20 Видове стилове на мода

Fashion. Модата е напълно прозрачна. Това е забавно, объркващо и никога не умира. Модата от миналото все още се носят от жени в цялата страна и всеки ден се разработват нови модни тенденции. Има толкова много различни модни стилове, а ние сме измислили списък с 20-те най-изящни модела, от елегантен до готически, екзотичен до случайни и всичко между тях. 1

1. Тенденции
Да, предположихте правилно: момичето, което следва модерен моден стил, винаги е в крак с последните тенденции и вероятно опреснява гардероба си четири пъти годишно с променящите се сезони. Винаги се грижи да следи най-новите модни новини и винаги изглежда, че тя просто се е оттеглила от пистата.

22. Случайни
Когато чуете "случайни", най-вероятно си мислите, че сте "скучни"; и ежедневието моден стил наистина може да бъде НЯКОГО, но frumpy! Жените, които се наслаждават на непринудения моден стил, не избиват екзотичните и смели предмети от рафтовете. Те предпочитат по-скоро обикновена бяла чай и чифт черни панталони с координираща и модерна чанта. Целият вид е много модерен и елегантен, с допълнително докосване на елегантност.

33. Екзотични
Точно както името би описал, екзотичната мода е свързана с носенето на нещо, което никой не е виждал досега. Това е колекция от смели, загадъчни и привлекателни парчета, обикновено съставени от живи цветове и сложна бродерия, очарователни отпечатъци и забележителни бижута, които могат да се видят на мили.

44. Вибриращ
Модерният моден стил е запазен за дамата, която иска да каже "Хей, погледни към мен, свят!" Този енергичен и интензивен моден стил обикновено се отличава с диви модели и преувеличена бродерия, както и асиметрични дизайни и тонове цветове. Повечето от гардероба й ще бъде облицована със супер светли и пастелни цветове, които привличат вниманието на всички очи, без значение къде се носят.

55. Секси
Има две основни цели на секси моден стил: да привлечете вниманието на всеки мъж около вас и да покажете колкото се може повече кожа, колкото правно и човечно е възможно. Сексият стил е свързан с показването на вашите * най-добри * функции, като гърдите, стомаха и краката. Една жена, чийто стил на мода е секси, обикновено е натоварен с много мини облекла, рокля от тяло-кон, високи токчета и върхове на реколтата или ниски върхове.

66. Предварително
Предпочитаните момичета, често наричани просто "предупреждения", обичат да разказват вдъхновения от колежа гардероб. Техните закачалки са облицовани отстрани настрани с модни блузи с подходящи колани, както и поли и чорапогащи. Косата й почти винаги се наподобява с сладка лента за глава и обикновено носи очила - независимо дали наистина се нуждае или не! Този стил може да изглежда дрезгав и леко луксозен, но самият външен вид изобщо не е скъп и екстравагантен.

77. Елегантен
С елегантния моден стил, прецизността и блясъкът са от ключово значение. Жената с този тип моден стил няма да стъпи навън, без да изглежда най-добре, и обръща голямо внимание на създаването на гардероб, изпълнен с главата до петите с най-бляскавите и елегантни парчета. Тя е любовник на всички неща, които заслепят и няма да бъдат заловени без нейните диаманти и бижута, както и много изумително облекло, което прави главите да се обърнат. Тя е перфектната комбинация от изискани и секси!

88. Бохемски
Бохемският моден стил, който винаги се нарича "бохо", може лесно да бъде описан като стил, който се фокусира основно върху диви и сложни модели и екзотични текстури. Те получават по-голямата част от вдъхновението си от цигани и хипита, като създават забележителен завършек с изобилие от вратовръзка, геометрия, вериги, ресни и други очарователни дизайни.

99. Girly
Модерният моден стил най-лесно може да бъде описан като популярен стил на виното. Повечето от нейните облекла се състоят от много красива дантела, както и рогове, сърца, цветя и бледи цветове, особено розово и бяло. Тя е романтична на сърце и иска да бъде третирана като дама по всяко време. Тя очаква очарователния си принц и по този начин се украсява само с най-елегантните и прекрасни модни тенденции.

1010. Cowgirl
Не е трудно да се посочи един гал, който носи стил на момичетата! В този конкретен стил има няколко скоби, които са абсолютно задължителни за гардероба: без съмнение една очарователна каубойна шапка, обикновено в някакъв нюанс на кафяво или розово, чифт изпъкнали сини дънки със западен тематичен кожен колан, , чифт кожени ботуши и няколко бели тениски и карирани копчета.

1111. Момиче до вратата
Момичето в съседната стая. Класическият стил, който е бил в продължение на векове. Този моден стил не обръща внимание на последните тенденции и не включва нищо диво или екзотично. Тази тенденция се фокусира върху опростеността и изискаността, с елегантна чанта, къси панталони и обувки за тенис, които я правят щастлива. В края на деня тя просто иска да бъде очарователна и небрежна!

1212. Punk
Пънк модният стил е свързан с размазването и позицията на SCREAMING. Пънките обичат да носят много кожи - особено когато става дума за якета и панталони - и те няма да бъдат уловени по улиците без шипове, шипове и вериги. Те са склонни също така да се отдадат на spandex и диви животни отпечатъци, както и лента тийзи, ботуши и кльощава джинси.

1313. Артисти
Жените, които се наслаждават на стила на изкуството, са склонни да останат далеч от традиционните "тенденции" на модния свят и обичат да правят изявление с дрехите си. Често те ще бъдат създателите на собствената си мода, проектирайки и създавайки собствени блузи, шапки и якета. Всеки артистичен стил ще бъде различен за всяка жена, тъй като всеки има своя собствена представа за това, което "изкуството" наистина е. Това прави онзи особен стил на модата толкова нетрадиционен и интересен.

1414. Бизнесмени
Жената, която се облича като бизнесмена, е умна и изискана дама, която изисква и заслужава уважение от всички около нея. Тя няма да се задоволи с по-малко и е преуспяваща, която се смята за високо в обществото. Нейният гардероб е невероятно умен и смайващ, с много блейзъри и молив поли.

1515. Томбой
Томбоите са нищо друго, освен лошо; всъщност този стил лесно може да бъде описан като прост и модерен. Момичетата, които носят роклята, не обичат да носят извивки или дантели, розови или други ярки цветове. Предпочитат момчешкия вид, обикновено носят дънки с графичен чай или копче и чифт плоски обувки, които да съвпадат.

1616. Готически
Има само едно нещо, от което се нуждаете, за да създадете готически моден стил: ЧЕРЕН. Всичко за готическия стил е черно, от черна коса до черни устни, черни ризи до черни ботуши. Жените, които носят готически модни тенденции, обикновено се виждат облечени в здраво прилепнали дрехи, сложни черни рокли и тонове вериги, шпайкове, шипове и други екзотични аксесоари. Цялостният външен вид е предназначен да казва "болезнено" и "загадъчно" и това лесно се постига със супер тъмното облекло и аксесоари от главата до петите.

1717. Rocker
Рокерският стил е много гъвкав и ще се промени от човек на човек, в зависимост от конкретния тип рок, който обича. Въпреки това, независимо дали спортувате с фланелка на Рамон или тениска с металика, ще имате няколко неща: черен джин, ботуши, кожени якета и панталони, и ботуши.

1818. 50-те
Супер очарователен взрив от миналото моден стил, на 50-те години е всичко за ярки и пастелни цветове (освен ако не правите повече "пикап" тема, тогава ще носят черно и червено много често!) В очарователни мода, обикновено с асортимент от цветя и полка точки. Жените обикновено ще носят висока опашка или прекрасни къдрици с тази мода, а пудинг полите са абсолютно задължителни.

1919. 70s
Модният стил на 70-те години може лесно да се нарича "хипи", където жените оставят косите си дълги и прави и добавят очарователно малко цвете или стъбло от цветя, за да създадат естествено покритие. Гардеробът им несъмнено ще има класически супер изгорени джинси и тонове върхове и принадлежности за боядисване, както и обикновени бели тениски, които да вървят с външния си вид. Флорални модели също са често срещани в този моден стил и гримът е минимален, за да поддържа прост и естествен външен вид.

2020. Спорт
Много е лесно да опишем спортния стил на модата: това е спортен! Момичетата обикновено носят някои популярни спортни компании като Adidas или Nike и винаги ще имат обувки за обувки (или подобни обувки). Те предпочитат един прост и фин вид, който излъчва "спорт", с ясни цветове като бяло, черно и сиво, като BIG хитове. Те няма да се стремят към нещо модерно или озадачаващо и биха предпочели потници, тесни панталони и основни типове. Не забравяйте опашката да го завърши!

Има толкова много модни стилове там! Кое предпочиташ? Бихте ли някога опитали един от тези други стилове? Кажете ни по-долу!

Leave A Comment

+ 62 = 71