60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

Bli kjent med noen nye kan være skremmende. Hvordan nærmer du dem? Hva sier du til dem når du faktisk hadde dem selv? Hvor mye vil du faktisk vite om dem - og hvor langt tar det for langt? Med våre seksti enkle å huske spørsmål, trenger du ikke å bekymre deg for å være tapt for ord lenger - bare prøv å ikke blurt dem ut med en gang, med mindre du vil ha noe veldig rart utseende faktisk ...

få to know someone

1. Hva gjør du for å leve?
Dette er en åpenbar, men en som har potensial til å bli en virkelig interessant, fullblåst samtale. Hvis de hater jobben sin, har du noe å klage på, og hvis de elsker det, kan du få en ekte samtale om hvorfor det er deres drømmekarriere.

2. Hvor lenge har du bodd her?
Dette er flott hvis du chatter til nye arbeidskamre eller høyskolekammerater, da du kanskje kan finne noen som har bodd der en stund og vet alle de kule hangouts og stedene med de billigste ølene - aldri undervurdere.

3. Hvor gikk du i skole?
Å snakke om høgskoler er sett på som reserve av folk som ikke har noe igjen å snakke om, men deling av høyskoleopplevelser kan være interessant - finne ut om de elsket det, hatet det eller noen kombinasjon av det ovennevnte. Og hvis de deler alma mater, enda bedre!

4. Hvor er ditt favorittsted å spise?
I tillegg til å skryte ut noen potensielt fantastiske nye spisesteder, kan du finne en måte å lage en vennedato ut av denne, da de kanskje har denne parabolen at de helt må vise deg ...

5. Hva er det morsomt du har hatt denne uken?
Å gi opp en ny, morsom opplevelse er en fin måte å knytte, og denne vil vi virkelig få dem til å tenke på hva som gjorde dem lykkelige.

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

6. Hvem er din eldste venn?
Alle har den ene vennen fra barndommen som nettopp har eksistert siden for alltid. Finn ut hvem deres er, og se på nostalgiflyet.

7. Hva er den siste filmen du gikk for å se?
... og hva tenkte de på det? Å måle noen smak i filmer kan være morsomt, og en god måte å trene på hvis du deler interesser.

8. Hva er din minst favorittmat?
Alle har et visst kjøkken som bare gjør deres magesving, og du vil bli overrasket over de bisarre svarene du får til dette tilsynelatende enkle spørsmålet.

9. Hva er den søteste gave du noensinne har mottatt?
Alle liker å snakke om og huske at en gang at deres mor, kjæreste eller beste venn var så på ballen med deres gjennomtenkt spill - finn ut hvilken gave som virkelig gjorde dem til å føle seg spesiell.

10. Hva er den verste romkameraten du noen gang har hatt?
Bortsett fra de heldige få som alltid har råd til sine egne steder, har alle romkamerat-fra helvete historien - bare be at de ikke snakker om en som de fortsatt lever med!

11. Hvordan ville du beskrive deg selv i fem ord eller mindre?
Denne er en ekte hodeskytter for noen mennesker, da vi ofte fokuserer på hvordan andre ser på oss og hva de gjør av oss i stedet for hvordan vi føler om oss selv.

12. Hva er din verste vane?
Denne skal provosere noen få krøller som alle prøver å finne ut deres mest irriterende, dumme eller enkle barnslige vane - å være sent hele tiden, plukke på mat, gjøre forferdelige vitser ...

13. Hva er den verste hårklipp du noen gang har hatt?
Igjen, dette er et spørsmål som er ment å gjøre folk føler seg takknemlige for hva de har nå. Hårkatastrofer er en del av alles livserfaring, uansett om det er hacking av låsene dine med sakse når du er ti eller går for en dårlig advokat på tjue ...

14. Hvilket emne vil du mest like å studere?
De fleste har en liten fascinasjon med minst ett faglig emne, en som de har sannsynligvis leget med å studere på et dypere nivå før. Hva er deres?

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

15. Hva ville være ditt perfekte kjæledyr?
Og vi snakker ikke bare hunder og katter her - hvis det er noe dyr som de tror ville være perfekte for deres livsstil, må de spytte det ut nå. En elefant å ri på jobb? En vakt-tiger?

16. Hva er din perfekte jobb?
Hvis de ikke allerede har fått det nå, finn ut hva som akkurat ville flyte båten i arbeidsverdenen - om de vil være en godteri eller en hjernekirurg, har vi alle våre hemmelige drømmer.

17. Hvilken TV-seriefigur liker du mest?
Det er alltid et show du ser på, fordi du hemmelig tror at du er som en av de viktigste stjernene. Er de en glede fra venner? Eller mer av en Jessie fra Breaking Bad?

18. Hvor vil du elske å leve?
Hvis du kan få tungen din rundt dette, kan du finne ut hvor de ville elske å leve, og det er ofte et veldig interessant spørsmål - ville de aldri vurdere å flytte ut av byen, eller er de en hump i hjertet?

19. Hvilken bok endret livet ditt?
Selv om de ikke egentlig er en stor leser, kan alle nevne en bok som hadde en dyp effekt på måten de lever på, selv om det bare er for å unngå hoteller kalt The Overlook.

20. Hvilket instrument ville du spille hvis du kunne?
Er de mer en verdig orkestercellist, eller vil de rocke den opp på stadionstadier med de beste av dem? En innsikt i deres smak i musikk anbefales.

21. Hvilke tre sanger ville du høre på resten av livet ditt, hvis du måtte velge?
Du finner alle umming og awing over denne en for en stund, fordi det å velge det perfekte valget er nesten umulig.

22. Hvis du kunne få drinker med noen, hvem ville det være?
Leve eller døde, gi dem valg av livet - å henge ut med den personen de hemmelig vet at de ikke ville ha en sjanse til å bli kjent med. Dette kan være veldig avslørende - vil de ha intellektuell chat eller en god flørt?

23. Hva er den mest eventyrlystne tingen du noensinne har gjort?
Om det var noe så enkelt som å flytte vekk fra hjemmet for første gang, for å slutte jobben sin til å reise rundt i verden, ser det som deres mest eventyrlystne øyeblikk, forteller deg mye om dem som mennesker.

24. Hva er den smekkeste tingen du noensinne har gjort?
Du vil finne mye å le av med dette morsomme spørsmålet, da de kan komme opp med noe pinlig, morsomt, eller ganske enkelt morsomt at de gjorde i navnet på listige.

25. Hvilken sang var du besatt av som tenåring??
Det kan være noe alvorlig angst og humør å reflektere deres goth-scenen, eller det kan være noe bubblegum og pop for å vise frem sin party-jente / guttestil - men deres definerende tenåringsang vil si mye om dem.

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

26. Hvilket pinlig øyeblikk vil du tørke bort fra historien?
Alle har et øyeblikk at de helst ville foretrekke å bli renset fra minnene til alle som opplevde det, selv om det bare var dem - del dine mest krevende øyeblikk og bli kvitt.

27. Hva er din ide om den perfekte første datoen?
Ville de rocke en adrenalin-junkie sky-dykking opplevelse, eller er de mer glad i en stille middag og drikke? Og har de allerede den perfekte første datoen allerede?

28. Hvilken ferdighet ønsker du at du kan mestre?
Enten de ønsker å hente noe som er praktisk, som treverk eller DIY, eller lære å lage klær eller spille et instrument, er dette en god måte å prioritere sine prioriteringer.

29. Hvilken barndomsaktivitet ønsker du, kan fortsatt gjøre nå?
Hvorvidt det var bra med de kule spillene i gym-klassen, eller å ha en ettermiddagslur og ikke bli frynst på, hva ville de bringe tilbake i stil?

30. Hvilken kjendis vil du være for en dag?
Hvis liv ville de ta over hvis de fikk sjansen? Ville de ha glamour, glitz og rødt teppe, eller ville de være mer interessert i eventyr og reise verden?

31. Hvis du kunne endre en ting fra historien, hva ville det være?
Det kan være at de gjør noe edelt og flott, eller det kan være at de bare ville fraråde den forferdelige promkjole de var så villet om. Hvem vet?

32. Hvis du var millionær for en dag, hva ville du gjøre?
Med penger som ingen gjenstand, hva ville de ta på seg selv å gjøre? Ville de bruke, bruke, bruke på dyre godbiter for seg selv, eller ville de gjøre noe litt mer veldedige med sine penger?

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

33. Hvilken utenlandsk mat er du i hemmelighet desperat å prøve?
Det kan være at de nettopp ikke har fått pengene eller sjansen til å komme over denne fantastiske utseendet utenlandske mat ennå, og hei, du kan til og med kunne anbefale et sted!

34. Hvilken bok ønsker du at de lærte i skolene?
Tror de at det er en spesiell del av teksten som vil gjøre så mye godt hvis barna må lese det også? Eller er det bare en roman at de ønsket at de hadde blitt introdusert til i videregående skole?

35. Hva heter filmen om livet ditt?
Helvete, ikke late som vi alle ikke har tenkt på det på et tidspunkt - ville det være en edel kamp eller en skrubbe-komedie?

36. Hvem ville spille deg i filmen i livet ditt?
Mye som spørsmålet ovenfor, vil dette fortelle deg mye om dem - ser de seg som en kjærlighetsgudinne eller en nerdy klokkrekker?

37. Hvilken motetrend forstår du bare ikke?
Det kan være at de bare ikke kan trekke den av, eller det kan være at de aldri har sett noen som ser bra ut i det - men alle har en trend som bare baffles dem.

38. Hvilken film ville du ta en første date til?
Det kan være et super-romantisk drama, eller det kan være deres favorittfilm, men å plukke den ene filmen du vil vise til potensielle partnere er en vanskelig en.

39. Hva er ditt favorittbilde av deg selv?
Kanskje de bare ser veldig, veldig varmt, eller kanskje det er et minne om en tid og et sted, men vi har alle ett bilde som alltid får oss til å smile.

40. Hva er din favorittdrink?
Er de en rødvin og ost slags drikker, eller liker de å kaste tilbake noen øl med gutta? Eller kanskje de er teetotale?

41. Hvilken TV-bar ønsker du, eksisterte?
Ville de foretrekke å henge rundt med kastet Skål, eller er de mer i McClarens fra Hvordan jeg møtte moren din? Vi har drømt om å slappe av i den perfekte, falske baren.

42. Hva er det rareste talentet du har?
Jo, du har sett at de gjør det rare med ansiktet deres som du aldri har sett noen andre drar av før, men hva synes de er det mest unike talentet de har?

43. Hva er ditt perfekte tidsfordriv?
Hvis de hadde en halv time å spare, hva ville være der ideell måte å fylle den tiden på? Og hvor ofte kommer de til å gjøre det?

44. Når var siste gang du ga en høy-fem?
Dette er et morsomt spørsmål, en som vil fortelle deg hva de anser høyverdig verdig, og en som forhåpentligvis vil ta deg en morsom anekdote i handelen.

45. Hva er den kuleste historien om deg selv?
Du kan smigre dem her, men hvorfor ikke: finn ut hvilken historie som hemmelig gjør dem til å føle seg som Fonz når de forteller det.

46. ​​Hva er din perfekte bolig?
Vil de ha noe mer stabilt, som en kul leilighet eller forstadshus, eller er de mer eventyrlystne, foretrekker å eke ut i en campingvogn?

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

47. Hvilken sang oppsummerer livet ditt akkurat nå?
Hva du spør, er i utgangspunktet hvilken sang de så ut av et vindu og lyttet til på bussen i morges, og tenkte "dette er helt om meg".

48. Hva er din go-to dance move?
Kanskje de er en veldig god danser, og du kommer til å bli til skam, eller kanskje rocker de alvorlig gammelskole, forferdelige trekk som du kan komme deg ned med.

49. Hva er den ultimate iskremsmaken?
Stenger de den med jordbær og krem, eller går det på grunnskole med vanlig sjokolade? Du vil bli overrasket over de sterke reaksjonene dette gir.

50. Hva er den beste burger du noen gang har spist?
Du kan erstatte "burger" med noen matvarer, i utgangspunktet, og fortsatt ha stor glede når du ser øynene deres glasere over som de husker den fineste de noensinne har hatt gleden av å sette i ansiktet sitt. Sikle.

51. Hvilken junk food kunne du ikke leve uten?
Kanskje de har mer av en søt tann og vil gå for sjokolade over sjetonger; Uansett, finn ut hva som er toppen av deres handliste etter en hard dag på offset.

52. Er du en tidlig fugl eller en nattugle?
Forbered deg på å være sjalu på deres evne til å feste opp sent, eller komme på jobb i tide, avhengig av svaret. Best å ikke spørre en nattugle dette hvis det er før middagstid.

53. Hva er den skummeste filmen du noen gang har sett?
Denne er bundet til å sende noen rynker ned i ryggraden; det som akkurat slår på bryterne og gjør dem til et dunkende vrak av et menneske?

54. Hva er det morsomste filmmomentet du noensinne har sett?
Du vil bli overrasket over hvor dunkle disse svarene kan få takket være de rare tingene som kaster folk, da de fnisser seg gjennom hvilke scener som hadde dem rullende i gangene.

60 spørsmål å spørre om å bli kjent med noen

55. Hvilken planet ville du besøke?
Ikke alle ville hoppe på sjansen til å gå til verdensrommet, men alle har drømt om å flette seg til en annen verden, bare for litt fred og ro.

56. Hvilken barndomsfilm elsker du fortsatt i dag?
Det kan være alt fra The Muppets Movie til The Little Mermaid, men vi har alle en film som vi så voksende som fortsatt har makt til å fortrylle oss selv i dag.

57. Hvilken sang kan du aldri danse til?
Enkelt, virkelig: Når de navngir sangen, legg det på for å finne ut om de forteller sannheten.

58. Hva er det kuleste klæret de eier?
Forhåpentligvis vil de ha på seg det for enkel identifisering, men hvis ikke, kan du kreve sjansen til å swoon over det en annen gang.

59. Hva er din hemmelige fobi?
Vær snill: ikke bruk dette mot dem på et senere tidspunkt, uansett hvor fristende det kan være å freak dem ut i en klovndrakt.

60. Vil du noen gang komme tilbake med foreldrene dine??
Ville de vurdere å gå tilbake til brystet av deres familiære hjem, og hva ville de omstendighetene som kjørte dem der?

Leave A Comment

17 + = 19