20 mote tips for store buste kvinner

Å ha store bryster virker som en velsignelse for de fleste kvinner, men du føler det er mer en forbannelse for deg? Disse mote tipsene vil hjelpe deg å føle deg og se trygg på din byste og ditt overordnede bilde.

 1. Få riktig undertøy.

kelly Brook

Kelly Brook

Hver kvinne med en stor byste vil vite at å få riktig bH er nøkkelen viktig for å se og føle seg bra om seg selv. Heldigvis har undertøybutikker i dag store valg av store bras og din oppgave er å finne den som passer deg perfekt. Hvis du ikke vil gjøre brystene dine større (vel, du har allerede alt en kvinne trenger), velg noe enkelt med så lite innredning som mulig. Ikke vær redd for å spørre en konsulent for å hjelpe deg - ifølge statistikken har nesten halvparten av kvinnene feil størrelse på bras og det påvirker deres følelsesmessige og fysiske velvære. Kelly Brook sett er enkelt og fantastisk.

 1. Nei til spaghetti stropper.

Kendra Wilkinson

Kendra Wilkinson

Denne regelen er ganske åpenbar - siden du trenger mye støtte der, vil en tynn spaghetti stripe toppen trolig ikke kunne gi all den støtten du leter etter, og det kan føre til ekstra trykk på skuldrene dine. Dessuten vil ekstra tynne striper virkelig sette toppområdet i fokus, og hvis du prøver å unngå unødvendig oppmerksomhet, velger du topper med bredere stropper, akkurat som Kendra Wilkinson gjorde.

 1. Halter kjoler gjør underverk.

Kate Upton

Kate Upton

Marilyn Monroe er en av de mest kjente big-breasted kjendiser der ute som gjorde en enkel halter kjole så kjent. En av de største fordelene ved halter kjole er at den gir tykke støttestropper til brystene og ser sensuell ut ved å åpne skuldrene og nakken, men samtidig ikke altfor seksuelt. Halter kjoler ser stilig og elegant ut og er et must-ha for alle kvinner med tydelig byste.

 1. Slim fit.

Christina Hendricks

Christina Hendricks

Baggy klær bør gjøres ulovlige - det flatter ikke noen, mer enn kvinner med stor byste, som det gjør ser enda større og bulkier ut, og gir et totalt inntrykk av uforholdsmessig figur. Velg alltid smale, klare klær, som vil understreke dine eiendeler og ditt vakre bysteområde. Christina Hendricks kjenner denne regelen, derfor vil vi aldri se henne i noe som er noen få størrelser større, og det er derfor hun alltid ser så fantastisk ut.

 1. Unngå turtlenecks.

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Dette er sannsynligvis et av de viktigste modetipsene for kvinner med store bryster. Bruk av høye nakke gir en illusjon av en "uni-boob" som ikke er smigrende i det hele tatt til noen. Derfor er det vanligvis best å unngå høye, avrundede nakke og turtlenecks helt. Dessuten kan høye nakke få deg til å se eldre og større enn du er. I stedet følg Jessica Simpson og velg en topp som ikke skjuler nakken din.

 1. Velg skudd og V-hals.

Sophia Vergara

Sophia Vergara

I stedet for å kjøpe en unflattering turtleneck, gå for en scoop eller V-hals skjorte. Å ha en skop eller en V-hals er best for store buste kvinner, da det får kvinner til å bli lengre og tynnere, og balanserer toppdelen med resten av kroppen. Bare vær sikker på at du ikke avslører for mye! Dette er tilfellet når "den enklere - bedre" -regelen fungerer best, og Sophia Vergara er antrekkets bevis på det.

 1. Bli ferdig.

Christina Hendricks

Christina Hendricks

Wrap topper og kjoler er bra for kvinner med store bryster som de skaper en fin linje mellom bysten og midjen din, og danner dermed et balansert proporsjonalt utseende og viser at du har kurver og ikke bare stor byste. Prøv en wrap maxi kjole for mer elegant og elegant utseende. Det vil forlenge kroppen din mens du tar imot din byste og skaper alle nødvendige kurver du leter etter.

 1. Velg monterte jakker.

Beyonce

Beyonce

Ingen elsker jakker mer enn kvinner med store bryster. Det er imidlertid viktig å velge riktig type jakke for din spesielle kroppsramme. Bli kvitt boxy jakker og i stedet gå for en montert som er nippet inn i livet. Fitted jakke bryter opp torso i særegne deler, med fokus på kurvene og strekker kroppen din. Det gjør kroppen din slankere og gir deg et fint timeglassformet utseende.

 1. Jo finere jo bedre.

Halle Berry

Halle Berry

Hvis du er en heldig besitter av en stor byste, er det første du bør gjøre, å kvitte seg med store, tunge, store gensere og andre strikkevarer. Selv om de er veldig trendy denne sesongen. Selv om de er så hyggelige og koselige. Problemet med en stor genser er at den gjør at du ser firkantet og omfangsrik, som du ikke vil skje. Gå for stilige tynne strikker i stedet som passer deg godt, samtidig som du holder deg varm og behagelig. Halle Berry ser fantastisk ut i sin tynne cardigan, og vi kan ikke engang fortelle at hennes bh størrelse er 34D.

 1. Hold det enkelt.

Salma Hayek

Salma Hayek

Husk regelen "jo enklere - jo bedre"? Vel, det gjelder alt, inkludert dine topper. Unngå fløser, pyntegjenstander og overdreven dekorasjoner i ditt øverste område. Hold det klart, og du vil se så fantastisk ut som Salma Hayek i dette bildet i sin enkle hvite skjorte som passer perfekt til henne.

 1. Belt det opp.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Å bære et belte med en enkel kjole, jakke eller genser, vil forandre hele utseendet dramatisk ved å heve det til det neste nivået av raffinement og stil. Samtidig kan du finne belteutfordrende og vanskelig som stor buste skaper illusjonen av en kortere midje, og derfor investerer du litt tid og penger på å finne det riktige belte for deg. Bredere belter fungerer vanligvis bedre, og for mange kvinner som skifter fokuset nærmere hofteområdet, vil det bidra til å forlenge deres midje spesielt og hele rammen generelt.

 1. lag.

Kat Dennings

Kat Dennings

Kvinner med store bryster kan finne det utfordrende å finne klær av riktig størrelse. På grunn av din store byste, kan du ende opp med å få noe til en størrelse for å imøtekomme for det. Løsningen er lag. Myk draping og rette stoffer virker mirakler. Bland og match din kjole med en strukturert cardigan eller jakke for en fabelaktig effekt av en tynnere kropp. Det fungerer for Kat Dennings, og det vil definitivt fungere for deg også.

 1. Enkeltbrystede jakker.

Lara Stone

Lara Stone

Hvis du har et større bysteområde, hold deg til single breasted i stedet for dobbel breasted jakker. Dobbelbrystede jakker legger unødvendig masse i brystet, mens single breasted stiler kan ha en slankende effekt på hele kroppen din. Lengre jakker og cardigans vil fungere godt for høyere kvinner, og hvis du er kort, velger du en jakke som rammer hip og ikke glem å bære hælene.

 1. Fargespill.

Monica Bellucci

Monica Bellucci

Den berømte regelen om at mørkere farger gjør at du ser mindre ut, fungerer bra når det gjelder stor byste. Tegn en skikkelig distinkt linje mellom topp og bunn for å forbedre ditt generelle utseende og velge mørkere farget topp og lettere bunn. Et annet triks kan være å velge lysere og større mønstre for bunn og mindre monokromatiske utskrifter for din topp for å skape nye proporsjoner mellom nedre og øvre deler. Monica Bellucci stil er en perfekt representasjon av en kunst av å spille med riktige trykk og mønstre.

 1. Den rette vesken.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Å velge riktig størrelse vesken kan ha en enorm effekt på utseendet på bysten din. Velg mellomstore og store håndvesker, da disse gir en følelse av balanse. Tiny eller kompakte poser kan ytterligere overdrive utseendet på bysten din og kan få deg til å se større ut enn du er.

 1. Fokus på bunnen.

Ashley Graham

Ashley Graham

Hvis du har noe enklere på toppen og noe mer sofistikert og oppmerksomhetsfargende på bunnen, vil du skifte fokus fra den store bysten til underdelen. Godt tips hvis du er syk og lei av alle som stirrer på brystene dine.

 1. Få det skreddersydd.

Annabelle Dexter Jones

Annabelle Dexter Jones

De fleste masseklærne er tynne kvinner, og det antas at hvis en kvinne har større byste, vil resten av kroppen bli stor også. Det er ofte ikke tilfellet med mange storbrystede kvinner, og som en følge de ender med en haug med klær som er stramme i deres bysteområde og store på deres midje. Hvis du har klærstykker som du elsker, men som er baggy og ikke smigrer alle dine kurver, må du skreddersy det. Det kan koste ekstra for å få dette gjort, men det er definitivt verdt det.

 1. Skjerf det opp.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Scarfs og pashminas er dine beste venner. Det er veldig enkelt å lage et helt nytt utseende, bare ved å ha på seg et nytt skjerf hver dag. Husk å unngå begge store store skjerfene som vil gjøre din synes større og tynne silkeaktig som vil gå seg vill. Se etter noe middels størrelse som samsvarer med omfanget av ditt unike utseende.

 1. Si nei til overexponering.

20 mote tips for store buste kvinner

Carla Gugino

Hver kvinne vil finne seg selv rettet mot hennes blikk på et tidspunkt i livet, mer en kvinne med store bryster. Uansett hva kommentaren er, ikke vær oppmerksom på det og fortsett med livet ditt. Samtidig, husk å ikke overexponere deg selv med å avsløre klær. Du er en person og ikke et sexobjekt!

 1. accessorize.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

Unngå halskjeder som slutter på bustline og de som er altfor lange, da de vil henge busten din som en stor sving. Hold deg til korte uttalelse halskjeder og øredobber. Noe tydelig vil understreke din vakre splitting og samtidig trekke oppmerksomheten fra brystene til halsen og ansiktet ditt.

Disse tipsene vil hjelpe deg til å føle deg trygg og fantastisk hver dag. I alle fall, husk å være deg selv. Fortell deg selv at du er fantastisk hver dag, fortell deg selv at du elsker brystene dine. Og husk også at regler er laget for å bli ødelagt.

Leave A Comment

67 + = 69