8 smigrende antrekk for busty kvinner

Noen sier det er en velsignelse, og noen sier at det er en forbannelse.

Men uansett hvordan du ser på det, er det ikke nektet at en dame med større bryst har det vanskelig å finne klær som passer henne riktig.

Den større busted kvinne foretrekker et antrekk som vil få henne til å virke mindre «topp-tung» og la resten av hennes vakre figur komme til livs.

Vel, damer, har ingen frykt: vi har kommet opp med 8 må-vite tips og triks til perfekte antrekk som flatter hver gang.

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Flared kjoler

Enhver kjole som er montert eller rett og smal fra topp til bunn (tenk a-line kjoler) kan gjøre at kroppen din virker uforholdsmessig enn den egentlig er. For å avverge denne plagsomheten mens du fortsatt er fortsatt trendig og søt, gå på kjoler med en "flare" på enden.

Flare kjoler er utvilsomt flørtende og søte-den perfekte go-to for enhver kvinne i løpet av våren og sommeren årstider.

Og fordi disse kjolene vanligvis er kuttet i midjen før de blir utformet i en flørtende flamme, vil du redusere mindre oppmerksomhet til din bustier topphalvdel og skape en fantastisk strøm som kan para godt sammen med flatene ELLER hæler.

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Solid Top + Flørtete Skjørt

Noen ganger kan det være litt vanskelig å finne den rette kjole med nok "flare" som passer til din stil. Når dette problemet oppstår, og du er i desperat behov for et søtt antrekk å følge deg med i denne sommers varme sommerfest, er det en rask løsning som alltid fungerer: en solid topp pluss flørtende skjørt!

Det første skrittet til dette utseendet er å finne en fast farget t-skjorte. Du må velge solide farger for å trekke mer oppmerksomhet vekk fra brystet, og mer oppmerksomhet på den nedre halvdelen av deg. Det vil også gjøre at skjørtet ditt kan være hovedfokuset - og hvis du finner en søt, stilig flørt skjørt med noen flotte design, vil du definitivt ha alle øynene på deg.

Den andre delen av dette utseendet krever åpenbart en flared skjørt. Du er velkommen til å velge et lengre maxi skjørt eller en søt kort skaterkjørt, men uansett må du sørge for at det er et skjørt med rikelig med flare som er klemt tett rundt midjen.

Hvis du er ferdig med leiligheter, vil du se utrolig ut. Men hvis du slår ut ditt utseende med et sexy sett med hæler, vil du forlenge beina og gjøre de flotte funksjonene oppmerksomhetssenteret.

Bland og match til du finner din perfekte parring for enhver anledning!

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Jumpsuit / Romper

Jumpsuits og rompers er en bustier gals beste venn. Omkring nitti prosent av ALLE jumpsuits og rompers kommer til å bli cinched rundt midjen, noe som betyr at dette utseendet gir øyeblikkelig din kropp riktig proporsjonal utseende og smigre deg på de riktige stedene.

Når du er i tvil, kjøp ALTID en jumpsuit eller romper; bonus, det kreves ingen blanding eller matchning, så hvis du er litt på den fasjonable utfordrede siden, er du sikker på å sette pris på dette raske og enkle antrekket for travle kvinner.

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Løse Montering Jeans

Skinny jeans kan være alle raseri akkurat nå, men hvis du er en bustier jente, kan du se litt tungt ut med for tette bukser. For å sikre at kroppen din er perfekt smigret, vil du ønske å kjøpe jeans som er litt på den løsere siden.

Selvfølgelig trenger ikke jeansene å være baggin 'og saggin', men et søtt par 'kjæreste' stilbukser vil gjøre trikset.

8 smigrende antrekk for busty kvinner

V nakke

Skjorter med høye krage - spesielt skilpaddehals - skal gjøre bustene dine enda større enn de egentlig er. For å unngå dette irriterende problemet, hold deg til v-halsen så mye som mulig. Ikke bare er de ekstremt smigrende, men de viser seg * bare * nok hud for å holde deg ser ekstremt sexy om du er på jobb eller i byen!

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Kinesert i noe!

En kvinne med stor byste på toppen må holde seg til en regel: alltid kino så mye som mulig. Enten du kjøper en søt cinched topp, en kjole med kin og flare, eller bare å kaste på et belte til en vanlig skjorte for å parre med jeansene, vet du dette: du kan ikke gå galt.

Cinching tar øynene av bustene og skaper en fantastisk silhuett som vil ha alles øyne på deg. For perfekte porsjoner hver gang, se alltid etter ting som cinch og stadig søke etter nye ideer om hvordan du kan kino din midje - det er jakker som kinker i midjen, slik at du kan holde deg varm mens du fortsatt kaster!

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Tykkere stropper

Spaghetti stropper et stort nei-nei hvis du har en stor byste, for mer enn en grunn.

Mindre stropper kommer til å trekke fokus til dine byster, noe som vi prøver å unngå. Og ikke bare det, men la oss innse det - med ekstra store byster, kan det hende du finner det vanskelig for en spaghetti stropp skjorte å "holde opp" jentene. Av den grunn, prøv å finne tykkere strapped skjorter.

8 smigrende antrekk for busty kvinner

Monterte jakker
Vi har snakket mye om hva du skal ha på våren og sommersesongen, men du kommer til å bli kald på et tidspunkt; så hva er en bustier gal å gjøre?

Monterte jakker er dine beste når det kommer til jakker for store byster! Fitted jakker vil holde silhouetten din vakker, uten at den er over stor størrelse som gjør at du ser ut som et menneskelig eple.

Hold deg til monterte jakker!

Hva liker du å ha på deg som en bustier jente?

Leave A Comment

80 − 71 =