Какво да носите с гамаши

Калците са важна част от всеки дрешник на модното момиче. Въпреки това, може да е предизвикателство да успеете да ги облечете поради тяхната трудна природа: гащите не са нито панталони, нито чорапогащи. Ето защо е от съществено значение внимателно да се обмисли какво да се сдвои с тях, за да се избегне появата на недостатъчно подтиснатост. Тези 10 полезни съвета ще ви помогнат да получите вдъхновение, когато избирате какво да носите с гамаши. Само не забравяйте да се уверите, че гащите ви се поберат перфектно и те не са твърде стегнати или твърде свободни. Калъфи, които са твърде стегнати, може да наподобяват пижами и козметични костюми, които са твърде свободни, може да не са ласкателни за краката ви.

  1. С основен бутон.

1

Кожените гамаши ще бъдат чудесни за този външен вид, но всъщност всякакви черни копчета могат да се носят с класическа кожена риза. Резултатът е бизнес случайни и готови за дълъг ден в офиса. Този външен вид дори ще е добър за интервю, в случай че търсите работа в творческа област. Просто се уверете, че аксесоарите съвпадат един с друг за максимален професионален външен вид и полагайте допълнителни грижи, когато избирате обувките, за да отидете с екипажа.

  1. С една свободна рокля.

2

Един от безкраен хитове. Рокля, печат, дантела или обикновена трикотажна рокля ще придобият нов, различен външен вид, когато се сдвояват с колани. Отидете за черни през деня и ги изменяйте за нещо блестящо за една нощ.

  1. С тату.

3

Това не е лесен поглед, за да издърпате, но резултатът ще бъде абсолютно си струва! Сдвояване на тоалетка с обикновени копчета за абсолютна френска социалистическа шик и изтънченост. Сдвояване на екипировката с удебелени прикачни принадлежности, за да изглеждате добре. Не се страхувайте да отидете на ярка пола, за да подчертаете вашето джой-де-вивр настроение и светът около вас ще вибрира с нови светли цветове.

  1. С козина.

4

Този външен вид е чудесно за студено време, когато все още искате да бъдете бизнес-подобни и професионални и традиционните бизнес екипи не изглеждат така вълнуващи. Просто се уверете, че преди да се появи в кабинета си, те ще бъдат наред с вас, облечени с гамаши. Излишно е да казвам, че вашите колани трябва да са черни или земни тонове, за да говорят, а не да крещят.

  1. С туника.

5

Един от най-лесните изглежда да издърпа. Това е случайно, е спокойно, това е много традиционно и е просто. Въпреки това, с подходящ избор на обувки и смели аксесоари, това може да превърне целия ви стил в шик и изтънчен.

  1. С много слоеве.

6

Всички козметични кожи - кожени, отпечатани, блестящи и подплатени - определено ще изглеждат най-добре, когато са смесени и съвпадащи с много слоеве на върха. Това е страхотно облекло за момичета, които обичат да експериментират и да опитат нови външности. Комбинирайте дъна с печатна риза и голям шал, добавете към това голямо яке и слънчеви очила. Голямото нещо за този външен вид е, че можете да промените само един елемент в цялото си облекло, за да получите напълно нов облик.

  1. С мини рокля.

7

Някои момичета наистина не се чувстват добре облечени в мини. Точно когато гайдата идват за спасяване и се превръщат в перфектен мач за смела рокля. Вие ще изглеждате секси и горещи, без да се обличате предизвикателно и това ще ви накара да се откроите. С подходящ чифт обувки, всички очи ще бъдат върху вас!

  1. С джуджета.

8

За уютен спортен чифт гамаширащи джобове. Джойстикът трябва да покрива бедрата Ви (или поне да се удари в средата на тазобедрената става) и да бъде с един или два размера по-големи от Вашия размер, за да балансирате краката и да създадете завършен вид. Оглеждането на подковани е най-големият риск при носенето на гамаши вместо панталони.

  1. С извънгабаритни палто.

9
След като сте прочели всички тези съвети, все още не сте сигурни дали коланите са добра идея за студено време? Страхотната новина е, че можете да носите костюми през есента или зимата, ако поставите хубава уютна козина. Едно прекалено голямо палто ще ви затопли и ще ви направи по-тънки краката.

  1. С чорапи.

10

Да, можете да носите ботуши с чорапи! Просто се уверете, че съответствате на чорапите си с останалата част от вашето облекло. Отидете на различни нюанси на една и съща цветова схема и не забравяйте да носите хубави комфортни обувки.

Калъфите са изключително гъвкави и са чудесни за момичета от всякаква височина и размер. Ето защо ги обичаме толкова много! Калците не трябва да са черни. Животински отпечатъци, фънки шарки, ярки цветове - изборът е ваш. Просто имайте предвид това просто правило, когато носите гамаши: горната част трябва да е достатъчно дълъг, за да ви изглежда завършен. Експериментирайте с тях и ще изглеждате чудесно през цялото време!

(всички изображения, идващи от pinterest)

Leave A Comment

67 + = 70