Slik holder du deg våken i klasse

Vi har alle vært der - så lei fra å være våken til å snakke med vennene våre sent inn i han natt mens vi lurte på at foreldrene våre faktisk gjorde lekser, sovnet i klassen til det som virker som den dummeste leksjonen du noensinne har noensinne måtte sitte gjennom. Lærerens stemme er så kjedelig og uinteressant, det er ingen måte at du noen gang kunne ta med det han fortalte deg, og du kan føle at øyelokkene lukkes mens vi snakker ...

Å holde seg våken i klassen er vanskelig, spesielt når du har et godt sosialt liv, lekser å gjøre, og leksjonene er sååå lange og kjedelige!

Heldigvis har vi noen tips for å dele med deg!

Slik holder du deg våken i klasse!

Hvordan To Stay Awake in Class_01

Så mye som du kanskje tror en kopp kaffe er den beste måten å perkere deg selv og gjøre det gjennom leksjonen og dagen, er det andre alternativer. Pumping mye koffein i kroppen din er ikke bra for deg, og du trenger bare å håndtere den koffein-krasj senere når effektene slites av. Snarere enn å nå fora stor kopp java-joe, hvorfor ikke se på noen av disse i stedet ...

1 - Stå opp og flytte rundt!

Det kan være like enkelt som en rask tur på toalettet, men når du reiser deg og beveger deg rundt, begynner blodet ditt å pumpe og det vil nesten være umulig å sovne. Litt frisk luft er også en god hjelpende hånd, så hvis du kan, løp ut i fem minutter og la den kalde luften fungere sin magi på ansiktet ditt.

2 - Åpne et vindu!

Det er umulig å sovne når du er kald så med et vindu åpent og den kalde luften på huden din, vil du være mer sannsynlig å holde deg våken enn hva du ville hvis du var varm, pakket inn og behagelig. Du kan alltid prøve å bare sitte opp i stolen din i stedet for å slumpe ned også ...

3 - Ha en energirik snack!

Det er rikelig med mat der ute som vil gjøre stort sett den samme jobben som en god kopp dampende varm kaffe og tro det eller ei, disse matene kan til og med ha en bedre effekt ved å legge deg opp. Når blodsukkernivået ditt har gått ned og du føler deg groggy og sløv, har du en håndfull peanøtter, for eksempel, en fin måte å øke proteinnivåene på og gir deg litt sunn energi og sukker for å holde kroppen våken. På dette tidspunktet ville de fleste ha en sukkerfiks i form av en sjokoladebar, men det er sunnere matvarer som vil ha en mye bedre effekt.

I tillegg til jordnøtter som bidrar til å øke energien, kan et glass iskallt vann også gjøre det bra. Et eple er en annen flott substitusjon - fruktosen i frukten har samme effekt på kroppen din som en skje med sukker, slik at du får en energiøkning, du kan ikke slå en god bit frisk frukt.

4 - Ta dype åndedrag!

Tro det eller ei, du kan vekke kropp og sjel opp ved å ta noen gode dype puste gjennom dagen. Når du tar disse lengre, dypere pustene, øker du oksygenivået i kroppen som bidrar til å opprettholde deg (spesielt ditt sinn), og øvelsen bidrar også til å senke blodtrykket, forbedre blodsirkulasjonen og gi deg et spark opp på baksiden som sådan. Pust inn gjennom nesen, hold for tre og slipp deretter sakte ut. Gjenta dette igjen og igjen et par ganger og se hvor mye bedre du føler. Det er utrolig hvor mye god gammel oksygen kan gjøre for kroppen!

5 - Få pennen din ut!

Når hjernen din fokuserer på noe som å ta notater fra foreleseren eller læreren foran deg, er det vanskeligere å sovne. Selv om du bare tar halvparten notater, vil hjernen holdes litt aktiv, og det vil i det minste se ut som om du prøver i klassen. Teknisk vil du drepe to fugler med en stein! ��

6 - Flytt seter!

Hvis du vanligvis sitter på baksiden av klassen, og karakterene dine faller ned fordi du fortsetter å miste konsentrasjon og sovne i klassen, be om å bli flyttet nærmere forsiden av rommet. Du trenger ikke å fortelle læreren din om at det er fordi du ikke betaler oppmerksomhet og fortsetter å sluke - du kan si at øynene dine har det vanskelig å tilpasse seg til brettet og notatene foran deg. Når du er satt mot forsiden av klassen, vil du være mindre sannsynlig å sovne som du er mer utsatt for øynene til din veileder og du vet hvor mye han vil rope på deg hvis du ser øynene dine lukker!

Det er mange smarte tips du kan bruke til å holde deg våken i klassen og de som vi har nevnt er bare noen få av de som vi har funnet spesielt hjelpsomme gjennom årene. Det iskalde vannet er en som også fungerer helt til voksenlivet ... Du vil bli overrasket over hvor mange av oss som nesten har sovnet i et møte!

  Hvordan To Stay Awake in Class_02

Leave A Comment

− 1 = 2