30 spørsmål å spørre din beste venn

Din beste venn er din selvsikkerhet, og den ene personen du kan stole på, å holde en hemmelighet. Fra å fortelle deg sannheten om hvordan du virkelig ser på den kjole til å skrive morsomme anekdoter, er din beste venn en av de viktigste delene av livet ditt. Når du blir eldre, kan du ta dette forholdet for gitt. Hver gang en gang, bør du stoppe og bruke litt tid på å utvikle forholdet ditt. Ta deg tid til å bli kjent med din beste venn litt bedre ved å stille noen av følgende spørsmål. Nedenfor finner du de 30 spørsmålene for å spørre din beste venn. For å gjøre dette litt mer interessant, har hvert spørsmål svaret til min beste venn som er oppført under det.

beste friends

1. Hvem er din favorittgud eller gudinne fra gresk myte?

Langt er min favoritt Artemis. Som gudinne av bueskyting, jakt og månen, virker hun som en kriger og noen jeg ikke ville ha noe imot å være som.

2. Hva var det mest pinlige øyeblikket i barndommen din?

Vel, som barn, å kjøpe klær på bruktbutikker er et tabu. Jeg hadde en stor familie som vokste opp, så brukte klær var noe vi alle hadde å håndtere. Normalt løyet jeg bare om hvor jeg kjøpte klærne mine. Etter fotballøvelse en dag komplimenterte en lagkamerat min skjorte. Det var en sparkly, tie-dye skjorte som jeg elsket. Øyeblikk etter komplimenten, en annen jente på laget pipet opp - tilsynelatende, hadde hun donert skjorten til en bruktbutikk.

3. Hva er den beste boken du noensinne har lest?

Jane Eyre er fortsatt en av mine favorittbøker hele tiden. Som barn leste jeg min kopi så mange ganger det falt fra hverandre, og jeg måtte kjøpe en ny.

4. Hvis du kunne være den stolte eieren av en rev eller en koala, som du vil ha?

Har du sett YouTube-videoene om kjæledyrrev? De er så søte! Jeg ville definitivt ønske å ha en barnevok i huset mitt.

5. Hva elsker du mest om deg selv?

Jeg elsker ... vel, jeg antar jeg elsker min avslappede natur. Jeg har reist over alt, så jeg er vant til bare å måtte gå med strømmen når ting begynner å gå galt.

6. Hvis du kunne møte noen i historien, hvem ville det være?

Hvis jeg kunne møte noen, ville det nok være dronning Elizabeth I. Hun var en talentfull, strålende kvinne som beseiret den spanske armadaen - hva er ikke å elske?

7. Hva er du mest redd for?

For meg? Døden ville være øverst på listen min. Jeg liker å bo på denne jorden og vil ikke forlate den. Annet enn min egen dødelighet, er jeg redd for noe som skjer med de menneskene jeg elsker.

8. Hvem tror du skal løpe for president?

Jeg er ikke spesielt opptatt av politikken, men det ville vært fint å se en kvinne løpe for kongress. Afro-amerikanere stemte først og oppnådde presidentskapet første kvinner skulle få en sjanse.

9. Vil du helst gå til lunsj med J.K. Rowling eller E.L. James?

Ærlig, jeg har aldri lest de femti nyanser av Grey bøker. Jeg elsket Harry Potter-serien, så J.K. Rowling vinner hendene ned.

10. Hvem er dine tre beste kvinnelige helter?

For kvinnelige helter, måtte jeg velge Margaret Thatcher og Maya Angelou. Som en gruppe ville jeg velge kurdistanske kvinnelige krigere. De er i utgangspunktet dagens versjon av Amazonas krigere, så disse damene er svært modige.

11. Vil du helst være på Survivor eller USAs neste toppmodell?

Jeg er ganske kort, så jeg tviler på at jeg ville gjøre det bra på America's Next Top Model. Dessuten vil utfordringen å være på Survivor være interessant.

12. Hva ville du være når du var barn?

Som barn ønsket jeg å bli advokat da jeg var eldre. Det var tydeligvis ikke noe som trente.

13. Hva er din drømmejobb nå?

I dag tror jeg drømmejobben min ville være å drive en liten familiegård. Jeg liker å jobbe ute, og det er noe ekstremt tilfredsstillende om å dyrke din egen mat.

14. Vil du helst gi opp telefonen din eller gi opp Internett for resten av livet ditt?

Annet enn å søke på jobber, kunne jeg nok få alt gjort på nettet uten problem. Hvis jeg måtte velge, ville jeg gi opp telefonen min for resten av livet mitt.

15. Hvem var din første forelskelse?

Da jeg var i andre klasse, hadde jeg en stor crush på denne gutten ved navn Tyler. Siden jeg var ganske sjenert, er det egentlig ikke noe annet til historien.

16. Hva ville du velge å spise for ditt siste måltid på jorden?

Så lenge jeg ikke trenger å lage mat, ville mitt siste måltid bestå av kinesisk mat. Jeg vil ha grønnsaker, nudler, stekt ris, gelé fisk, sushi og i utgangspunktet hver kinesisk rett du kunne tenke på.

17. Hvis du måtte være en ugle eller en and, som ville du velge?

Jeg ønsker å være en and, slik at jeg kunne fly og svømme.

18. Hva er din største kjærekule??

Min største pet peeve er å tygge. Jeg hater å høre andre mennesker tygges høyt i et stille rom.

19. foretrekker du å ha på ben eller egentlige jeans?

Jeg liker komfort, så jeg måtte gå med jaggings.

20. Hva er din favoritt lyrics?

Jeg snakker ikke egentlig fransk, men jeg elsker å lytte til i utgangspunktet alle Carla Brunis sanger. Hennes musikk er veldig vakker og avslappende.

21. Hva er den verste datoen du noen gang gikk på?

Det var en stund siden. Like etter videregående skole gikk jeg på en date med en fyr som hadde arvet sin families melkhold. Han snakket bokstavelig talt om kyr og biler for hele dagen. Unødvendig å si, den første datoen var vår siste.

22. Hvem har hatt størst innflytelse på livet ditt?

Jeg måtte si min far. Han tok meg med til alle mine sportspraksis, spill og arrangementer da jeg var barn.

23. Hvis du fikk en ny tatovering, hva ville det være av?

Jeg er ikke helt sikker på det. Jeg bytter meg for ofte, så jeg tror å få en tatovering ville være en veldig dårlig ide for meg.

24. Vil du heller være fast i trafikken i to timer eller må kjøre i fem timer?

Trafikk virkelig frustrerer meg veldig, så jeg tror jeg vil helst kjøre i fem timer. Vel, så lenge du ikke får meg til å kjøre tilbake.

25. Hvis du måtte åpne en bedrift, hva ville det være?

Jeg vil nok åpne en matvogn og selge tapas.

26. Hvis du ble gjort konge av verden, hva ville du gjøre på din første dag?

Dette er ikke spesielt over-the-top, men jeg ville mate folk. Overskudd avlinger blir kastet bort for å holde matprisene oppe. Jeg vil kreve at disse avlingene blir gitt ut til matbanker og de trengende.

27. Hva vil du oppnå når du fyller 50 år??

Forhåpentligvis vil jeg eie et hus og ha en virksomhet satt opp. Jeg vil også gjøre Appalachian Trail og en Ironman før da.

28. Hva har vært ditt favoritt øyeblikk i år?

Så langt var mitt favoritt øyeblikk på kajakkpadling. Det var den perfekte dagen, og jeg var den eneste ute på sjøen. Det føltes som om jeg var innkapslet i en virkelig stor, vakker snøklot.

29. Hvis du kunne leve hvor som helst, hvor ville det være??

Hvis det var tryggere, ville jeg sannsynligvis ønske å bo i Guatemala. Jeg vil ha behagelige temperaturer året rundt, og jeg hørte at folkene er veldig vennlige.

30. Du vet at du er fantastisk, riktig?

Hvis du sier det så!

Leave A Comment

− 6 = 2