Hva skal jeg ha med leggings

Leggings er en viktig del av hver mote jentas skap. Det kan imidlertid være en utfordring å lykkes i å bære dem på grunn av sin vanskelige natur: leggings er hverken bukser eller strømpebukser. Derfor er det viktig å vurdere nøye hva du skal para sammen med for å unngå å bli underdresset. Disse 10 enkle tipsene vil hjelpe deg med å få litt inspirasjon når du velger hva du skal ha med leggings. Bare husk å sørge for at leggene passer deg perfekt og de er ikke for stramme eller for løse. Leggings som er for stramme, kan ligne pyjamas og leggings som er for løse, kan ikke være smigrende mot bena dine.

  1. Med en grunnleggende knapp-opp.

1

Lær leggings vil være bra for dette utseendet, men faktisk kan noen svarte leggings bli slitt med en klassisk knapp-up skjorte. Resultatet er forretningsmessig uformell og klar for en lang dag på kontoret. Dette utseendet vil til og med være bra for et intervju, hvis du er ute etter en jobb i et kreativt felt. Bare vær sikker på at tilbehørene passer til hverandre for et perfekt profesjonelt utseende, og vær ekstra forsiktig når du velger skoene for å gå med antrekket.

  1. Med en løs kjole.

2

En av de tidløse hits. Blomster, trykk, blonder eller vanlig strikkekjole får et nytt, tydelig utseende når de er parret med leggings. Gå for sorte om dagen og forandre dem for noe sparkly for en natt ute.

  1. Med en tutu.

3

Dette er ikke en lett titt å trekke av, men resultatet blir absolutt verdt det! Pair a tutu skjørt med glatt leggings for en absolutt fransk sosialt elegant og sofistikert. Pakk antrekket med dristige utsagnsutstyr for å se hip. Ikke vær redd for å gå for et lyst skjørt for å understreke din joie de vivre humør og verden rundt deg vil vibrere med nye lysende farger.

  1. Med trench coat.

4

Dette utseendet er flott for kaldt vær når du fortsatt vil være forretningsmessig, og profesjonelle og tradisjonelle forretningstøy ser ikke ut som spennende lenger. Bare vær sikker på før du viser deg på kontoret din at de ville være ok med deg på leggings. Unødvendig å si, leggene dine bør være svart eller jordtone for å snakke og ikke å skrike ut.

  1. Med en tunika.

5

En av de enkleste ser ut til å trekke av. Det er uformelt, det er avslappet, det er veldig tradisjonelt, og det er enkelt. Likevel, med et riktig valg av sko og dristige tilbehør, kan det gjøre hele stilen din til elegant og sofistikert.

  1. Med mange lag.

6

Enhver legg-skinn, trykt, sparkly og sequined-vil definitivt se best når blandet og matchet med mange lag på toppen. Dette er et fantastisk antrekk for jenter som liker å eksperimentere og prøve nye utseende. Kombiner bunnene dine med trykt skjorte og et stort skjerf, legg til det med en overdimensjonert jakke og solbriller. Det flotte med dette utseendet at du kan endre bare ett element i hele antrekk for å få et helt nytt utseende.

  1. Med en mini kjole.

7

Noen jenter føler seg ikke så behagelig å ha på seg minis. Det er da leggings kommer til redning og blir til en perfekt kamp for en dristig kjole. Du vil se sexy og varm uten å være kledd provoserende, og det vil få deg til å skille seg ut. Med et skikkelig par sko, vil alle øyne være på deg!

  1. Med en baggy genser.

8

For en koselig casual look pair leggings med en baggy genser. Jumperen skal dekke hoftene dine (eller i det minste slå midt på hoften) og være en eller to størrelser større enn din størrelse for å balansere leggings og for å lage et ferdig utseende. Å se underdressed er den største risikoen når du bærer leggings istedenfor bukser.

  1. Med en overdimensjonert jakke.

9
Etter å ha lest alle disse tipsene, er du fortsatt ikke sikker på om leggings er en god ide for kaldt vær? De gode nyhetene er ja, du kan bære legginger om høsten eller vinteren hvis du legger på et hyggelig, koselig kappe. En overdimensjonert strøk vil holde deg varm og gjøre beina dine visuelt tynnere.

  1. Med sokker.

10

Ja, du kan bruke leggings med sokker! Bare vær sikker på at du passer til sokker med resten av antrekket ditt. Gå for ulike nyanser av samme fargevalg, og ikke glem å ha gode, komfortable sko.

Leggings er ekstremt allsidig og er flott for jenter av hvilken som helst høyde og størrelse. Det er derfor vi elsker dem så mye! Leggings trenger ikke å være svart. Animal print, funky mønstre, lyse farger - valget er alt ditt. Bare husk denne enkle regelen når du bærer leggings: toppen skal være lang nok til å gjøre ditt utseende komplett. Eksperimenter med dem, og du vil se bra ut hele tiden!

(alle bilder hentet via pinterest)

Leave A Comment

43 − 33 =