8 måter å bære en genser på

Vinteren er ikke en grunn til å se ren. Det er en perfekt tid for en genserkjole å komme ut av skapet. Gensere eller strikkede kjoler er allsidige og passer til alle. Bare ta hensyn til kroppsformen din når du velger din egen genserekjole. Du kan bruke den på mange forskjellige måter, og dermed kan du få et nytt utseende hver dag, bare parring det med annet tilbehør eller styling det på en ny måte. Vårt utvalg av varme genser kjoler og 8 måter å bære dem på, hjelper deg å holde deg varm, komfortabel og trendy denne sesongen.

  1. Med en grøft.

1.1

Paring en enkel genser kjole med en stilig trenchcoat vil bringe hele bildet til et nytt nivå av raffinement og fransk chic, og et par gummistøvler vil legge til litt lekende karakter til hele antrekket. Dette er en fin måte å krydre en ren kjole uten ekstra tilbehør og dekorasjoner, og for å unngå å se for uformell (som er risikoen med genser kjoler). Og ikke glem å legge på et smil!

  1. Med belte.

Pippa Middleton

Pippa Middleton

En av genseklærens svakheter er at den kan se formløs og hvis du ikke tar vare på din midriff, kan det skille seg ut litt mer enn du ville ønske. En glimrende måte å fikse det på, og å legge til mer form på favorittkjole er å bare belte den. Pippa Middleton mester utseendet og et tynt skinnbelte som passer til hennes mockeiner støtter mirakuløst den tidligere formløse gjenstanden i et utsagnsstykke.

  1. Med høye støvler.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Når det er kaldt ute, sett på en genser kjole med et par ultra høye støvler for å holde seg alle beskyttet og komfortabelt. I motsetning til sammenkobling av høye støvler med en enkel mini, ser dette antrekket ikke vulgært ut, da den strikkede kjole har et seriøst vinterlig utseende. Følg Miranda Kerr stil for en hip edgy stil.

  1. Med leggings.

Fearne Cotton

Fearne Cotton

Når en strikket kjole er litt kortere enn du hadde råd til å ha på seg, akkurat som det er, par det med leggings. Eller gjør det uansett hva lengden på gensekjole er. Ved å blande gensekjole med leggings, påkrok eller dine favorittskinny jeans, blir den til en varm tunika, noe som gir et helt nytt utseende for deg. Fearne Cotton parrer pyntetøy med trendy skinn leggings og ser bare fantastisk ut! Hvis gensekjole er ren, vil et par fargerike bunner gjøre din antrekk skiller seg ut.

  1. Med over knesokkene.

Zoe Saldana

Zoe Saldana

Åh, dette utseendet er bare så koselig at du umiddelbart vil kose deg i en komfortabel stol med favorittboken og koppen varm te. Å pare en overdimensjonert gensekjole med et par varme, komfortable og up-to-the-minute over knesokkene, er det ultimate vinterutseendet, som forteller deg at vinteren er her med sin ferieånd og morsomme aktiviteter. Dette uformelle utseendet vil holde deg ikke bare vær varm og komfortabel, men du kan også se sexy og tiltalende, akkurat som Zoe Saldana gjør.

  1. Med et annet stoff under.

Natalie Portman

Natalie Portman

Dette er en fin måte å gjøre en vanlig genser kjole ser mer interessant og tydelig ut. Pair den med et annet stoff som toppes fra under, det kan være denim, blonder, silke eller noe annet som er forskjellig i struktur og tekstur, og du vil oppnå et romantisk feminint utseende. Du er velkommen til å legge til noe tilbehør i antrekket for å få et mer festutseende, eller følg Natalie Portman-bildet, som er klart, men selvforsynt samtidig..

  1. lagvis.

Blake Lively

Blake Lively

En genser kjole blir oppmerksomhet gripende når det er lagt ekstra lag til det. Et strøk, et skjerf, en krage skjorte toppende fra under - alt fungerer her. Bruk solide farger for å unngå å se ut som en lyse fugl, og du vil se kunstnerisk og trendy. Etter å ha blandet og passet henne genser med en strukturert strøk og et par tykke strømpebukser, oppnår Blake Lively forretningsmessig utseende..

  1. Med uttalelse tilgangsartikler.

Olsen twins

Olsen tvillinger

Olsen tvillinger blandet sine genser kjoler med så mange detaljer og tilbehør, at man knapt kan legge merke til noen kjoler der ute. Dette utseendet er litt overdrevet for daglig bruk, men du får ideen. Å legge lange øredobber, et elegant halskjede og sequined detaljer vil legge glam til ditt utseende og vil gjøre deg klar til å feste! Designer solbriller og utsagnsmykker vil forvandle en vanlig strikket kjole til et kunstverk og en haute-couture-gjenstand.

Disse inspirerende utseende vil hjelpe deg med å ha på deg genseklæren igjen og igjen og fortsatt se annerledes ut og kule. Bestem deg selv hvilken type uttalelse du vil opprette i dag, og bruk våre tips for å se deg best i en genser kjole.

(alle bilder hentet via pinterest)

Leave A Comment

77 − = 72