Enkle måter å lage venner på videregående skole

Videregående skole er en av de vanskelige periodene i livet ditt når du får venner kan være vanskelig. Hormoner raser, alle prøver å finne ut hvem de egentlig er (opprør mot hvem de trodde de var / deres foreldre trodde de var) og alle ønsker å bli likte / se kul ut (noen ganger så dårlig prøver de å sette alle andre ned, bare slik at de kan føle seg bedre). På toppen av det prøver alle å finne ut hva college skal gå til, om noen. Det er som stress sentralt.

hvordan to make friends in high school

Hvis du er bekymret for å få nye venner på videregående skole, er du ikke alene. Heldigvis er det noen tips som kan gjøre det enklere. Det er faktisk tre typer tips for å hjelpe med dette.

For det første må du bli komfortabel å være deg. For det andre må du lære noen mennesker ferdigheter. For det tredje er det ting å gjøre og steder å være der det er lett å samhandle med mennesker.

Du trenger ikke å være veldig trygg på å få venner, eller elsker alle aspekter av hvem du er - vi tiltrekker venner vi har ting til felles, uansett hvem vi er - men det hjelper med å tiltrekke venner som virkelig ser deg for hvem du ønsker å være. Hvis du allerede føler deg trygg - hopp over til tredje tre!

DEL ONE: FÅ DU OG VÆRE FORTROLIG 

Finn din egen følelse av tillit

Du er kanskje ikke den typen person som en bestemt gruppe mennesker liker, eller du kan føle at du er likt av alle de forkerte grunnene. Stopp et øyeblikk. Bestem deg om hvem du er og lær å like den personen. Det som alle andre tenker, spiller ingen rolle så lenge du vet hvem du er og som den personen.

Personer som er selvsikker har en tendens til å gjøre venner enklere. Det er noe om folk som er glade for å være som de er. De gjemmer seg ikke bort i et hjørne som er forferdet av hva andre vil tenke, og de må heller ikke skrike på lungene for å bli lagt merke til. De kan være stille, eller de kan være boblende, men de er selv.

Enkle måter å lage venner på videregående skole

Få trygghet enkelt

For å hjelpe til med å få tillit, må du tenke på hva du er god til, hva som er bra i livet ditt og hva du liker om deg selv. Når tankene dine glir av i retning av å se ned på deg selv, eller tenke på hva andre tenker på deg, kan du bare gå tilbake til det lille stedet inni hvor du bare er, og du er OK med det.

Et annet tips er å sette mål å gjøre ting du finner litt ubehagelig og deretter gjøre dem. På den måten bryter du din egen frykt, og det vil få deg til å føle deg trygg.

Innstilling av små, oppnåelige, mål generelt hjelper, da det gjør deg glad for å være deg hver gang du oppnår et mål! Det er en total føler god faktor. Skriv noen ned hver dag og kryss dem av. Liker å gjøre matte lekser, gjør fem minutter arm øvelser, ringer din gran å vise deg omsorg ... enkle ting du kan krysse av listen ved slutten av dagen og føler deg helt fantastisk om å ha oppnådd dem.

Også å la ditt eksteriør være en refleksjon av ditt interiør hjelper - få klærne og frisyren som får deg til å føle at du virkelig er deg. Ikke stilen som får mest oppmerksomhet, eller gjør deg gjemt mest, men den som virkelig gjenspeiler skjønnheten i deg. Når folk ser på deg, bør de kunne egentlig ser deg!

En annen ting å huske på er å se etter deg selv. Å spise godt, sove nok, tilbringe tid ute, gjøre ting du virkelig elsker og få litt mosjon hver uke, gjør underverk for humøret ditt, som igjen vil hjelpe deg med å tiltrekke deg flere venner.

Bli glad

Husk at de lykkeligste menneskene ikke er de som er best på alt, men de som Nyt livene deres. Alltid fokusere på å finne noe morsomt å gjøre, i stedet for å mote om hva som ikke virker i livet ditt, vil hjelpe deg til å bli lykkelig. Og glade mennesker blir selvsikker fordi de nyter livet.

Kort sagt, så snart du begynner å mote, skift dine tanker og stå opp og gjør noe du elsker!

Les en konfidensforsterkende bok

Hvis du vil ha en enkel lesning som kan hjelpe deg med å øke tilliten, les Don Miguel Ruiz-boken De fire avtalene og følg det opp med Kjenningen om kjærlighet. Det kan bare endre måten du ser deg selv og alle rundt deg! Litt dypt, men verdt det.

DEL TO: FERDIGHETER 

Lær menneskers ferdigheter 

Det er en gammel bok som heter Hvordan lage venner og påvirke mennesker av Dale Carnegie. Folk refererer fortsatt til denne boken i dag fordi den fungerer. Hvorfor? Mennesker ferdigheter er virkelig en ferdighet.

Tenk på hvordan du føler når du går inn i en butikk, og noen sier: "Hei der, velkommen! Nydelig kjole du har på deg, kan jeg hjelpe deg med noe, eller foretrekker du å bla? "Med et stort smil på ansiktet.

Det føles bra gjør det ikke? Du føler deg velkommen.

Sammenlign det med å gå inn i en butikk hvor noen ser opp fra disken, sniker seg på deg og ser bort.

Enkle ting som å si takk og takk, du gjør også underverk.

Hvis du er nysgjerrig på å finne ut mer, les boken!

Engasjer

For å møte folk må du bli lagt merke til. Du trenger ikke å snakke mye, eller være latterlig, du må ganske enkelt bli med i en samtale når du har noe å si, legg opp hånden din når du vet et svar og så videre. For folk å like deg, må de se deg.

Enkle måter å lage venner på videregående skole

Smil

Folk er tiltrukket av folk som er glade. Ikke gå rundt smilende hele tiden uten grunn, men smil så ofte som mulig.

Vis noen kjærlighet

Komplimenter du folk når komplimenter skyldes? Halvdelen av tiden vet vi ikke engang hvorfor folk er venner med oss, fordi de ikke forteller oss. De synes det er åpenbart de liker oss, fordi de er venner med oss. Men du ville føle deg så mye bedre hvis noen gang så ofte de ville kompliment din vennlighet, ros din smarts, fortelle deg at antrekket ditt er fantastisk og så videre.

Hvis du ikke er vant til å komplimentere folk, kan du prøve fem uker til en gang i uken, fortell en fremmed i en butikk som du elsker deres utseende, deres hårklipp, håndvesken og så videre. Flott samtaleåpner også som du kan spørre hvor de kjøpte vesken osv.

Og nei, kompliment ikke folkene på skolen som ville være sikker på å slå et kompliment rundt for å fornærme deg i stedet. Lagre det for de som fortjener det.

DEL TRE: MØTE MENNESKER 

Store hjerner tenker likt

Det beste stedet å møte folk i videregående skole er en klubb eller klasse som du elsker. Når du deler en interesse med noen - har noe til felles - du har noe å snakke om. Og henger ut med folk som liker det samme som du gjør, er mye morsommere!

Ta del i aktiviteter der du knytter seg enkelt

OK, så selv om drama ikke er favorittfaget ditt hele tiden, eller du liker basketball, men du ikke elsker det, er teater og sport gode måter å bringe folk sammen. I motsetning til tegningsklassen tvinger de deg til å samhandle.

Finn så aktiviteter som du liker hvor du vet at du skal gjøre ting sammen som en gruppe, eller i det minste så ofte gjøre gruppeprosjekter.

Enkle måter å lage venner på videregående skole

Bli med i en studiegruppe

Selv om du foretrekker å studere selv mesteparten av tiden, blir det ikke vondt å bli med i en studiegruppe. Det vil tillate deg å møte andre og bli kjent med dem. Dessuten, hvis du en gang imellom bringer informasjonskapsler, kan du få flere fans enn du kan håndtere ...

Frivillig

Enten du frivillig gjennom et skoleprogram, eller finner noe utenfor skolen, er det en fin måte å møte flere mennesker på. Velg noe hvor du kommer til å samhandle med folk din egen alder også.

Du kan til og med starte eget initiativ, som å samle en gruppe av dere som hjelper til med å lære barna på en annen skole, gå ut med eldre (seriøst trengte!), Spille på eldre eller barn osv..

Ikke bare det er en fin måte å møte folk på, det vil få deg til å føle deg bra også!

Ta initiativ

Når du snakker til noen om en kommende test, spør om de ønsker å studere sammen med deg for det. Når du snakker om hva du gjør den ettermiddagen, spør om noen vil bli med deg i hva det er du skal gjøre (som å gå skøyter, gå til kjøpesenteret etc.).

Se utenfor skolen

Hvis du har kjent alle i skolen siden begynnelsen av evigheten, kan det være vanskelig å få nye venner som alle allerede har en ide om hvem de synes at du er. Sannheten er at hvis de ikke har sett hjertet og sjelen, vet de ikke. I alle fall kan det være bra å få venner utenfor skolen. Bli med på et kurs, delta på et verksted, bli med en seilingsklubb, begynne å lage yoga, eller danse ... det som gjør deg glad. Bare vær sikker på å gjøre det på et sted hvor du er bundet til å møte flere mennesker.

Selv om du ikke klikker med alle du ikke møtes, bare å komme seg ut og være rundt folk vil hjelpe deg til å føle deg mindre ensom. Å holde deg opptatt og samhandle med andre vil også hjelpe deg med å overvinne glede, etc. Når du kommer til college vil det være mye lettere å finne folk du klikker på med som du vil studere med folk som elsker de samme tingene du gjør og college Campusene er generelt mye større enn videregående skoler! Flere mennesker, flere klubber, mer alt. Og på det stadiet kan du bli med på møtegrupper, InterNations og alle de andre arrangørene i byen som gjør det enkelt å møte mennesker med hvem du deler interesser.

Leave A Comment

39 − = 37