10 sunne Starbucks drinker

Starbucks er guddommelig, vi vet alle det. Men dessverre kan de fleste drikkene være utrolig kalori tette, så med mindre det er en spesiell anledning, ønsker vi virkelig ikke å ødelegge våre dietter med en Starbucks-drink. Heldigvis for oss er det fortsatt mange fantastiske Starbucks-alternativer som ikke vil ødelegge våre dietter. Her er en liste over utrolig gode drikker som alle er under 200 kalorier (men likevel smak som himmelen i en grande kopp).

1a887ef9a766404bbebadf34b171c557

1. Caramel Frappuccino Light Blended Coffee

En av de mest populære drikkene fra Starbucks er utvilsomt Caramel Frappuccino Blended Coffee. Men med de mange 300 pluss kalorier per porsjon, er de fleste av oss ikke i stand til å hengi seg til denne karamellige glede for ofte. Men vent! Det er en ting som Caramel Frappuccino Light Blended Coffee - med bare 100 kalorier. Det er riktig. Bare 100 kalorier for en jevn, kremaktig krem ​​av karamell som ikke er noe fortryllende når den gir deg smaksløkene våre. Så fortsett og nyt, denne drinken er vel verdt den lille mengden kalorier!

1bc405d0e3bb4875abc1af17f02c0b22

2. Ristet Tazo Iced Passion Tea (usøtet)

Når det gjelder forfriskende drikker, er det definitivt ikke noe mer spennende enn en Shaken Tazo Iced Passion Tea (usøtet). Det er en lettere ta på den tradisjonelle teen, men likevel har alle de herlige fruktige og tantalizing smaker vi forventer av en Passion Tea. Det er den absolutte perfekte drikken til sommeren, og du vil aldri gjette det er en 0-kalori drikk. Absolutt ingen skyld her!

fa575eef81a94927a81f35299d82aa7f

3. Nonfat Iced Vanilje Latte

Den rike, glatte og herlige smaken av vanilje er ledsaget av espresso og varm melk til denne deilige spanderen. Og på bare 120 kalorier per porsjon, kan du få denne spesielle "behandle" så mye du vil. Unn deg denne populære drikken på varme sommerdager og baskiske i herligheten med fantastisk smakende vanilje.

iced_coffee_thumb

4. Iced Coffee (med klassisk sirup)

Det er ikke noe deluxe om denne drinken, ingenting komplisert. Det er ingen fancy oppskrift eller triks. Dette er så enkelt som det blir, men det er også en av de mest klassiske drikkene som er tilgjengelige på Starbucks. Iskaft kaffe med klassisk sirup er en stift av Starbucks-industrien, og selv om den ikke er tilsatt noen spesielle smaker eller godbiter, er det så rik og velsmakende som det blir. Når du er i desperat behov for et spark og ikke vet hvor du skal snu, inviterer vi deg til å prøve Iced Coffee med klassisk sirup. Du vil elske den herlige smaken den tilbyr på bare 60 kalorier!

abfa31c00acf45c9a40bfadeaba5378b

5. Nonfat Tazo Green Tea Latte

Når en latte kommer i tankene, tenker du sannsynligvis ikke på grønn te. Men du ville bli overrasket over hvor ulastelig og velsmakende denne spesielle godbit er. Serveres varm, Nonfat Tazo Green Tea Latte har en intens, men helt tilfredsstillende smak som får deg gjennom morgenen eller natten. Det er definitivt en vridning i forhold til tradisjonelle latte smaker som vanligvis er varme og stekt, men denne spesielle drikke er definitivt en du vil nyte. Det er så forfriskende som det er oppvarming, og når du bare er i humør for noe "nytt" er dette alltid det valget alle gjør. I tillegg er det bare 210 kalorier!

Ukjent

6. Nonfat Cappuccino

Når tenker du på Starbucks, hva tenker du på? Selvfølgelig vandrer tankene dine i en cappuccino-avgrunn hvor smakerne dine antennes med dekadente smaker som er beroligende og varme. Det er ingen hemmelighet at cappuccino er en stift av Starbucks-industrien, og lav kalori eller ikke, det er alltid en hit. Men hvis du ønsker å spare på noen kalorier, kan du prøve (like deilig og smakfull) nonfat-versjonen av denne populære drikken. Stol på oss - du vil ikke bli skuffet.

130690c11fe64de192cdf74bae6cb019

7. Nonfat Caramel Macchiato

Er du virkelig overrasket over å se en annen karamellfyllt drikke på denne listen? Vi er sikker på at det ikke er! (Nesten) alle har et mykt sted når det kommer til karamell. Den kremete og herlige tekstur går glatt, og vi elsker å bare lene deg tilbake, slappe av og nyt smakerne. Så når vi vil ha noe varmt og smakfullt på en kald vinterkveld, hvor snu vi? Til utrolig kalori tette drikker som er ment å berolige våre cravings? Eller velger vi Nonfat Caramel Macchiato fra Starbucks som bare er 140 kalorier, men likevel så fullstendig tilfredsstillende det banker vår søte tann ut av parken. Svaret her er enkelt. Vil du ha søt, saftig karamell? Få Nonfat Caramel Macchiato.

5addd7ce7f1d4164952a524e82af181c

8. Soy Tazo Chai Tea Latte

Den er fet. Det er deilig. Og det har bare en subtile hint av kanel som gjør at vi sier "Mmmm" i en tilfelle. Selvfølgelig snakker vi om Soy Tazo Chai Tea Latte. Denne oppsiktsvekkende latte kommer med en kremaktig stekt smak som ikke er noe storslått. Soya melk komplementerer de subtile hintene med kanel perfekt for å skape en vakker drikke som vi hater å se slutten av. Stå på bare 180 kalorier per porsjon, noen kan enkelt bestille denne drikke og nyte hvert sekund av det. (Og stol på oss, du vil nyte hver. siste. sekund.)

c250b8ffd5c7483c8aa10f790f93f18c

9. Nonfat Caffe Mocha

Du trodde ikke at du skulle komme gjennom hele listen uten å se en mokka-drikk, ikke sant? Denne oppsiktsvekkende Nonfat Caffe Mocha-drikken har den mocha-smaken vi kunne dø for. Jeg mener virkelig. Det er ikke en vits. Det er en varm, trøstende smak som har den subtile hinten av stekt kaffe vi absolutt elsker. Pluss den ferske versjonen inneholder fettet, som tydeligvis avtar noen ekstra kalorier vi ikke ønsker å konsumere. Det er riktig! Det er bare 170 kalorier.

69dc4401f64d4419a8d78ca9b5200271

10. Caffe Americano

Denne europeiske inspirerte drikke er en annen utrolig populær drikke som tilbys på Starbucks, og det er bare 10 kalorier. Likevel ikke la det lure deg! Denne varme drikken har en veldig sterk og rik espressobase som er tilfredsstillende og bemerkelsesverdig. Espresso elskere leder alltid for denne drikken, og vi kan forstå hvorfor. Den fulle drinken er perfekt for dag og natt, når du trenger litt ekstra spark i dagen.

Starbucks-drikker trenger ikke alltid å kaste bort over 300 kalorier i vår dag. Alle disse herlige drinker er under 200 kalorier, så gå videre og nyt!

Hva er din favoritt sunne Starbucks drink?

Leave A Comment

1 + 7 =