tosi ranskalaisille tytöille ovat tapa näkyä hienovaraisesti ja ovat vain keino saavuttaa se, ei lopullinen tavoite.

 1. Sängyn hiukset (otsat).

keto Sedoux

Lea Sedoux

Jos haluat näyttää pariisilaiselta muotitalolta, unohda ylikuormitusta ja hiusten ylikuormitusta. Et näe tyttöä, jolla on täydet hiukset Pariisin kaduilla ja mielenkiintoisesti, tämä epätarkkuus on se, mikä tekee tytöistä erottuvan. Ranskalaisilla tytöillä on tämä sängyn hiukset, mikä antaa vaikutelman siitä, että he eivät koskaan kuulleet hiustenkuivaajia ja muotoilutuotteita ja että he leikkasivat omat otsat. Kyllä, otsatukka on toinen asia, jonka saatat saada, jos haluat pariisilaisen ilmeen. Joka tapauksessa, jotta saavutat täysin epätäydellisen sängyn ulkoasun, tarvitset jonkin verran harjoittelua ja joitain muotoilutuotteita, jotka on tehty yksinomaan tähän tarkoitukseen. Lea Seydouxin hiukset ovat niin tyylikkäitä ja ranskalaisia!

 1. punaiset huulet.

Eva Green

Eva Green

Jotkut ranskalaiset sanovat, että jos naisella ei ole huulipunaa, hän on puoliksi alasti. Kyllä, kaikki tämä minimalismi ja häikäilemättömyys ja poikakuvainen ulkonäkö ja sängyn hiukset vaativat viimeisen kosketuksen, mikä tekee kuvan täydelliseksi ja erottaa sinut muusta joukosta. Punaiset huulet ovat kaikkien aikojen suosituimpia ranskalaisia ​​suosikkeja, ja ne menevät hyvin mistä tahansa iltapukuista yksinkertaiseen toimisto-asuun. Älä sano, että punainen huulipuna ei sovi sinulle, jos se ei, se tarkoittaa vain, että et ole vielä löytänyt sävyäsi. Kun löydät sen, se tulee uskollisesi liittolaiseksi katsomassa kaikkia pariisilaisia.

 1. Nainen, joka ei käytä hajusteita, ei ole tulevaisuutta ...

7

... sanoi Coco Chanel. Tätä suoraviivaista lausuntoa ei ole paljon. Löydä allekirjoitus hajuvesi, joka muistuttaa kaikkia läsnäoloasi, vaikka olisit poistunut huoneesta ja joka määrittelee persoonallisuuttasi ja kertoo itsestäsi enemmän kuin tuhat sanaa. Yksi sääntö muistaa: käytä pudota sitä jättää salaperäinen aura itsesi ympärille ja koskaan laittaa liikaa hajusteita.

 1. Luxury olisi mukava, muuten se ei ole ylellisyyttä.

Cecile Cassel

Cecile Cassel

Jos haluat vetää pois todellisen pariisilainen ilme, unohda kaikki kalliit asiat, jotka saivat sinut vaivattomasti kävelemään, mutta jostain syystä olitte edelleen vakuuttuneita siitä, että näyttitte hyvältä näissä. Epämiellyttäväkään ei lannistaa kenenkään, ei väliä kuinka paljon ne kengät ja mekko ovat, niin oja kaikki, mikä oli tuskallista pukeutua jotain upea ja fancy mutta pukeutuvampi. Ylellinen ei tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä, ja pukeutuneen tyylikkään ei pidä kääntää sinut merenneitoon ja vahingoittaa jokaista askeleesi tekemistä. Real Parisian ylellinen vaatetus on mukava ja helppo käyttää.

 1. Luo muoto.

Laetitia Casta

Laetitia Casta

Jos poikava sukupuolihakemus ei ole oikea sinulle ja haluaisit ylpeillä kädet, mutta sinulla on vielä tietty ranskalainen tyylikäs, niin sinun tarvitsee vain luoda muoto. Ompele kaikki muodottamattomat paidat ja t-paidat ja poikaystävät farkut ja mene mukavaan pukeutumiseen, joka korostaa käyräsi ja tekee sinut erottumaan ja ole keskellä huomiota. Valitse polven pituus ja peitä olkapäät välttääksesi mautonta. Yhdistä tyyliin loputon kantapäät Laetitia Casta: n erilainen pariisilainen ilme.

 1. Pysy pukeutuneina, sanokaa ei hölynpölylle.

10

Mielestäni yhdeksästä yhdeksästä kohdasta olet jo onnistunut tekemään tiettyä päätelmää siitä, miten pukeutua tämän välttelevän pariisilaisen ilmeen saavuttamiseksi. Kaikilla edellä mainituilla tavoilla on yksi yhteinen sääntö - vältä vulgaarisuutta. Käytä asioita, jotka sopivat (tai ovat hieman löysät) ja vältä kaikin tavoin tiukka paljastava yläosat ja leningit. Todelliset ranskalaiset tytöt eivät käytä spagettinauhoja tai muffinssejä, heidän koko kuva on mysteeri, jonka vain eräät valitut voivat ratkaista. He eivät koskaan paljasta sitä kaikille kadulle, kun heillä on päällisiä puolikkaita ruumiita.

 1. Luonnonkankaat.

ines de la Fressange

Ines de la Fressange

Luonnonkangasta tuovat kenenkään seuraavalle tasolle tyylikkyyden ja tyylin ja tekevät jopa yksinkertaisesta asusta näyttää kiistattomalta tyylikkäältä. Puuvilla, silkki, villa, pellava, sametti - lajike on erinomainen ja sopii kaikkiin tyyliisi ja tarpeisiisi. Kiinnitä aina huomiota kankaiden laatuun ja ajattomaan leikkaukseen, ja tuote kestää kauan.

 1. Muutama luotettava perusta sekoitettuna kauniiseen huiviin tai koruihin.

12

Kaikki luultavasti kuullut kapseli-vaatekaapista, no, pariisilaiset naiset ovat sen kuningattaret, itse asiassa he keksivät kapseli-vaatekaapin. Vaatekaistasi ydin koostuu muutamasta perusasiasta, jotka sopivat täydellisesti ja ovat ajattomia. Lisää huivi tai mukava trendikäs koru, jotta saat ajanmukaisemman ilmeen. Kyllä, muistan: Parisilaiset rakastavat huivia! Huivit ja pashminat kierretty ja kääritty tekevät puolet ranskalaisesta asusta. Hanki muutamia niistä kaikista sääolosuhteista ja sinulla on uusi ilme joka päivä ympäri vuoden!

 1. Muoti haalistuu, vain tyyli pysyy samana.

Yhdeksän de la Fressange

Nine de la Fressange

Tiedät mikä erottaa ranskalaisen naisen muusta maailmasta - hänellä on selkeä tyyli. Hänellä saattaa olla samanlaisia ​​vaatteita kuin kaikilla muillakin, mutta siellä on yksi asia, jotain ainutlaatuista. Tätä kutsutaan tyyliksi. Luo oma tyylisi ja anna allekirjoitusvaatteesi. Suurin osa kaapissasi ei pitäisi riippua nykyisistä trendeistä, heidän pitäisi olla ajattomia. Valkoinen rapea paita, paria täydellisiä housuja, musta cashmere-villapaita - ei ole mitään sääntöä, minkä ytimen pitäisi olla, koska se riippuu teidän yleisestä tyylistäsi ja aktiviteeteistasi, mutta saat idean. Ines de la Fressangen 17-vuotias tytär, yhdeksän, onnistui yhdistämään yksinkertaisen mekon, jossa on neuletakki ja iso ristisolkipussi niin, että se on täysin ainutlaatuinen ja samalla yksinkertainen. Ehkä avain on, miten hän rullasi hihat, kuka tietää!

 1. Hanki muutamia tyypillisiä ranskalaisia ​​esineitä .

14

Jos haluat näyttää pariisilaiselta tytöltä, saat pariisilaiset vaatteet. Klassinen trenchcoat, pieni musta mekko, raidallinen paita, kaulahuivi ja savukkeiden housut ovat kaikki ranskalaisia, joten aloita niistä ja se on hyvä sijoitus ajattomille pariisilaisille klassikoille.

 1. Nauti elämästä (joie de vivre)!

Sandrine Bonnaire

Sandrine Bonnaire

Tämä on yksi tärkeimmistä kohdista. Nauti elämästä, hymyilee, nauraa, ota helppoa, osta jäätelöä, kuulla kahvia kadulla, kuljeta kukkia ja ole iloinen! Joie de vivre on luontainen ranskalainen, mutta voit oppia sitä tekemällä. Tämä on perimmäinen pariisilaisen tytön laatu!

Seuraa näitä vinkkejä ja näytät upealta ja oh, niin pariisilainen!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

24 + = 31