Top 20 tunnetuimpia rantoja maailmassa

1.) Bottom Bay, Barbados

Tämä on erittäin seesteinen ranta, joka on paljon suosittu useimmilla muilla rannikoilla, jotka Barbadoksella on tarjota. Tietenkin tämä johtuu pääasiassa siitä, että Bottom Bay on ohjannut selkeämmin nykyaikaisempia kuin useimmilla muilla naapureillaan. Joka todella jättää sen olemaan paljon luonnollisempi paikka ja täynnä makeaa, puhdasta rauhaa.

http://weheartit.com/Barbados_Travel

http://weheartit.com/Barbados_Travel

2.) Cape Maclear, Malawi

Mahtavaa järven reunalla, nimeltään Lake Malawi, sijaitsee ylellinen rantahotelli Cape Maclear. Vierailijat, jotka ovat täällä, nauttivat aina itseään. He voivat saapua ja löytää itsensä melontaa rannalla hainsaavilla vesillä, he voivat uida täysin rauhassa ja tämä valtameri kaltainen järvi tarjoaa joitakin hienoimmista snorklausta kokemus.

malawianstyle.wordpress.com

malawianstyle.wordpress.com

3.) Margaret River, Australia

Surffailla, kuten Margaret River'silla, kuinka vaikeat surffaajat eivät rakasta tätä rantaa? Lisäksi surffaajien kuormituksen lisäksi jokainen, joka nauttii rannalla sijaitsevista vesistä, on myös nauttinut miellyttävästä ja arkailusta ilmastosta. Kallisarvoiset valkeat hiekkarannat täyttävät rannat hemmottelevat jalat ja luonto antaa sinulle unohtumattoman pedikyyri. Jos et mene, älä unohda käydä eräässä viinitilasta ja kokeile jotain ehdottoman suussa juotavaa viiniä.

nanchangkiss.com

nanchangkiss.com

4.) Boulders Beach, Kapkaupunki

Sulje silmäsi ja koota kuvasi pään sisällä ... Kuvittele itsesi hitaasti pelatusta kohtauksesta, joka ilahtui iloisesti noin 3000 pingviinin nähtävyyksistä, jotka lähtevät kohti Bouldersin hiekkarantoja. Kuvitteletko sitä? Ei ihme, että tämä ranta on niin rakastettu.

weheartit.com

weheartit.com

5.) Whitehaven Beach, Australia

Queensland, Australia esittelee tämän todella upean rannan Whitsundaysaarten kansallispuiston rajoissa. Vaikka eteläpäässä istuu leirialue, kävijöiden on kirjauduttava sisään ennen matkaa, ja he voivat tavata vain Whitehaven-rannan hämmästyttävän upeita nähtävyyksiä vain muutaman tunnin ajan - mikä, jos ajattelet sitä, on lähinnä kuin mikä tahansa muu kansallispuisto siellä.

http://weheartit.com/notonlyphotos

http://weheartit.com/notonlyphotos

6.) Venice Beach, Kalifornia, USA. 

Yhdysvaltojen länsirannikon reunalla sijaitsee Venetsian rannan erittäin vilkas, ei koskaan tylsää rantatietä. Se on melkein kuin jatkuva, 24-7-karnevaali sielläkin. Tämä ranta ei enää koskaan huvittaa niitä, jotka kulkevat sitä pitkin. Todella jännittävä ja kaunis (etenkin auringonlaskun ja auringonnousun aikaan) nauttivat parhaiten matkasta tähän jännittävään SoCal-rannalle.

http://weheartit.com/bloodsuckeer

http://weheartit.com/bloodsuckeer

7.) Balos Beach, Kreikka

Tämä on kuva-täydellinen ranta Kreetalla, ja se tunnetaan pääasiassa upeasta elävyydestään ehdottomasti parhaimmillaan. Monien muiden värikkäiden pastellilaitteiden ohella odottaa myös häikäisevää turkoosista merta ja pehmeä, valoisa hiekkaranta.

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

8.) Warwick Long Bay, Bermuda

Tämä kaunis ranta hiljaa huutaa rentoutumista ja vierailevat ovat hukkua, mikä näyttää olevan todellinen rauhallisuus. Se voi olla hämmästyttäviä vaaleanpunaisia ​​ja oransseja auringonlaskuja horisontissa tai se voi olla tuoretta trooppista ilmaa virkistävä auringosta auringossa ... Kummassakin tapauksessa, riippumatta siitä, mikä se tuo sinut sisään, on ehdottomasti ansaittava sen suosio!

bermuda4u.com

9.) Crane Beach, Barbados

Upea korallihiekka, jännittävä ja hauska aktiviteetti boogie-lennolle ja täydellinen seesteisyys, jota on vaikea löytää mistään muualta ... Tämä on mitä odottaa sinua tällä ihastuttavalla valkoisella hiekalla täytetyllä Barbadoksen rannalla. Tämä on toinen suosikki monien keskuudessa. On vaikea löytää toista paikkaa, joka muistuttaa tätä aurinkoa kaunistettua kauneutta.

escapefromamerica.com

escapefromamerica.com

10.) Tulum Beach, Meksiko

Meksikon alueella sijaitsevan suuren kallion reunalla on todella muinaisen Maya-historian rauniot. Nähtävyydet Tulum on tarjota jättää sinut täynnä kunnioitusta. Ei vain sitä, mutta siinä on melkein smaragdin kaltaisia ​​vesiä, jotka odottavat aina poikkeuksellisen kallion takaa tuleville ihmisille ja kokeilevat hämmästyttävää sukelluskokemusta sen jälkeen, kun he näkevät näkymän toisin kuin muut.

http://weheartit.com/xcharlotteg

http://weheartit.com/xcharlotteg

11.) Bora Bora, Tahiti 

Tämä Tahitian ranta on paratiisin määritelmä parhaimmillaan. Kahdeksantoista metrin päästä tämä upea ranta käärii sinut täydelliseen, upeita hiekkarantoja ja hiljaisia, rauhallisia rantoja, jotka auttavat sinua todella rentoutumaan täydelliseen potentiaalistasi.

http://weheartit.com/Bethany97

http://weheartit.com/Bethany97

12.) St. Bartin Karibianmeri

St. Bartin näyttävät täyttävän kukin kävijöistä täydellisellä houkuttelevalla, ilahduttavalla tunnelilla, joka on täynnä tyylikästä tunnelmaa. Tämä ranta miellyttää gracefully joku, joka viihtyy herkullisilla ranskalaisilla herkkuilla ja puhtaalla nautinnolla parhaimmillaan.

http://weheartit.com/marytavares

http://weheartit.com/marytavares

13.) Champagne Beach, Vanuatu

Tämä on kirjaimellisesti täydellinen ranta istua alas ja pop korkki pois pullo kuplivaa. Ranta sai nimensä matalista aalloista, jotka näyttävät alkavan syttyä kun vuorovedet ovat matalat. Näyttää siltä, ​​että olisi mahtavaa katsella, eikö? Oi, se on! Erityisesti on nähtävää, kun aurinko alkaa laskea horisontin yli. Tuo on silloin, kun vaaleanpunaiset taivas hohtavat pois näistä samppanjaa kuten aaltoja, mikä luo merkittävän näky.

Google.com/Images

Google.com/images

14.) Kauna'oa Bay, Havaiji

Aloha! Tämä upea paikka vie puolikuun erittäin yllättävän muodon. Kauna'oa-lahti ei ole koskaan paikka, jossa ei ole valaistuja palmuja ja täydellistä hiekkaa. Se on erittäin suosittu kohde Havaijilla ja niillä, joilla on ollut ilo menossa, on erittäin hauskaa ja löytää ylivoimainen rauha snorklaamalla tai jopa vain auringossa.

Google.com/Images

Google.com/Images

15.) Perhentian Kecil, Malesia

Alueella on kaksi Perhentian saarta. Kecil antaa meille upean Long Beachin ja upean Coral Beachin. Nämä rannat siunatko kävijöitä lohdullisella ja seurustelevalla ilmapiirillä ja rentouttavilla paikoilla lounge-tilassa ja ruokailla.

tripadvisor.com

tripadvisor.com

16.) Gardener Bay, Galapagossaaret

Voit vierailla tällä ihastuttavalla rannalla ja rentoutua hiekkarannan ohella suloisten merijonojen ohella! Ei vain teet uusia ystäviä rannalla, mutta sinusta voi tulla silmuja manta-säteillä sielläkin. Kuinka hauskaa!

discovergalapagos.com

discovergalapagos.com

17.) Rabbit Beach, Lampedusa Sisilia, Italia

Oletko koskaan halunnut tarkastella meri-kilpikonnan munien haudottamista? Ei lupauksia, mutta voit vain täällä Rabbit Beachilla! Nämä suojatut eläimet pudota pois joitain söpöjä pieniä muniaan aivan rannalla niin, että ne voivat kasvaa ja lopulta alkaa kuoriutua. Lisäksi et halua jättää tämän rannan hämmästyttävää ympäristöä. Kauniit valkoiset kalliot ympäröivät tätä erityistä paikkaa ja antavat sinulle unohtumattoman vierailun.

touriminitaly.info

tourisminitaly.info

18.) Anse Source D'Argent, Seychellit 

Anna varpaasi turmeltua korallipunaisten hiekkarantojen kirkkauteen tässä ylellisessä rannassa. Voit juhlia silmiäsi kuluneiden, mutta äärimmäisen henkeäsalpaavien graniittikivien ympärille, jotka ovat taustalla aivan turkoosi värisen meren vieressä.

blogspot.com

blogspot.com

19.) Hamptons, New York

Tämä melko kuuluisa kohde on yhteinen lomanviettopaikka, kesäasuntoalue ja puhuttu kansan keskuudestaan ​​varakkaimmista (varsinkin New Yorkieistä), koska se on aina niin iloinen ulkonäkö kauniilla rannoillaan, ensiluokkaisilla lomakohteilla ja helpolla pako-reitillä N.Y.C.

waitinginthehamptons.blogspot.com

waitinginthehamptons.blogspot.com

20.) Navagio Beach, Kreikka

Muuten tunnettu tunnetusti "Shipwreck Beach". Tämä ranta ansaitsi tunnetun nimen väärällä tavalla. Suuri alus oli haaksirikkoutunut rannalle ja laivaa pidettiin yhtenä salakuljetuksena. Voit tutustua tähän historiaan ja jopa kiivetä hylyn sisällä!

tumblr.com

tumblr.com

Leave A Comment

19 − 9 =