Slik elsker du deg selv og fokuserer på deg selv

Har du det vanskelig å elske deg selv og / eller fokusere på deg selv og ditt liv? Kanskje er du den som alltid er der for alle, men deg selv, eller går du gjennom en periode (eller for alltid) som du ikke er god nok som du er? Heldigvis finnes det måter å overvinne disse hindringene, og under finner du noen tips som har hjulpet meg gjennom årene!

  Slik elsker du deg selv og fokuserer på deg selv

Elske deg selv 

Min rektor i dramaskolen pleide å si at det er to måter å forandre tankene dine: fra innsiden ut eller ute. Det betyr at hvis du en dag våkner og elsker deg selv (som Anita Moorjani), er livet ditt forpliktet til å forandre seg . Hvis du derimot begynner å behandle deg selv som du elsker deg selv (det vil si deg selv, ditt liv, din kropp ...) er du bundet til å sakte begynne å elske deg selv.

Jeg pleide å gripe med ideen om selv kjærlighet, bare fordi jeg trodde at kjærligheten til deg selv skulle være proporsjonal med hvor godt du gjorde på ting, og du kunne alltid gjøre det bedre ... Så en dag innså jeg at livet er en gave vi har Gitt og vi kan gjøre alt vi ønsker med det. Vår eneste oppgave, hvis du liker det, er å oppleve livet. Hvis du liker at du kan sitte på et stykke stein, gjør ingenting. Det er ingen "sti" du skal ta - du er fri til å gjøre det du ønsker. Det, hvis noe, er banen - utforske livet på dine egne betingelser.

Du er et menneske. Gaven din er livet. Du gjør det du vil ha med det. Det er ingen rett eller galt, ikke bedre eller verre, så lenge du behandler deg selv, andre og verden med kjærlighet. Lykke bør være ditt mål, ikke å vinne en slags imaginær rase. Nyt spillet i stedet!

Slik elsker du deg selv og fokuserer på deg selv

Andre folks oppfatning

Vi er alle forskjellige, og mens det er ting du må lære i tilfelle du vil kommunisere med andre på en vellykket måte, så ser de deg virkelig og hører deg (ta noen bøker om henting ferdigheter og sosiale ferdigheter for å få ideen - Det handler ikke om å forvandle din personlighet, det er bare det som med takk og takk, det er måter å kommunisere med folk som jobber). Men utover det handler livet om kjemi. Noen mennesker passer med deg, noen gjør det ikke. Konstant å vurdere hvordan du kommuniserer er en ting, men å vurdere hva folk tenker på deg er meningsløst - ikke minst fordi du aldri vet det uansett.

I stedet for å vente på å elske deg selv til den dagen alle andre elsker deg, bestem deg for å elske deg selv nå. Bestem at kjernen i deg er flott. Som alle andre lærer du ferdighetssett og de vil aldri være perfekte, men ditt hjerte er. Har alltid vært.

Den morsomme tingen er, dagen du skjønner at du er flott som en person - at hjertet ditt er like bra som alle andre - folk begynner å like deg mer.

Slik elsker du deg selv og fokuserer på deg selv

Det handler ikke om deg

Funnily nok, noen ganger elsker og fokuserer på deg selv, har å gjøre med å innse at det ikke handler om deg. Når du slutter å tenke på at du må oppnå noe, at du må se på en bestemt måte, og at du må gjøre en viss ting og i stedet fokusere på hva du gjør og gir til andre, glemmer du dine oppfattede feil.

Det handler ikke om ditt ego. Det handler ikke om hvordan du ser, eller hvor mange medaljer og anerkjennelser du får. Det handler om å være og gi deg selv til andre. Som, når du slipper av egoet - slipper du for å oppnå noe fra hvert møte, eller situasjon, blir det mye lettere.

Din holdning mot kroppen din

En del av å elske deg selv og behandle deg selv med respekt, ser etter kroppen din. Hva betyr det å se etter kroppen din i sine mest grunnleggende termer?

Det betyr at du får nok søvn på rundt samme tid hver natt. Alt annet og kroppen din er enten konstant jet-lagged, eller stadig sliter fordi det ikke fikk nok hvile. Hvis det skjer, påvirkes humøret og den generelle helsen negativt.

Det betyr også at du brenner kroppen din - du spiser næringsrik mat som hjelper deg å holde deg frisk og glad. Igjen, hvis du ikke gjør det, vil din kropp og ditt humør lide. Det er mye lettere å elske deg selv når du er glad og det er mye lettere å være lykkelig når du spiser riktig mat (hele mat, inkludert mange grønnsaker).

Dessuten betyr det at du gjør mosjon og tilbringer tid utendørs. Fysisk trening er nødvendig for en sunn kropp og et godt sinn - når vi trener hjelper vi kroppen til å holde seg frisk og vi lager kjemikalier som får oss til å føle seg godt. Trening er ikke alt kroppen din trenger, men det må også tilbringe tid i det store ute og i solen for å føle seg best.

Til slutt betyr det at du bare legger de beste produktene på huden din. Hvis du dekker deg selv fra topp til tå med kjemikalier, vil kroppen absorbere dem. Bruk naturlige kroppsprodukter - sjampo, body lotion, sminke, parfyme osv. Vær også forsiktig med vaskepulver, oppvaskvann, rengjøringsmidler, luftfriskere, etc. som du bruker, fordi kroppen din vil absorbere biprodukter fra de som vi vil. Velg naturlige produkter som ikke skader deg. Detox livet ditt!

Når du tar vare på kroppen din, begynner du å føle deg bedre, da du viser deg respekten du fortjener. Som et resultat er det mye lettere å elske deg selv.

Slik elsker du deg selv og fokuserer på deg selv

Din holdning til ditt sinn

Det er ikke bare din kropp som trenger bortskjemning, det er ditt sinn også.

Vi lever i et samfunn fylt med teknologi, reklame, ideologier ... du blir stadig bombardert av informasjon du trenger å behandle. Du trenger tid til å være deg. Gode ​​måter å gjøre dette på er å tilbringe tid i naturen, meditere og gjøre oppsiktige øvelser som tai chi eller pustearbeid.

En annen måte å slappe av og "koble fra" er å gå til et spa (og i spaet kan du også skjemme bort kroppen din). Og hvis du liker badstuer, damper eller varme bad, kan du detox samtidig. Huden er kroppens største organ, og vi kan detox bare ved å svette, tro det eller ikke! Massasjer er også sagt å detoxe deg som giftstoffer blir skjøvet ut av musklene dine, ligner på hva som skjer når du trener.

Når du respekterer tankene dine ved å ta deg tid til å lade opp og fokusere på deg selv, elsker du deg selv automatisk, fordi du gir deg det du trenger.

Få deg et liv

Å respektere og elske deg selv, må du opptre på måter du respekterer og elsker. Det går utover å se etter kropp og sinn.

Går du virkelig for det du vil ha i livet ditt? Kommer du ut døren til å delta på sosiale arrangementer? Gjør du jobb du er stolt av? Fungerer du på dine drømmer, eller nåværende hobbyer som beriker livet ditt, i stedet for å se Netflix hver kveld? Slapp av og se Netflix er flott, men du må også gjøre ting du elsker og koble til med folk som vil forbedre livet ditt.

Ofte er livet vi drømmer om, like utenfor vår komfortsone. Vi må bryte den komfortsonen og gå av våre dovne bunn og gjøre hva det er vi vet ville virkelig hjelpe oss med å leve et lykkelig liv.

Leave A Comment

62 + = 71