60 Matching Sister Tattoo Ideas

Søstre deler ubrydelige obligasjoner. De har en unik forbindelse som holder dem sammen. De fleste søstre er beste venner. De deler alt og de vet at de alltid kan stole på hverandre. Vis kjærligheten som du har for søsteren din, med en matchende tatovering. Tatoveringer er en utmerket måte å styrke båndet mellom deg og din beste venn. De er spesielle fordi hver karies er en annen, spesiell og veldig personlig melding. Velg og sjekk ut disse 60 fantastiske matchende søster tatoveringer. La deg føle deg inspirert av disse kule, innovative ideene.

Contents

1.Simple Heart Tattoo

søster matching tattoo_01

Noen ganger er de beste tatoveringer de enkleste. Denne søte hjerte tatoveringen er ideell for søstre. Det karies ganske betydningen, for ikke å nevne at det er utrolig diskret og sexy.

2. Hjertefingeravtrykkssammenhengende tatovering

søster matching tattoo_02

Fingeravtrykk er unike, og hver og en av oss har et tydelig fingeravtrykk. Vis kjærligheten du har til søsteren din, med en matchende hjertefingeravtrykk tatovering. Det ser så enkelt ut, men det har en betydning som bare du og din søster kan forstå.

3. Infinity Arrow Tattoo

søster matching tattoo_03

En uendelig pil tatovering stemplet på håndleddet ditt vil øyeblikkelig gi et inntrykk. Det ser elegant og moderne ut, for ikke å nevne at det har en utrolig betydning. Det er den perfekte ideen om en matchende tatovering å få med søsteren din.

4. Big Sister / Little Sister Tattoo

søster matching tattoo_04

Meldingen til denne matchende tatoveringen krever ikke en forklaring. Vi elsker den tynne skrifttypen og bursdagsideen også. Det gir tatoveringen et moderne allure, og det vil stadig minne deg om å ta vare på din søster.

5. Grafisk Infinity Arrow Matching Tattoo

søster matching tattoo_05

Gi en vri på den klassiske ideen om uendelig tatovering med en bøyet pil. Pass på at det er stemplet et sted der du alltid kan huske og verne om det. Dens betydning - båndet mellom søstre er ubrutt.

6. Sun & Moon Tattoo

søster matching tattoo_06

Hold det kult og enkelt! Få en sol og månetatovering med søsteren din, og hver gang du ser på det, blir du husket på forbindelsen du to deler.

7. Aztec Inspired Moon Tattoo

søster matching tattoo_07

Aztec-inspirerte tatoveringer er de beste. Pass på at din og din søster er et sted hvor du kan se den. Tilpass det etter dine egne preferanser og gjør det til ditt unike tegn. Begge vil gjenkjenne det overalt hvor du går, og din elskede søster vil være med deg selv om du er miles fra hverandre.

8. Simple Hearts Sisters Tattoo

søster matching tattoo_08

Hvis du leter etter en søt matchende tatovering for å komme med søsteren din, så se ikke lenger. Denne fantastiske hjerte tatoveringen med en "søstre" skrive på bunnen er akkurat det du trenger. Det er morsomt og enkelt, men likevel utrolig meningsfylt.

9. Matchende vinger 

søster matching tattoo_09

Matchende vinger er den slags tatovering som forteller deg uansett hvor du går og hvor langt du flyr, søsteren din vil alltid være der for at du skal støtte deg. Sammen er du ubrutt!

10. Birds Tattoo

søster matching tattoo_10

Denne minimalistiske tatoveringen er helt fantastisk. Det er lite og diskret, så du kan få det gjort hvor som helst på kroppen din. Håndleddet ser ut som det ideelle stedet. Bruk den med stolthet og vær kjent med søsteren din.

11. Constellation Tattoo

søster matching tattoo_11

Linjære tatoveringer er i trend i disse dager. De er veldig vakre og moderne. Denne konstellasjons-inspirerte matchende tatoveringen er fantastisk, ikke bare fordi den ser bra ut, men også på grunn av meldingen som den bærer.

12. Fugler, fugler, fugler

søster matching tattoo_12

Matchende svale tatoveringer er morsomme, sexy og ganske spennende. Både du og din søster vil elske ideen. Velg design og finn og nyt! Det er utrolig hva en slående effekt kan enkelt, men allikevel tålmodighet kan ha.

13. Yin & Yang Tattoo

søster matching tattoo_13

Gjør forbindelsen du har med søsteren din, noe, og få en yin / yang tatovering. Dette vil vise henne hvor mye du bryr deg om henne. Komplimentere hverandre og vis verden som sammen kan du erobre alt.

14. Sun / Star / Moon Tattoo

søster matching tattoo_14

Denne nydelige tatoveringsideen vil definitivt appellere til deg og dine søstre. Det er morsomt og enkelt, men samtidig meningsfullt og originalt. Gå for den enkleste, mest lineære ideen, og du vil ha den kuleste og mest imponerende tatoveringen.

15. Solsikkeinspirert tatovering

søster matching tattoo_15

En halv solsikke for deg og en annen halvdel for søsteren din er den slags tatoveringside som søsken bør vurdere mer ofte. Denne funky, grafiske og utrolig godt gjort tatoveringen ser fantastisk ut. Hvilken bedre måte å koble til med søsteren din enn over en tatoveringsøkt?

16. Double Arrow Tattoo

søster matching tattoo_16

Det ser ut til at pilen er en foretrukket tatovering blant kvinner, spesielt søstre. Det symboliserer styrke og det er en ideell ide å bruke som en forpliktelse løfte. For å gi tatoveringen en ekstra flair av originalitet, gjør en pil mindre, bare for å skille den større søsteren fra den lille.

17. Bow & Arrow Tattoo

søster matching tattoo_17

En bue og pil tatovering er en morderkombinasjon. Det er en utmerket ide fordi de to elementene komplimenterer hverandre perfekt; de kan ikke fungere uten hverandre, akkurat som deg og din søster. Ha disse matchende tatoveringer stemplet på fingeren for en enda større wow-effekt.

18. Tro Tattoo

søster matching tattoo_18

Sjekk ut denne utrolig stemplede "tro" tatoveringen! Skrifttypen som brukes er så slank og vakker, til og med litt delikat. Det er en god ide om en tatovering å komme med søsteren din fordi den viser at troen erobrer alt. Tro gjør at våre drømmer blir til virkelighet.

19. Dove Inspired Tattoo

søster matching tattoo_19

Duer er et symbol på renhet, frihet og kjærlighet. De er fantastiske fugler, og denne ideen om en tatovering vil sikkert appellere til din søsters sanser også. Velg en enkel, men interessant design; Du kan til og med legge til en vri på vanlig tegning og velge en hjerteinspirert form.

20. Love Message Tattoo

søster matching tattoo_20

En tatovering som sier hvor mye du bryr deg om din søster, vil definitivt gjøre deg to mye nærmere hverandre. Det vil bli som din signaturmelding, og det vil bety verden for dere begge hver gang dere sier det til hverandre - «Jeg vil elske deg for alltid ... Jeg vil like deg for alltid».

21. Anker Tatovering

søster matching tattoo_21

Hvis du ikke er en fan eller dristige, synlige tatoveringer, kan du prøve denne diskrete anker tatoveringsideen. Ha det tatovert like under øret ditt, nær baksiden av hodet ditt. Dermed vil du og din søster dele en liten hemmelighet som ingen andre vet om.

22. Heel Tap Anchor Tattoo 

søster matching tattoo_22

Nå, hvis du ikke vil ha et anker tattoo rett under øret ditt, hva med på siden av hælen din? Det ser så gøy og enkelt ut, men samtidig er det utrolig elegant.

23. Infinity Tattoo

søster matching tattoo_23

Vær venner for alltid med søsteren din og løfte om å være der for hverandre, alltid med en "til uendelig ... og utover tatovering". Gå for uendelig tegnet for litt ekstra originalitet, og personliggjøre det med din egen skrive stil.

24. Black & White Delta Tattoo

søster matching tattoo_24

En svart og hvit delta eller trekant tatovering er en så fascinerende ide å ta hensyn til. Gå for en enkel, geometrisk form og velg et fint sted, for eksempel overarmen. Nyt sluttresultatet, og husk alltid å verne om søsteren din.

25. Morse Code - Lill '& Big Sister Tattoo

søster matching tattoo_25

Har lill og stor søster stampet på overarmen, men har den i Morse-koden. Ideen er kult, original og veldig morsomt. Alle vil legge merke til den slanke tatoveringen, men bare få vil vite hva det betyr.

26. Heart-Shaped Key Tattoo

søster matching tattoo_26

Vil du få en tatovering, men du er ute av ideer? Leter du etter noe morsomt og enkelt, men også interessant og originalt? Fordi hvis det er tilfelle, bør du få en hjerteformet nøkkel tatovering. Det vil være et symbol på kjærlighet og hengivenhet mellom deg og din søster.

27. Matching Tribal Tatoveringer

søster matching tattoo_27

Tribal-inspirerte tatoveringer er hip og ganske tiltalende også. Hvis du og din søster er på utkikk etter den perfekte måten å skille seg ut, vil denne ideen om en tatovering passe perfekt med dine galne, friluftsfulle personligheter.

28. Fet søster hjerte tatovering

søster matching tattoo_28

En dristig hjerte tatovering kan ikke gå ubemerket, spesielt hvis det kommer med en "søstre" avtrykk. Denne opprinnelige ideen om en tatovering bør tjene som inspirasjon. Endre det hvis du vil, og gi den en personlig stemning.

29. Slank og enkel søster tatovering

søster matching tattoo_29

Her er en annen kul idé om en "søstre" tatovering. Skriften er unik og funky, og det vakre hjertet innlemmet i skrivningen passer perfekt med den samlede tatoveringsideen.

30. Søster Tatovering med berøring Melding

søster matching tattoo_30

En tatovering som har en berørende, emosjonell melding, er akkurat det du og din søster skal få. Erklære kjærligheten du har for hverandre, og uansett hva som skjer i livet, bare vær der for hverandre hvert skritt av veien.

31. Half Butterfly Matching Tatoveringer

søster matching tattoo_31

En halv sommerfugl for deg og en annen halvdel for søsteren din er en tatoveringside som ikke kan ignoreres. Sammen er du en komplett sommerfugl som kan gjøre noe. Støtt søsteren din og få en matchende tatovering for å vise frem den evige kjærligheten og beundringen du har for henne.

32. Sol / Moon Tattoo

søster matching tattoo_32

Vi nevnte sol / månetatoveringen i linjene over. Vi kan imidlertid ikke få nok av det. Denne gangen, velg et sted med høy synlighet på kroppen din for å få denne tatoveringen og være stolt av søsteren din - håndleddet for eksempel er et utmerket sted.

33. Forundret Lås & Nøkkel Tatovering

søster matching tattoo_33

Grafiske tatoveringer er de beste fordi de er utrolig visuelle og fristende til øyet. Velg for lås og tastekombinasjon, og sørg for at søsteren din vet at hun er din sjelefrende.

34. Hjertelås og nøkkeltatovering

søster matching tattoo_34

En enda bedre ide for en matchende søsters tatovering er en hjerteformet lås med nøkkel. Designet er ganske moderne. Vi elsker det faktum at tatoveringen er enkel, men på en eller annen måte har den en vintage allure til den.

35. Messed Tattoo

søster matching tattoo_35

Igjen, hvis du er glad i tatoveringer med en melding, bør du definitivt gå for et tilbud som betyr noe for deg og din søster. Det må være en setning som beskriver forholdet du to har.

36. Kombinert Infinity & Heart Tattoo

søster matching tattoo_36

Kjærlighetssystrene deler for hverandre er evig. Båndet kan ikke brytes, så denne ideen om et evighetsmerke blandet med et hjerte er perfekt.

37. Fargerik Ugle Tattoo 

søster matching tattoo_37

Fargerike lekfulle tatoveringer er for søstre som alltid er glade, frekk og sinnsykt morsomme. Bildidéene som presenteres ovenfor, er spesielt fristende. Vi elsker detaljene som er tatt i tatoveringer, og selv om de er liknende, er de to uglene litt annerledes.

38. Lignende Arrow Tatoveringer

søster matching tattoo_38

Få en matchende pil tatovering med søsteren din, men endre basen. Selv om du elsker hverandre til månen og tilbake, kan du ikke være den samme, og du bør heller ikke. Kompliment hverandre og alltid være støttende!

39. Frihetstattovering

søster matching tattoo_39

Denne ideen om en frihetstatovering er ganske kult. En av dere burde ha buret tatovert på håndleddet, og den andre burde ha fuglene. Meldingen er enkel - fly bort, vær glad og fri, men glem aldri å elske og støtte din søster.

40. Matchende blomst / hjerte tatovering

søster matching tattoo_40

Et hjerte / blomst tattoo ser feminin og interessant på håndleddet. Denne ideen er spesielt egnet for kvinner, søstre til å være mer nøyaktige. Det er morsomt, grafisk og veldig moderne alt på samme tid.

41. Karneval-inspirerte søster Tatoveringer 

søster matching tattoo_41

Disse to karneval-inspirerte søster tatoveringer er ganske fascinerende. Både månen og solen er svært godt utformet. Hvert design bærer en individuell figur. Tilpassende aspektet av tatoveringen gjør tegningen unik og ganske spesiell.

42. Hjerteformet Fingeravtrykk Tattoo & Infinity Sign

søster matching tattoo_42

Hva mer kan du be om? Denne funky hjerteformede fingeravtrykk tatoveringen med et uendelig tegn festet er helt fantastisk. Det er en god ide om en tatovering å vurdere med søsteren din. For å holde ting interessert, bytt fingeravtrykk!

43. Emotional Words Tattoo

søster matching tattoo_43

Søstre bør holde hverandre trygge. For å ære din elskede søsken, få en tatovering med en følelsesmessig melding. Pass på at det er noe du kan forholde deg til, og få Morse-koden varianten tatovert under. Dette vil gjøre ideen enda mer original.

44. Matching Yin / Yang Circle Tatoveringer

søster matching tattoo_44

Få en matchende yin & yang-tatovering med søsteren din, og gjør bindingen du to har enda sterkere. Denne ideen om en tatovering er ganske original, for ikke å nevne at stedet rett over h-hatten er ganske sexy også.

45. Rød hjerte / spade tatovering

søster matching tattoo_45

Få den minste, men søteste tatoveringen med søsteren din, og velg denne fantastiske røde hjerte og spader tatoveringsideen. Det går veldig bra på ringfingeren, og det er ganske kult også. Folk tatoverer vanligvis ikke sine fingre, noe som er akkurat hvorfor denne ideen er så original.

46. ​​Eiffeltårnet og Empire State Building Tattoo

søster matching tattoo_46

Eiffeltårnet og Empire State Building er to av de mest fascinerende bygningene i hele verden. Bli inspirert og ha disse tatoverte på håndleddet ditt. La din søster velge først, og sørg for at designet er klassisk, men stilig.

47. Funny Drawing Tattoo 

søster matching tattoo_47

Funky frihåndstegning tatoveringer er i trend. Ta en titt på bildet inspirasjon fra ovenfor. Det kan se ut som det ble tegnet av en 5-årig, men i hovedsak er det ganske kult. Samle dine søstre sammen og få en!

48. Yin / Yang & Sun / Stjerner Inspirasjon

søster matching tattoo_48

Originale tatoveringer er de beste. Sjekk ut denne blandingen av yin og yang med stjerne og sol tillegg. Det er utrolig hvor langt kan ens fantasi gå når det handler om å gjøre noe med og for noen de elsker.

49. Beautiful Messaged Sister Tattoo

søster matching tattoo_49

Uansett hvor og hvor langt du går, vil søsteren din alltid være der for deg, og selv om hun ikke er der med kroppen sin, vil hun alltid tenke på deg. Meldingen ovenfor er bare en ide om en tatovering med en meningsfull melding. Har du og din søster en av dine egne?

50. Matching Galaxy-Inspired Tattoo

søster matching tattoo_50

Denne galakseinspirerte tatoveringen kan virke uvanlig for mange. Men for to søstre som har samme interesser og lidenskaper, har det faktisk en ganske viktig betydning. Så hva hvis det er rart for andre? Hvis du og din søster liker det, bør du eie den.

51. Interessant formet hjerte-tatovering

søster matching tattoo_51

En hjerteformet tatovering kan virke gjennomsnittlig for mange. Men formen som presenteres i bildet ovenfor, er ganske interessant. Vi elsker det minimalistiske preget tatt med i tatoveringsideen.

52. Matchende Disney Sister Tattoo

søster matching tattoo_52

Nå er det en tatoveringside du ikke ser veldig ofte - en Disney-inspirert tatovering med stor sis og lite sis-skriving og en mousy-tegning øverst. Det er morsomt og morsomt, men også kult og veldig hip.

53. Matching Heartbeat Tattoo

søster matching tattoo_54

Søstre deler samme slag i hjertet, teoretisk. De ligner på hverandre, men samtidig forskjellige. La deg inspirere av denne ideen om en tatovering, og gjør din så kul som mulig. Skreddersy det etter dine egne preferanser for å gi det et preg av ekstra originalitet.

54. Fargerik sopptattoo

søster matching tattoo_55

Denne matchende sopptatoveringsideen ble inspirert av det berømte videospillet "Super Mario". Jeg er sikker på at alle husker båndet Mario og Luigi delte. På slutten av dagen var de også brødre.

55. Evig Bond Tattoo

søster matching tattoo_56

Båndet to søstre deler er evig. Slå det ordtaket i en tatovering og få det stemplet på håndleddet ditt. Gjør det til en original ved å feste en hjerte tegning til den. Det vil se så kult og interessant ut!

56. Micky og Minnie Mouse Tattoo

søster matching tattoo_57

Vi elsker tatoveringer inspirert fra tegneserier. De er så uskyldige og morsomme. Søstre med en utviklet sans for humor som hadde en blast i barndommen, bør definitivt ta denne ideen i betraktning.

57. Big Sis & Little Sister Tattoo med en vri

søster matching tattoo_58

Ingenting går sammen med en stor sis og lille søsters tatoveringside. Men hvis du vil gjøre det mer interessant, ha en mousy tegning tatovert som en erstattet for prikken på "jeg". Det vil se mye kulere ut!

58. Tattoo med matchende sirkler

søster matching tattoo_60

Enkle, geometriske tatoveringer er i stil denne sesongen. Sirkler er kule, morsomme og veldig interessante også, til tross for deres gjennomsnittlige design. Den større søsteren skal ha en større sirkel, midtsøsteren og litt mindre, og så videre. Vær trygg på forbindelsen du har med dem med en elegant tatoveringside.

58. Matching Hands Tattoo

efcbe01a8ca59f1e6a7fb602e2892ca5

Denne ideen om en matchende søsters tatovering er ganske morsom. Men selvfølgelig er det også en kul ide også fordi det tydelig viser den fantastiske forbindelsen søsken har.

60. Kompass-inspirert tatoveringside

6369840bfb242352bad55a2f8f4198f3

Sist men ikke minst har vi denne fantastiske kompass inspirerte tatoveringsideen. Det er den perfekte designen for søstre som alltid ser etter hverandre. Tatoveringen vil være en konstant påminnelse om at hun vil være uansett hvor du går, og hun vil alltid finne deg hvis du er i trøbbel.

Har du valgt ditt valg ennå? De 60 matchende søster tattoo ideene vi har presentert er spektakulære. Du har mange ideer tilgjengelig; bruk dem som inspirasjon til din neste tatovering med søsteren din.

Leave A Comment

3 + 6 =