30 vanlige drømmer og deres betydning

Alle drømmer om natten, selv om du ikke husker dine drømmer. Det anslås at de fleste tilbringer en time og en halv til to timer, drømmer hver kveld. Mens noen av disse drømmene åpenbart bare replayer dine tanker og følelser fra dagen, er det psykologiske årsaker til at andre drømmer skal skje. Over ulike kulturer er det mange forskjellige vanlige drømmer som skjer. Fra å falle for å miste tennene dine, har disse drømmene betydninger og tolkninger.

Tidligere skrev Freud at drømmer var skapelsen av vårt underbevisste. Drømmene er ikke enkle fordi de er i hovedsak kodede meldinger sendt av vår underbevissthet om hvordan vi tenker, føler eller tror. I gamle kulturer ble drømmer antatt å være tegn på fremtiden, vår dypere bevissthet eller tegn fra hinsides. For det meste spår drømmer ikke fremtiden eller demonstrerer hvordan noen andre føler seg. I stedet viser en drøm bare drømmerens tanker, følelser, bekymringer, minner og ønsker. Med mindre du allerede vet hvordan noen andre føler, er det ikke mulig for drømmen å vise noe annet enn det som skjer i ditt underbevissthet.

1. Du drømte at du flyr

Flygende drømmer er noen av de vanligste. Når du drømmer om at du flyr, er det generelt et godt tegn. En flygende drøm viser at du føler at du er sikker på at du kan nå dine mål - i hvert fall så lenge du er i stand til å flyve vellykket i drømmen din. Hvis du flyr høyt og føler deg euforisk i drømmene dine, er det et tegn på at du føler at du er nær å oppnå målet ditt i virkeligheten. På samme måte viser lavflygende drømmer som er fylt med hindringer at du føler deg frustrert i å oppnå drømmene dine.

2. Du drømte at du mistet dine tenner

Drømmer om at tennene dine går tapt, kan tyde på at du føler seg uattraktiv eller at du er redd for å bli gammel. Freud trodde faktisk at drømmer om at tennene dine faller ut betyr seksuell undertrykkelse, men det er generelt et tegn på at du føler deg usikker på noe eller er altfor bekymret. Å miste tennene i en drøm kan vise en plutselig livsforandring som du ikke er komfortabel med.

3. Du drømte om et kors

Kors har vært knyttet til ulike religioner i århundrer. Tidligere ble kriminelle ofte hengt på korset for å dø, så det kan være et tegn på døden. Avhengig av omstendighetene kan det også være et tegn på gjenfødelse siden Kristus kom tilbake etter å dø på korset. Det er ofte et tegn på at en viss del av livet ditt er avsluttet, og du gjenoppretter en ny balanse i livet ditt.

4. Du drømmer om mennesker

De fleste drømmer involverer faktisk mennesker, og de kan eller ikke har en dypere betydning for drømmen din. Hvis det ikke skjedde noe signifikant, kan personen ha nettopp dukket opp fordi du har minner om dem, eller du ser dem mye i det normale livet. Ofte representerer tilstedeværelsen av noen i drømmen din en viss følelse. For eksempel, hvis du vanligvis føler deg ubehagelig eller engstelig rundt din bestemor, kan din bestemor i din drøm symbolisere at du føler deg ubehagelig i det virkelige liv. Hvis du drømmer om kjæresten din, kan det være et tegn på at du er fokusert på dem akkurat nå. Den eksakte omstendigheten til drømmen vil avgjøre nøyaktig hva personen betyr.

5. Du har naken drømmer

Å være naken er vanligvis forbundet med å være sårbar på en eller annen måte. Hvis du ser naken ut før en mengde, kan det vise seg at du føler deg flau og følelsesmessig sårbar. Noen ganger ser bare en del av kroppen ut til å være nøgen. Dette kan gi ytterligere innsikt i hvordan du føler eller hva du forstår.

6. Du drømte om døden

Hvis du bare drømte om at du eller noen andre døde, ikke panikk ennå. Normalt er døden et tegn på gjenfødelse eller overgang. Hvis du for eksempel får en ny jobb, kan en gammel medarbeider eller din gamle sjef dø i drømmen din. Du kan også drømme om at en ex-kjæreste eller kjæreste dør når du overgår til enkeltliv. Selv om døden kunne symbolisere at du er bekymret for en bestemt person, er det like sannsynlig å vise overgang til noe nytt.

7. Du drømte at partneren din jukset

Ikke bli panikk hvis du drømte at partneren din lurte! Det er usannsynlig at de lurte i det virkelige livet fordi drømmer generelt ikke er klargjørende. I stedet kan det tyde på at du føler at din partner ikke bruker nok tid med deg eller at du ikke stoler på dem fullt ut. Disse typer drømmer er svært vanlige dersom du nylig trodde at partneren din flirte med noen andre, eller hvis du ikke har fått tilbringe nok tid rundt dem.

8. Du drømte at du ble jaget

En av de vanligste drømmene blir jaget. Denne typen drøm viser vanligvis at du er engstelig eller spent. Det er eksepsjonelt symbolsk siden du faktisk løper bort fra noe i drømmen, og dette korrelerer ofte med et problem som du løper bort fra i det virkelige liv. Når du drømmer om at du blir jaget, viser det at du ikke har problemer med et problemhode, og kan prøve å unngå det.

9. Du drømte om demoner

Gode ​​nyheter: Du er ikke besatt eller ond. Den dårlige nyheten er at drømmer om ondskap og demoner viser at du undertrykker noen av dine følelser. Det er generelt et tegn fra underbevisstheten at du må endre måter i livet og ta en annen vei.

10. Du drømte om kjøretøy eller transport

Drømmer om transport kan komme i mange varianter: fly, skip, biler, tog eller sykler. Ofte er denne typen drøm en demonstrasjon av retningen du har på livet. Å ha kjøretøy å kjøre gir deg kraft, så det viser at du føler at du har kontroll når du skal kartlegge din skjebne. Hvis det er hindringer i banen, kan det vise at du føler at det er noe i veien for deg å nå dine mål eller skjebne.

11. Du drømte om sex

Sexdrømmer er noen av de vanligste drømmene å ha. Det viser vanligvis at du føler en intim tilknytning til personen. Hvis du drømmer om en ex-kjæreste eller ex-kjæreste, er det et tegn på at du savner noe av forholdet eller at du opplever kjedsomhet i ditt nåværende forhold. En drøm om en tilfeldig person kan symbolisere at du er fysisk tiltrukket av den personen, eller du drømte om dem tilfeldig som plassholder for noen som du ennå ikke har møtt. Normalt betyr en sexdrøm at du vil ha det nivået av intimitet i ditt virkelige liv.

12. Du drømte om å ha en baby

Denne typen drøm symboliserer ofte kreativ vekst i livet ditt. Selv om noen kulturer som taiwanske mener at drømmer om et barn betyr at du vil ha en snart, er det normalt bare et tegn på at du har en ide eller jobb som skal utvikle seg i livet ditt.

13. Du drømte om håret ditt

Å ha en overflødig vekst av hår i drømmen din kan indikere en vekst i seksualiteten og libido. Å miste hår er ofte et tegn på tap i libido, eller at du er redd for at du vil miste håret ditt.

14. Du drømte om et hus

Denne drømen indikerer de ulike delene av livet og dagens eksistens. Hvert rom representerer noe, så det er ekstremt viktig at du husker hvilket rom du var inne i. Kjelleren symboliserer en forsømt del av livet ditt, mens du er på kjøkkenet eller i stuen kan du vise varme og veksten av mellommenneskelige forhold.

15. Du drømte om å være lammet

På en måte er søvn en måte å bli lammet på. Du går vanligvis ikke i søvne og de fleste fysiske handlinger stopper. På grunn av dette er det utrolig vanlig å føle seg lammet i drømmene dine - spesielt mellom REM søvn og våkne opp. Noen ganger er forlamning i drømmene dine også et tegn på at du føler at du mangler kontroll i livet ditt.

16. Du drømte om klær

Klær er en av de viktigste måtene du viser verden som du er og kontrollerer din oppfatning. Hvis du drømmer om at du er i en annen stil av klær, kan det vise at du føler at en livsstilsendring er i ferd med å tre i kraft. Drømmer om loslitt, gamle klær kan også være et tegn på at du føler seg uattraktiv og ikke opp til par.

17. Du drømte om fjell

Å være på fjellet er generelt et tegn på at du har oppnådd noe seriøst, eller at du objektivt vurderer et aspekt av livet ditt. I mellomtiden drømmer du om at du må klatre på et fjell, viser at det er et hinder i livet ditt du må møte.

18. Du drømte at du skulle falle

Fallende drømmer kan være ubehagelig og skummelt å oppleve. Hvis du faller ukontrollert i drømmen din, viser det at du føler at en del av livet ditt er ute av kontroll, og du kan ikke gjøre noe for å stoppe det. Hvis du opplever et sakte, fredelig fall, viser det at du slipper litt av livet og lar skjebnen ta kurset.

19. Du drømte om mat

Mat er en av de viktigste måtene folk knytter sammen. Avhengig av omstendighetene og typen mat kan den vise en sult for ny kunnskap eller utvikling. Komfortmat kan vise at ditt sinn ønsker å ha et økt nivå av mellommenneskelige relasjoner og støtte i ditt daglige liv.

20. Du drømte om fjernsynet eller radioen

Drømmer om tv, radioen eller til og med en telefonsamtale er generelt et tegn på at ditt underbevisste sinn forsøker å kommunisere tydelig med ditt bevisste sinn.

21. Du drømte om mord

Hvis du er morderen, kan dette vise at du vil bli kvitt noen eller noe problem i livet ditt. Ofte viser dette at du sterkt misliker personen og vil at de skal lide. Hvis du drømmer om at du eller en kjære blir myrdet av en outsider, indikerer det en utvendig trussel eller en frykt for at skade kommer til dine kjære.

22. Du drømte at du ble fanget

Drømmer at du er fanget, viser at du føler deg inne i ditt normale liv. Du kan føle at det er umulig for deg å bli fri og at du blir tvunget til å gjøre et viktig valg.

23. Du drømte om slanger

Gjennom de fleste kulturer er slanger et skremmende symbol og et tegn på ondskap. Drømmer om slanger kan bety at du står overfor en utfordrende eller skremmende opplevelse. Avhengig av omstendighetene i drømmen, kan det også vise at du er i ferd med å gå gjennom en transformasjonsperiode - dette skyldes slangernes evne til å smelte og kaste huden for en ny.

24. Du drømte av hender

Når du drømmer om å vaske hendene i en drøm, indikerer det ofte at du føler deg skyldig. Bundet hendene viser at du ikke føler deg i stand til å gjøre de trekkene eller skrittene du vil, og alt i livet er nytteløst. Hvis du prøver å ha klare drømmer skjønt, bør du prøve å se på hendene dine, fordi dette vil hjelpe deg med å få den kraften du trenger for å kontrollere drømmen din.

25. Du drømte om penger

Drømmer om penger eller dyrebare ting i din besittelse viser ofte at du har en økt selvverdighet. Utveksling av penger eller verdisaker viser at du forventer at en ny forandring skal skje.

26. Du drømte om klasserom eller skole

Når du er uforberedt på noe i livet, kan du drømme om at du tar en test i drømmen din. I tillegg kan en drøm om et klasserom bare være et gjentatt minne fra fortiden. Hvis du føler deg komfortabel på skolen, kan det være ubevisste å forsøke å gi deg den tryggheten du savner i det virkelige liv.

27. Du drømte at du var på veien

Drømmer at du kjører eller på veien viser at du tar en ny vei i livet. Hvis du ikke har truffet en beslutning om hvilken vei du skal gå i det virkelige livet, kan ditt underbevissthet forsøke å fortelle deg at du må stå opp og ta en avgjørelse.

28. Du drømte om å bli gift

Når du drømmer om at du blir gift, symboliserer den vanligvis at du vil ha et nærmere bånd med din nåværende partner eller at du vil bli gift. Hvis du for øyeblikket er singel, kan drømmer om ekteskap være et tegn på at du vil ha et forhold og en nær emosjonell forbindelse.

29. Du drømte om vann

Vann er ofte et symbol på det ubevisste sinnet ditt. På grunn av dette kan typen vann eller hvordan den beveger seg, vise hvordan du føler. Skyet vann viser at følelsene dine er vanskelige å lese, mens klart vann viser at alt går bra og du forstår alle dine motivasjoner.

30. Du drømte om ødelagte maskiner

Hvis det er feil maskinvare i drømmen din, viser dette at du kan føle opptreden angst. Det er også en mulighet for at det skjedde på grunn av hvordan drømmer fungerer. Deler av tankene dine slås av mens du sover, så dette kan gjøre det vanskelig å betjene en maskin eller ringe et telefonnummer mens du drømmer.

Leave A Comment

13 − 5 =