Hva å bruke i 50 graders vær

Vi har alle våre egne tanker og følelser om 50 graders vær, men mest av oss tenker ikke på det som tank top og flip-flop vær. Så hva er en jente å ha på seg under disse litt kjølige dagene? Vi har kommet opp med en liste over 5 forskjellige antrekk ideer som vil se deg gjennom 50 graders vær, enten du leter etter en søt skoleutstyr eller noe for å bare bare handle i!

Hva å bruke i 50 graders vær

Oversized Sweater + Skinnies

Når du har behov for noe kausal, avslappet og utrolig behagelig i løpet av 50 grader, bør dette være din go-to-stil. Overdimensjonerte gensere er høye på trendmåleren og de er utrolig varme; så hvis du er jenta (som meg) som tror 50 graders vær kunne sende henne rett inn i frostbit, er dette et perfekt alternativ. Pair den med dine favoritt, slanke jeans for å kompensere for den "baggy" utseendet; Hvis du har på deg bukse bukser eller jeans med en overdimensjonert genser, kan du ende opp med å se frumpy, og det er definitivt noe å unngå. Avslutt med en søt t-skjorte og et par favoritt støvler eller joggesko for å polere av denne uformelle stilen.

Hva å bruke i 50 graders vær

Lang kjole + Støvler + skjerf

Bare fordi det er kaldere vær utenfor betyr ikke at du må si "farvel" til kjolen din for resten av sesongen! En kjole som dette som dangles under knærne og har en fjerdedel eller full lengde ermet vil fremdeles holde deg til å føle toasty, selv om det er kulere dager. Men en lengre kjole kommer ikke til å være nok til å holde deg bundet: og det er nettopp derfor denne stilen må paires opp med noen høye støvler som kommer opp i hvert fall til kneet og et trendy, søt skjerf rundt halsen din. Hvis du virkelig vil sikre at du føler deg varm på en kaldere dag, kan du også prøve å ha på seg en skjorte under din kjole for å sikre maksimal varme.

Hva å bruke i 50 graders vær

Langermet skjorte + Jeans + Heels

Når det gjelder antrekk for 50 graders vær, tror de fleste at du skal ha på støvler bare for å holde seg varm; men det er ikke alltid tilfelle, spesielt hvis resten av klærne dine er lined opp for å få deg til å føle deg toasty varm!

Dette bestemte antrekkselskapet er utrolig allsidig, noe som er en av hovedgrunnene til at vi elsker det så mye! Når det kommer til toppen, gå videre og gå med en super langermet skjorte som ikke slutter før den treffer håndleddene dine, eller gå for noe litt mer flørtende og bestemme på en kvart lengde topp. Toppen du bestemmer deg for er helt opp til deg: ta tak i noe lacy, gå helt ren, eller til og med bestemme på en knapp oppe; det er så mange alternativer!

Når det gjelder buksene, vær så snill å gå løs eller gå tynn. Du kan rett og slett ikke gå galt i denne situasjonen, men hvis du velger et par hæler vil du holde fast med dine skinny jeans. Hvis du vil ha et mer avslappet antrekk, slår du hælene ut for noen joggesko og fortsetter med de løsere jeansene.

Mulighetene er virkelig uendelige, men glem ikke passende tilbehør som en søt clutch eller korsveske.

Hva å bruke i 50 graders vær

Shorts + Tights + Beanie

Shorts? I 50 graders vær? Ja, det skjedde bare. Såsom kjoler ikke trenger å bli nixed fra antrekkene dine, heller ikke shorts-du trenger bare å vite hvordan du skal bruke dem, slik at du ikke fryser din støvler av!

Hvis du velger et mer dristig utseende og ønsker å bære shortsen din i (forræderisk) kulde, anbefaler vi å kaste på et par strømpebukser under for den ekstra dosen av varme. Jeg mener, vi kan alle være enige om at følelsen av iskoldt vær mot bena våre ikke er den beste følelsen i verden. Strømpebukser - uansett om de er tynne eller tykke - bidrar til å blokkere mot kaldere vær og lar deg føle deg fantastisk. Avslutt nederste halvdel med et par korte ankelsko for et trendy utseende som er fasjonabelt og søtt.

Sist men ikke minst, damene, la oss ikke glemme beanie. Beanies er en perfekt go-to for 50 graders vær-antrekk, og de er et flott tillegg til et skimpier outfit-utvalg som dette. Men om du har på seg en koselig genser eller holder den uformell med en langermet topp, kan du ikke gå galt med menn. De er fasjonable, ser latterlig søt ut på kvinner, og selvfølgelig holder de hodet varmt hele dagen. (Det er også et flott alternativ for dårlige hårdager når ingenting går!)

Hva å bruke i 50 graders vær

LAG

Mitt største råd når det kommer til hva jeg skal ha på 50 graders vær er dette: VÅRE LAGER! Bruk av lag sikrer at du blir vakker og varm, selv om temperaturen faller under 50 grader. Og når temperaturen begynner å stige opp på midten av dagen? Bare ta av et par lag, og du er god å gå. Unødvendig å si, legging har ryggen uansett hva det vanlige været gjør.

Så hvordan lagrer klærne seg? Det er veldig enkelt. Du vil starte med en enkel oppstart: si din favoritt par skinny jeans og noen ankel booties og en kort ermet, vanlig topp. Legg til på et veldig behagelig, men smigrende sweatshirt som klemmer kroppen din og kurver pent (du vil ikke ha det for løs eller du vil ikke være i stand til å fullføre layering). Deretter finner du en større jakke som du kan kaste over din genser; en som passer, en som er skjegg. Avslutt stilen din med et søtt skjerf som er designet for å holde nakken varm.

Se? Å finne det perfekte antrekket for 50 graders vær trenger ikke å være et problem. Bare husk dette: Ikke si farvel til kjoler og shorts, arbeid rundt dem. Husk alltid å lag, enten du gjør bare ett lag eller gjør tredoble lag. Du kan ikke gå galt med beanies eller skjerf når det er kaldt ute!

Hva er din favoritt antrekk for 50 graders vær?

Leave A Comment

67 − = 65