10 Tyylikäs tapana päällisen käyttämiseen

Sinulla saattaa olla stereotypio, että päänauhat ovat vain kuvitteellisille elokuvalle, mutta tämä ei voi olla pidemmälle kuin totuus. Oikea pääpanta tekee sinusta hehkun ja näyttää upealta, ja vaikka sinulla on otsatukka tai lyhyet hiukset, voit edelleen rock tämän vintage-lisävaruste. Kauneus päänauhat on, että he voivat muuttaa minkä tahansa yksinkertaisen tylsää asu jotain hienostunut ja erillinen luonne. Erilaiset päänauhat voivat olla varsin kauhistuttavia, mutta tämä valikoima erilaisia ​​tapoja käyttää pääpanta auttaa sinua löytämään oikea vain sinulle. Aloitetaan siis!

  1. hohto.
Leighton Meester

Leighton Meester

On aivan ilmeistä, että meidän on vain aloitettava valintasi päähänpäämiehensä Leighton Meesterin ja hänen hohdokas eleganssinsa kanssa. Yksinkertainen päänauha, joka on käytetty irtonaisten hiusten yli, lisää tietyn tyylikkyyden ja tyylikkyyden yksinkertaiseen sotkuiseen kampaukseen ja pitää sen yhdessä.

  1. Kristallinkirkas.
Emily Blunt

Emily Blunt

Ohut kideharso on täydellinen lisävaruste fancy-tapahtumaan. Se auttaa säilyttämään kampauksen samalla, kun kasvot ovat avoimia. Pieni kimallus lisää tiettyä kosketusta muuhun yksinkertaiseen kampaukseen ja meikkiin. Tämä on loistava strategia osoittaa moitteetonta ihoa ja katsoa tyylikkäämättä liikaa sitä. Viimeinen ulkoasu on sekä romanttinen että tyylikäs, ja totta naiset valitsevat, eivät ne?

  1. Ärtyisä.
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Ajattelematta ohittaa yö, koska hiuksesi eivät ole kovin siisti? On helppoa ratkaista ongelmaasi, vetää hiuksesi ripustukseen ja lisää siihen lauseen pääpanta. Tulos on erittäin tyylikäs ja ainutlaatuinen. Ashley Tisdale tappaa kaksi lintua yhdellä yksinkertaisella pääpanoksella - hän pitää hiuksensa siistinä ja lisää äänenvoimakkuutta selälleen - kaikki yksinkertaisen pääpanoksen ansiosta. Yhtäkkiä lisävaruste muuttuu tarpeelliseksi.

  1. Romanttinen.
Taylor Swift

Taylor Swift

Valitse kukkainen pääpanta ja käytä sitä irtonaisten aallotettujen hiusten kanssa romanttiseen ulkoasuun. Varmista, että päänauhan väri vastaa kukkien värikokoa. Näin on, kun päänauhalla ei ole käytännön tarkoitusta pitää hiuksiasi yhteen, joten varmista, että se todella erottuu ja sopii romanttiseen persoonallisuuteen.

  1. Ylpeys ja ennakkoluulo.
Keira Knightley

Keira Knightley

Oletko valmis katsomaan syvemmälle ja hienostuneemmalle romantiikan ja naisellisuuden tasolle? Sitten yksinkertainen kukkainen pääpanta on se, joka vie sinut pois naisten ja ritarien aikaan. Sinun tarvitsee vain vetää tämä pääpanta pois Keira Knightley -tyyppisestä kampauksesta ja yksinkertaisesta alastonpuku. Älä ylikäytä meikkiä tällä ulkoasulla, jotta se pysyy luonnollisena.

  1. Hippi.
Mischa Barton

Mischa Barton

Lopulliseen hippi-boho-tyyliin kuluu pääpanta suoraan etulyöntiesi yli. Tämän rennon ulkonäön ansiosta voit nauttia festivaaleista tai rantasaudeista pitämällä hiukset suorina ja irti ja makeupisi mahdollisimman pieninä. Päänauha voidaan valmistaa mistä tahansa, hyvin, luultavasti, kalliiden kiteiden lisäksi. Kukka kukin pitää sen Bohon puolella ja yksinkertainen kankaiden bändi pitää kaiken yksinkertaisen.

  1. Bang-bang!
Nia Long

Nia Long

Jos sinulla on otsakkeita, sinulle on tehty päänauhat! Sivutettu pyyhkäisy, jossa on yksinkertainen pulla, on ehdottoman tarpeellinen pääpanta, joka vetää selkeän reunan hiusten eri osien välillä ja luo enemmän määritelmää kasvotuksille. Pääpidike pitää kaiken siistinä ja tyylikkäässä.

  1. Retro tyylikäs.
Blake Lively

Blake Lively

Mene kaikki kiiltävä ja lumoava tämän retro tyylikäs ulkoasu. Pääntuet olivat melko suosittuja Mad Menin aikoina ja nyt miksi ei herätä niitä uudella retrollä? Isot hiukset, paljetsi mekko ja satiininauha - mitä muuta sinun tarvitsee tehdä? Joten vain mennä siihen!

  1. Moderni turbani.
Ashley Olsen

Ashley Olsen

Headbands eivät ole vain glamourous fancy retki, voit helposti käyttää niitä kaupungin päivittäisissä asioissa. Liitä hameesi jotain, joka näyttää itämaiselta turbaanilta ja olet valmis valloittamaan maailman ja läheisen ostoskeskuksen. Se pitää hiukset siististi paikallaan ja lisää jonkinlaisen määritelmän katuasi rentoon tyyliin.

  1. Karkea tyttö.
Jenny Finch

Jenny Finch

Päätuet eivät ole vain niille tytöille, jotka on valmistettu sokerista ja mausta, kova urheilija voi käyttää niitä myös. Tuloksena on täydellinen yhdistelmä naisten ja vahvan välillä.

Nämä olivat vain muutamia tyylejä, joita voit kokeilla itseäsi, mutta älä pelkää kokeilla ja kokeilla uusia ulkoasuja. Kumpi suosikkisi on?

Leave A Comment

− 2 = 6