10 mote tips for kvinner over 40

Hvis du er kvinne over 40, må du vite at denne alderen er stor - du har fortsatt ungdommens skjønnhet og en sofistikert og stil i din alder. Nøkkelen til å bruke fordelen av din alder er å følge noen enkle regler som vil hjelpe deg til å holde deg sexy uten å etterligne teenage-stiler, for når kroppen din endrer seg, bør også klærne dine.

  1. Ikke kle deg for ung.

1

Ditch miniskjørtene for noe mer elegant og mer elegant. Det er ironisk at dressing yngre ikke gjør at du ser yngre ut; Faktisk gjør det at du ser eldre ut enn du er. Hvorfor? Fordi å ha på seg noe designet for tenåringer, skaper en ubalanse mellom utseendet ditt og antrekket ditt. Ta en titt på Catherine Zeta-Jones, som i en alder av 45 holder er enkel, stilig og alder-passende.

  1. Ikke kle deg for gammel.

2

Noen ganger følger kvinner den første regelen så omhyggelig at de går til andre ekstreme og finner et sted bestemors sko og cardigans. Glem de granny-elementene i minst tretti år, du er ikke en bestemor ennå (selv om du allerede har barnebarn). Cate Blanchetts grå jumpsuit er et godt eksempel på hvordan du kan alder i stil.

  1. Ta vare på håret ditt.

3

En kvinne i 20-årene kan trekke seg av en enkel frisør og alt hun trenger å se bra ut er en vask og en børste. En kvinne i 40-årene trenger å ta ekstra vare på håret hennes, siden det umiddelbart gjør at du ser yngre, mer sofistikert og elegant ut. Ta ekstra ti minutter å style håret ditt. Få en ny kutt regelmessig. Kan du fortelle Kate Beckinsale er 41? Hennes hår gjør henne til å se minst fem år yngre.

  1. Kjenn din type.

4

Det er viktig at du ved 40-års alderen kjenner kroppen din og hudtype og velger stiler og farger tilsvarende. Vær imidlertid alltid oppmerksom på at hudtyperen din kanskje endrer seg litt fra når du var 30, så revidere de nyanser du hadde på deg til nå. Du vil kanskje gå lysere eller endre fargepaletten; det er derfor ikke vær redd for å eksperimentere og prøv nye ting. Du kan bli hyggelig overrasket over å finne ut at denne skyggen av rød faktisk passer deg perfekt. Spesielt med signaturen din røde leppestift.

  1. Gå stilig. 7

Ikke kjøp trender, butikk stil. Forty er en god tid å finne din personlige stil, å lære hva som passer deg best, å lage dine egne regler og følge dem. I stedet for å gå hip, investere i tidløse smykker og håndvesker, som vil hjelpe deg med å utvikle ditt signaturutseende, som for eksempel 42-åringen Gwyneth Paltrow gjør.

  1. Bli inspirert av kjendiser din alder. 5

Se på filmskuespillerinner du liker og følg deres utseende uten å kopiere det. Jennifer Lopez, Halle Berry, Lucy Liu, Jennifer Aniston ser alt bra ut i deres firserier. Det er ingen grunn til at du bør se verre ut enn noen av dem.

  1. Sminke!  6

Har du brukt den samme paletten de siste ti årene? Husk at huden din endret seg, og det gjorde også sminkeregler og trender. Hva var i vogue for ti år siden og så bra ut på deg, nå vil bare avsløre din alder og utdaterte preferanser. Videre, hvis du aldri brukte sminke, er det nå på tide å begynne å gjøre det, siden din naturlige skjønnhet kan bli litt bleknet med alderen. Ikke undervurder kraften i sminke. Nøye valgt og anvendt, vil det understreke skjønnheten og gløden. Heidi Klum ville se veldig vanlig, har hun ikke brukt sminken hennes klokt.

  1. Fokus på skuldre og ben.

8

Med alderen kan brystet og nakken bli rynket og mindre glatt, så det er nok tid til å dekke dem med litt fint tilbehør. Når det gjelder beina og skuldrene dine, er de langsomt å alder, og derfor kan du alltid vise dem. Selvfølgelig spør jeg deg ikke om å ha på meg minis, men å ha en fin blyantskjørt vil fungere bra for kvinner over 40 år.

  1. Handle i butikker som passer for din alder.

9

Du elsker Forever 21? Flott, foreslå at datteren din skal handle der. Din nisje er allerede annerledes. Det er mer sofistikert. Det er imidlertid feil å tro at over 40-mote gir bare enestående shoppingopplevelser. Budsjett butikker som Asos, Banana Republic, og Mango tilbyr stort utvalg av antrekk for kvinner i sine førtiår også.

  1. Bruk lag.

10

Undervurder ikke kraften til layering. Enkle silhuetter blir mer komplekse og visuelt stimulerende, leker med lagene og bare være kreative!

Følg disse enkle reglene, og du vil se og føle deg bra om deg selv og aldri ha et øyeblikk av motvilje på nytt igjen. Og husk: alder er bare et tall!

(alle bilder hentes via pinterest)

Leave A Comment

79 − = 77