Hvordan Spot Chanel Fakes

Chanel

Hvis du har en falsk Chanel bag, vil du ikke gjerne vite? Jeg vet at jeg sikkert ville! Chanel er et super-luksuriøst og super populært merke. Den berømte C-logoen er sett over alt. Dessverre er en del av denne "over" på falske håndvesker. Hvis du er usikker på om posen du kjøper er autentisk eller falsk, er det noen ting å se på som kan fortelle forskjellen mellom en ekte og en falsk pose.

Hvis du ser på quiltingen på en Chanel veske, vil du kunne se at den passer på begge sider. Hvis det ikke stemmer overens, har du sannsynligvis en falsk pose. Dette er noe som reflekterer om omsorg tatt for å lage disse luksusposene.

Støvpose medfølger med Chanel-vesken er noe å se på også. Det blir aldri noen farge. Hvis det er en farge, er posen en falsk. Det er alltid svart med hvitt bokstaver. Det er ingen unntak fra denne regelen.

Ta en titt på maskinvaren på posen også. All maskinvaren på posen skal være perfekt opprettholdt med alle kanter, noe som igjen gjenspeiler håndverkene til posens beslutningstakere. Stitching på kanten bør alltid være perfekt også. Chanel beslutningstakere ville ikke sende ut en pose med mindre enn perfekt håndverk.

Posen skal alltid ha et autentisitetskort. Kortet vil være svart med gull bokstaver og gull trim på den. Det vil vise Chanel-logoen. Serienummeret til posen vil være på baksiden av kortet og ikke på forsiden. En liten etikett inne i Chanel-vesken vil vise de samme tallene. Klistremerkene har et hologram. De bør alltid matche perfekt. Det er faktisk en serie med serienumre på poser som ofte brukes. Hvis posen din har en av disse, bør du ta en nærmere titt på den.

Chanel vesker er ikke laget av lammeskinn. De er laget av kalveskinn vanligvis. Dette kan være noe som er vanskelig for det blotte øye å fortelle, spesielt for personer som er uerfarne med forskjellige typer lær.

Å kjøpe en falsk Chanel er sløsing med penger. Hvis du ikke vil kaste bort pengene dine, bør du alltid sørge for at posen du vurderer er en autentisk. Disse tipsene kan hjelpe deg med å avgjøre om posen din faktisk er autentisk eller hvis den er en falsk.

Leave A Comment

14 − = 10