Hva å bære i 70 graders vær

Når været sparker opptil 70 grader, trenger du et antrekk som er så varmt som den sizzling solen over. Det er på tide å slå av de støvlene og rive av dekkene og slippe inn i et av disse stilige antrekkene!

Hva å bære i 70 graders vær

Lettvekt Wrap + Shirt + Skinnies

En av de søteste tingene en gal kan bære under 70 graders vær er definitivt en lett vikle; og denne tar kaken! Det er en vakker floral design som er luftig og super sommeraktig, og rammer bare under albuene og flyter daintily forbi hofter. Det er en fri, lett stil som gir et enkelt supplement til ethvert antrekk du har på deg.

Under brytningen finner du en overdimensjonert, men likevel veldig flatterende topp som har en boho-chic følelse som er veldig trendy akkurat nå. Og for å rev opp den boho stilen, bør du inkludere et lang halskjede rundt nakken som ikke er for prangende eller sparkly. Flere earthy toner vil sette opp dette utseendet akkurat, spesielt hvis du går med en løs bølgete frisyre.

For å avslutte stilen din, bruk din favoritt, slanke jeans. Du kan også komme med noen baggy boho-inspirerte bukser, men hvis du vil ha noe litt mer form for å vise deg de vakre kvinnelige kurvene, vil du ønske å ha på seg skinnies. Dette vil kompensere resten av det løse antrekket og få deg til å se mer 'fullstendig'. Støvler, joggesko eller sandaler er den perfekte måten å knytte denne sommerstilen sammen.

Hva å bære i 70 graders vær

Gensere + Jean Skjørt + Booties

Når temperaturen er i de nedre syttitallet, kan den fortsatt føles litt på kjølig side. For å være sikker på at du ikke ryster når du står i skyggen, vil du prøve denne hip looken.

Hennes stil starter med en klassisk genser som er litt for stor. Den gode tingen om å hengive seg i en litt overdimensjonert genser, er at du kan føle deg komfortabel og uformell, og du kan også ta deg i fronten til skjørtet (eller jeans eller shorts) for en stilig kant.

Hun velger en søt jeanskjørt med knapper helt opp foran. Den mangfold av prangende knapper sikrer at hennes utseende ikke er for "kjedelig" eller dagligdags, med en cuteness som bare ikke kan ignoreres.

Og mens vi sa å kaste ut støvlene, kan støvler fortsatt jobbe under 70 graders vær, spesielt hvis du velger en mer skinnende stil. Sorte støvler er den perfekte måten å avslutte dette utseendet på. Det er bare en klassisk stil som kan brukes hele sesongen lang.

Åh, og damer - hvis du virkelig vil gjøre ditt utseende den mest trendy stilen på blokken, så vil du prøve denne frisyren med nyanser som disse. Den halve updo er utrolig on-trend akkurat nå, fra kjendiser til modeller og bokstavelig talt hver kvinne på planeten. En slik hip look!

Hva å bære i 70 graders vær

Matchende Quarter Sleeve Top + Shorts

Det pleide å være så stort ikke-nei å mislikes med stilen din - ville du noen gang drømme om å gå ut i en stripet topp og designet shorts? Aldri! Men de dagene er OVER min venn. For dette året handler det om mismatching mønstre for å skape et blikk som er helt eget; og denne stilen viser den nye trenden vakkert.

Hennes trendy og feminine utseende viser en fjærende, pastellstrimmet, fjærende topp med noen søte jean shorts lined med cutesy rosa hjerter. Leaving håret ned med noen nydelige, løse bølger, skaper et veldig girly tema for 70 graders vær som er perfekt for å ha på seg på skolen.

Hva å bære i 70 graders vær

Low Cut Tank Top + Short Skinnies + Sandaler

Føler litt mer dristig og ønsker å sitte i fortauet? Lave kutteplater legger definitivt mindre til fantasien, men når det er en varm 70 grader ute og du henger rundt i strandbyene, er det ingenting mer stilig og kult.

Hennes tank top er formstøtende med et veldig lite kutt for å vise kvinnens livsstil på en trendy og sexy måte. Og hvis du virkelig vil rev opp stilen din, kan det være et utmerket trekk i tucking i toppen av jeansene, bare sørg for at toppen er skittent, eller det kan se litt morsomt ut..

Nedenfor velger hun noen super tette, skinny jeans som kutter like over ankelen. Ikke helt capris, men ikke helt jeans, disse hip buksene er perfekte for varmere vær og ville se ekstra søt ut med et glitrende ankel armbånd.

Sandaler er virkelig ditt eneste alternativ når det kommer til et antrekk som dette, så velg noen søte sandaler du liker og gjør deg klar til å slå byen.

Hva å bære i 70 graders vær

Tee + Skinnies + Wrap Around Flannel

Vi kan alle enige om en ting, damer, og det er at flanneller aldri gå ut av stil. Og hvis du leter etter den perfekte casual outfit for 70 graders vær, er dette definitivt IT.

Hennes utseende er ganske grunnleggende, men fortsatt fantastisk. En løst festende tee-topp er perfekt forbedret med et delikat kjede som ikke er for over-the-top. Paired opp med noen lette, skinny jeans og noen fasjonable støvletter, er hun klar til å gå ut.

Men ikke glem din favorittflanel! En hvilken som helst stil eller farger vil passe til en ganske vanlig oppgave som dette, og den kan vikles rundt avfallet når været er for varmt. Hvis du ender med å bli litt kjølt, må du bare sette på flannelen og du vil fortsatt rocking en super søt utseende.

Sytti graders vær? Vi er klare for deg. Enten du er stil, er mer uformell og du elsker å ha på seg skinnies og en vanlig tee, eller du vil ha noe ekstra søtt og dristig som uoverensstemmende mønstre, er disse utseende perfekt for vår- og sommersesongene når du må se stilig ut i litt varmere vær.

Hva er din favoritt antrekk å ha på 70 graders vær? Hva syntes du om disse fasjonable antrekkene? Del med oss ​​nedenfor!

Leave A Comment

− 2 = 2