12 Сладко и лесно DIY ръководител уроци

Отивате на някого, за да обвържат лентата ви, едва ли изглежда като зряло нещо, което трябва да направите, докато пренебрегвате вътрешния си Блеър Уолдорф, когато става въпрос за гледане на сладко и страхотно с очарователна лента за глава е пряк не-не. Ръкохватките са просто начин на момиче да каже: "Аз съм сладък" и разбира се, различните начини, по които можете да издърпате лента за глава е вашият начин да изведете вашия стил и тук са няколко начина как.

 1. Ruffles.

1

Оръжията са класически и ще викат "елегантен", всичко, което трябва да направите, е просто да добавите парчета плат към готовата тъкан и вола, ще имате силно изработена, но лека лента за глава. Всичко, което трябва да направите, е:
Обвийте лентата за глава с лента с лепило. След това нарязани две парчета от плат 4 инча х 12 инча и след това шият една тромава надлъжно в средата на тъканта. След това добавете горещо лепило на гърба на вълните и на горната част на лентата за глава и там отидете!

настойнически

 1. Две в едно.

2

Колкото повече, толкова по-добре. Добавете още една част от дантела, която действа като лента за глава, като прилепете двата края на двете дантели един към друг с лепило и прилепете косата си с нея, независимо колко ви харесва дали е вашата коса между тези две или навън. Не само тя ще изглежда по-жива и вълнуваща, тя също ще действа силно, за да държи косата ви.

настойнически

 1. Завържи го.

3
Нека го кажеш като бизнес. Въпреки че тя ще действа супер полезно по време на натоварени дни, тъй като те са доста лесно да се направи, те също ще играят ключова роля в задържането на дизайн по време на ветровито, дъждовни дни.
Просто вземете плата за лентата за глава и я сгънете наполовина. След това сгънете горния край надолу, така че да имате четири слоя плат. Нарежете ги и отворете двете парчета. Използвайте зигзагов шев и шийте 1/4 "отстрани и след това завържете двоен възел. Можете също така да използвате малко лепило под краищата на възела, така че те да не флопват много.

настойнически

 1. Прекланям се.

4

Лъкове, о, лъкове. Те са просто най-простият начин да се каже, че 50-те години са най-добрите времена. Когато всички са 21-ви век, какво може да бъде по-учудващо, отколкото да се измъкнеш от 50-те години? Ето как:

Нарежете две парчета плат (триъгълна форма на двата края) и след това завържете върха на върха в един възел. Измерете дали ви приляга или не и след това изрежете еластичния с този размер. Използвайте тези еластични вътре, за да зашиете единия край на този плат до другия край на плата и свършете!

настойнически

 1. Сатен цветя.

5

Кой не обича цветята? Те са толкова мирни и женствени!
Започнете с 6 парчета сатен материал за всяко цвете от голяма до малка. Използвайте запалка (бъдете сигурни!) И малко разтопете краищата, които малко ще ги къдрят. Добавете малките на върха на големите и след това, когато цветът е готов, добавете лепенка лепило в средата на най-горния плат и добавете няколко мъниста. Щом свършите, лепете ги в лентата за глава и да, изглеждате точно като цвете.

настойнически

 1. плисе.

6

Плейдингът е забавен и елегантен сам по себе си, докато яздирането е просто бонус! Всичко, което трябва да направите, е да изрежете плата и зиг-заг бод на интерфейса. Сгънете го наполовина и завъртете ръба. След това зашийте плисетата, като ги сгънете под всеки сантиметър или ги зашиете. Сега сложете еластичния слой между филцовете и плисетата и ги залепете.

настойнически

 1. Отиди Бохо.

7

Носете Coachella с вас, като вземете няколко вериги, подредете ги във форма V и прикрепете една верига към всяка част от вашата пластмасова лента и WOW!

настойнически

 1. Близнак.

8

Оформянето винаги е опция и правенето на косата вече е направено. Така че този път, отидете на лентата за главата чрез:

Сгънете плата си наполовина и шийте дългия отворен край. Свържете 2/3 парчета и ги залепете. Нарежете края и прикрепете еластичния към него. Плъзнете "тръбата" така, че да покрие еластичната. Лесно, тъй като те идват!

настойнически

 1. Листа.

9

Ако цветя, тогава защо не напуска? Донесете есента предварително и направете листовата лента, като изрежете два, три цвята от плат в оформени форми и ги зашийте една към еластичната, а другата върху нея, но разбира се не я припокривайте, давайки ви вид листа, падащи надолу!

настойнически

 1. пайета.

10

Донесете тази вечер вътрешната си бляскава момиче с тази двуетажна лента. Всичко, което трябва да направите, е да купите нишка от тъкан, която е обкована, да я срежете в права линия и да я залепите в лентата за глава. настойнически

 1. Сатен скъпоценни камъни.

11

Вземете дълъг парче сатен и го сгънете наполовина. Шиете отворената страна и поставете еластичната част между нея. Веднъж надолу, я измерете на главата си и съответно зашийте краищата. Добавете парче от бижу или парче със скъпоценни камъни към сатен с лепило и воала!

настойнически

 1. Сватбена магия.

12

Завършвайки го с големия ден, изглежда! Направете крайната лента за глава за най-красивия ден, като:
Вземете лента за глава, обвийте я с тъмен плат, бял, ако отивате по традиционния начин. Вземете парче плат и го срежете на квадрат. Изсипете ги в цветна форма и ги завържете в средата, като държите двата края на възела отворени, така че да можете да ги свържете с лентата. Добавете перо или мъниста, за да го направите елегантен и кой трябва да изчака големия ден? Носете го сега!

настойнически

Leave A Comment

93 − = 87