20 inspirerende surrealistiske malerier

Jacek Yerka

Surrealistiske malerier utgjør overraskelseselementet, uventede sammenstillinger og mange surrealistiske kunstnere tar først og fremst sitt arbeid som et uttrykk for den filosofiske bevegelsen, med værene som en artefakt. I dag legger jeg inn en samling av 20 inspirerende surrealistiske malerier av noen av de største artistene i Cuded. Du kan sjekke ut koblingene for å finne ut mer av sine flotte verk.


Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek ble født i Torun, Polen i 1952 i en kunstnerisk familie. Yerka ble uteksaminert fra det lokale fakultet for kunst fra Nicolaus Copernicus University. Den største inspirasjonskilden er alltid hans barndomssuvener - det stedet, husket følelser, dufter. Likevel kunne han huske tidligste minner - lukten av maling, blekk, papir, gummi og børster. "

Alex Alemany

Alex Alemany

Alex Alemany ble født 5. januar 1943 i Gandia (Valencia), Spania. Han studerte Fine Arts mellom 1961 og 1966 på "Real Academia de Bellas Artes de San Carlos" i Valencia.

Alex Alemanys realisme (og i noe av hans arbeid, hans hyperrealisme) fortsatte å drive mot en umiskjennelig egen stil som skyldes personlig introspeksjon, som gradvis blir mer og fjernere fra kysten av andre realistiske konsepter med sterk innflytelse av fotografering som Amerikansk realisme var. Alemanys arbeid er den manglende forbindelsen mellom poesi og maleri. Han utdanner sine egne følelser, følelser og konsepter, og overfører dem med troverdigheten til hans dyrebare teknikk, slik at vi kan delta i klimaet av hans maleri, og å identifisere med de tingene han vil fortelle oss gjennom sitt arbeid, metaforiske poesi, underbevissthet bilder og enirisk verden.

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski ble født i byen Kielce i Polen. Han ble uteksaminert fra Arkitekturdepartementet i Warszawa Politeknisk Skole. I 1982 emigrert han til USA, hvor han raskt etablerte seg som en fremtredende maler, illustratør og designer. Siden 1985 har han vært professor ved skolen for visuelle kunst i New York.

Robert Dowling

Robert Dowling

Fantastiske surrealistiske malerier av selvlært kunstner Robert Dowling. Robert Dowling ble født i Bangor i 1972. Han bor i Maine, bosatt i en liten forfalsket hytte ved bredden av Hermon Pond hvor han dedikerer sitt liv til kunsten. Robert Dowling er en fryktelig musiker, patetisk fotograf, analfabeter og så så tre skulptør, men hans sanne lidenskap og det eneste han er god på, er å male. Han er en selvlært kunstner som arbeider primært med akryl og oljer.

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum er en israelsk visuell kunstner og maleren, en utdannet av Cooper Union i New York og Bezalel Academy i Israel.

Nachums fotorealistiske oljemalerier illustrerer surrealistiske bilder av et fantasierikt, som benytter blindeskrift og en "dobbeltsyn" -teknikk som utfordrer de med syn til å stille spørsmål om begrensningene i deres syn. Alle teksten består av dikt skrevet av kunstneren og er inspirert av maleriene.

Mihai Criste
Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste er en kreativ rumensk kunstner som er fascinert av abstraksjon, mysterium og surrealisme. Inspirert av berømte surrealister som Dali og Magritte, fant Criste snart at han ville trenge å bevege seg utenfor sine påvirkninger for å virkelig finne sin egen unike stil.

Noen av hans surrealistiske malerier har religiøse påvirkninger ved bruk av symboler som eple, tre, slange, blod, stearinlys, etc. Når de arbeider med hans favorittfag - natur, tid, eksistens, kunst; Kunstneren vil vanligvis sammenstille den metafysiske og transcendentale som et kontaktpunkt for å formidle det han ser er som det hellige og det profane.

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak er en talentfull ukrainsk kunstner som mestrer den optiske illusjonen i sine utrolige oljemalerier og gjør kunstverket sitt til å skape optiske illusjoner. Hvert av hans arbeid avslører visuelle illusjoner av to bilder, noen langt raskere enn andre. Men alle viser et ekstraordinært kunstnivå og en lekfull ta på klassisk bilder.

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush, født i Moskva, 1965, er en stor russisk surrealistisk maleren og skulptør. Han foretrekker å definere sin kunst som metaforisk realisme i stedet for surrealisme. Hvert av hans malerier er fascinerende av fantastiske fantasihistorier, spill med metamorfe! Hans arbeid er sterkt påvirket av kunstneren Salvador Dalí. Vladimir sier, "Kunstskolen var en verden av ny inspirasjon. Klassen jeg deltok tillot total kunstnerisk frihet. Jeg lærte mye om de berømte renessansemalerne, impressionister, post-impressionister og samtidskunstnere. Her malte jeg mitt første surrealistiske bilde.”

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte var en belgisk surrealistisk kunstner. Han ble kjent for en rekke vittige og tankevekkende malerier som falt under paraplyen av surrealisme. Hans arbeid utfordrer observatørens forutbestemte oppfatninger av virkeligheten.

Joel Rea

Joel Rea

Født i 1983, har Joel malt i oljer etter å ha uteksaminert seg med kunst fra Queensland College of Art i 2003.

Leave A Comment

+ 39 = 40