Какво да носите в бара

Излизането в бара не трябва да бъде толкова предизвикателно, колкото изглежда, има различни видове клубове, барове и танцови стави, от които можете да избирате, и всички те изискват да разгледате внимателно вашите екипи. Можете да отидете на крайния маршрут и да носите възможно най-малко дрехи, но това често прави момиче да изглежда отчаяно или лесно. Ако това не е ваша цел, нека да разгледаме някои други опции.
Колкото по-спокойно и удобно се чувствате, толкова по-забавно ще имате, затова не се опитвайте да избирате нещата в твърде малки размери или постоянно се коригирате, защото дразни кожата ви.
Няколко съвета. Първо, не забравяйте да носите обувки, в които можете да влезете, особено ако планирате да пиете (или да танцувате), нищо не е по-неудобно от това, че се преплитате над собствените си обувки, че едва можете да ходите трезви. Второ, нощта е, когато можеш да се натовариш с грима за очите, така че ако искаш да експериментираш, сега е времето да се измъкнеш от нея.

  1. Сладко момиче.
Риана

Риана

Една колоритна или обикновена бебешка рокля за кукли, с косата си надолу и естествено изглеждащ грим е чудесен начин да крещя "Аз съм тук, за да се отпуснете и да се позабавлявате". Сдвоете го с някои секси сандали или помпи.

  1. Сладък забавно.
Тейлър Swift

Тейлър Суифт

Сладките малки летни рокли винаги са и победители, можете да изберете дантела, пайети, дори дамски рокли работят. Сдвоете го с някои високи токчета, малка чанта и го подправете с бижута или с някои цветни или сладки гримчета за очи. Например, поклон на здравей коте на клепача ви работи с по-ежедневен костюм, за да го подправят и да вика "очарователен".

  1. Светлината искри.
Бионсе

Бионсе

Винаги ли искахте да носите пайети? Нощта и клубът са точните времена, за да издърпате тези пайети отгоре и кльощави дънки, които винаги сте искали да се сдвоите, но нямаше къде да го носите. Или помислете за рокля от пайети, ако сте избрали сребро например, можете да го сдвоите с тъмни обувки и грим с тъмно око с малко черно кесийка. Можете дори да поставите пайети на очите си, за да съответстват на вашия екип.

  1. Дантелена дантела.
Кейт Moss

Кейт Мос

Дантела също е популярен вариант. Уверете се, че всички ваши бита са покрити, където дантелата е прозрачна. Използвайте капаци за зърното, за да не показвате нищо неподходящо по време на танци или пиене. Жан покрити токчета, или кафяви сандали работят чудесно с дантела рокли. Подходящите стилове на прическа също изглеждат хубави, с изключение на роклите на раменен стил. Обмислете да направите черно димче.

  1. Мулен Руж.
Ирина Shayk

Ирина Шайк

Bustier стил върховете работят чудесно с разнообразие от дънни избора, дънки, поли, или дори дантела или кожа. Сдвоете го със силни сандали, чанта за ръка и неутрален грим, а фокусът ще бъде върху вашето облекло. Ако вашият костюм изглежда малко изящен и искате да добавите нещо вълнуващо към него - гримът е начинът да го направите. Отидете интензивно с грима за очите си, черното очна линия с какъвто и да е цвят съвпада с вашето облекло и цвят на очите, а след това го украсявайте с помощта на декол за око.

  1. небрежен.
Роузи Huntington-Whiteley

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Ако искате да изглеждате случайно, но носете рокля, рокля с тениска, с чорапогащи или гамаши е добър избор. Свържете го с чифт ботуши, или дори с Келдс. Вие ще искате да използвате големи парченца бижута, за да го обличаш. Една торба, която работи над рамото, работи добре и с това облекло, и правиш твоята по-фина, тъй като това облекло не крещи "парти момиче", казвайки: "Аз съм тук, за да изляза".

  1. Кожа шик.
Kendall Jenner

Кендъл Дженър

Кожата също е забавна. Имате разнообразие от възможности за избор в панталони, поли и върхове. Но за да отидете на бар, момиче момиче вид може да бъде забавно. Отидете крайни и правете голяма коса, големи обеци и здрави панталони. Върхът ви трябва да е нисък, или разкриващ се или стегнат, за да издърпа тази външност. Тъмните очи грим, с червени устни може да бъде забавно също. Сдвоете го с някои високи ботуши на коляното или с наклонени токчета. Кожени произведения са чудесни за криви фигури; това е добър избор, за да покажете вашите криви.

  1. Удебелен мини.
Miranda Kerr

Миранда Кер

Минишеските костюми също винаги са добър избор. Те правят краката ви дълги и могат да бъдат снабдени с различни върхове. Ако не се чувствате удобно с върховете на кожата, това е добър избор, защото полата ви може да бъде по-стегната и върхът ви може да бъде по-свободен и да балансира външния вид, който вървите. Черното е винаги добър избор, тъй като изглежда като отслабване, но можете също така да сдвоите дънкова мини пола с дантела или цветна връх вместо това. Просто се обличаш с платнена пола / връх с бижута, чанта и някои секси обувки вместо това. Висока опашка за пони, розови устни и по-неутрален грим за очите са победители, вашият костюм и бижута ще бъдат вашето внимание тук.

Сега всички сте оборудвани за следващата си вечер.

(всички изображения се намират чрез pinterest)

Leave A Comment

12 + = 14