Hva å bære på en cocktailparty

899ca04c59b37e40febc1581bf553f87
For mange år siden var det en viss etikett på hva de skulle ha på et cocktailparty - en fin kjole og et par hansker. Nå er det nye regler - cocktailpartier ble så uformelle at du nå har en rekke antrekk å prøve på. Ja, for de som er kjent med etikett, er cocktail kjole ikke den eneste måten å se stilig ut på et cocktailparty. Disse tipsene vil hjelpe deg til å se utestående og samtidig passende til enhver cocktailfest.
Etter at du har mottatt en invitasjon til et cocktailparty, må du først finne ut av nivået av dets raffinement og formalitet, og ut fra det avgjøres om du fortsatt skal bære tradisjonell cocktailkjole med blonderhansker, eller kan velge noe mer tilfeldig og hip . Hvis du ikke er sikker, tenk dressy-casual, og du får det riktig. Ha noen fine topper og bunner klar, slik at du kan se annerledes ut på noen fest, mens du bruker forskjellige kombinasjoner av det du har. En fin bonus er at du kan bære disse elementene på daglig basis, kombinere dem med noe mer uformelt eller forretningsmessig.

Selena Gomez

Selena Gomez

Prøv en kombinasjon av en ren topp med et mykt skjørt hvis du er ung, fet og ha en fin kropp som Selena Gomez. Perfekt for et cocktailparty med vennene dine, som kan ende opp i en klubb.
Du kan også kombinere et par dressybukser med en silke eller blonderopp for et mer seriøst sofistikert utseende. Amal Clooney's hvite bukser ville være et perfekt valg for en stilig cocktailhendelse et sted på yachtklubben. Resultatet er elegant og ikke dressy-casual på samme tid.

Amal Clooney

Amal Clooney

Hvis du er mer konservativ og tradisjonell person, og ikke forventer vilde cocktailfester noen gang snart, vil den tryggeste velge en tradisjonell kneelengde-cocktailkjole. Velg lys rød eller klassisk svart for en mer formell begivenhet, og pastell- eller blomstermønstre for noe mer avslappet. Når du velger en perfekt kjole, husk stoffene for en cocktail kjole, blonder, silke, organza, og vær ikke redd for gnist og glitter (i moderasjon selvfølgelig).

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Hvis du skal til en mer eller mindre uformell cocktailfest, og du vil gjerne vise deg fin kropp, så kan du gå for noe strammere og kortere, som Nicki Minaj her. Velg lyse farger som får deg til å skinne som en stjerne, og ikke glem sparkly tilbehør. Bare vær sikker på at arrangementet ikke er på dagtid og ikke er organisert av en lokal husmorsklubb.

Kate Middleton

Kate middleton

Hvis du imidlertid skal til en cocktailfest organisert av husmødre etter en vellykket fundraiser, så bør svart og hvitt være ditt valg av farge. Du bør se upåklagelig og organisert, derfor holder du det ned til bare to grunnleggende farger, en vinn-vinn: den er stilig, stilig og holder den enkel. Velg rette linjer for din kjole for å holde det forretningsmessig, som hvem vet, det kan være flere som er villige til å donere pengene sine på arrangementet, etter å ha blitt imponert av din profesjonalitet og femininitet.

Emma Watson

Emma Watson

Rompers fortsetter å være en stor trend, så hvorfor ikke gjøre det til en fin cocktail outfit? Utvalget av disse kan tilfredsstille selv de mest stilfulle fashionistene. Fra casual til fancy regner rompers og vil se bra ut til enhver cocktailfest når den bæres av en dristig dame som ønsker å lage en dristig uttalelse. En elegant hvit jumpsuit som åpner klyvingen, vil være et utmerket valg for en dressy cocktailfest.

Ellie Saab

Ellie Saab

En kort, lekende romper gjør at du ikke bare skiller seg ut, men du viser også dine lange vakre ben (hvis du selvfølgelig er den heldige eieren av lange vakre ben) og vil holde det bare rett på kanten i tilfelle en mer tilfeldig begivenhet.
Nå som du har alle disse alternativene for hva du skal ha på et cocktailparty, er det på tide å få tilgang. Ja, som alle av oss vet, har tilbehør en viktig rolle i hele bildet ditt og kan endre måten du ser ut.

8Selvfølgelig er det viktig å velge riktig tilbehør til cocktailpartiet, uansett graden av fantasi. Nummer én regel er å dike din oversize bag og få deg en fin liten clutch som bare kan holde leppestiften din og din taxi penger.

Fargen på vesken bør naturligvis matche fargen på antrekket, men husk, det betyr ikke at vesken skal være akkurat samme farge på cocktailkjole.

9Hvis du føler deg komfortabel med å spille med farger, kan du velge en kontrastfarge for vesken din, slik at hele bildet ditt vil se ganske tydelig og imponerende. For eksempel, i bildet ovenfor, matcher fargene på clutchen fargene på hælene mens du oppretter en kontrast til den lyse røde kjole. Dette er en veldig god løsning av Emma Willis, fordi den tilsvarende røde vesken vil gå seg vill på den røde bakgrunnen.

Nå er du klar til å være stjernen i enhver cocktailfest. Ha det gøy!

(alle bilder hentes via pinterest)

Leave A Comment

− 2 = 1