Hva å bære i 60 graders vær

Sixty graders vær er en slags "mellom" vær; Det er ikke kaldt nok til å bytte ut den puffete, koselige jakken, men ikke helt varm nok til å gå ut i en t-skjorte og shorts. Når du finner ut at været kommer til å være rundt 60 grader, stirrer du sannsynligvis foran skapet ditt og lurer på hva på jorden skal ha på seg. Vel, damer, vi er her for å gi deg noen flotte antrekkalternativer for når været treffer sekstitallet. Disse antrekkene er SUPER søte og sørg for å holde deg så varm eller så kul som du vil.

Hva å bære i 60 graders vær

Gensere Kjoler + Knee Støvler

Sixty graders vær er det IDEALE været å bære din kjære genser kjole! Gensere kjoler er utvilsomt en av de søteste plaggene på markedet, med koselig strikking som treffer like over kneet, men også slår rett ved håndleddene for å sikre at du holder deg varm. Par tråden kle seg med et par knehøye støvler, og ikke glem å få tilgang til med et langt kjede og en kollisjonspose. Du er på vei!

Hva å bære i 60 graders vær

Langermet + Shorts + Strømpebukser + Støvler

Mens genser kjoler er designet med strikking for å sikre varmen din, er shorts på den annen side ikke; så mens du kan hoppe over den stramme når du har på deg gensekjole, er det best å kaste et par strømpebukse på hvis du vil rocke shortsen din i 60 graders vær.

Shorts par sammen pent med omtrent enhver langermet topp. Du kan eller trenger ikke en jakke, avhengig av hvordan du håndterer kjøligere vær, men en ting er sikkert du trenge å avslutte ditt utseende med noen støvler. Knestøvler er en ideell go-to, men du kan også komme med noen kortere stiler eller til og med ankelstøvler. Hvis du fortsatt finner deg selv litt også kaldt ute, men du vil ikke ødelegge hele stilen din med en stor jakke eller genser, så du kan alltid klippe et skjerf rundt halsen. Skjerf er alltid på trend og er en enkel måte å sørge for at du er varm og tøff oppe.

Det er mange måter å rocke shorts i løpet av 60 graders vær, noe som gjør dem til en bestemt go-to når du går på skole eller bare henger ut med dine gal pals.

Hva å bære i 60 graders vær

Maxi kjole + skjerf + genser

Maxi kjoler er vanligvis reservert bare for sommervær, men hvorfor bør du helt ignorere de herlige kjoler under 60 graders vær? Glem det! Bust ut din favoritt maxi kjole og stein den med stolthet, selv om det er litt kulere ute.

Men bare å ha på seg en maxi kjole er sannsynligvis ikke en god ide under kjøligere vær, spesielt hvis det er en sleeveless maxi eller en med svært små stropper. For å være sikker på at du ikke fryser til døden når du er ute, kast på en fin genser for å matche din maxi og ikke glem et nydelig skjerf.

Denne spesielle utseendet er perfekt for datoen kveld når været er litt kjølig, men du vil fortsatt se ut som en vakker, feminin diva som sikkert har alle øyne på henne. Bruk håret ditt opp eller ned, legg til litt sminke og avslutt stilen din med noen støvler eller sandaler avhengig av hvordan du føler deg. Viola! Du er datakveld klar og ser feilfri.

Hva å bære i 60 graders vær

Langermet Top + Skinny Jeans + Vest + Booties

Vi vet alle at tynne jeans er et must i dag, og se hvordan de er de mest trendy jeansene på markedet og i moteindustrien. Sixty graders vær er den perfekte tiden til å bære dine elskede skinnies, enten de er mørke vasker eller en lettere vask med trendy riper og aksenter. Men hva skal du parre med dine favorittskinn når været treffer rundt 60 grader?

Skinny jeans er ekstremt allsidig, og nesten hva som helst kan parre seg med dem. Men en av de mest klassiske måtene å bære dine skinny jeans er med et par søte støvler - du vet, støvlene som rammet rett ved ankelen med et lite hint av hæl for litt ekstra høyde. (Merk: damer, legger litt høyde med skoene dine gjør at beina dine ser lengre og slankere ut, den perfekte sammenkoblingen når du rocker skinny jeans som viser dine bein og kurver vakkert).

Når du har fått dine favorittbootier plukket ut, er det på tide å gå på en langermet topp. Enhver langermet vil gjøre, enten du velger noe levende og prangende eller litt mer temmelig. Enhver langermet fungerer med tynne jeans, og hvis du er en av de jentene som ELSKER knappestopp og flanneller, kan du koble det opp med utseendet ditt.

Avslutt denne klassiske stilen med en vest av ditt valg. Faux pels er et utmerket alternativ fordi den gir en sofistikert, stilig og ekstremt stilig følelse som er lastet opp med sassy holdning. Men hvis du ikke er den faux pels elsker, vil ganske mye noen vest gjøre. Det vil holde deg varm når været er nærmere 60 grader, men hvis været snur seg opp til 70-tallet, kan du raskt og enkelt ta vesten av og vise trendy antrekk.

Kjoler, skinny jeans, vester og skjerf - det er mange gode måter å klippe favorittdraktene dine på under 60 grader, og ingenting er utenfor grenser så lenge du vet hvordan du skal blande og matche for å være sikker på at du er varm og komfortabel.

Vi elsker disse fantastiske 60-graders vestenhetene, men vi må spørre: Hvilken av disse antrekkene er din favoritt, og hva bruker du normalt når været går ned til 60-tallet? Legg igjen kommentarer!

 

Leave A Comment

− 4 = 5