Topp 10 Dream Mood Tolkninger

Vi drømmer i gjennomsnitt syv ganger hver natt, selv om vi ikke husker dem i det hele tatt. Mens mange av våre drømmer kan være rare og fantastiske eller noen rett og slett rett og slett uforklarlige, er det noen drømmer som vi kollektivt har om og om igjen. Det kan eller ikke overraske deg å vite at alt vi drømmer om, har en mening også, og kan kobles tilbake til noe i våre liv. Selvfølgelig, ikke alle av oss tror at disse betydningene er ekte, våre drømmer kan meget vel være helt tilfeldige, men det er ikke å si at det ikke er noe poeng å lære deg selv om emnet. Når det er sagt, her er betydningen av ti utrolig vanlige drømmer - vi kan se om de er relatert til deg!

1. En sviktende tilkobling

7a96786d191b2d65e391f25b368dba7c

Hvis du drømmer om at du prøver å kontakte noen, men forbindelsen fortsetter å mislykkes, kan dette være et tegn på at du ubevisst føler at du ikke klarer å koble til noen i det virkelige liv. Kanskje du desperat trenger å snakke med noen, bare vet ikke hvordan eller føler at du mister kontakten med noen. Vær oppmerksom på denne drømmen og vurder hva som forårsaket det.

2. drukning eller fallende

40b34644ef763cee05c2ea212096c985

Hvor mange ganger har du akkurat sovnet og da BAM - du faller av en klippe og sitter bolt oppreist i sengen, helt våken. Det er den vanlige fallende drømmen, og vi får alle dem. Det samme gjelder for drømmer som vi drukner. Dessverre betyr disse drømmene litt mer enn det faktum at vi kan ha mye på skuldrene våre akkurat nå, og føler oss usikre. Kanskje vi føler at livet er ute av kontroll akkurat nå, eller at vi drukner.

Det er selvsagt en tolkning. En annen er ganske enkelt at fallende er en av de to fryktene som vi er født med, og vårt sinn er bare å spille med det faktum.

3. Feilsøking

8ba16d892adab74037f63b5f4fa91199

Hvis du er student, så er du glad i å vite at en test eller eksamen ikke drømmer alt for godt. Du er også sannsynlig å vite at de vokser opp i dagene før du setter eksamen - frustrerende, ikke sant? Ikke vær panikk skjønt, disse drømmene betyr ikke at du sannsynligvis vil mislykkes den kommende eksamenen eller kurset ditt samlet, de er bare en representasjon av stresset din følelse mot det. Kort sagt, hvis du reviderer hardt, ikke svett det.

Disse drømmene kan også skje år etter at studentlivet er over, da de enten representerer et traume du opplevde i skoledagen eller kan være et tegn på at du føler at du blir testet i ditt liv nå.

4. Bilproblemer / bilulykke

ccb83a799939f549334f8960abfca9a4

Drømme om bilproblemer eller bilulykke kan bety at du føler deg usikker på noe i livet ditt, og at du mister kontrollen over det. Dette kan veldig godt være å kjøre, men som det ikke kunne være noe. Denne typen drøm kan også være et tegn på at du er på vei for en fysisk eller følelsesmessig sammenbrudd, og må kanskje endre noe i livet ditt for å unngå dette.

5. Sykdom eller død av andre

0a244af8d8b9e52a11fe1301e9bb3c12

På et eller annet tidspunkt vil vi alle sannsynligvis drømme om noen vi kjenner til å være syke eller døende. Ikke panikk, dette betyr ikke at denne personen kommer til å dø, uansett hvor ekte drømmen var. Det kan tolkes på flere måter, det vanligste av det er at du er redd for å miste noen, du vil at noen ut av livet ditt, eller kanskje du allerede vet at personen er syk i virkeligheten, og tankene dine er bare å uttrykke det føler på det.

Selv om dette egentlig ikke er faktum, synes jeg det er morsomt å påpeke at overtrostater som drømmer om at noen dør betyr at de vil leve et langt liv. Visst, det kan ikke være vitenskapelig, men denne tanke får meg alltid til å føle meg bedre når jeg drømmer om døden.

6. Manglende tenner

f4c2507f7dc210468ba46b8be4bf70e8

Drømmer om at du mangler tenner tyder på at du er redd for hvordan andre mennesker ser deg og at du er redd for ikke å vises perfekt. Selvfølgelig kan det bare være at du har tannpine og hjernen din tolker det inn i drømmen din mens du sover ...

7. Mangler en tur

b5ca8a5c549b994a6bd741ddc63578cb

Jeg er sikker på at et eller annet tidspunkt har vi alle drømt om å savne en tur, ikke sant? Det spiller ingen rolle om det er buss, tog, fly eller noe annet, denne drømmen er fortsatt utrolig frustrerende. Det kan enten bety en av to ting som du føler at du har gått glipp av en viktig mulighet i livet ditt, eller du har noen store beslutninger om å gjøre og føle at du kanskje godt savner en stor mulighet hvis du velger feil eller bor på det er for lenge. Selvfølgelig er disse hovedårsakene til denne drømmen, men jeg har hørt mange en person sier at de følte denne drømmen signifiserte dem selv om livet forlot dem. Lyder dette som deg?

8. være fanget eller tapt

d8ad53cb197ecb80c73b95cd8f754312

En av de vanligste drømmene folk har er fanget eller tapt et sted. Du kjenner dem - du kjører rundt en bygning målløst og det ser ut til å være ingen vei ut eller du er fanget i et rom eller et bur uten dører. Disse drømmene er fryktelig, men hvis du tar litt tid å forstå dem, kan de ikke være så skummelt. Denne typen drøm betyr generelt at du er forvirret om noe eller du sliter med å løse et problem. Kanskje du må ta en beslutning, men bare ikke sikker på hva du skal gjøre. Når du løser problemet, vil du sannsynligvis slutte å ha disse drømmene.

9. Å være naken

7ebd06443de351043a72d754db000a94

Ikke ta panikk, mens overtro kan si at denne drømmen betyr at du skal skremme deg selv, det er mer sannsynlig at du bare føler deg utsatt for en situasjon i dine våkne timer. Det kan også bety at du føler at du har fortalt deg for mye om deg selv til noen, noe som gjør at du også føler deg sårbar.

Er du en brud som planlegger bryllupet ditt? Hvis så, det kan være hvorfor du drømmer om å være naken. Statistikk viser at denne drømmen er utrolig vanlig blant brudene å være.

10. blir jaget

4c609ee47c7203dfe7a136568bccd6b6

Å være jaget er sannsynligvis den vanligste drøm der ute. Mens overtro sier at det betyr at noen sladrer om deg, sier eksperter at det betyr at du har problemer i livet ditt som du vil løpe bort fra. Kanskje det er en person, kanskje det er en situasjon, men uansett vil du flykte.

Leave A Comment

68 + = 69