30 beste land å bo i 2016

Hvis du vurderer flytting til et nytt land, er de følgende 30 landene det beste å bo i 2016. Disse landene ble bestemt ut fra statistikk om livskvalitet, kriminalitet, helsetjenester og fritidsaktiviteter. Enten du er en langsiktig ekspeditør eller en begynnelsesforsker, er disse nasjonene du bør sette på listen over mulige land å bo i.

Portugal

30. Portugal

Solen skinner alltid i mild Portugal. I motsetning til det meste av Europa mottar Portugal totalt 3 300 solskinn hvert år. Sammen med en komfortabel gjennomsnittstemperatur gir det enkelt fly til Afrika, Amerika og Europa. På grunn av dette inneholder nasjonen mange internasjonale flyplasser og flyvalg.

For sikkerhet og en vennlig befolkning, kom til Portugal. Denne nasjonen er kjent for å ha imøtekommende vennlige mennesker. Det er anslått at ni av ti personer snakker et fremmedspråk, og engelsk er et av de vanligste fremmedspråkene. I tillegg har Portugal en veldefinert grense og svært lite politisk ustabilitet.

Mens det meste av Europa har høye levekostnader, er Portugal relativt billig. Det kan skryte av lett tilgang til transport, og det tar bare om lag to timer å reise fra Nord-Portugal i sør. Med klare beskatningslov er arbeid i dette landet grei, og veier er enkle for nykommere å finne ut også.

chile

29. Chile

For ikke lenge siden hadde Chile en rekke populistiske bevegelser som truet ustabiliteten til nasjonen. Siden det har vært flere tiår siden nasjonen hadde noen politisk ustabilitet, er det et trygt sted å ringe hjem i moderne tid. Utover å være et trygt sted, er Chili kjent som det amerikanske Sveits. Det kan skryte av 3000 kilometer med kystlinjer, noe som betyr at surfing, svømming og soling er enkle rekreasjonsalternativer. Utover bare strendene kan nasjonen skryte av spennende, moderne byer, fantastiske shoppingmuligheter og flott vær. Nærheten til havet gir moderate temperaturer gjennom hele året for kystsamfunn.

I Lake District kan besøkende sjekke ut de grønne innsjøene og vulkanene som prikker området. Dette området er populært blant naturelskere og skiløpere for de slanke fjellene og rikelig dyreliv. For å komme til Lake District, tar det bare litt innsats. Offentlig transportsystemet er effektivt og godt planlagt, så det er lett å bruke for turister i landet. Med en buss kan du enkelt oppleve de fire klimaene i nasjonen fra fjelllandsbyer til kystsamfunn. På grunn av sin rimelige levestandard, er Huffington Post rangert som en av de beste nasjonene å gå på pensjon.

Før du forlater nasjonen, må du tilbringe minst et øyeblikk og nyte en iskegle. Is er utrolig populær i Chile, så du må vente i kø på de mest populære standsene. Ventetiden er verdt det, men fordi iskrem er ulikt noe som du noen gang har smakt.

taiwan

28. Taiwan

Taiwan er lavere ned på denne listen over beste land å bo i 2016 enn det egentlig burde være. For det meste skyldes dette at det endelig begynner å fullføre overgangen fra en tredje verdens nasjon til den første verdens nasjon. Til tross for overgangsfasen tilbyr Taiwan fantastisk helsetjenester. Gjennom en arbeidsgiver betaler du ofte så lite som $ 30 til $ 50 i måneden for omsorg. Når du går til legen, er det ikke behov for noen avtaler. Det tar så lite som 15 minutter å få en diagnose, og sambetalingen er vanligvis $ 3. En stor operasjon koster bare rundt $ 10. Til tross for lave kostnader, er legene, fasilitetene og de ansatte avgjort første verden.

Utover det gode helsevesenet er Taiwan kjent for å ha en rik historie og hyggelige mennesker. Den kinesiske tradisjonen "Ren Chi Wei" (gjestfrihet) går fortsatt sterk. Det er helt normalt for noen å legge merke til at du er utlending og inviterer deg til lunsj eller på en shoppingtur.

Når du kommer ut, vil du legge merke til noen av de mest fantastiske severdighetene i hele Asia. Taroko National Park tilbyr rafting, fantastiske daler, naturskjønne klipper og nydelige fossefall. Den mest berømte delen av denne parken er kjent som Tunnel of Nine Turns. Utover parken kan du sjekke ut Penghu-øyene eller Kinmen i nord. Kinmen er kjent for å lage en sterk brennevin, og gamle vitser sier at selv om kineserne angrep, ville de ikke forlate Kinmen på grunn av den velsmakende alkoholen.

Skryt av eksepsjonell økonomisk frihet og økonomisk likestilling, er Taiwan forpliktet til pressefrihet og offentlig utdanning. Det skjer også å ha verdens beste kinesiske kunstmuseum. Da Chiang Kai Shek flyktet kommunistene i 1940-årene, feide han all den kinesiske kunsten han fant på vei med ham. På grunn av dette kan du se mer enn 650 000 eksempler på kalligrafi, kinesiske artefakter, jade og historiske gjenstander i museet. For naturelskere, Yang Ming Mountain, Sun Moon Lake, Da'an Park, Luodong Sports Park og Alishan National Scenic Area er steder å se. Shopping kan nytes på multi-block Jade and Craft markedet i Taipei eller Ximending. Legg alt dette til lave levekostnader, og du har et av verdens beste land for å bo i 2016.

Japan

27. Japan

Selv om levekostnadene er høye, utgjør Japan seg for det med et vell av fasiliteter. Den har høyest forventet levetid i verden og en ekstremt høy leseferdighet. Japan har også en historie med å gi religiøs frihet. Sykdommer og kroniske sykdommer holdes til et minimum gjennom et sunt nasjonalt kosthold og kvalitetshelsetjenester.

Denne nasjonen er også rangert i topp 10 for verdens sikreste nasjoner på grunn av de strenge straffer og lovlydige borgere. De prioriterer renslighet, og søppelmenn (kalt helsepersonell i Japan) må passere sertifikatkurs før de selv kan søke om denne $ 8000 i måneden jobben. Selv om arbeidstrykket er høyt på alle felt, gjør vennligheten av venner og medarbeidere seg for det.

sør korea

26. Sør-Korea

Selv om Sør-Korea har frysende vintre, er sommeren herlig her. Nasjonen tilbyr et høyt nivå av teknologi, og sørkoreerne bruker kredittkortene sine mer enn noen andre rundt om i verden. Høyhastighets internett og Wi-Fi-hotspots er lett tilgjengelig over hele landet. Anslagsvis 82,7 prosent av sørkoreerne bruker regelmessig Internett. På grunn av dette har de systemer på plass som GPS på drosjer, et virtuelt supermarked og til og med bussholdeplasser har digitale nedtellingene.

Annet enn plastikkirurgi turister, sørger sørkoreanske regelmessig for en jevn tur på expats. Amerikanske militære styrker er stasjonert her, mens engelsk lærere er trukket til nasjonen. Engelsk undervisning er en vanlig jobb for expats fordi flypris, bolig og lønn er normalt gitt.

Roma in Italy and the coliseum

25. Italia

Italia er et av de mest populære reisemålene på planeten. Denne rike kulturen er hjem til noen av verdens mest delikate retter. Alt fra lasagna til gelato, Italia er en foodie drøm. Klassiske monumenter, antikke kunstverk, museer i verdensklasse og god matlaging, omgir årsakene til at dette er et av de beste stedene å bo.

Utover fantastiske fasiliteter har Italia en geografi som gjør det til et av orans fineste steder å utforske. Det er totalt 27 marine parker og mange Middelhavet strender for svømming, sub bading og strand kommer. Med over 4,600 miles av kysten, er Italia det perfekte stedet for strandelskere og sjømenn.

Italiens folk er kjent for å være svært imøtekommende til utlendinger, og venner er enkle å lage. Anslagsvis 6 prosent av befolkningen her er basert på expats, så det er et blomstrende samfunn av utlendinger å nyte. Hjem til noen av de beste artister i historien, Italia er et sted du må se minst én gang i livet ditt.

de united states

24. USA

USA er en kulturell smeltedigel der innvandrere fra et bredt spekter av kulturer kommer til å samhandle. Selv om du vanligvis ser våpen, narkotika og vold på TV om USA, er de faktiske menneskene ganske vennlige. USA er kjent for å være et land for innovasjon, og den store rasemangfoldet i dette landet gjør det til et sted hvor kreativitet og nye ideer trives.

Politisk er USA utilsiktet basert på et topartisystem. Selv om dette begrenser muligheten til å velge mellom flere valgmuligheter ved valg, utgjør systemet det ved å tillate ytringsfrihet, frihet til (og fra) religion og en fri presse. Det er mulig for alle i USA å snakke mot regjeringen eller politiske ledere.

Utover politikken har USA et rikt utvalg av kulturer blandet i den. Hver stat er nesten som en annen kultur. Mens den amerikanske søren elsker stekt mat, fotball, rodeo og sørlige høfligheter, er Pacific Northwest et avslappet miljø fylt med asiatisk mat, organisk co-ops og turstier. Forenet av en tro på grunnloven, frihet og kjærlighet til fotball, er amerikanerne bemerkelsesverdig vennlige når du blir kjent med dem. Mens store byer som Los Angeles og New York City kan være standoffish, er landlige områder og småbyer svært imøtekommende.

Hotspots i landet inkluderer Las Vegas, Grand Canyon og Hollywood. Mens du kan nyte gambling og ulovlig natteliv i Las Vegas, tilbyr Hollywood en sjanse til å gni albuer (hvis du er heldig) med stjernene. I mellomtiden betyr andre toppdestinasjoner som Pike Place Market i Seattle, Carlsbad Caverns i New Mexico og Time Square i New York City at du aldri er borte for ting å gjøre.

de uae

23. De forente arabiske emirater 

På grunn av en stor oljebom har De forente arabiske emirater et ekstremt høyt inntektsnivå. Om innbyggerne er velstående eller fattige (og få innbyggere er fattige i denne rike nasjonen), blir de ikke beskattet av inntekten. Offisielt har De forente arabiske emirater den fjerde største oljereserveren i verden. Utover de 7 prosent av BNP som tilskrives olje, er resten av økonomien i De forente arabiske emirater drevet av industrielle organisasjoner og ny teknologi.

Dette landet er kjent som De forente arabiske emirater fordi det består av syv emirater: Khaimah, Abu Dhabi, Sharjah, Dubai, Umm al-Quwain, Adjman og Fujairah. Nasjonen er først og fremst islamisk og arabisk er det offisielle språket. På grunn av Sharia-loven som praktiseres av deres religion, er homoseksualitet en kapitalforbrytelse som kan straffes ved stening eller amputasjon. Kyssing i offentligheten blir straffet med 80 pisker av pisken og premarital sex mottar 100.

Mens du er i denne nasjonen, kan du sjekke ut skyskraperen Burj Khalifa, som er den høyeste bygningen i verden. Selv om kulturen er interessant, shopping er fantastisk, og maten er unik, være skeptisk til hva du gjør mens du er i De forente arabiske emirater. Drikke, røyke og spise er forbudt offentlig i løpet av måneden Ramadan.

costa rica

22. Costa Rica

Costa Ricans og expats i området nyte et ekstremt høyt nivå av tilfredshet og tilfredshet. Tross alt, hvordan kan du være trist når du bor i paradis? Denne grønne nasjonen er kjent for en rekke parker, tropiske jungler og strender. Surfers og strandkamper kan både ha en tur til dette rolige underlandet.

Utover bare å ha en fantastisk geografi, har Costa Rica ekstremt vennlige mennesker og forretningsmuligheter er rikelig. For å sikre fri offentlig utdanning og universell helsetjenester, kutte nasjonen på sin stående hær. Til tross for ikke å ha en stående hær som er stor nok til å nevne, har nasjonen et høyt nivå av sikkerhet og lavt kriminalitetsnivå. Foreløpig er forventet levetid for Costa Ricans på rundt 79 år. I tillegg er denne nasjonen oppdatert med dagens teknologi, så høyhastighets Internett er lett tilgjengelig i urbane og landlige områder.

Frankrike

21. Frankrike

Byen av kjærlighet er en av verdens mest populære turistmål. I tillegg er Louvre Museum i Paris det mest besøkte kunstmuseet i verden. Utrolig mat, en rik kultur og en blomstrende litterær historie er en del av grunnen til at Frankrike er et fantastisk sted å bo på. Moden fransk er verdensledende i haute couture.

Etter å ha vunnet tittelen på beste sted i verden fem ganger fra International Living Magazine, har Frankrike oppnådd et velfortjent rykte for å være et fantastisk hjem for expats. Mens her kan expats nyte utmerket helsetjenester, høy livskvalitet, TGV-tog, skianlegg og et varmt klima. Selv om Frankrike generelt er innbydende til innvandrere, har det vært en kontrovers over de seks millioner muslimske innvandrerne som har valgt Frankrike som hjem. Totalt har Frankrike størst andel av den muslimske befolkningen i hele Europa.

slovenia

20. Slovenia

Som et land i Sør-Sentral-Europa, blir Slovenia ofte overset av turister og expats. Selv om det kan overses, hindrer dette ikke Slovenia fra å være en av de beste stedene for utlendinger å bo. Med en befolkning på bare to millioner, har denne nasjonen en ekstremt lav kriminalitet. Folk er vennlige og imøtekommende. Denne nasjonen rangerer regelmessig høyt på lister over lykkeligste nasjoner, og det kan skryte av en stabil regjering.

Slovenia tilbyr et anstendig inntektsnivå, en god økonomi, gode utdanningsalternativer og en gunstig arbeidsbalanse. Når du har fritid etter jobb, er arkitekturen til steder som Predjama slott må-se turiststeder. Spektakulær natur som fjellene og innsjøen Bled er andre steder som du bør ta deg tid til å sjekke ut.

Belgia

19. Belgia

Stemte som en av de beste stedene å bo, Belgia har en lang historie og unik kulturell. Totalt har denne nasjonen tre nasjonale språk. På grunn av sitt blomstrende amerikanske, franske og japanske expat-fellesskap, er det lett å finne kjøkken og språktalere fra hele verden. I tillegg tilbyr Belgia informasjon og ressurser for å hjelpe nykommere til å bo i landet.

Annet enn en innbydende befolkning og flerkulturell atmosfære, er Belgia kjent for å ha et av de beste helsevesenene i verden. For å komme seg til forskjellige byer tar det bare noen minutter fordi nettverket av vannveier, veier og tog er en av de tetteste på verdensbasis. Hvis disse faktorene ikke er nok for deg, kan du prøve litt Belgias sjokolade for å finne ut hvorfor Belgias produkter er kjent for å være noen av verdens beste.

http://www.travelhouseuk.co.uk

18. Spania

En av må-se hendelsene i Spania er La Tomatina. Under denne festivalen kommer besøkende fra hele verden den siste onsdag i august. Når en times hendelse starter, begynner alle å kaste tomater i en fri matkamp. Hvis matkampene ikke er i bakken, sjekk ut El Camino de Santiago. Denne pilegrimsreisen er kjent på grunn av boka av Paulo Coelho og filmen av Martin Sheen. Den strekker seg over hele Europa, men de fleste pilegrimer starter i Roncesvalles eller Pamplona før de går 800 kilometer til Santiago de Compostela.

Annet enn fantastiske steder som flamenco dans, verdensklasse vingårder og topp fotball lag, er Spania også kjent for å være den tredje mest besøkte nasjonen i 2014. Den har et imponerende antall verdensarvsteder og deilig kaffe. Kjent for et uteliv som aldri sover, er Spania et sted for barer, klubber og vingårder. Heldigvis har nasjonen en skikk av å ta en landsdekkende siesta (lur) hver dag, så de sene nettene kutter ikke inn i din søvntid. Topp byer i denne nasjonen inkluderer Barcelona, ​​Madrid og Leon. Hvis byer og pilegrimer ikke er dine favorittutflukter, sjekk ut Spanias mange strender og øyer.

Singapore

17. Singapore

Singapore er en av verdens fem største finanssentre. Innenfor dette landet vil du oppdage den bemerkelsesverdige Singapore Zoo og Night Safari. Skryte av sjeldne gjenstander og topp zoologiske attraksjoner, det er et must-se turistmål for enhver familie. Den har en av de høyeste levestandardene i verden, og den har en av de høyeste prosentandelene av millionærhusholdninger i verden.

Stiftet i moderne historie av Sang Nila Utama, har denne nasjonen en øy som ligner på en løve. Lejonformen på Temasek-øya er årsaken til navnet "Singapura" (Lion City). På grunn av det varme klimaet, kan innbyggerne komfortabelt tilbringe dagen på stranden i bare en badedrakt eller shorts. I tillegg har denne nasjonen en av verdens beste internasjonale flyplasser, som heter Changi Airport.

Utenfor en høy befolkningstetthet har denne nasjonen toppuniversiteter og forretninger. Den ble rangert av Verdensbanken som det enkleste stedet å løpe eller starte en virksomhet i 2012. Med en overveiende buddhistisk befolkning har denne nasjonen en forpliktelse til et rent miljø og rangerer i de fem øverste nasjonene på miljøprestasjonsindeksen. Skryte av et eksepsjonelt skolesystem finnes Nanyang teknologiske universitet og National University of Singapore her. Du kan også forvente å finne mange kasinoer og spilleplasser. I tillegg er det et av de beste stedene å dokke og reparere skip, kjøre logistikk og gjøre oljeraffinering.

de united kingdom

16. Storbritannia

Shakespeare ville godkjenne Storbritannias inkludering på denne listen! Hvis du bare reiser, er Storbritannia et av de beste stedene å gå i Europa. Selv om det har høye levekostnader, utgjør det det ved å tilby rimelige turiststeder. Mange av museene som Tate Modern er gratis for besøkende (i motsetning til Frankrike hvor en museumskupong kan koste $ 30). I tillegg tilbyr London den fenomenale historien og arkitekturen til Westminster Abbey, Buckingham Palace, Tower of London og Big Ben.

I virkeligheten er Storbritannia et konglomerat av fire nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Mens de fleste utenforstående tenker på England som Storbritannia, er det tre andre land å utforske i dette landet. Sjekk ut de rullende grønne åsene i Irland, de lilla moorsene i Skottland eller besøk Stonehenge. Andre hot spots inkluderer Jewel Tower, Royal Observatory i Greenwich og Windsor Castle.

Bor i Storbritannia er flott hvis du kan få et arbeid eller oppholdstillatelse visum. De fleste Commonwealth-landene kan enkelt ha en arbeidsferie i Storbritannia hvor jobber på restauranter, barer og turiststeder er ganske enkle å finne. Når du er i Storbritannia, kan du nyte å ha en anstendig levestandard, billig helsevesen og gode skoler.

Tyskland

15. Tyskland

Tyskland har utviklet et rykte gjennom århundrene for presisjon og effektiv produksjon. En disproportion Nobelprisvinnere for fysikk, medisin, kjemi og fysiologi kommer fra Tyskland. I dag tilbyr nasjonen verdensberømte merker som Mercedes-Benz, BMW, Nivea, Siemens, Adidas, Audi, Bayer, Volkswagon og Bosch. Globalt er tyske bedrifter og ansatte kjent for å være innovasjon, svært dyktige og minimal korrupte.

Ut av EU har Tyskland den største befolkningen og er kjent for å være det økonomiske kraftverket i EU. Den består av 16 forskjellige stater som kalles "Lander", mens hovedstaden ligger i Berlin. Ut av alle nasjonene i verden, er Tyskland bare slått av USA når det gjelder å få utlendinger.

For fritidsaktiviteter, sjekk ut fotball og øl. Fotball (amerikansk fotball) er en nasjonal tidsfordriv, og Tyskland har vunnet FIFA World Cup i 1954, 1974, 1990 og 2014. Det har også hatt ære å være vertskap for FIFA World Cup i både 1974 og 2006. Hvis fotball ( fotball) er ikke din favoritt tidsfordriv, du kan alltid sjekke ut Oktoberfest. Under denne festivalen samles folk fra hele verden for å nyte Tysklands berømte øl og mat.

austria

14. Østerrike

Når Europa var midt i en økonomisk krise, hadde Australia bare en økonomisk nedgang på 0,1 prosent. Denne stalwart nasjonen er et utmerket sted å gjøre forretninger. Hovedstaden, Wien, har faktisk hatt en lang historie om å være Østerrikes historiske, økonomiske og politiske sammenheng. Med en befolkning på 1,731 millioner mennesker har Wien en gjennomsnittlig årlig inntekt på € 19.769 per innbygger. Dette faktum gjør Wien til hovedstaden med det høyeste BNP per capita i alle nasjoner i verden.

Opptil 2012 har Østerrike hatt forskjellen på å være fødestedet til 19 nobelpristagere. Den har en rik infrastruktur som er gjenopprettet fra gamle strukturer og veier i nasjonen. Østerrike trekker hvert år fem millioner turister til sine mange rekreasjons-, kulturelle og historiske steder. Det er en velutviklet nasjon som sparer gjennomsnittlig $ 28 852 per person hvert år. For å se historien om denne nasjonen på førstegangsbruk, kikke du ut Schobrunn-palasset. Bygget i 1551, er det en av de største turiststedene i verden.

Canada

13. Canada

Canada er kjent for å være et av de beste landene i verden for innvandrere. Det er en av de største nasjonene i verden, men har en ekstremt liten befolkning for landmassen på grunn av de nordlige Canadas frittemperaturer. På grunn av kysten i nord, er mer enn halvparten av Canadas befolkning plassering langs den amerikanske grensen. Folk i Canada er vennlige og høflige, noe som gjør dette til et flott sted å pensjonere seg til. Den har et unikt universelt helsetjenester og pensjonsprogram som gjør det lettere å bo for pensjonister. Dette er bra siden 14,0 prosent av befolkningen er over 65 år, og denne prosentandelen forventes å doble i løpet av de neste 25 årene.

Hvert år bringer Canadas turistindustri inn rundt 81,9 milliarder dollar. Selv om turister tar med mye penger, gjør kanadiere estimert 10 millioner utenlandsreiser årlig. Når det kombineres med den høye innvandringsfrekvensen, skaper denne faktoren en atmosfære som er kulturelt eklektisk og innbydende til innvandrere. Barn tjener vanligvis dobbelt så mye som deres familier gjør, noe som gjør at fattige familier kan stige raskt gjennom de økonomiske rangeringene. I tillegg har nasjonen en lav arbeidsledighet og 14th største økonomien. Selv om de tjener mye, fokuserer nasjonen fortsatt på å gi høy levestandard og personlig tilfredshet for innbyggerne. Nasjonen har en av de laveste suicidene, og 64 prosent av kanadene gir penger til veldedige organisasjoner.

Amandabhslater / flickr.com

12. Irland

Selv om det kan være lite, har Irland et eksternt rykte i utlandet. Bli kvitt dine ideer om poteter, potter av gull og leprechauns fordi ekte Irland er mye mer spennende. Til tross for ikke å ha en stående hær, er Irland et relativt trygt sted å ringe hjem. Lav skattelov og begrensede oppstartskrav gjør dette til et av verdens beste steder å eie, drive eller registrere en bedrift.

Utenfor økonomien og regjeringen er Irlands virkelige opplevelse ulik alle andre. Naturen er noen av de mest fantastiske i verden, og maten smaker like bra som den ser ut i feltene. I tillegg er irskene en svært vennlig. Hvis du er golfspiller, kan du nyte å spille på noen av verdens beste kurs siden Irland har noen av de beste golfspillerne i verden. Hvis golf ikke er din lidenskap, kan du alltid sjekke ut noen av de mange slottene som prikker Irlands smaragdkystlinjer.

Finland

11. Finland

Som en av de nordiske landene har Finland nådd et imponerende nivå av industrialisering. Den har en historie om å gi medborgere det beste utdanningsnivået og kvalitetshelsetjenesten av enhver lignende nasjon. Enda viktigere, legger folket i Finland et sterkt fokus på den politiske, sosiale og økonomiske likheten til sine borgere. På grunn av disse kulturelle verdiene har nasjonen en 100 prosent leseferdighet. OECD rapporterte selv at finske barn er de beste leserne i verden.

Selv om det ikke får mye press på økonomien, er Finland ekstremt industrialisert. Den har en sterk industri som fokuserer på kjemikalier, elektronikk, maskiner, metaller og utstyr. Gjennom den økonomiske suksessen til disse og andre næringer, kan folk nyte en høy livskvalitet. Lav korrupsjon, høy levetid og god balanse mellom arbeid og liv gjør dette til et av de beste stedene å bo.

Med et slikt fokus på miljø og utendørs, liker finerne ofte å tilbringe ferien ute. Anslagsvis 80 prosent av husstandene har en eller flere sommer- eller sjøhus. Dette er faktisk lettere å gjøre enn du tror fordi Finland har 187 888 innsjøer. Kjent for å ha noen av verdens beste metalband, er denne nasjonen også anerkjent for sin blomstrende kaffekultur og 90 dagers barselsorlov.

Amsterdam the capital city of Netherlands

10. Nederland

Når du bor i Nederland, kan du nyte en høy levestandard og et miljøvennlig land. På ditt første besøk til landet er en av de første tingene du vil se, hundrevis av sykler som parkeres langs gatene. Den hollandske bryr seg om miljøet og sykling er en helseaktivitet, slik at du kan forvente å finne mange sykler overalt hvor du går. Dette er bra, fordi det betyr at du enkelt kan ta en solfylt sykkeltur langs kanalene, Amsterdam sentrum eller en landsby.

Utover å være et flott sted å bo, er folket i Nederland svært vennlige. Nasjonen gir billig eller gratis skolegang for hver elev. På grunn av dette, de fleste elevene ender med å få en mastergrad eller doktorgrad etter bachelorens. Mens du er i nasjonen, sørg for å sjekke ut Amsterdam og de mange toppskolene i Nederland. Amsterdam er et godt utgangspunkt, fordi du kan sjekke ut noen av marijuana- og espressokafeerne med hånden, se på historiske kirker, vandre kanalene og se Anne Frank-museet. Og hvis denne typen ting er av interesse for deg, har Nederland også et legitimert rødt lysområde. Du vil ønske å finne ut hvor det er på forhånd (selv om du ikke vil gå) slik at du ikke ender opp med å bli overrasket når du slår hjørnet til en ny gate.

ny zealand

9. New Zealand

Av hele befolkningen i New Zealand består bare 5 prosent av mennesker. Resten består helt av dyr. På grunn av dette er New Zealand et flott sted å besøke som nyter det store utendørs. Hvis du ikke er interessert i utendørs levende, kan du nyte den 1,076 fot høye Sky Tower i Auckland. Mens du kan spise i den roterende 360 ​​graders restaurant som heter Orbit.

Annet enn et blomstrende dyreliv og innbydende folk, er dette landet også kjent for å ha et av de laveste nivåene av korrupsjon i verden. En høy levestandard, økonomisk velstand og enkle ansettelsesalternativer gjør dette til en favoritt for expats. Nåværende arbeidsferieordning betyr at mange expats kan nyte en tur til New Zealand der jobber er rikelig. For et pust av frisk luft, sørg for å besøke det rike New Zealand.

qatar

8. Qatar

Som en av de få Midtøsten-landene på denne listen, er Qatar et unntak på flere måter enn en. Det var opprinnelig på det beste nasjonalpunktet i 2010 etter at det fikk rettighetene til å holde 2022 FIFA World Cup. Denne ære gjorde det til det første Midtøsten-landet som vært for VM, og statusen som den nest rikeste nasjonen i verden, kan være hvorfor.

Utover Qatars rikdom er det kjent for å ha en eksepsjonelt lav arbeidsledighet og lav skattesats. Arbeidsledigheten var på bare 0,1 prosent i 2013, og Qatar hadde samtidig den høyeste leseferdighetsgraden i den arabisktalende verden. For tiden består rundt 14 prosent av befolkningen av millionærer, selv om 94 prosent av befolkningen består av innvandrere fra andre nasjoner.

Regjert av Al Thani-familien, har denne nasjonen noen strenge regler om hva du kan og ikke kan gjøre. Expats og turister må være forsiktige med hva de har på seg, eller de vil komme i trøbbel. Ermeløs skjorte, kjoler og tette klær bør ikke brukes offentlig. Kvinner bør også unngå å bruke miniskjørt eller leggings, mens begge kjønnene skal unngå shorts. Husk: Qatar er en tilhenger av Sharia-loven, så stening og pisking er lovlig straff.

For turist utflukter, bør besøkende sjekke ut Dhal Al Misfir grotten, Al Zubara Fort, Khor Al Adaid innlandet eller Desert Roses. Opplæringsalternativer i området er rikelige, og det er mange internasjonale skoler. Qatar har faktisk utformet en utdanningsby, og det forventes å være grener av høyskoler som Wieill Cornell Medical College, Northwestern Medill School of Journalism og Georgetown University School of Foreign Service.

Sveits

7. Sveits

Sveits har en historie på 500 år med fred som den har gått videre til nåtiden. Dette gjør Sveits til en av de sikreste nasjonene i verden. I tillegg har den høy livskvalitet, utmerket helsetjenester, en sterk økonomi og fantastiske destinasjoner. Berømt for sitt banksystem er nasjonen også respektert for å være hovedkvarteret til Røde Kors og produsenten av sveitsiske sjokolader og oster.

Med en liten befolkning på bare 7,2 millioner, har Sveits et imponerende antall nasjonale språk. Gjennom årene har den fokusert på å oppmuntre til arbeidsspesialisering, noe som har gjort det til en tungvekt i verdensøkonomien i forhold til størrelsen. Zürich er hovedstaden og utstillingsvinduet for sveitsisk liv, selv om du definitivt bør utforske utenfor hovedstaden. De sveitsiske alper har vært et populært turistmål i århundrer, og er et utmerket sted å gå hvis du vil flykte fra sommerenes varme. Dette landet er ikke billig skjønt, så vær så snill å få jobb i landet eller forberede seg på å ha en feit lommebok før du bestiller flyet.

luxembourg

6. Luxembourg

Det er imponerende at en slik liten nasjon ville rangere så høyt på denne listen. Selv om det er en av verdens minste land, skjer det også å være en av de rikeste nasjonene i verden. For tiden har den den høyeste BNP per innbygger på jorden. Med sin høye livskvalitet tilbyr Luxembourg enkel tilgang til høyhastighets Internett. På grunn av dette er Skype faktisk hovedkontor i nasjonen.

Spanning bare 2,58,3 kilometer squared, denne nasjonen er en samling av gammel historie, arkitektur og kulturer. Før du reiser, må du sørge for å sjekke ut den nydelige Vianden slottet. Naturelskere og skateboarding afficionados vil også nyte en tur på Red Rock Skate Park eller Butterfly Garden.

Emil Kepko / flickr.com

5. Island

Ta tak i vinterjakke og forberede deg på en tur til det vakre Island! Hjem til vulkaner, isbreer og fantastiske fjell, Island har en leseferdighet på 99,9 prosent. Den ble rangert av Forbes som den reneste nasjonen i verden og hadde et BNP på 12,3 milliarder dollar i 2011. Siden det bruker geotermisk og vannkraft, har tilgang til kraft aldri vært et problem, og Island er faktisk verdens største energiprodusent.

I stedet for å kaste bort penger på en hær, bruker Island kystvakter og redningsgrupper til deres umiddelbare behov. Den ble kåret til den mest fredelige nasjonen i verden i syv år som kjører av Institutt for økonomi og fred. Utover eksepsjonell sikkerhet, helse, ren luft og rent vann tiltak, er landet anerkjent for å ha noen av verdens beste varme kilder og geysirer. Ikke vær for bekymret for vulkanen - det er generelt for langt unna de fleste byer for å være et problem, selv om det er aktivt.

Kulturelt har islandske forfattere laget bølger i litteraturen. Halldor Laxness vant Nobelprisen i 1955 for litteratur. Islanderne er faktisk ekstremt beskyttende for sitt språk og har holdt omtrent samme dialekt i nesten 1000 år uten store endringer. Hvis du vil oppleve kulturen, sjekk ut sitt nasjonale spill: håndball. Du kan også sjekke ut parlamentet siden parlamentet har vært i drift i over 1000 år. Den eneste ulempen til denne nasjonen er mangelen på offentlig transport. Jernbaner er i det hele tatt ikke-eksisterende, så forvent å ta en bil til de fleste destinasjoner.

Phillie Casablanca / flickr.com

4. Australia

Gå ned under og opplev førstehånds, hvorfor Australia er et av de beste landene som bor i 2016. Denne nasjonen har en høy inntekt per innbygger, en relativt høy minimumslønn og noen av verdens mest berømte selskaper. Lang levetid, toppskoler og en internasjonalt fokusert holdning gjør dette til en utmerket nasjon for expats. I tillegg er nasjonen som et BNP for 2015 på $ 1 billioner.

Mens du utforsker denne nasjonen, sørg for å sjekke ut wombat og dingo, som ikke er innfødt til noen annen del av verden. Fraser Island og Great Barrier Reef er to toppdestinasjoner, selv om Pinnacles, Flinders Range og Nambung National Park er verdt å sjekke ut.

For beboere, en alderspensjon, spousalpensjon og samarbeidspensjon gjør pensjonen tilnærmet komfortabel sammenlignet med de fleste nasjoner. Med en leseferdighet på 99 prosent, har denne nasjonen også noen av verdens beste skoler, noe som gjør det til et utmerket stoppested for langsiktige utvandrere.

Norge

3. Norge

Som de fleste nordeuropeiske nasjoner har Norge en høy BNP og inntekt per innbygger. Frakt er en av hovedeksportene, men vannkraft, petroleumsutforskning og fiskeri gir en betydelig andel av BNP. Siden oljeproduksjonen er basert på et sosialistisk system, tjener det faktisk til gavn for alle mennesker i nasjonen.

For å sjekke ut noen av de interessante stedene i området, start med å reise nedover Laerdal-tunnelen. Denne tunnelen er 24,5 kilometer lang, noe som gjør det offisielt den lengste tunnelen i verden. Naeroyfjorden og Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste. I mellomtiden kan du dra nytte av døgnet rundt sollys i de nordlige delene der du også kan se rensdyr.

Med et av verdens beste utdanningssystemer har Norge klart å produsere mer enn sin rettferdige andel av Nobelprisvinnere, og Nobelkomiteen er faktisk ansvarlig for enkelte valg. I 2014 vant nordmennene Edvard Moser og May-Britt Moser i fellesskap Nobelprisen for litteratur.

Sverige

2. Sverige

Foreldre i Sverige får 15 måneders foreldreorlov til 80 prosent av sin lønn når de har barn. Når foreldrene er klare til å gå tilbake til jobb, kan du i utgangspunktet ha gratis barnehage. De fleste dagpleier belaster $ 120 per måned, men regjeringen refunderer noe eller hele beløpet gjennom barneytelsesplaner.

Den meste av svensk økonomi er basert på tømmer, vannkraft, legemidler, tømmer, industrimaskiner, husholdningsapparater, kjemikalier, kjøretøy og skogbruk. Den har en BNP-vekst på 3,1 prosent for 2015 og et likestilt miljø for beboere. Fra sledding i frysende vintre til å hoppe et tog til fjerntliggende landsbyer, er Sverige et av de beste stedene å bo i verden.

Danmark

1. Danmark

Danmark topplisten som det beste stedet å bo i verden i 2016. Den har en forbrytelsesrate og en mordfrekvens som nesten er null, og regjeringen er i hovedsak korrupsjonsfri. På grunn av dette stabile miljøet har nasjonen hatt imponerende stabil økonomisk vekst. På verdenslykkerapporten ble Danmark gitt tittelen til det lykkeligste landet i verden.

Som Sverige har danskerne en lang foreldrepermisjon. Foreldre kan ta opptil 52 uker foreldrepermisjon. Mens kvinner mottar betaling i 18 av disse ukene, blir menn betalt for 2 uker av foreldrepermisjonen. På grunn av de mange lovene om likestilling og foreldrepermisjon er en høy andel kvinner i Danmark i stand til å komme tilbake til arbeidsplassen på samme positive og betale som når de forlot. En del av dette kan også skyldes gratis eller billig barnevakt tilgjengelig i landet. Helsevesenet anses også som en grunnleggende rettighet, og danskeren forblir bemerkelsesverdig sunn på grunn av helsetjenester og tendens til å sykle overalt. Med en lang historie og fantastisk atmosfære er Danmark det lykkeligste landet og det beste stedet å bo i 2016.

Leave A Comment

57 + = 60