Hvordan lage Starbucks Iced Coffee

Uten Starbucks kan det være litt mer enn vanskelig å komme seg gjennom de hektiske dagene hvor du bare går, gå, gå hele dagen. Det kan være vanskelig å fungere i det hele tatt uten kaffe i systemet for å holde deg i gang. Det er helt forståelig. Noen av oss har kaffe som løper gjennom våre årer hver dag. Uten det ville vi bare være store, gamle, ubrukelige hauger av menneske. Men noen ganger gir budsjettene ikke noe rom for deilige Starbucks-kreasjoner. I stedet må vi bryte ut våre kokekunskaper i hjemmet og se hva vi kan gjøre hjemme, uten å bruke ekstra dime. Gode ​​nyheter! Det er helt mulig. Du kan nyte en Starbucks iskrem når som helst, hvilken som helst dag. Den beste delen er at du kan gjøre det riktig i ditt eget kjøkken! Så, om du trenger middagsbollen eller du prepping for en lang natt med eksamener, har vi en måte for deg å holde deg selv uten å måtte komme inn i bilen din. Slik lager du en Starbucks-iskjøl i komforten til ditt eget hjem.

Hvordan lage Starbucks Iced Coffee

Hva du trenger å lage iskald kaffe:

  • 12 kopp kaffe trykk eller en vanlig kaffetrakter.
  • 1 lb kaffe av ditt valg. Starbucks bruker sin Kenya kaffeblanding, men de foreslår at deres Willow Blend er like bra hvis ikke bedre! Du kan erstatte koffeinfri. Starbucks selger også en flott koffeinblanding.
  • Kruiken du ønsker. Du kan bruke en halv liter krukke, en gallon krukke eller en isteppe. Uansett hvor flott båten din egentlig er!
  • En målekopper.
  • 5 ½ kopper is. Du trenger noe for å få den iste delen av is kaffe til å gå i oppfyllelse!

Hva du trenger for å gjøre sirupen:

  • 1 liters flaske, med pumpe. Det er greit hvis du ikke har dette, kan du bruke en spiseskje i stedet.
  • 2 kopper sukker.
  • Vann til koking.

Denne oppskriften gjør omtrent halvparten av en gallon iskokt kaffe. Du bør ikke lagre eller spise kaffe i mer enn en uke. Etter en uke skal eventuelle rester bli kastet ut. Ikke bare vil det slutte å smake så kraftig, men du vil ikke bli syk! Men vår teori er at dette skal bli så deilig at denne kaffen ikke varer mer enn bare noen få dager i kjøleskapet ditt!

Det du trenger å gjøre:

De neste trinnene er virkelig avhengig av om du har kjøpt en forhåndsmalt kaffeblanding, eller hvis du må slipe den ennå.

Hvis du må male det:

Steg en:

Velg hvilken kaffeblanding du vil bruke. Starbucks bruker sin Kenya kaffeblanding fordi den har så fargerik surhet og hint av fruktige smaker. De hevder at jo mer det er is, desto mer fremtredende smaker blir. Grind kaffen din godt til den blir grov og ligner kosher salt. Starbucks sier at deres baristas er glade for å male kaffen din før det går ut av butikken, alt du trenger å gjøre er å spørre!

Trinn to:

Dette neste trinnet avhenger av hvilken type kaffetrakter du skal bruke. Starbucks anbefaler at du bruker en kaffepresse, hvis du har en, på grunn av at den er mer smakfull enn om den skulle komme ut av en vanlig kaffetrakter.

Hvis du bruker en kaffe, trykk:

Legg til varmt vann. Det beste bryggetempet for nesten all kaffe, unntatt espresso, er 195 grader til 205 grader fahrenheit. Bring vann til koking ved de foreslåtte temperaturene og fjern fra varmen. Når du har fjernet den, la den sitte et øyeblikk før du går og hell den over kaffen din. For en 12 kopp press vil du bruke 5 ¼ kopper vann.

Plasser stempelmonteringen ganske løst på toppen. Dette vil bidra til å holde varmen inn. Få en timer og sett den i fire minutter! Dette er hvor lenge du vil la kaffen brygge for. Plasser pouring tuten bort fra hvor du er og bruk håndtaket på potten for å holde den. Trykk stemplet nede med den andre hånden veldig sakte, dette vil presse begrunnelsen til bunnen.

Hvis du bruker en vanlig kaffetrakter:

Mål ut en kopp (16 ss) av kaffeblandingen din. Fortsett å hell kaffe i et kaffefilter utstyrt for kaffemaskinen. Fyll opp kaffekannen til 8 kopp mark og hell i baksiden av kaffemaskinen. De sier at bruk av filtrert vann vil gi de beste resultatene! Nå er det på tide å brygge kaffen din! Mye enklere enn å bruke en kaffepresse, men ikke så god som kaffeeksperter.

Trinn tre:

Vil du ha din nybryggede iskrem mer nå enn senere? Hvis det er tilfelle, hell kaffebrygget i kassen eller beholderen etter eget valg, og legg det i kjøleskapet og la det avkjøle i opptil ti minutter. Etter at fem til ti minutters mark er opp, kan du sette isen inn i beholderen.

Ikke så bekymret for å ha det med en gang? Sett isen inn i beholderen først og hell deretter kaffen over den.

Der du går, nå har du deilig Starbucks copycat iskrem! Nå kan vi fortsette å vise deg hvordan du lager din egen sirup og legger den til for å gi det kalde brygget noe ekstra.

Slik lager du din egen Starbucks-sirup:

Steg en:

Ta ut en mellomstor gryte og begynn å varme opp en kopp vann på den på ovnen. Legg i 2 kopper hvitt sukker og rør inn til det er oppløst. Du kan gjøre dette best hvis du bruker en visp i stedet for en skje. En visp garanterer et jevnt produkt og eliminerer eventuelle klumper. Prøv å ikke overkok, fordi det vil skape en sirup som er for tykk og det vil krystallisere lettere.

Trinn to:

Når alt sukker i vannet ditt er oppløst, kan du nå fortsette og helles i din liters flaske eller hvilken beholder du har valgt for deg. Fest pumpe på toppen. Det anbefales å bruke tre eller fire pumper sirup i en kaffe i denne størrelsen.

For å ta en sunnere rute, kan du bruke Agave Nectar i stedet for den klassiske sirupen vi har vist deg hvordan du lager i dag. Det smaker like bra, og du trenger ikke å legge inn noe ekstra arbeid, fordi det kommer premade i en flaske av det eget. Ingen rot og ingen stress!

Starbucks har mesteparten av sirupene til salgs hver dag i sine butikker. Så, hvis du virkelig ønsker at kanel dolce sirup, kan du komme inn i bilen din og kjøre til nærmeste Starbucks for å plukke den opp akkurat nå!

Nå har du alle de verktøyene og informasjonen du trenger for å lage Starbucks iste kaffe fra ditt eget kjøkken, når som helst! Du kan lage din egen sirup, bruke butikken kjøpt sirup eller bare gå sirupfri for mer av en naturlig iskrem!

Leave A Comment

2 + 2 =