12 Стилове на бельо за различни типове тяло

Когато носите бельо, имате една идея: да изглеждате напълно сексапилен колкото е възможно, независимо дали го носите за парти за бельо или го подправяте с любовника си в спалнята. Каквото и да е мотивирането ви, вие искате да изглеждате мъртва великолепно във вашия избор на избор. Но какво облекло работи най-добре за вашия тип тяло?

Вярвайте или не, не всички стилове на бельо са направени еднакви. Някои стилове ще работят по-добре и ще покажат най-добрите ви функции повече от други и това е, което ще ви разбием днес!

12 Стилове на бельо за различни типове тяло

Крем форма: Babydolls и брадата Bras

Жените с круша имат тенденция да имат по-малко горно тяло с по-широки бедра и бедрата. Поради тази конкретна структура, наистина искате да добавите още няколко изблици нагоре, за да изглеждате по-пропорционални. Един лесен начин да покажете тези измамни криви е чрез закупуване на бебешко одеяло. Светлината ще направи вашите бедра да изглеждат по-малки, докато подчертавате горната половина. Ако работите с по-малки гърди, опитайте да намерите бебедал с много подложки.

Сутиени сутиени също ще работят същата тази магия на жена с форма на круша. В глупости добави някои допълнителни размери нагоре, които може да липсват с нормална дантела сутиен.

12 Стилове на бельо за различни типове тяло
Обърната форма на круша: Чеки и мечета

За разлика от крушата, обратната форма на крушата е точно обратното: с по-голяма горна половина и по-малки бедра. За да покажете тази структура в идеалния случай, вие ще искате да отидете с риза, защото те ще се затегнат около бедрата, за да добавите допълнителни криви към общата рамка. А плюш е друг чудесен избор, защото v-формата дизайн на плюшено ще акцентират най-добрите си функции в светкавица.

Форма на крилото: корсети и костюми

Ах, това прекрасно пясъчно фигурно тяло, с ВСИЧКИ извивки във ВСИЧКИ правилни места. Ако сте били благословени с фигура от пясъчен часовник, вие несъмнено искате да покажете тези женствени и направо измамни криви на тялото си. Най-лесният начин да се уверите, че вашите криви са изключителната функция, е да изберете корсет или плътно костюм. И двата стила на бельо ще се впишат в средата, като акцентират тези великолепни криви нагоре и надолу под един миг.

12 Стилове на бельо за различни типове тяло

Ябълка форма: Lacy гащи и корсети

Формата на ябълката най-вероятно ще има по-голям корем и горна половина с тънки крака надолу. За да привлечете по-голямо внимание на тялото си, опитайте да носите чифт секси дантелени бикини. Можете също така да отидете за украсени бикини, както и всякакъв вид бикини, където има много талантливи дизайни, които незабавно ще привлекат окото на щастливия любовник, с който сте.

Друг голям избор, който работи за форми на ябълки, е корсет. Докато те са склонни да привличат талията и да акцентират на бедрата, те също работят много добре при прикриването на всякакви коремни проблеми, които имат странен ефект. Ако изберете корсета, ще искате да работите с чифт токчета, за да вземете вниманието си в долната половина. Дълбоко нарязано гърло на гърдите също ще покаже тези блестящи гърди по съвсем нов начин, който не може да бъде пренебрегнат.

Бананова форма: Push Ups и High Rise Gents

Баня с форма на банан може да липсва в отдел "криви", но това не означава, че красивите им тела не могат да се възхищават! Ако се опитвате да създадете илюзия за допълнителни криви, ще трябва да направите малко повече работа, отколкото просто да хвърлите върху парче бельо.

Уверете се, че сутиенът ви има много подложки. Включването на сутиена в облеклото за бельо ще гарантира, че гърдите ви ще получат достатъчно асансьор, от който се нуждаят, за да създадат допълнителен обем.

Сдвоете подплънката си с два чифта високи бикини. Висококачествените бикини - особено когато са свързани с секси чифт токчета - определено ще покажат тези дълги, тънки и лъскави крака за нула време.

Натискайте нагоре + бикини с висока скорост = мечта за бананова форма се сбъдват, това е толкова просто!

Малки гърди: чорапогащи и бисквити

Така че не сте били благословени с много големи гърди; това е добре! Ако сте се родили с по-малки гърди, които дори няма да се появяват с подплънки, все още имате много опции, за да гледате направо спиращи дъха.

Най-добрият ти приятел ще бъде наистина нищо което привлича допълнително вниманието към вашата долна половина, особено в областта на краката. Чорапогащи правят чудесна работа при изтеглянето на окото до долната половина, особено ако са съчетани със съблазнителен булчински.

12 Стилове на бельо за различни типове тяло

По-големи гърди: Бельо

От друга страна, ако ви е дадена хубава багаж в живота, може и да го покажете! Всяко бельо, върху което решавате, трябва да бъде построено с халтер стил. Окачащата лента ще осигури на вашите гърди да се обърне внимание, което заслужават.

Краткото торс:

Намерете НИСКО ниско изкачване и това ще работи като магия удължаване на средната ви секция. Всичко високо или едно парче може да доведе до поглъщане на цялата фигура нагоре!

По-дълго торса:

От друга страна, ако люлеете по-дълго торса с по-къс набор от крака, искате да опитате най-трудно да намалите дължината на торса си и да се съсредоточите повече върху останалата част от скалата си. Всичко, което има върха на реколтата, ще свърши страхотна работа, за да покаже останалите ви функции, докато скъсявате средната си част.

12 Стилове на бельо за различни типове тяло

За всеки: Копринено бельо

Има нещо за коприна, която веднага е привлекателна, без значение каква е формата или размерът ви. Бельото и коприната просто вървят заедно като бисквити и мляко - това е вкусно за окото и всеки, който ви види носенето на коприна, веднага ще иска да ви поглъща.

Най-добрият вид коприна, който можете да носите в спалнята, вероятно е коприна, една нощ. Те са изключително елегантни с абсолютно сексуална привлекателност и почти гарантират, че вашият партньор иска да поеме пръстите си по всеки инч от това зашеметяващо бельо.

За да го направите още по-привлекателен, опитайте да носите копринената си фигура с няколко елегантни токчета, преди да роптате и да ревя между листата. Оставете косата си надолу по елегантен начин за тази женска привлекателност, която със сигурност ще изпусне устата си в момента, в който те види.

За всеки: Роб

Да, мантията може абсолютно да е част от бельото - особено ако има нещо, което дори да се крие отдолу.

Сега, определено не говоря за дебелия вълнен халат, който заставате около къщата, когато е под нулата навън. Говоря за тези къси, вероятно копринени роби, които са просто прекрасни.

По-кратките, по-секси варианти за роби са чудесен начин да покажете краката си и да дразните приятеля си, преди да ги изненадате с вкусен пакет отдолу.

Така че, продължете, направете ги да ви пожелаят и да ви пожелаят, преди дори да видят какво се крие под тази дреха!

12 Стилове на бельо за различни типове тяло

За всеки: гащи на всички дизайни

Един лесен начин да се подправят вашите взаимоотношения и да имате вашия партньор чаша с всяка стъпка е просто да хвърли на нова двойка секси бикини!

Има толкова много различни опции, от които можете да избирате, от g-strings до tongs, момчешки шорти до високо. Намерете чифт бикини, които знаете, че ще карат вашият партньор луд. Това би могло да бъде един чифт дантелен бикини, чифт вериги около тях, или дори само един цвят, който те абсолютно обожават.

Чанти могат лесно да работят на всякакви форми и размери, особено ако купувате двойка, която знаете, че вашият любовник е SURE да се насладите!

Купуването на бельо не трябва да бъде кавга. Това трябва да е забавно преживяване, което дори се забавлява, след като го носите пред любимия си! Следвайте това просто ръководство за намиране на най-доброто бельо за вашия тип тяло, така че можете да акцентирате най-добрите си функции с лекота, като в същото време скривате тези "проблемни" зони.

Каква форма на тялото имате? Какъв тип бельо работи най-добре за вашия тип тяло? Споделете ни с нас по-долу!

Leave A Comment

8 + 1 =