12 kengän tyyppejä jokaisen naisen pitäisi omistaa

Moderni nainen on käsiteltävä kahta kaapelia - yksi vaatteista ja toinen kenkiä. On hämmästyttävää, kuinka monta naista on niin pakkomielle kenkiä kohtaan. Kengät ovat vaatteen tärkeä lisävaruste, koska oikea pari voi ehdottomasti muuttaa tapamme, jolla katsomme ja tuntuu. Kengät antavat meille luottamusta ja edistävät voimakkaasti kehonkieltämme - tapaa, jolla puhumme ja käemme. Oikea pari kenkiä voi tehdä huono päivä kääntyä loistavasti. Voit omistaa satoja kenkiä kaikkiin väreihin ja malleihin, mutta on olemassa 12 tyyppistä kengät, joiden jokaisen naisen pitäisi olla erilainen ja upea milloin tahansa. Omistamalla pari jokaisesta varmistaisi, että sinulla on kengät, jotka sopivat kaikkiin asuihin ja kerromme lisää kengistä, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle tytölle.

 1. Ballerina-asunnot.
Miranda Kerr

Miranda Kerr

Yksinkertaiset mustat ballerinat ovat yksi monipuolisimmista kengistä - ne sopivat hyvin haastatteluihin, liiketapaamisiin, ostosviikonloppuihin, juhliin - ne ovat mukavia ja vastaavat useimpia vaatteistasi - voit elää ilman poikaystäväsi, mutta varmasti ilman yksinkertaisia ​​asuntoja. Vaikka suosittelemme, että pidät molemmat.

 1. Lenkkarit.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Pieni liikunta ei voi vahingoittaa sinua liikaa, mutta arvata, mikä voi vahingoittaa sinua ja jättää sinut ahdistuneeksi ja epämukavaksi - väärästä kengätyypistä. Hanki nämä täydelliset mukavat lenkkarit kuntosalille, liikunta- ja retkeilyretkille tai pitkälle kävelylle kaupungissa. Tennarit tukevat kaaria, estääksesi vammoja ja antaa sinulle mukavuutta, varsinkin kun joudut jaloillesi pitkään aikaan. Jalkapallojen ei tarvitse olla tavallinen ja tylsä, esimerkiksi Jennifer Lopezin kengät ovat rohkeita ja rohkeita.

 1. Classic-mustat pumput.
Angelina Jolie

Angelina Jolie

Tyylikäs, tyylikäs, tyylikäs - nämä kengät nostavat kaiken tyyliäsi ja hienostuneisuutesi tyylikkäästi ja tekevät sinusta näyttävän ja tyylikkäämmäksi. Klassiset mustat pumput ovat ehdottomasti välttämättömiä kaikille naisille, koska ne tuovat tietyn kosketuksen mihin tahansa asuun ja muuttavat koko lookesi jotain hienostuneeksi. Classic-mustat pumput ovat erinomaisia ​​toimistoihin, liikekokouksiin, päivämäärään, hienostuneisiin tapahtumiin, joten saat itsellesi parin.

 1. Nude kiiloja.
Coleen Rooney

Coleen Rooney

Tyylikkäät kiilat eivät koskaan voi mennä muotiin ja tarvitset niitä vastaamaan sellaisiin asuihin, joissa musta voi näyttää vähän synkältä ja hohtavan. Keulat voivat tukea jalkojasi hyvin ja antaa sinulle tasainen sandaali kokemus. Nude-kiilto on ehdottoman välttämätön - ne tekevät sinusta trendikkään ja tunnet olosi mukavaksi.

 1. Sandaalit.
Mila Kunis

Mila Kunis

Ei lomaa loppuun ilman paria kirkkaita flip-flops. Pidä ne aina omassa matkalaukussaan seuraavalle rantalomalle, muuten sinusta tuntuu hirveältä, jos jätät heidät taakse ja joutuisi lähestyvän lähikaupassa kiertämään pari. Ne tulevat kaikissa kuvioissa ja väreissä - valitse se, joka määrittelee tyylisi ja tekee tunnelmasta kevyt ja mukava.

 1. Lihavoita stetoksia.
Rita Ora

Rita Ora

Sinun on ehdottomasti omistettava pari näistä. Tulevat kaikki värit. Jos ostat ensimmäisen parin, suosittelemme pronssiä tai hopeaa, koska ne sopivat useimpiin asuisi. Sopii häitä ja juhlia varten, ja tekee sinusta urbaania ja tyylikästä.

 1. Tasainen sandaalit.
12 kengän tyyppejä jokaisen naisen pitäisi omistaa

Jessical Alba

Rakastamme korkokengät, mutta rakastamme jalkojamme enemmän, joten miksi ei valita mukavuus ja kauneus parilla sileä sandaaleilla. Täydellinen kesällä toimistossa ja rento kokoontumisia. He näyttävät luokiteltu kuin flip-flopit ja ovat välttämättömiä lämpimimmille kuukausille. Suuri valikoima litteitä sandaaleja ei tarvitse enää kompastua tyyliin mukavuuden vuoksi. Täydellinen ostoksille, elokuville ja ostospaikoille - jos tiedät, että kävisit melko vähän ja tarvitset jalat mukavaan ja ilmavaan.

 1. Nilkkasaappaat.
Katie Holmes

Katie Holmes

Saappaat ovat talvilomake talvella. Sinulla ei ole varaa olemaan sellaista kylmissä talvikuukausina. Ne antavat jalat tarpeeksi lämpöä ja tekevät sinusta näyttävän seksikkäältä. Suosittelemme nilkkapituisia harmaita saappaita, koska harmaat ottelut, joissa on kaikki asut ja nilkkasi pituus sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin.

 1. Rain saappaat / crocs.
Kate Middleton

Kate Middleton

Siirrä paria krokseja tai vastaavia kenkiä, kun et halua veden joutua jaloille. Reput ja sandaalit voivat saada todella liukkaita, joten ottaa sateen kengät on pakko. Lisäksi se on loistava tapa kirkastaa tylsää päivää. Mennä hauska värillinen, elinvoimainen parit crocs.

 1. Peep varpaat.
Zendaya Coleman Coleman

Zendaya Coleman

Hyvä korvike pallografeille, varsinkin kun haluat esitellä täydellisesti jalkautuneita varpaita. On aina mukavaa omistaa pari punaista / fuchsia peep varpaat. He menevät erittäin hyvin vaaleisiin vaatteisiin ja näyttävät tyylikkäältä ja viileältä useimmissa tilanteissa. Pari kirkkaat peep-varpaat eivät varmasti ole rento päivä, joten parin ne mukava cocktail tai iltapuku, jotta sinun tyylikäs asu valmis, jos osapuoli hätä.

 1. Kangaskengät.
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Aiotteko matkustaa? No, sitten espadrillit ovat täydellisiä kenkiä, jotka ovat vaatekaapassasi. Ei vain se on tyylikäs ja muodikas, mutta liukumattomuus on helppoa lentoasemien terminaaleissa.

 1. Polvisuojat.
Olivia Palermo

Olivia Palermo

Älä anna tämän lauseen pelotella sinua - korkeat saappaat eivät ole vain kuluneet elokuvissa ja lavalla, ne ovat hieno kengät jokaiselle tytölle, joka on kenkäkaapissasi joissakin erikoispäivissä, kun haluat vaikuttaa. Polvisuojat korostavat minkä tahansa naisen kehon muotoa, koska ne tekevät jalat pidempään ja vartalosi ohuempi, ja niillä on niin monta tapaa käyttää niitä retroa ratsastamaan.

Toivottavasti et pysäytä täällä ja jatka tätä jännittävää kenkien etsimistä. Ole luova ja jännittävää, ja pidä aina mielessäsi huolehtia jaloistasi ja kohtele niitä mukavilla ja mukavilla kengillä aina silloin tällöin.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

8 + 2 =