20 inspiroivaa surrealistista maalausta

Jacek Yerka

Surrealistisilla maalauksilla on yllätyksen elementti, odottamattomat vastakkainasettelut ja monet surrealistiset taiteilijat ottavat työnsä filosofisen ilmeen ilmentyksi ensin ja ennen kaikkea, kun teokset ovat artefakti. Tänään julkaiset kokoelman 20 ihastuttavaa surrealistista maalausta joidenkin Cudedin suurimmista taiteilijoista. Voit tarkistaa linkit saadaksesi selville lisää suurista teoksistaan.


Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek Yerka

Jacek syntyi Torunissa Puolassa vuonna 1952 taiteellisessa perheessä. Yerka valmistui paikallisesta kuvataideteollisesta tiedekunnasta Nicolaus Copernicus -yliopistossa. Suurin inspiraation lähde on aina hänen lapsuuden matkamuistoja - paikkoja, muistattuja tunteita, tuoksuja. Silti hän pystyi muistaa aikaisinta muistoa - maalien, musteiden, paperin, kumien ja harjojen tuoksua. "

Alex Alemany

Alex Alemany

Alex Alemany syntyi 5. tammikuuta 1943 Gandiassa (Valencia), Espanjassa. Hän opiskeli taideteoksia vuosina 1961-1966 Valencian "Real Academia de Bellas Artes de San Carlos" -tapahtumassa.

Alex Alemanyin realismi (ja joissakin hänen teoksissaan, hänen hyperrealismissaan) ajellut ajelehtansa kohti omaleimaista persoonallisuutta, joka muuttui vähitellen etäisemmäksi muiden realististen käsitteiden kylmyydestä, jolla oli voimakas valokuvauksen vaikutus Amerikkalainen realismi oli. Alemanyn työ on puuttuva linkki runon ja maalauksen välillä. Hänen omien aistiensa, tunteidensa ja käsitystensä tutkiminen välittää heille arvokkaan tekniikkansa uskottavuuden, mikä antaa meille mahdollisuuden osallistua hänen maalauksensa ilmastoon ja tunnistaa se, mitä hän haluaa kertoa meille työnsä, metaforisen runouden, alitajunnan kautta kuvia ja oneiric maailmaa.

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski syntyi Puolan kaupungissa Kielce. Hän valmistui Varsovan Politechnical Schoolin arkkitehtuurin osastosta. Vuonna 1982 hän muutti Yhdysvaltoihin, missä hän pian syntyi tunnetuksi maalari, kuvittaja ja suunnittelija. Vuodesta 1985 hän on toiminut New Yorkin kuvataidekoulun professorina.

Robert Dowling

Robert Dowling

Amazing surrealistiset maalaukset self-taiteilijan Robert Dowling. Robert Dowling syntyi Bangorissa vuonna 1972. Hän asuu Maine-alueella, joka asuu pienessä huonokuntoisessa mökissä Hermonin Pondin rannoilla, jossa hän omistaa elämänsä taiteeseen. Robert Dowling on kammottava muusikko, säälittävä valokuvaaja, lukutaidottomat kirjailija ja niin puun veistos mutta hänen todellinen intohimonsa ja ainoa asia, jolla hän on hyvä on maalaus. Hän on itseopiskeleva taiteilija, joka työskentelee ensisijaisesti akryylien ja öljyjen kanssa.

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum

Roy Nachum on Israelin visuaalinen taiteilija ja taidemaalari, valmistunut Cooper Unionista New Yorkissa ja Bezalel-akatemiassa Israelissa.

Nachumin fotorealistiset öljymaalaukset kuvaavat surrealistisia kuvia fantasia-alueesta, jossa käytetään pistekirjoitusta ja "kaksoisvisio" -tekniikkaa, joka haastaa heidät näkemään kyseenalaistaa heidän visionsa rajoitukset. Kaikki tekstit ovat esittäjän kirjoittamia runoja, ja ne ovat innoittamia maalauksista.

Mihai Criste
Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste

Mihai Criste on luova romanialainen taiteilija, joka kiehtoo abstraktia, mysteeriä ja surrealismia. Kuuluisien surrealistien, kuten Dalin ja Magritte'n, innoittamana Criste havaitsi lähiaikoina, että hänen tarvitsee siirtyä vaikutuksensa ulkopuolelle, jotta hänen ainutlaatuinen maalaustyyli.

Osa surrealistisista maalauksistaan ​​on uskonnollisia vaikutteita symboleiden kuten omen, puun, käärmeen, veren, kynttilän jne. Käytön avulla. Kun käsitellään hänen suosikkinsa aiheita - luontoa, aikaa, olemassaoloa, taidetta; Taiteilija tavallisesti yhdistää metafyysisen ja transsendentaalisen yhteydenpisteen välittäen mitä hän näkee pyhänä ja profaneena.

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak on lahjakas ukrainalainen taiteilija, joka maistaa optisen illuusion uskomattomissa öljyvärimaalauksissaan ja kääntää taideteoksiaan mielenrauhoitaviksi valo-ilkeiksi. Jokainen hänen töistään paljastaa kahden kuvan kuvamateriaalit, jotkut paljon nopeammin kuin toiset. Mutta kaikki näyttävät ylivoimaista taiteellisuutta ja leikkimielistä otetta klassikoista.

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush

Vladimir Kush, syntynyt Moskovassa vuonna 1965, on suuri venäläinen surrealistinen taidemaalari ja kuvanveistäjä. Hän mieluummin määrittelee taiteensa metaforiseksi realismiksi pikemminkin kuin surrealismiksi. Jokainen hänen maalauksensa kiehtoo upeita fantasia tarinoita, metamorfista peliä! Hänen työstään vaikuttaa voimakkaasti taiteilijan Salvador Dalí. Vladimir toteaa:Taidekoulu oli uusi inspiraation maailma. Luokan I osallistuminen mahdollisti täydellisen taiteellisen vapauden. Opin paljon kuuluisista renessanssin taiteilijoista, impressionistit, jälki-impressionistit ja nykytaiteilijat. Tässä maalasin ensimmäisen surrealistisen kuvan.”

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte

Rene Magritte oli belgialainen surrealistinen taiteilija. Hänet tunnettiin useista mielikuvituksellisista ja ajattelevista maalauksista, jotka sattui Surrealismin alla. Hänen työnsä haastaa tarkkailijoiden ennakkoluulotut käsitykset todellisuudesta.

Joel Rea

Joel Rea

Vuonna 1983 syntynyt Joel on maalannut öljyjä, kun hän valmistui vuonna 2003 Queenslandin korkeakoulusta.

Leave A Comment

42 − = 36