Как да се облича за вашия тип тяло

Сигурен съм, че всички знаем как е, когато виждаме модел или манекен, носещ костюм, когато става въпрос за нас, опитвайки се да изработим точно същите дрехи за себе си. Външният вид изведнъж изглежда съвсем различен. Може би ни прегръща твърде много в талията или торбичката нагоре внезапно се удавя, може би вълнуващата деколтека ни изобщо не ни ласкае, или просто издутата пола не работи. Искам да кажа, че екипировката изглежда по различен начин от човек на човек по една или друга причина, дори ако участващите са технически същите дрехи.

Но все пак не става въпрос за размер, нали? Става въпрос за форма! Може да имате най-красивото тяло в света, но ако се обличате неправилно, всичко, което е привлекателно за вас, изведнъж ще се загуби. Имайки предвид това, може да е объркващо да знаете точно каква е тялото ви и как да се обличате за нея. Никога не се страхувайте, аз съм тук, за да ви представя фактите и, разбира се, някои добри старомодни съвети как да се обличате за вашия тип тяло!

Круши във форма

Формулите с форма на круши са по-дебели от дъното, което означава, че жените с този тип тяло обикновено имат тънки рамене и гърди, но се разширяват под талията. Техните бедра, бедрата и бедрата ще бъдат доста широки. Най-добрият начин да се обличаш, ако имаш крушообразно тяло (известно още като камбанче) е да намериш дрехи, които да балансират твоята фигура. Дрехите, които дават илюзията за разширяване на бюста или раменете ви, ще бъдат перфектни, но можете също да опитате хип скитник туники и поли.

0347b04de2eecb3314a6be1a3c91e3c2

Ябълки в тялото

Жените с ябълковидни тела имат кръгли, често големи, еднакви бедра и гърди, без между тях. Те нямат определение за талията, което да изглежда така, сякаш талията е със същата ширина като бюста и бедрата. За да противодействате на това, опитайте да носите багажни, плаващи дрехи, особено когато става дума за рокли и върхове. Тънък колан около кръста ще направи чудеса, за да изглежда, че имате талията, просто не забравяйте да не сте прекалено стегнати или вашите криви ще изпъкнат твърде много. Дънки от прав крак също ще изглеждат така, както бихте могли да имате широки хълбоци, които краката ви ще намалят до глезена. Добавете чифт токчета, за да привлечете вниманието към тънките глезени и крака.

a9758553e710968da3e63dbdd73fa39c

Колони в тяло

Жените с колонно оформени тела са склонни да са високи и не са склонни да се поддават на много криви. Те са много нагоре и надолу с дълги крака и прави линии на талията. Ако това звучи като вас, тогава поздравления - можете да носите почти всичко! Няма тип дрехи, за които се препоръчва да се избягвате, така че се чувствайте свободни да се обличате, колкото искате! Едно нещо, което бихте искали да опитате обаче, е да носите дрехи, които се впиват в кръста, за да ви даде илюзията за криви.

4e8f10a5d92335d2647a31fe2185a25e

Корпус във форма на тяло

Корпусните тела са известни още като виолетови тела, така че съм сигурен, че само с това можете да си представите как изглеждат те. Жените с този тип тяло са еднакво горни и долни тежки, а тялото им се изсипва в кръста. Те имат невероятни криви, които са чудесни за представяне. Ако това е вие ​​след това изберете дрехи, които наистина покаже вашите криви, за да извлечете максимума от тялото си. Широките върхове на V-образно гърло също са чудесни, тъй като това намалява влиянието на гърдите ви, тъй като често ги покрива твърде много, което ги прави прекалено големи.

86366fb506ec813fb652cb1e28a10e77

Оформени във форма бокали

Чаша е друга лесна форма за картина и съм сигурен, че сте предположили, че това означава, че тези тип жени имат тънки, дълги крака и тънка талия, която се отваря на широки рамене. Шансовете са, тези жени също са високи. За да се облечете с този тип тяло, се придържайте към поли и панталони, които наистина ласкаят краката ви, тъй като те вероятно ще бъдат най-добрата ви характеристика. Не ги удай и ги скрий. За да се фокусирате от широките рамене, носете широки деколте, така че фокусът да се движи върху бюста.

1d75d0dec0d60e7a288aeb8c0a1fcbb7

Lollypop Shaped Bodies

Имайки тялото с форма на "лодка" означава, че имате тънки крака и бедра, както и тесен кръст, който се отваря в пълен бюст. С добрата диета този тип тяло става много по-изразен с възрастта. Ако това е, тогава опитайте да носите джобове или издути поли, за да балансирате бюста си. Можете също така да опитате да добавите колан около кръста си, за да помогнете на илюзията за извита талия и по-широки бедра. Ако го направите за колан, но не го правете твърде стегнат - макар че може да покаже желаната, тясна талия, то също така ще направи вашият голям бюст да изпъква и да изглежда прекалено ясно.

393c686c37d30448f3e9cadaecc6b4e9

Cornet Shaped Bodies

Това е класическият тип тяло на повечето модели. Това означава, че имате широки рамене, малки и доста плоски цици, практически без талия и малки бедра, които се простират на дълги, елегантни крака. Най-добрият начин да се обличате за този тип тяло е да подчертаете най-добрите си възможности - кльощавите дънки, които показват вашите страхотни игли и малки бедра ще работят чудеса за вас. Колан или връх, който ви забива, за да придадете външен вид на талията, също ще изглежда страхотно.

de58327aa6fd50a8a73df5482c1646e3

Ваза оформени тела

Формата на тялото на котката е наистина удължена фигура с пясъчен часовник. Това означава, че имате дълга, извита талия, пълен бюст и дълги извити бедра и крака. Това е невероятно желана фигура, така че имате късмет, ако имате такъв! Този тип тяло може да издърпа почти всякакъв тип дрехи, но наистина да покаже, че тази невероятна фигура се опитва да отиде на персонализирани дрехи. Едноклетни якета и колани и джъмпери ще изглеждат фантастично за вас. Широките, издълбаващи деколтето ще изглеждат добре, тъй като те привличат вниманието към вашите активи.

859192603e865c92c536dc770211343f

Пръстите кръстосаха всичко, което помогна! Ако вече не познавате типа на тялото си, предлагам ви да разберете, знаейки, че простият факт и как да се обличате за вашия тип тяло ще направи чудеса, когато избирате дрехи!

(Всички изображения са с произход от pinterest.com)

Leave A Comment

+ 46 = 52